NBA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LoSA
Minden csapatnak ez a célja... Látod, pl Miami és rendesen bevásárolt és megérte nekik... Ha LAL csinálja ezt, akkor az már "gáz"?

Effe88
csak szerinted
mi más motiválna egy játékost mint, hogy legalább egy gyûrût szerezzen nba-s pályafutása alatt
tökéletesen érthetõ mind a 2 játékosnál

csak szerintem szar lépés ez dhtól? (Nashre is lehet haragudni egy kicsit, na de õ már az utolsó szezonjait futja, ráadásul a suns elég régóta van rossz helyzetben.) Muszáj egy gyûrûért ennyire tepernie?

every damn day

Effe88
ez brutál lesz<#eljen><#worship>

Rockynhooo
<#ijedt>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Nash & Bryant & Howard & Artest & Gasol

na a Lakers 😄😄

bocs nõi...

USA-Horvátország M2 17:35 !!! szerintem érdemes nézni +20pont különbség tuti lesz

szerintem egy évig marad, aztán keres egy bajnokesélyesebb csapatot, egy másik sztárral és egy-két éven belül bajnokok lesznek(nekem esélyesek: Nets, Lakers, szerintem a Bulls se lenne rossz választás neki)

every damn day

LoSA
Szerintetek D. Howard hol fog kikötni? <#nevetes1>

grizzly21
most en is tisztelem James-t. Erdekes kb 1 eve meg utaltam, Wade-el semmi bajom nem volt, most kezd megfordulni..remelem Wade osszeszedi magat.. (nem azert mert nem ment olimpiara)

respect Jamesnek ,hogy a sürü program után is kapható az olimpiára

Iguodala beast, ezek rommá vernek mindenkit

mmonomad és pvpista

N1ggA
Miért Ray Allent szerzõdtette a Heat? Egy centerrel többre mennének.

Spread De Love!

Blake nem...

Fisherman\'s Friend

banok
ja

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Effe88
õk mennek londonba???

Rockynhooo
annyit tudok mondani hogy ne haragudj de baszódj meg 😄 irigyellek.

ProGabe
James a döntõ óta mindig így tartja valamelyik kezét? 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Lottem par dobbenetesen jo minosegu kepet egy haveromnak, talan ide is elfer erdekessegkent. 😄

Rockynhooo
Azért annyi öröm van benne számomra hogy a kosárban és a fociban is elõnyben részesítem az oldschool tagokat. Hiába csak rajtuk nõttem fel. Azért nem semmi látvány lesz látni egy Bryant Nash párost együtt 😊

bakkerman
kellesz pár hét amíg megszokom 😮 ha Nash,akkor Suns,ha Suns akkor Nash,ez egyértelmû.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Rockynhooo
én is hogy mit alakítanak majd így. De faszom ki van hogy szurkoljak a lakersnek 😄 Nash a mindenem az nbaben na mind1 majd lássuk. azért a phoenixes nashes mezemet megtartom 😊

Jason Kidd --> Knicks

Én meg erre😄

every damn day

erre kíváncsi leszek 😄

Rockynhooo
Steve Nash --> Los Angeles Lakers

Kedvenc emberem hosszú évek óta és elmegy az általam legjobban utált csapatba 😄

ProGabe

Effe88
thx😄😄
igen a skilljeim a 0ról felmegy 1-re😄😄😄😄

Effe88
😄😄😄
igen az enyém😄😄
és teljesen jó rám(184 cm vagyok)

FrezeR
eddig nem jött be a kép most már látom, gratula hozzá 😊 ezt majd ha felveszed emelkednek a kosaras skilljeid 😄

LasDen
nekem pár hónapja kanári szigeteken lett volna lehetõségem Larry Bird, Magic Johnson, Pippen vagy Kobe mezeket venni...a Pippen mez kurvára tetszett, de 50-60 € volt és volt más amit inkább akartam (és meg is vettem 😄)

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bakkerman
ro-hadj-meg !!!!!!! úristen mekkora kincs,de most komolyan tiéd? <#nevetes1><#worship>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Effe88
lebron bekaphatja😄😄😄

de milyen fain mezt szereztem😄D:

FrezeR
LasDen
😄DD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

N1ggA
Joel Anthony miért nem játszhatott a végén?
Az egész szezonban odatette magát, legalábbis voltak jó védekezései, a lényeg, hogy amikor kellett akkor játszott, a végén meg inkább ez a Harris kapott lehetõséget mint õ.
Nem értem.

Spread De Love!

FrezeR
tök jó lehet ennek részese lenni, jó neked! 😊

Igen.
Hajnalig ment kint a dudalas meg a serpenyocsapkodas 😄 ma abban a plazaban voltunk inni ahol az elso harom negyedet neztuk, 10 emberbol 9-en mez volt, kb 3 bosh feliratos embert lattunk, mindenki mas wade-james duoba, remelem kovetkezo szezonra is felvehetik a lebron mezeket 😄

grizzly21
ott laksz?

VinylToy
Be is kussoltak! 😄

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

LasDen

FrezeR
Egy pár embernek ma rossz napja lesz...😊

gratula nekik!

LoSA
Hja, nagyon...

kijárt már neki!😊

every damn day

Miami fel fog ma robbanni 😄 iszonyat mi megy az utcakon meg a kivetitos helyeken

FrezeR
Utálják felõlem bár már azt sem értem mi értelme van egy sportolót utálni annyira, hogy bármit csinál az szar. Különbséget kellene tenni pályán és pálya mellett elkövetett dolgokban. Sokan az elõbbit nem tisztelik eléggé pedig abba nehéz már belekötni idén meg pláne.

Balyy
Én sem értem, hogy mi ez a nagy James utálat. Bunkó? Na és?
Az a lényeg amit a pályán mutat. Arra meg nem nagyon lehet panasz. 😊

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

FrezeR
Megbeszéltük már, hogy nem vitázunk ezen de jó lenne ha tiszteletben tartanád azt, hogy nem mindenki utálja Jamest mint Te. Mást sem látok tõled napok óta csak fröcsögést, mire jó ez még mindig? Nyeld le a békát lépj túl a törölközõs témán és lásd be hogy ez az ember bármennyire is paraszt szerinted most mégis megdöglik a pályán, hogy nyerjen végre egy gyûrût. Akármennyire is azt kívánod, hogy ne nyerjen meg fogja nyerni ha valami óriási csoda folytán nem most, akkor is eljön az ideje. Utána miért fogsz szorítani ne legyen második? Elképesztõ.

Effe88
😄😄😄

N1ggA
Persze, hogy önös érdek. De kockáztatta azt, hogy még jobban lesérül, pedig számíthatott volna rá, hogy nélküle is megnyerhetik a meccset.

Spread De Love!