11113
\'NBA\'
  • Sland
    Sport 2

23:00 Kosárladba (ism.) Atlanta-Denver, NBA alapszakasz

??? mért ismétlés? Mikor van a "nem ismétlés"???

Felvenné valaki ezt a meccset és nem rakná fel rapidshare.de re darabolva? ( 100 mega korlát/ fájl) NAGYON KÉNE DE NEKEM CSAK SPORT1 van. Légyszi vegyétek ezt a meccset fel PLZ!!!!
  • Sland

DEC 13

Sport 2

16:45 NBA Action
    17:15 NBA Action
    17:45 NBA Action

DEC 14

Sport 1

13:15 NBA Action
    13:45 NBA Action

Sport 2

02:00 Kosárlabda NBA alapszakasz, Dallas-Phoenix (élő) (eredeti angol kommentárral)

DEC 15

Sport 1

13:45 NBA Action magazin
    23:00 Kosárlabda NBA, alapszakasz, Dallas-Phoenix

Sport 2

18:30 Kosárlabda NBA alapszakasz, Dallas-Phoenix

DEC 16

Sport 2

18:45 NBA Action

DEC 17

Sport 1

11:15 NBA Action

DEC 18

Sport 1
    17:15 Kosárlabda All Star-gála (élő)

Sport 2

23:00 Kosárladba (ism.) Atlanta-Denver, NBA alapszakasz
    02:30 Kosárlabda (ism.) All Star-gála

Ha rossz valami, akkor szóljatok.
  • McGrady
    nincs banner...vmi legyen má :))
  • KG21
    http://port.hu/
  • Iori
    google
  • Sland
    HONNAN VAN NEKTEK EZ A SOK HÍR?? NEKEM PONTOS NAP ÉS IDŐPONT KÉNE! A SPORT OLDALÁN NINCSENEK ILYENEK! uhh bocs a caps lockért.
  • zaki
  • zaki
  • KG21
    megnéztem, nem volt abban a szóváltásban semmi különös. Cook fejencsapta KG-t zsákolás közben, és még utána be is szólt neki valamit. Örülhet, hogy Garnett higgadt maradt (mint mindig)
  • KG21
    sőt már 14. szerdán is lesz NBA Action, rögtön kettő is egymás után
  • KG21
    szombaton meg lesz NBA action is, 11:15 kor. Good ol' days 're back again :))
  • Sland
    honnan az infó?
  • Iori
    azon a hétvégén meg ATL-DEN
  • Sland
    visszaolvastam :D .
    csak már nem volt tiszta h akkor most tényleg lesz e vagy sem. na meg hogy mikor. és kössz
  • zaki
    olvass vissza :)

dec 15-én, azaz jövő hét csütörtökön phoenix-dallas.
  • Sland
    mikor lesznek már a sport1 en a közvetítések? ezer félét modtok itt de nem tok kiigazodni...
  • KG21
    délutánra van tervbe véve a műsor, mert ma reggelre ért csak le, érdeklődéssel várom
  • Slow
    KG, érdemes megnézned, ha nem tetted, a 2-i Wolwes-Lakers meccset :)

jah és Garnettnek muszály minden meccsen súrolnia a verekedés határát? :)
    nemláttam másik ilyen csókát, aki ennyire nem viselné el, ha hozzáérnek...;)

jah... és a bannert valaki nem csinálja meg? nincs itt házigazda?
  • FrezeR
    Boldog Szülinapot :)
  • Sland
    köszi. és HB!!!
  • KeKKSZike
    Köszönöm szépen srácok!!

Sland: Lesz NBA közvetítés, december 15 vagy 18, nem emlékszem már pontosan!
  • egypszichonauta
    de a sport1en vagy a sport2ön lesznek a közvetítések,vagy mindkettőn?
  • Tmacy
    Boldog Szülinapot Kekkszike
  • Sland
    jah és visszaolvastam szal nem kell a láma song meg a láma kép
  • Sland
    banyek most akkor lesz nba a sport 1 en vagy nem? mert a honlapon nincs olyan hogy nba közvetítés lenne.
  • precision
    HB = Happy Birthday:)
  • McGrady
    happy bday, Kekkszike
  • Palinko
    egyfajta grafit keménység :))
  • KeKKSZike
    HB? Az mi? :D
  • Slow
    nah, megnéztem azt a LA-NJ meccset és az volt, amiről beszéltünk, iszonyat elszórás, önzőzés... akkor alakult ki némi csapatjáték LA-ben (kb 5 percre) amikor Kobe a padon ült... egyébként jó meccs (csak bosszantó), hosszabbítás is van (ami Cook-nak köszönhető egyébként), majdnem bunyó is van (természetesen Kobe és Carter között...:D)

az, hogy MJ-hez, meg Magic-hez hasonlították, az egyszerűen felháborító és sértő rájuk nézve, egyben nevetséges is, valószínűleg nem látták a meccset (ez az egy mentségük lehet)... mindenesetre nem kell kosárlabdáról cikket írni annak, akinek köze nincs hozzá...
  • precision
    HB!
  • Slow
    hát töltikézzed a davkáról, én a szezonban már kb 10-12 meccset megnéztem...;)
    épp most lett vége nálam a rockets-grizzlies meccsnek és mindjárt kezdődik az a bizonyos lakers-netz ;)
  • zaki
    hú mekkora meccs lesz... már nagyon ki vagyok éhezve az nba-re... ez élő meccs lesz, vagy felvételről fog menni? remélem török péter majd osztja az észt ezerrel, bírom a zöreget
  • Slow
    dec. 15 suns-dallas...

még mindig :P
  • egypszichonauta
    még nincs kiírva következő hétre meccs a sport tv-n,de látott haverom egy reklámot amiben írták hamarosan...már nagyon türelmetlen vagyok,(pedig több mint egy évet kibírtam akkor ez a néhány hét semmi)
  • Iori
    nem volt akkora ,igy :)
  • KG21
    na igen, de a 3 bajnoki miatt behülyült és azt képzelte megy neki egyedül is. Összeveszett a melákkal, és 2004-ben Shaq már csak alig kapott tőle labdát, inkább mindet elhajigálta, merthogy ő a csapat sztárja, majd ő megnyeri. Nem csoda hogy Shaq lelépett, és nem hinném, hogy sokan játszanának szívesen Kobival.
  • Iori
    Nem a pontok hiányoznak, hanem egy normális csapat és müködő chemistry.
    Nem beszélve arról hogy akkor még nem akkora egoja bryantnek.
  • Iori
    gondolom az origoról van :), azok annyira értenek a kosárlabdához mint amennyire én a bridgehez (azaz semennyire)
    Nem kritizálni akarok senkit, de Kobe most holvan egy MJ vagy Magic szinttől? vicc...
  • banok
    Én továbbra is állítom, hogy Kobe-nak kellene egy ponterős társ és akkor futna a szekere a Lakersnek. Mikor Shaq LA-ban volt akkor zsinorban 3-szor nyertek bajnokságot.