11113
-
#4948 ó igen, később rájöttem én is hogy elirtam :) sorry -
#4947 kínai... -
#4946 vagy lakers -
#4945 Most lehet, hogy megint utálni fogtok, de Ming is egy rakás xar! :)
A New York meccsekkel meg már tele van a hócipőőm! Nem tudom, hogy miért adnak ennyit?! New Jersey Nets meccs mikor lesz?! -
#4944 Minget csak a japcsik nyomják mindig a kezdő 5-be:) amugy nem rossz játékos, de többre is képes lenne sztem. -
#4943 Én meg Carmelo Anthony-t Ming helyére...persze nem arra a posztra..csak nem illik a képbe a ming -
#4942 én személy szerint hill helyére betenném wade-et,a többi stimmelne.találjátok ki hogy a toronto-new york meccs után milyen meccset adnak?chichago-NEW YORK!!!mind1 a lényeg hogy adnak nba-t.a sport1en jövőhéten 3 meccset adnak(a houston-sacramentot most ismétlik)+nba action,egész jó! -
#4941 Akkor Mondom:
EAST:
-Iverson
-Hill
-Carter
-James
-O'Neal
WEST:
-McGrady
-Duncan
-Garnett
-Bryant
-Ming -
#4940 sajna nem :( -
#4939 Ha láttad a 2005-ös All Star gálát, akkor az East és West kezdő 5-öse a top 10 kb. -
#4938 akkor soroljátok már fel a top 10 NBA-st :D de komolyan... -
#4937 nyugi lesznek még jobb meccsek is(ettől nem nehéz jobbat adni),bár a múltkori seattle-new york meccs se tün vmi jónak,a végére meg izgalmas lett.playoffban szinte csak jó meccsek lesznek,nemsokára meg az all-star meccs(jujj de várom,NAGYON remélem,hogy fogják adni).TD meg az utolsó másodpercekben dobott kosarával nyert a memphis ellen,kobe meg "csak" 38 pontot és nyertek,persze nagy szerepe volt parker nevű gyereknek,jó játékos lesz belőle,szerintem... -
#4936 Hát ezt nem hiszem el, hogy megint New York meccset fognak adni! :) -
#4935 persze persze -
#4934 nemtom hogy lehet olyat mondani, hogy TD átlagos játékos...
akkor Te valószínűleg nem nagyon nézel NBA-t, mert lehet nem szeretni (én kimondottan utálom Duncant, meg az egész stílusát, sőt a Spurs-t is) de azt, hogy gyenge, vagy átlagos játékos, az elég erős...
amit a kobe istened csinál, az szinte minden hozzáértő szerint gázos (már említettem, meccsek alatt a szakkomentárok már röhögnek rajta amikor megemlítik a statjait...) a mai csapatkosárlabdánba egyszerűen nem fér bele egy ilyen buta és önző játék
ha nem tűnt volna fel, amikor kobe nem játszik, lakers kb ugyanazt nyújtja...
nekem mindegy, hogy ki kit szeret és miért, de már tényleg uncsi ez a tömjénezés, pedig nyilvánvalóan miatta nincs sehol a lakers
és azt nem értem, hogy miért nem néztek slam dunk filmeket meg And1 videókat, mert a szólózásról ott van szó (és ők ebben milliószór jobbak mint kobe...) -
#4933 Duncan mind1ik gyűrűjénél oroszlánrészt vállalt...nem beszélve arról hogy megkapta az MVPt mikor eljutottak oda. A SAS nagy részében neki köszönheti hogy egy dinasztia(lassan) jön létre.
Tom Bradynek sincsenek hatalmas számai, nagyon kiemelkedő teljesítményei de mégis mindenki a top 3 QBbe említi...Vagy mondhatnám Joe Montanát is.
Payton meg Malone rosszkor születtek, ennyi. VOlt egy Michael Jordan nevezetű ember aki ugyanabban a korszakban élt, szarügy :D. Richmond, Barkley, Ewing és még sorolhatnám... -
#4932 Karl Malone, Payton... Nem Ők tehetnek arról, hogy nincs gyűrűjük! De Milicic se tett le sokat az asztalra mégis van gyűrűje! ;) Szóval nemcsak a gyűrű számít, hidd el!
És nem KG21 tehet arról, hogy nincs gyűrűje, de egy SAS-ba lehet hogy lenne neki, ahol jobb játékosok vannak, mondjuk én alapból utálom az egész SAS-t! :) Nah, de ne vitatkozzunk! Mindenkinek megvannak a kedvencei, sztárjai! És Duncan lomha, "Mr. Elalszik a Tej a Számba"-t nem tartom sokra... -
#4931 hát nemtom...gyűrűk száma alapján azért én nem rangsorolnám ilyen egyértelműen a játékosokat :)
van jópár olyan játékos akinek van több gyűrűje is, holott nem érdemelnék meg, csak jó csapatban játszottak
Ettöl függetlenül Duncan talán megérdemli a gyűrűit mert lelkiismeretes...de a top5-öt picit tulzásnak érzem :) -
#4930 aha, és sheeden kívűl az általad említett emberek közül senkinek sincs gyűrűje :) ezzel szemben Duncannek több is...
nem a számok számítanak, "stats are overrated" ,TD simán top5 a mai kosárlabda világban, annak ellenére hogy nem szeretem, a legfontosabb pillanatokban mindig odateszi magát, ami a többi játékosról nem mondható el. Sőt Sheednél butább játékost még nem láttam, najó talán a név rokona még butább :D:D.
Amíg Bryant őnzösködik addig tök mind1 kit visznek oda, nem mennek sokra. Jordannek is volt 37ppg szezonja és mit értek vele? lófaszt. Emlegíti egyáltalán vki azt hogy MJnek volt egyszer 37ppg szezonja? vagy inkább azt hogy 6 gyűrűt nyert a Chicagoval?
