11113
-
#4708 hát a kis dagi többet ért, mint ahogy az idei teéjesítményből kiderült...:) -
#4707 szted melyik a legjobb akkor?:) -
#4706 najo igazad van, azért mert elment a kis dagi attól még azért sztem jó csapat. és kobe is nagyon jó. -
#4705 hát tényleg nem értesz hozzá, ha szerinted a mostani lékersz közel a legjobb :D -
#4704 ha a mostani Chicagobol csinálna bajnokot na akkor elismerném h zseni az tuti -
#4703 naja, bár hogy őszinte legyek -nyilván az NBAhez ilyen szinten nem értek- azért mindig közel a legjobb csapata volt-Jordan idején a Chicago most meg a LA -
#4702 hát tuti nem a piacon vette azt a 9 gyűrűt :) -
#4701 Há vmit biztos, sztem nem véletlenül cserélte le a kezdőket :DDD -
#4700 kobe most magábanézhet, a gólpasszok is ugyanolyan hasznosak mint a pontok
phil jackson meg tud vmit :) -
#4699 Kobe Bryant 11 ponttal negatív egyéni csúcsot állított fel Torontóban, a Los Angeles Lakers mégis 102-91-re győzött a Raptors ellen.
Phil Jackson, a kaliforniaiak edzője kedden, a Milwaukee ellen kissé átalakította a kezdőcsapatát, és az új felállásban ezúttal minden jól működött. Bekerült a kezdőbe a szlovén Sasha Vujasic, míg Bryant afféle alacsonybedobót játszott.
A góllövőlistán második Kobe csak 26 és fél percet volt a pályán, 12-szer dobott kosárra a mezőnyből, de hétszer hibázott. Kiosztott viszont kilenc gólpasszt, ami fontos volt a csapatnak.
A legeredményesebb Los Angeles-i ezúttal a 19 pontos Lamar Odom volt. A Lakers sorozatban harmadszor nyert.
-
#4698 igazából sztem a tehetség a legfontosabb, meg az hogy játsz, én edzésen sose tanultam igazából semmit -
#4697 mondjuk nincsenek botból a kezeim:D. nem vagyok túl húsos gyerek, de nem vagyok vékony. azért izom is van szal már csak a "kosarazást kell megtanulnom". - NEM VAGYOK PROFI MINT MÁR MONDTAM, csak fél éve játszok. -
#4696 az hogy nagyon profiknak van ne riaasszon el, ha ekkora vagy még az se számit -sajnos- ha botból vannak a kezeid:) -
#4695 :D. nem! Tök normál vagyok! :D a csapatban nincs pozicíóm. ott kell lennem ahol a labda van. hogy mért? mert qrva sok passzba bele tudok nyúlni és így megvan a pont. meg mindig a lepattanóra kell mennem. azt így ennyi. Most fogok beiratkozni új kosárcsapatba, csak azt nem tom hova menjek. IV, XV. kerületben nincs sok jó hely sajnos. Csak a BLF, de az meg nagyon profiknak van... -
#4694 15? Paks mellett nőttél fel vagy mi történt?:DD
Én akkor 160 sem igen voltam, bár az én játékstílusom az nem is egy center, inkább olyan Allen Iverson féle PG -
#4693 én is annyi vagyok csak én 15 éves. a gyűrűt már mindenhol elérem. JAH ÉS MEGNYERTÜK A CSAPATTAL A IV. KERÜLETI KOSÁRLABDA Bajnokságot. :D -
#4692 inkább 1 -
#4691 hehe direkt irtam zsákolást, a gyűrű már majd 2 éve megvan:P -
#4690 jó traktor talpa van :) hogy eléred a gyűrűt,attól még messze van a zsákolás... -
#4689 nemtom de kurva jó cipő. 184 vagyok, és ezzel a cipővel márcsak 5 centi és zsákolok:) -
#4688 hát azért lehetne magasabb szárú, ez medium nem? -
#4687 meg van egy két gyakorlat,ami megerősíti az izületeket.... ezeket érdemes lenne eltanulnod.Nekem idén februárba ment ki utoljára :) -
#4686 oh, szegény :(
lejöhetsz fújni hozzánk hétfőnként oldalt vannak padok, meg kényelmes fotel is... ;) :P -
#4685 februrárig nem kosarazol?:S
itt a cipő amiről beszéltem, ezzel tuti nincs baj:
-
#4684 egy vacak bokaficam miatt én a helyedben nem aggódnék, ha nekem csak ennyi bajom lenne... nemrég kiújult a gerincsérvem, februárig injured list :( -
#4683 eddig ez fogja nekem legjobban eddigi cipőim közül a bokám (volt VC, zoom, shok, meg egy adidas is) és lehet benne mozogni, jó a bedőlése (sokan használják nba-ben a 2k5-ös verzióját, mellesleg... bár én nem azért vettem, hanem mert ez volt a legkényelmesebb), és kényelmes is, nem úgy mint a zoom2k3 volt, amitől inhüvelygyulladást kaptam basszus, betonból van az a csuka :) -
#4682 góllövölista? nem pontszerzőlista? -
#4681 Milwaukee-ban Kobe Bryant vezette győzelemre a Los Angeles Lakerst (111-92), a góllövőlista második helyén álló hátvéd 14/24-es mezőnymutatóval 33 pontig jutott.
