11113
\'NBA\'
  • KG21
    Én hallottam az eredeti közvetítést, Bill Warrell, és Clyde Drexler teljesen meg volt hökkenve, hogy Kobe passzol, merthogy olyat nem sűrűn szokott. Persze volt egykét idióta "from the parking lot" dobása is, ami nem lepett meg senkit. Még csak lejáróban sem volt a támadóidő, dehát akinek van önbizalma...
  • KG21
    Aki MVP-t kap a szezon végén az a best. Jelenleg sztem Elton Brand.
  • KeKKSZike
    Mivel Bryant úgy megcsinálta nekik a helyzeteket, hogy talán még én is bedobtam volna! ;) Amikor szorult a hurok, mert már annyit bénáztak a többiek, akkor is Bryant hozta fel a csapatot, tartotta a lelket csapatba!!

Én ismételten azt mondom, hogy Bryant napjaink LEGJOBB kosarasa!! KG21-et szerettem régen, de eddig ugye 2-3 meccset láttam MIN-től, de sajnos nagyon unalmas volt KG játéka! :(

Nálam a másik ász Vince Carter és Wade!! Carter amit a múltkori meccsen műűvelt! Hát az nagyon kész volt! :)
  • 5w0rdf15h
    naja, én nem akarok vitatkozi, de már unalmas h folyton fikázza Kobet, mi nem fikázzuk Garnettet pedig hát az idei szezonja.......na mind1 kommentátorok is és mindenki mások is azt mondják h ő a legjobb játékos ennyi ez tény
  • zaki
    bezzeg ha Minnesotában lenne :DASDASDASDAS
  • FrezeR
    hajjaj megint kezdődik a vita?:) el kell fogadni a tényeket. Én szeretem a Lakers-t de nekem a kedvencem mindig is Shaq volt. Igy ahol ő van oda szurkolok inkább, de ugyanugy szoritok a Lakersnek is. Bryant egy nagyszerü játékos nagyon szeretem a játékát kimondottan a játékát!! A cseleket dobásokat stb..:) Na de ennek ellenére tényleg sokat önzőzik. Majd talán rájön, hogy ez nem megy igy sokáig. Idén ráhajt a gólkirályi cimre és gondolom ezért nyomja ennyire a szólót. Na meg bizonyitani is akar, hogy Shaq nélkül is el tudja vezetni a csapatot. át kell látni a dolgokat srácok:) KG21 meg szerintem még akkor sem fogja kedvelni Kobe-t ha igazi csapatjátékos lesz:) vagy mégis?:P
  • zaki
    mivel ő a best :P

ja nem, mert Tim Duncan az :DASDASDASDASDASDASDASd as
  • KG21
    Ti ajnározzátok folyton, én csak próbáltam rávilágítani az érem másik oldalára
  • 5w0rdf15h
    ne legyél már mindig ennyire Bryant ellenes, már kicsit unalmas h folyton fikázod....
  • KG21
    inkább a csapat cáfolt rá arra, hogy bénák. Máskor is kéne nekik passzolni, és akkor talán jobb mérlegük lenne. Dehát a gólkirályi cím fontosabb ugye.
  • FrezeR
    az a hát mögötti passz is nagyon szép volt!:)
  • zaki
    hát ja... kiosztott még a 3X pontja mellé 9 asszisztot, meg 6 labdaszerzés is önmagáért beszél :D
  • KeKKSZike
    Ezen a meccsen Bryant megcáfolta azt, hogy csak dobál-dobál és kész... :) Nagyon jól játszott most, kiszolgálta a csapatot! Meg hát amit csinál, az félelmetes!!
  • 5w0rdf15h
    Hát ez nagyon sima Lakers győzelem volt, és most a csapatjáték dominált, nem az h Bryant játszott csak pl George 6 támadó lepattanót szedett :)
  • FrezeR
    vajon Brian Cook lesz az új csodafegyver a Lakersnél?:P
  • KeKKSZike
    Hát akkor nézd meg a közös meccsükön, hogy ki/mit alakított!!
  • John Cena
    hello mindenkinek! H ogyan kell PS2es Játékot kiírni ha a számítógépen van és letöltöttem van valami Speciális írásmód!? bocs hogy ide írom!
  • viktorock
    szerintem T-Mac és Kobe kb egyszinten vannak de mégis T-Macot tartom jobbnak!!!
    ui:www.kfk.gportal.hu nagyon jó oldal ajánlanám mindenkinek!!!!!!
  • FrezeR
    ezt sem megerősiteni sem cáfolni nem tudom :D
    pedig állitólag jegyesek, de akkor igy járt :P
    na off vége:)
  • KeKKSZike
    Nah jóóó... Tényleg nem! :) De olyasmit olvastam vmelyik újságba, hogy Parkert megcsalta valami másik pasival, csak már nem emlékszem, hogy kivel! :)
  • FrezeR
    azért gondolom nem zavarnád haza ha bekopogtatnak hozzád :P
  • KeKKSZike
    Miami - Detroit meccs az engem is nagyon érdekel!

