11113
-
#5028 Ti mit szóltok a Dallas teljesítményéhez?
Azonos mutatóval állnak a Spurs-sel,remélem megelőzik őket,én szurkolok nekik! -
#5027 Azt hiszem február elején -
#5026 mikor van az all-star weekend? -
#5025 Hétvégén se maradunk NBA nélkül :)
január 29. vasárnap Cleveland-Phoenix sport2 23:00 :) (ism. sport1 kedd 14:15)
Jövő héten is lesz meccs: Detroit-Minnesota február 2. 1:00 és 21:00 sport2
aztán meg még február 5. Sacramento-Utah 23:00 sport2 -
#5024 nem beszélve arról a tényről, hogy KG és Wally nem igazán voltak puszipajtások. -
#5023 A többség szerint (sztem is) jó üzletet kötött a Wolves, Wally eléggé 1 dimenziós játékos, a góldobáson kívül mást nem nagyon tud. Védekezésben egyenesen szar. Kandy hatalmas csalódás, Blount legalább pontokat tud szerezni, ha lepattanózásban nagyon gyér is, és a szerződése is elég gázos. Összességében Wally<Ricky Kandy<Blount -
#5022 Szegény Garnett most még a jó játékosokat is eladják mellőle :S
Félig lecserélte a játékoskeretét az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Minnesota. A Timberwolves eladta a Bostonnak spanyolországi születésű alacsony bedobóját, Wally Szczerbiakot (képünkön).
A hét játékos cseréjét és három draftjog átadását magába foglaló üzlet keretében a Celticstől többek között egy hátvéd, Ricky Davis érkezett az Erdei Farkasokhoz.
A Minnesota Davis mellett a center Mark Blountot, a góldobó hátvéd Marcus Bankset, a csatár Justin Reedet és második körös választási lehetőséget kapott a legközelebbi újoncválogatón (draft).
A Boston Szczerbiak mellett a center Michael Olowokandit és Dwayne Jonest, valamint egy jövőbeli elsőkörös draftjogot nyert.
Wally Szczerbiak 1999 óta kosárlabdázott a Wolves együttesében, és érdekes módon a mostani idénye volt eddig a legjobb, hiszen negyven mérkőzésen eddig 20,1 pontos átlagot produkált.
-
#5021 56,9%
no comment :) -
#5020 én ma reggel megint megnézte, 50% on állt. Ma megint töltöm este, ha így megy tovább, akkor holnapután már lent is van -
#5019 megnéztem a lakers-raptors meccset, no comment -
#5018 na azért ez nem teljesen így van, bár kétségtelen, hogy emiatt is fújok rájuk. Az meg még rátesz egy lapáttal, hogy a napi top 10 első két jelenetét is a Minny ellen produkálták -
#5017 ezzel én is egyetértek :) de szerintem nem lesz meg nekik, bár most nagyon nyomulnak. de hosszú még a szezon. -
#5016 nekem már megvan -
#5015 egyetértek, hajrá bucks :D -
#5014 Hajrá Detroit!! Én nekem nagyon tetszik a játékuk!! -
#5013 "a Detroit 104-83-ra elverte a Minnesota-t és ezzel a pistons végleg feketelistára került a KG-nél..." ;)
még a buxnak is hajlandó drukkolni emiatt ;))) -
#5012 ma éjjel fél kettőtől élőben DET-MIL, én nagyon drukkolok majd a Bucksnak, jó lenne, ha ez a rekord megmaradna Jordenéknél, mert egy ilyen rekord jobban illik ő légisége csapatának nevéhez, mint egy ilyen "szétvédekezünk mindenkit" gárdához
-
#5011 jah és bocs azt kihagytam hoyg a Detroit mérlege 34-5 :) sry -
#5010 a Detroit 104-83-ra elverte a Minnesota-t és ezzel elkönyvelte idén a 34. győzelmét.
Ti mit vártok az év végére? Szeritnetek meglesz még a Jordanékkal felálló Bulls rekordja(72-10)?
-
#5009 Megnéztema meccset ma,és Kobe még jobb is lehetett volna,ha pontosabban céloz.
Azért így sem volt semmi,milyen helyzetekből bedobta.
Kezd rendeződni az élete,jó formában is van,már nincsenek balhéi.