Ezúttal remekül felnőttek Kobe mellé a csapattársak is, Lamar Odom 24, Smush Parker 21 pontot tett hozzá az összterméshez.
-
#4680 Minden kosarasnak törvnyszerű, hogy kiforduljon a lába? Én magamról nem gondotlam volna hogy ilyen megtörténhet velem...:)
Kosarazni meg azt a heti 1et nem akarom abbahagyni, anélkül nem is tudnék éélni:) -
#4679 A gondom az, hogy 18 vagyok, és fél évvel ezelőttig nem volt olyan sérülésem, ami 1 hétnél tovább tartott volna, max 1-2 párnapos ami mindenkivel előfordul.
3 éve volt hogy heti kb 4 edzésem volt, de mostmár csak heti1. Fél évvel ezelőtt egyszer egy lepattanó elkapása után rosszul figyeltem, és olyan érzés volt mintha nem a talpamba léptem volna hanem mellé. Rá se tudtam állni pár napig, aztán elmúlt de még mindig érzem hogyha pl megforgatom a bokám, a ballal sokkal nehezebb:(
És azóta persze elég sokszor előjött, hogy kifordult, legutóbb most.
A cipőmmel semmi gond majd mindjárt csinálok róla képet, egy NIke MX Air, P9000 vagy mi, még 2 éve vettem 25 ezerért elég jól fogja a lábam. -
#4678 Na én pont azt gondoltam ennél a csukánál, mikor nézegettem, hogy túl vékony, és nem fogná jól a bokám :P Amúgy én hordok mindkét lábamon ilyen szoros bokarögzítő zokniszerűséget, amit gyógyászati segédeszközök boltban vettem, javaslom mindenkinek, sztem egyszerűbb, mint fáslizással bajlódni. Próbáltam még amúgy a ragasztást is, bár azt meg kellemetlen leszedni. Amúgy nekem a legtöbbször úgy szokott kificamodni, hogy ráesek/lépek valakinek a lábára. Elég kellemetlen. -
#4677 mindenkinek kimegy a bokája, idő és kosarazás-mennyiség kérdése, nekem már mindkét lábamm nyekkent, térdem is, 8heti 3 kosarazás volt, most egy éve már csak heti 1)
na szóval, lassan és sunyin gyógyul a boka, ha kimegy, utána óvatosan, mert, ha terheled (mindegy mekkora a sérülés), lassabban gyógyul, tehát érdemes pihentetni
nekem a legutolsó bibim egy éve volt, letapadt a cipőm és megrándítottam a bal bokám, akkor nem tűnt veszélyesnek, meg nem is volt az, viszont fél évig meg volt dagadva és fájt, de persze nem bírtam ki, játszottam...
szépen be kell fáslizni, és fontos, hogy ne 9 ezer forintos noname cipőben játszál (sztem rá kell szánni legalább egy 20-ast, akkor kapsz olyan cipőt ami védi a lábad, nekem most huarache 2k4-em van, 24e ft...)
doki sportkrémet mondott, meg fáslizást és pihentetés
ja igen, nézest meg, lehetőleg sportorvossal, ez fontos! -
#4676 Elég hülye téma de talán valaki tud valami okosságot mondani:
kosarazás közben kifordult a bokám-már megint, és már megint a bal.
Fél éve történt meg először a ballal, hogy félre léptem valahogy, és alig tudta ráálni, aztán pár nap alatt nagyjából elmúlt igy folytattam a sportot, de kb havonta 1szer előjön. Mindig a ballal. Néha bekenem ilyen szarral de az se sokat segít. Mi történhetett? kicsit ideges vagyok
Hogy miért ebbe a topikba? Nba szintű játékos vagyok:P:) -
#4675 Az december 18.án van :) -
#4674 az a magyar all star szerintem. -
#4673 az all star gála nem februárban van??? -
#4672 zaki miért nem kérsz magadnak házigazda jogot? tudnál betenni bannert akkor :) -
#4671 hát majd letöltöd a nem kínait... -
#4670 ismerem, de utálom ha kínai... -
#4669 ott a torrent, http://bt.davka.info