11113
\'NBA\'
  • banok
    40 évesen is varázsolt.
  • Iori
    na ez pont rossz példa volt, Jordant soha sem írták le és csak mégjobban tisztelték miután másodszora visszajött
  • banok
    A cseréket később jelölik ki a csapatok edzői.
  • FrezeR
    ráadásul nem is azért megy neki rosazabbul, mert gyengült a játéka hanem, mert egyszerüen már nem motivált. ezért is irtam lentebb, hogy mennie kellene. persze sajna ez nem ilyen egyszerü.
  • FrezeR
    ezt mindenki tudja jól, de látod ha valakinek gyengébben megy akkor rögtön elfordulnak tőle, nem mindenki persze de sokan. ezért is utáltam sokszor amikor MJ visszatért, hogy sok fikát kapott és a legtöbben elfeledték milyen csodálatos dolgokat müvelt korábban. elkezdték temetni igy öreg ugy öreg..stb
  • Tmacy
    Amugy számomra a legnagyobb meglepetés az hogy Kevin Garnett kimaradt a Nyugati kezdő ötösből, lehet hogy nem villog idén de mégis az NBA egyik legjobb játékosa.
  • Tmacy
    a Sport1 vagy a Sport2 fogja közvetíteni? Remélem a sport1-en mert sport2-őnk nincs és akkor nemtudnám megnézni :S
  • Anthony001
    Nincs, de sajna nem látom:(
  • zaki
    sztem ott lesz. 19-én lesz a meccs, az már nincs is messze
  • Anthony001
    értem.
    Remélem a Carmelo Anthony ottlesz!
  • zaki
    azokat majd később fogják kijelölni az edzők
  • Anthony001
    A cseréket nem tudod?
  • Tmacy
    ötöseit,sorry
  • Tmacy
    Kihirdették a 2006-os All Star Game kezdő ötösét:
    Nyugat:
    Yao Ming 2,342,738 szavazat (C)
    Tim Duncan 1,518,796 sz. (F)
    Tracy McGrady 1,818,932 sz. (F)
    Kobe Bryant 2,271,631 sz. (G)
    Steve Nash 1,818,230 sz. (G)
    Coach: Avery Johnson,Dallas

Kelet:
    Shaquille O'Neal 2,192,542 sz. (C)
    Jermaine O'Neal 1,291,836 sz. (F)
    LeBron James 2,207,697 sz. (F)
    Dwayne Wade 1,499,664 sz. (G)
    Allen Iverson 2,062,206 sz. (G)
    Coach: Flip Saunders,Detroit
    röviden ennyi a lényeg :)

• FrezeR
    KG-nek mennie kell amilyen hamar csak lehet. ez nem vitás, itt már csak "vergődik" meccsről meccsre.
  • KG21
    A 3. negyed végén adtam fel, és mentem aludni, siralmas játékot mutatott a Wolves, nagyon csalódott voltam.
    Garnett lepattanóban meg asszisztban hozta azért magát, de nem vállalt túl sok dobást, persze Sheedtől elég jó fogást kapott :(
  • egypszichonauta
    hát kissebb fajta csoda lett volna ha a detroit kikap egymásután kétszer.amúgy megérdemelten nyertek a wolves ellen(aminek én speciel örülök).ja és garnettől most sem vmi nagy produkció,nem értem többre képes az a csávó...
  • FrezeR
    én ha jól láttam a tegnapi top 10-ben pont tőle volt egy zsákolás az 5. vagy 6. helyen.
  • KG21
    ejtsük a témát, és térjünk rá a ma esti Wolves-Pistons meccsre, amit élőben ad a Sport2. Múlt szerdán ezt a Pistonst majdnem megfogta a Bucks, tegnap pedig kikaptak a Netstől, ez nekem bizakodásra ad okot, nameg az új szerzemények (eddig úgy tűnik) beválnak. Remélem láthatunk majd egy igazi Garnett produkciót, mert a legutóbbi TV-s meccsén elég halvány volt.
  • KeKKSZike
    Nem jön be a kép... Félre ne érts, nekem nincs semmi bajom, de szerintem van helyette jobb zsákoló! ;) ennyi
  • KG21
    én ezt arra értettem, hogy zsákolni nem láttad még, és így mondod, hogy alig éri el a gyűrűt. Sztem nagyot alakít majd, én drukkolok neki.

