11113
-
#4988 igy van, nem rossz! -
#4987 azér a 28/46 os dobásmutató nem olyan rossz bárki bármit mond, van olyan meccs ahol az egész csapat mutatója nem ilyen jó szal... -
#4986 kicsit nagyot néztem, hogy 81 pont..ejj:) Ezt csak önző játékkal lehet elérni nyilván való (bár én kedvelem a JÁTÉKÁT) na de aki nem kedveli őt annak is illik azért elismerni ezt a teljesitményt. Nem passzol önzőzik ok na de 81 pontot nem minden nap lát az ember. Aki szereti a kosárlabdát annak ez csemege, mindegy ki dobta. Kész:) -
#4985 MVP-t az kap, akinek a csapata nagyon elöl végez, mondjuk első 4 ben. Emiatt nem kapta meg 2003-ban Garnett. Esztelen dobálózás után poffba épp csak bejutók, vagy arról lecsúszók MVP díjat nem kapnak sosem. -
#4984 lol, persze, minimum mvp :D -
#4983 szeritnem ezt az MVP üyget még nemkell elsietni,mert az MVP nem a legtöbb pontot dobó játékos,hanem a legértékesebb és szeritnem inkább oylan embernek kéne lennie az MVP-nek aki több mutatóban is egyenletesen jól teljesit.
De nemtudom,addig még sok idő van. -
#4982 áááááááá,hihetetlen!!!!mondhatjátok hogy önzőzik,több meccset nyer meg az önzőzésével mint amennyit veszít a lakers,ecccsém qrva nagy játékos!!bárki bármit mond minimum az év MVP-je! -
#4981 köszi -
#4980 hát ez hihetetlen... -
#4979 Húúúúúúú azta ez naon komoly meccs lehetett 81 pont :OOOOOOO ennél csak a nagy Wilt dobott többet :O hihetetlen egy játékos és persze Lakers meccset még mindig nem akarnak adni :(
Azér a Phoenix-Seattle meccs se lehetett rossz kétszeri h.u. 149-152 :O -
#4978 ehh nahát... nagy csapatjáték lehetett, a másik 4 csak mozizott -
#4977 Áhh gyerekek... Ez kész! :D -
#4976 81 pont lol :) Nem semmi... -
#4975 Azthittem rosszul látok!De neeem!Kobe 81 pontot dobott!Ez hihetetlen, a mai kosárlabdában ez óriási!Fúúú ezt a meccset megkell nézni valahogy.
Önzőő?Hmm..de akkor ki dobja a kosarat?Hisz ha nemjátszik sorra szív a Lakers.
Még vele is,hisz nincsenek megfelelő társai. -
#4974 Love the 80s!
Kobe Bryant had the second-highest point total in NBA History Sunday, scoring 81 on 28-of-46 shooting against the Raptors. Bryant fired in 55 points after intermission.
NBA.com
Los Angeles Lakers - Toronto Raptors 122-104 (29-36, 20-27, 42-22, 31-19)
ld: K.Bryant 81, S.Parker 13, C.Mihm 12(8 lep.), L.Odom 8(10 lep.),a másik oldalon: M.James 26(10 assz.), C.Bosh 18(8 lep.), J.Rose 17.
Kobe megint kitett magáért, kétszer annyit dobott mint a csapat többi része együtt,lehet hogy jól játszik,de akkor is önző.
és utólag is Boldog Szülinapot Zaki! -
#4973 http://video.google.com/nba.html
Itt jó videk lehetnek. csak az a baj hogy fizetős...
ki kéne valahogy játszani... -
#4972 szerintem is elég túlzó a büntetés. max egy meccs.. -
#4971 Davisék eltiltás alatt
2006. 01. 20. 00:06:30
A liga egy mérkőzésre szóló eltiltással jutalmazta a Golden State irányítóját, míg a New York veteránját öt találkozó alól mentette fel. Baron Davis a Seattle elleni mérkőzésen ütötte meg a szuperszónikusok játékmesterét, míg Antonio a chicagói derbin szaladt fel a nézőtérre, hogy megvédje feleségét az őt molesztáló helyi szurkolótól. Ez utóbbi esettel kapcsolatban a játékos kenyéradója megértését fejezte ki, ellenben a Bulls közleményében az áll, feleslegesen rohant ki a nézők közé Davis, mivel a helyi biztonsági emberek is "rajta voltak az ügyön".
Nem értem, hogy Davist miért tiltották el 5 meccsre? Nem csinált semmit, csak felment a nézőtérre, de senkihez NEM nyúlt! Most ezért miért kap 5 meccses tiltást?
