NBA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mi más motiválna egy játékost mint, hogy legalább egy gyûrût szerezzen nba-s pályafutása alatt
tökéletesen érthetõ mind a 2 játékosnál
every damn day
na a Lakers 😄😄
every damn day
Iguodala beast, ezek rommá vernek mindenkit
mmonomad és pvpista
Fisherman\'s Friend
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Én meg erre😄
every damn day
Kedvenc emberem hosszú évek óta és elmegy az általam legjobban utált csapatba 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Az egész szezonban odatette magát, legalábbis voltak jó védekezései, a lényeg, hogy amikor kellett akkor játszott, a végén meg inkább ez a Harris kapott lehetõséget mint õ.
Nem értem.
Spread De Love!
Hajnalig ment kint a dudalas meg a serpenyocsapkodas 😄 ma abban a plazaban voltunk inni ahol az elso harom negyedet neztuk, 10 emberbol 9-en mez volt, kb 3 bosh feliratos embert lattunk, mindenki mas wade-james duoba, remelem kovetkezo szezonra is felvehetik a lebron mezeket 😄
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

every damn day
Az a lényeg amit a pályán mutat. Arra meg nem nagyon lehet panasz. 😊
Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!