itt van egy zsákja NY mezben
  • KeKKSZike
    Köszi a címeket, de ezeket ismerem!! Írjatok még, ha tudtok! ;)
  • KeKKSZike
    Én NEM látatlanba, mert mát kétszer láttam játszani és egyetlen egyet nem zsákolt, nem láttam zsákolni! NBA.com-on se találtam tőle nagy zsákot, ezért írtam, hogy nem éppen egy zsákolós fajta. Te is csak olvastad, hogy valaki azt írta, hogy zsákolt egyet... :D De nagyon még te se láttad! ;)
  • KG21
    tévedésben vagy, Nate nagyon tud zsákolni, csinált már 360 btw legst is, ezt az nba1-en írta valaki. Sokan őt tartják a győzelemre is esélyesnek egyébként. Meglátjuk mi lesz, de ez nem szép, hogy látatlanban leírod, csak azért mert nem egy lóbaszó.
  • KeKKSZike
    Van emelkedése, de nem tudom elképzelni, hogy J. Smithnél jobbat, nagyobbat zsákoljon. Mivel olyan alacsony még a nagy emelkedésével is éppenhogy csak el fogja érni a gyűtűt! :) Tavaly C. Andersen volt a tréfa tárgya, most meg attól félek, hogy Ő lesz! :)
  • KG21
    Nem zsákol sokat, viszont a múltkor a feldobásnál amikor elütötte egy center elöl a labdát, na akkor látszott, hogy van egy emelkedése :)
  • KG21
    meghívásos alapon
  • Anthony001
    Amúgy a zsákolóra hogy megy a jelölés?
  • KeKKSZike
    Én kétszer láttam eddig Nate Robinsont játszani, de egy zsákot nem láttam tőle! :) Nem értem, hogy hogy lett Ő jelölve... ?!?!?
  • FrezeR
    Mit szólsz a KG-Pierce trade rumors-hoz?
  • KG21
    Birdman sry
  • KG21
    mer mér? Az hogy alacsony speciel sztem még előny is, mert így jobban mutat a húzása. Milyen állat volt már mikor Spudd webb nyomta a 360-at :D
    Végre nincsenek PF/C-ek, ennek nagyon örülök, mivel a véleményem az, hogy a zsákoló verseny a kisembereknek van kitalálva, szörnyű volt nézni ahogy a Birdmean bénázott pl.
  • egypszichonauta
    megtudtam febr.17-19. a zsákolóverseny résztvevői már megvannak:J:Smith,A.Igoudala,Nate Robinson és Hakim Warrick,én Robinsonnak szurkolok de neki van szerintem a legkisseb esélye a győzelemre.
  • FrezeR
    Feb. 19 ha jól tudom
  • KG21
    ezt is tudom még ajánlani:

signheaven
  • Anthony001
    Ez király oldal.
    Esetleg nem tudsz még ilyet ahol ilyesmi képek vannak?
  • egypszichonauta
    nos vki konkrét időpontot az all-star weekendre?kösz
  • KG21
    itt van egy pár
    wc remix signatures
  • KeKKSZike
    Sziasztok!

Tudnátok nekem olyan oldalt mondani, ahol NBA-s aláírások vannak?! Tudjátok, amit fórumba szoktam tenni, aláírásként.

NBA1.hu fórumát ismerem, külföldi vagy egyéb lapok kellenének! Köszi!
  • FrezeR
    jól nyomják. csak a rájátszásban valahogy leeresztenek mindig. nem tudom idén is igy lesz-e....talán nem.