Amúgy Duncan ha akarna, tudna csinálni 30&15t...csak nincs értelme, majd a POban kell villogni. -
#4929 erről is megmondtam már a véleményemet. Lamar Ododm pl baszott jó lehetne, ha több labdát kapna. Nem normális, ahogy az istenetek ehajigál 30 labdát, 30%-al, Odomnak meg ilyen adat áll a neve mellett, hogy 9/7... -
#4928 R. Wallace is PF poszton játszik és csodás keze van, vagy éppen Nowo vagy KG! Duncan a nyomába nem ér ezeknek a játékosoknak.
Akkor mondjuk úgy, hogy erős átlag embernek tartom Duncant... Ennyi!
Azért Bryant-nek is nagyon-nagyon sok köze van a bajnokí cím nyeréséhez. Egy ember kevés, minimum 2, hanem 3 jó ember kell a csapatba, hogy nyerjen! Ha Bryant kapna még egy jó játékost, akkor nem ilyen rossz helyen lenne a Lakers. -
#4927 hatalmas hülyeség amit mondasz, hiszen TD testi paramétereivel majd mindegyik center rendelkezik a ligában, de a statisztikáit csak nagyon kevesen képesek megközelíteni. Ezenkívül mivel erőcsatár, nem az a feladata, hogy távolról dobjon, ennek ellenére mivel jó keze van, távolról is bevágja a palánkos dobásait nem is ritkán. Kobe meg a gyűrűit Shaqnek köszönheti, nélküle soha többet nem fog bajnokságot nyerni. -
#4926 Én meg még mindig vallom azt, hogy Duncan csak azért tart itt ahol van, mert magas nagydarab, aki egy méternél messzebről már nem talál be!
Bryant klasszis, többszörös bajnok aki mindent tud a kosárlabdáról! -
#4925 Aztamindenit:D
Ez irtó kemény meccs lehetett..
Itt már láccik, h 2 nagy sztár egymás ellen már nem annyira villog:)
Köszi az infót! -
#4924 Los Angeles Lakers - Cleveland Cavaliers 99-98 (28-25, 18-25, 22-17, 31-31)
ld.: K. Bryant 27, L. Odom 20 (10 lep.), C. Mihm 15, illetve Z. Ilgauskas 29, L. James 28 (9 assz.), D. Gooden 18 (11 lep.) -
#4923 Mennyi lett a Lakes - Cleveland? -
#4922 én nem unom :D tényleg jól mutat :D -
#4921 nem unjátok még a sok Kobi tömjénezést? Az összefoglalókban szépen mutat, ahogy 2 emberről bedobja, de azokat a jeleneteket már nem teszik bele, amikor ezeket mellévágja, és ilyenből azért jóval több van. Hihetetlenül undorítóan önző, és ezért nem tartom a legjobbnak. Másik meg, hogy nem látványra kell megmondani ki a jó játékos, mert TD-t ugyan nem nagy élvezet nézni, mert semmi különöset nem csinál, de az erős dupla-duplát mindig megcsinálja, ezért el kell ismerni. -
#4920 Ez a napom is jól kezdődik! :) Detroit elég szépen elverte a San Antonio Spurst, miután már másodszor verte el, nyílvánvalóvá vált nekem, hogy Detroit az abszolút bajnok esélyes csapat idén, aminek örülök nagyon! A másik, hogy Duncan ismételten egy nulla volt, ahogy egy jobb védő van rajta, semmit se tud csinálni a nagy lomha!
A másik, hogy Bryant azt csinált a Cleveland csapatával, amit csak akart. Az utolsó két dobása... Ilga + James is kevés volt, mintkettőt úgy dobta be, hogy szinte a nyakukba voltak már Kobe-nak! Számomra nem kétséges, hogy Bryant napjaink LEGJOBBja! És utána jönn James, T-mac és a többiek! -
#4919 Kíváncsi vagyok nagyon, hogy Detroitnak sikerűl-e megint elvernie San Antoniot?! Én nagyon remélem, hogy igen! :) Hajrá Detroit!!!!
CLE - LAL meccsen meg remélem, hogy Kobe megmutatja James-nek, hogy ki is a király valójában! :) Engem az se érdekel, ha kikap a LAL, de dobjon többet mint a nagyképű, agyonsztárolt James! -
#4918 http://www.basket-torrent.webpark.pl/nba.html
itt jó régi meccsek vannak fent... :( -
#4917 Engedjétek meg hogy megosszak veletek két torrent linket, igaz már van tvben nba, de nem mindegyik meccs :)
bb4ll -> ez regelős, de nagyon jó, csak jó minőségű videok vannak, szinte az összes meccs
ez amolyan davka féle
Peace -
#4916 :DDDDD -
#4915 jah, igen ez helyesen úgy szól, hogy "Kobe kikapott a portlandtől..." :D -
#4914 láttátok, hogy Ben Wallace milyen jól dobja mostanában büntiket? (legalábbis eddigiekhez képest..., na meg Shrekhez képest...;P) -
#4913 Kobe lemaradt :o -
#4912 Mert mostmár Carter is ott van! :) De azért Jefferson is megdobja meccsenként a maga 20 pontját, néha több! :D
zaki: Ez meg nem újdonsáág... :D Shaq sose tudott dobni büntetőt, mondjuk ez most kiemelkedően rossz! :) -
#4911 lol, Shaq 11 szabaddobásból 10-et mellélőtt :D -
#4910 lakers kikapott a portlandtől, de megint 40 felett dobott, egész pontosan 41-et :P -
#4909 nem írtam le, ugyan olyan jó mint régen, csak nem egyedül rá épül a támadás (ez a jó most a netzben)