Ui.: Remélem, hogy egy darabig nem lesz már New York meccs, mert már unom őket! :D -
#4970 hja olvastam már:) -
#4969 SZENT A BÉKE?!
Köztudott, hogy Kobe és Shaq nem nagyon szeretik egymást és akkor még finoman fogalmaztam. Nyilatkozatháborújuk immár kötetekre rúg, de ennek most talán vége szakad. A tegnapi mérkőzés előtt Shaq odament a földön fekve nyújtó Bryanthez és kezet fogott vele, majd a feldobás előtt is összeölelkeztek, Kobe még meg is paskolta a nagytestvér tarkóját. "Ideje a múltat magunk mögött hagyni. Három nagyon jó évünk volt együtt, sok örömet okoztunk a rajongóknak" - nyilatkozta a Lakers hátvédje. Shaq is egyetért: "A minap beszélgettem Bill Russellel és ő azt mondta, hogy a játékban rivalizálás nem jelenti azt, hogy utálni kell egymást. És igaza van. Ő számomra egy isten és én megfogadom a tanácsát. Beszélgettünk Kobe-val, de nem a kosárlabdáról. Gratuláltam neki az újszülött kislányához." Reméljük, hogy ez nem csak egy színjáték volt Martin Luther King napjára...
Forrás: NBA1.hu -
viktorock #4968 Hi
www.kfk.gportal.hu
Ezen az oldalon egy csomó NBA-s vido kép van
Hírek.
Nézzétek meg
-
#4967 szerintem nem:) nézd meg a videt róla. de ahhoz képest, hogy eddig még köszönni sem akartak egymásnak elég nagy lépés:) -
#4966 thx :D -
#4965 Boldog Szülinapot Zaki! -
#4964 thx -
#4963 Nem lehet, hogy ez csak felszínes kibékülés?! :D -
#4962 nekem meg az tetszik a mai napban, hogy Kobe és Shaq végre kibékültek. igy kell ezt csinálni :) -
#4961 Happy Birthday zaki! -
#4960 Lakers :D -
#4959 Hát ez a napom is jól kezdődik... New Jersey Nets ismét nyert, elverte az Indianat. Igaz, hogy J.Oneal nem volt, de akkor is nagyon örülök neki. Most nagyon szépen játszottak. Jefferson visszajött és rögtön nyert a csapat.
A másik meg aminek nagyon örülök, hogy Lakers elverte a Miamit! Bryant megint osztotta a népet, azt csinált amit csak akart. Shaq nélkül/ellen is tud nyerni a csapat?! Az egész Miamiból csak Wade-t szeretem, Ő is nagyon szépen, látványosan játszik, de azért Bryant az Bryant! Csak halkan megjegyzem, hogy Kobe jobb százalékkal dobott, mint Wade, 46% - 54% és ugyanannyit dobtak. Akkor most Bryant miért önző? Higgyétek el nekem, hogy napjaink legjobbja Wade és Bryant, de főleg Bryant! -
#4958 Véégre nem New York! :D -
#4957 jövő héten csütörtökön 02:00 v 20:45 sport2 Detroit-Millwauke (pénteken sport1 ism. 14:45) -
#4956 Pedig a kelet jobb:D -
#4955 a nyugati nekem jobban tetszik :D -
#4954 igen erről én is olvastam hogy eleve a szavazatinak többsége az államokban adták le, persze ebben az is benne van hogy mennyien utálták az akkori lakerst meg shaqet
amúgy a filmjét én is láttam, nekem nagyon tetszett, jól bemutatta az ő életét, ahonnan jött és milyen nehéz áttérni egy teljesen más kultúrára -
#4953 azért kiváncsi lennék rá, hogy az ott helyben szavazók hány %-a kinai :D de ez már csak szőrszálhasogatás:) -
#4952 nekem nincs vele bajom. de van még hova fejlődnie. Shaq meg már sajnos leszállóágban van:( -
#4951 én megnéztem a year of the yao dvd-t, ami az újoncidényéről egy 2 órás összefoglaló, amelyben magánéletébe is betekintést nyújt. Nem véletlen népszerű, és emellett a liga egyik legdominánsabb centere. -
#4950 ha japán volna, nem lenne ennyi szavazója. KÍNAI, ők azért vannak néhányan :D
Viszont ezzel együtt van egy olyan statisztika, hogy a stadionoknál helyben bedobott szavazatok alapján is jobb volt Shaqnél még 03, 04-ben, amikor mindketten nyugaton voltak, ez azért elárul valamit, mennyire szimpatikus ő az amcsiknak is. -
#4949 Ezaz...
Ming balfasz..szerintem..