Kíváncsian vároma következő meccsét,szerintem úgy 40 környékén fog dobni. -
#5008 én ma reggel kezdtem és most mikor hazaértem kosáredzésről :) megláttam hogy lejött szóval már nézem is. kíváncsi vagyok. -
#5007 én otthagytam estére, ma reggelre 25% jött csak le, erre nagyon mérges lettem :/
holnap reggelre tán leér. -
#5006 nekem tegnap jött 120k-val is, majd este folytatom a letöltést, 60% már megvan -
#5005 davkán fent van, én már szedem, bár rém lassu -
Monoton #5004 nem tud vki olyan kosármeccset belinkelni ahol jordan, pippen, rodman még együtt játszik a bulls ban? -
#5003 thx. megnéztem az nba.com-on az összefoglalót, az összes pontját mutatták KB-nek, a vége felé majd szétrobbant a stadion :D -
#5002 ittnézd meg -
#5001 torrentet nem tud valaki a tegnapi lakers meccsről?
majd az unokáimnak is ezt fogom mutogatni :P -
#5000 helyes beszéd :) -
#4999 :)
ok, Shra.. Shar... Sqar... Shaq... juhé :) (<-- megjegyzem csak bosszantok, mert bár pályán nem annyira tetszik a sumozása, de mint magánembert nagyon bírom, iszonyu jó fazon!!!)
oks, haggyuk KB-t, végül is csak 81-et dobott, jövő héten megdönti úgyis..;)
térjünk vissza a jóöreg "hol van már a bannerünk" témára ;) -
#4998 nos öö izé, srácok:) nem kellene elvinni az NBA-ről szóló topicot Kobe pártolók és ellenzők vitatkozásának irányába. Mindenki elmondta mit gondol és kész. Még annyit tennék hozzá, hogy a tegnapi napon történelmi pillanat tanui lehettünk. Bárki tette volna helyette ugyanezt megérdemelne ugyanugy egy "hű ez igen" stb dicséretet minimum. Még akkor is ha egy nagyon ellentmondásos személyiségről van szó jelen esetben.
Slow: te meg tanuld már meg végre leirni SHAQ nevét a kedvemééért naaaaa! :DD:P -
#4997 meg még több ember van,aki szeret vitatkozni,meg nem tud kompromisszumot kötni... szerintem Kobe a mai napok legnagyobb kosarasa,ami a teljesítményt illeti,DE igazatok van az önzőséget illetően...
KG21:"tavaly mikor Bryantnek bokasérülése volt, a Lakers látványosan feltámadt, és remény csillant a poffra egy rövid időre."
hááát nem tom szerintem hamar megkopna az a csillogás... de nem akarok veled vitatkozni,mert látom,hogy nem bírod KB-t és kész... -
#4996 nem kell azt gondolni, hogy csak úgy, poénból, vagy irigységből fikázom... men is fikázom, egyszerűen nem tetszik, és meggyőződésem, hogy nem eredményes amit csinál (egy egy meccsen lehet csak így teljesíteni, gondolom ezzel egyet értünk...)
ne vigyétek el érzelmi síkra, ill. el lehet vinni, mert van olyan, én torontóba vagyok "szerelmes", de azért nem mondom, hogy hú de jó csapat :)
amint itt most leírt KG az kb az véleményem nekem is, plusz még anyit hozzátennék, hogy tavaly volt egy elég erős társa, Shrek, neki se passzolt, kiutálta... ennyit KBről, részemről...
egyébként nem estem seggre a 81 ponttól, mert tudom, milyen fos a raptors véldelme...:P (<--vicceltem, elámultam...;)) -
#4995 "Csapatjáték?Ok.szuper a csapat csak nyerni nemtud,mit érnek vele?"
elsősorban azért nem nyernek, mert KB 30%al dob a vesztes meccseken irdatlanul sokat
"Minden csapatban kell 1 olyan ember aki húzza,aki bedobja amikor kell.Elmeri vállani,nem alibizik."
igazad van, de ezt KB nagyon túlzásba viszi.
A focira nem reagálnék, ég és föld a két sport, amúgysem szeretem.
Chamberlaint idekeverni azért nem szerencsés, mert akkoriban ő nagyon a mezőny fölé nőtt, és itt elsősorban nem a kosárlabda tudására gondolok. Hoztak is ellene egy sor új szabályt, hogy ne domináljon annyira.
"És mondjuk hány "csapatembernek" van gyűrűje? "
gyűrűt one man show-k nem nyernek, mindig a legjobb csapat nyer.
"3 gyenge 1 közepes,meg 1 jó,mint mondjuk most a Lakersnél.Ha megnézzük a keretet,szerintem az 5 leggyengébb keretben bennevan,játékosállományilag"
sosem fog kiderülni mire lenne képes az általad gyengének tartott játékosállomány, ha mindent KB dob el.
"Ez meg is látszik,ha Kobe-nak nemmegy."
tavaly mikor Bryantnek bokasérülése volt, a Lakers látványosan feltámadt, és remény csillant a poffra egy rövid időre.
"Nemsok játékos lenne erre képes,sőt egy sem,főleg egy ilyen csapatban."
az a véleményem, hogy több ilyen játékos ma meg tudná ugyanezt csinálni, csak nem ennyire önzők, meg van a csapatukban második, harmadik opció is, ami KB nek köszönhetően a Lakersben szinte nincs.
"Sokat vállal,de látjuk,hogy ha nem mi a vége"
én nem látom. Tavaly láttam, akkor sokkal jobban ment a Lakersnek nélküle, idén is jó lenne látni.
"Kellene mellé még valaki aki kicsit vállal."
Talán ha néha leadná, vagy nem dobna rá ennyit, esetleg ott lenne Odom, aki egy elég jó playa lehetne pl.
"Érdekes vannak emberek akinek senki,és semmi nemelég jó."
vannak emberek akik szeretnek a puszta számok mögé tekinteni -
#4994 nem kötelező szeretni a szólózást, én sem szeretem. azt irtam előbb, hogy a játékát szeretem Kobe-nak.A stílusát ami önzőségre utal azt én sem :) de ez csak kis pontosítás nehogy félreérthető legyen. Egyébként egy időben MJ is önző volt, aztán rájött ő is, hogy jobban megy csapatban:) Ennek ellenére nekem ő az etalon a mai napig. Ha Kobe is felhagy ezzel a stílussal és valóban kap maga mellé egy határozott és jól teljesítő játékost, akkor sokkal többeknek lehet szimpatikus a játéka.
Mellesleg az NBA mint a kosárlabdázás csúcsa nem csak a szép és eredményes csapatjátékról kell szóljon, hanem pont az ilyen egyéni és fantasztikus teljesítményekről is. Ez a 2 dolog adja a varázsát az egésznek szvsz:)
-
#4993 no ezzel (majdnem) teljesen egyetértek!meg azzal is, hogy illik elismerni ekkora teljesítményt és azok akik fikázzák, hogy milyen önző,azok mit várnak,hogy mindenki dobjon 18pontot és legyen hasznos minden poszton?kellenek az ilyenek is!(az elég lol,hogy a csapattársai csak moziztak),mind1 ez az én véleményem(az még áll,hogy MVP legyen:P)!hajrá lakers!emberek peace!és persze NBA-I love this game! -
#4992 Úgynézem megoszlanak a vélemények Kobe játékát illetőleg.
Csapatjáték?Ok.szuper a csapat csak nyerni nemtud,mit érnek vele?
Minden csapatban kell 1 olyan ember aki húzza,aki bedobja amikor kell.Elmeri vállani,nem alibizik.
Persze fociban valaki rúg 3-4 gólt egy isten,pedig önző volt,miértnemrúgata mással?Neeem,már viszik is a mennybe a szurkolók.
Itt dob 81 pontot,egy önző,abszolúte nem csapatember.Wilt Chamberlain is egy önző nagy lomha óriáspálcika volt,aki csak állt a palánknál és bedobta amit odaadtak neki.Gondolom kinnt nemúgyírt róla a sajtó,hogy nem csapatember,pedig akkor nem,hisz ennyi pontot nemlehet dobni.
Szerintem limitálni kellene 30 pontban az egyszemélyreszóló pontmennyiséget,és aki eléri leül a kispadra,mert ez csapatjáték.
És mondjuk hány "csapatembernek" van gyűrűje?Persze lehet csak akkor ha legalább 5 hasonló nagyonjó emberke van.Nem pedig 3 gyenge 1 közepes,meg 1 jó,mint mondjuk most a Lakersnél.Ha megnézzük a keretet,szerintem az 5 leggyengébb keretben bennevan,játékosállományilag.Ez meg is látszik,ha Kobe-nak nemmegy.
Ez a mostani esemény,egy Kobe szóló volt,megdobta a szinte lehetetlent.
Nemsok játékos lenne erre képes,sőt egy sem,főleg egy ilyen csapatban.
Sokat vállal,de látjuk,hogy ha nem mi a vége.Kénytelen,és hagyják is(edző)Mert nincs jobb megoldás egyenlőre.
Kellene mellé még valaki aki kicsit vállal.
Tömören ennyi,fikázni lehet,ez magyarország,nert ezt a legkönyebb.
Mint egy másik topicban Görbicz Anitát,pedig jelenleg ő neve fémjelzi a női kézilabdát.
Érdekes vannak emberek akinek senki,és semmi nemelég jó. -
#4991 Hát talán mer ő vállalkozik és 60%ban be is dobja....de inkább ne fikázzunk senkit!
Kobe jó játékos és remélem h még jobb lesz :) -
#4990 igen, kb ez egy átlagos csapat mutató, de akkor megtudhatnám, hogy miért jobb, ha mindent KB dob el? -
#4989 én nem szeretem ezt a játékstílust, ezt próbálom kinyilvánítani, nem azt, hogy nem ismerem el (ugyen nem kötelező szeretni a szólózást?)
81 pont az nagy teljesítmény, csakhogy még ez is kevés, ha nincs csapatjáték és ellentétben itt több emberrel, nekem az a véleményem, hogy nem csak a többiek tehetnek erről, hanem Kobe is
azon meg lehessen már röhögni, hogy MVP-nek akarja az úr :D