Houston - Lakers meccsre meg természetesen csak TMac és Kobe miatt vagyok kíváncsi, hogy melyik mit alakít, mondjuk Kobe természetesen jobb, mint TMac!

Csak hogy megint felhozzam Duncant... :) Az NBA.com-on megnéztem az összefoglalót, ahol is kelet-nyugat kezdő ötösét mutatják be. Hát Duncan nagyon unalmas volt, minimális látványossággal! Ezért se szeretem őt... J. O'neal a másik oldalon sokkal szebben, látványosabban játszik!

Parker csajáról meg annyit, hogy én egyáltalán nem szeretem, egy öntelt, nagyképű kis qurva! :)
  • FrezeR
    Tony Parker nem tudta, hogy kedvese híres színésznő

Tony Parker, az NBA-címvédő San Antonio Spurs francia kosárlabdázója saját bevallása szerint megismerkedésükkor mit sem tudott arról, hogy jelenlegi barátnője, Eva Longoria a Született feleségek című televíziós sorozat egyik sztárja.

A 23 éves játékos és a 30 esztendős színésznő 2004 végén, a Spurs egyik mérkőzése után találkozott egymással először. A Texas államban született Longoria, akinek felmenői mexikóiak, édesapját kísérte el a találkozóra.

"Vicces, de sose láttam őt azelőtt. Fogalmam sem volt, hogy van egy ilyen sorozat" - vallotta be Parker Oprah Winfrey show-jában. Az azóta rendszeresen a legnagyobb nézettséget produkáló tévéfilmet 2004 őszén kezdték vetíteni az Egyesült Államokban.

Longoria, aki ugyancsak meghívott vendég volt a beszélgetős műsorban, megerősítette párja állítását, és elmesélte, csak másnap, közös ebédjüknél derült ki Parker számára, hogy őt meglehetősen sokan ismerik.

"Mindenki odajött hozzánk, Tony pedig nem értette, hogy miért tőlem kérnek autogramot" - idézte fel a történteket nevetve.
    A színésznő még elmondta, hogy filmbeli szerepével ellentétben olyan feleség akar lenni, akinek a családi béke és boldogság mindennél fontosabb. "Népes famíliában nőttem fel, valami hasonlóra vágyom" - jelentette ki.

enyhén lol :)
  • KG21
    RoX rulz!!! Beat LA :D
  • zaki
    ez mégjobb :D
  • zaki
    EZAZZZZ
  • 5w0rdf15h
    yuhéééééééé végre erre várok mióta újra adnak NBA meccset :)

utánna Miami-Detroit és Philadelpia-San Antonio és persze az ALL STAR GÁLA :)
  • egypszichonauta
    houston-lakers meccset adnak legközelebb,éljen!!!!!!
  • precision
    nézz szét itt hátha írnak vmi info -t
    de asszem van topikja is a csatornának itt az sg -n, ott is szétnézhetsz
  • Iori
    van, de mindig a béna csapatokat mutatják
    egyszer láttam eddig a Blue Devilst, de más elit csapatot nem látam eddig (Uconn, Villanova)
  • Anthony001
    Akkor hogy lehet elérni?
  • precision
    sajna upc -vel nem tudtak megegyezni, így nincs, upc hálózaton nem elérhető :(
  • zaki
    nekem van...
  • Anthony001
    Nekem nincs:(
    Mivel fogod?
  • KG21
    Sportklubja kinek van? Heti 1 NCAA meccset adnak, meg egy csomó euroligát. Kész kánaán van a tavalyi ínséges idők után
  • 5w0rdf15h
    nekem is
  • zaki
    nekem van sport2-m
  • egypszichonauta
    nem baj(najó persze, hogy baj me nekem is sport1em van).de legalább annak örülök hogy majd nézhetek all-star meccset(mégha két nappal is később).
  • 5w0rdf15h
    Rossz hírem van annak akinek nincs sport2je mer azon lesz az All Star gála élőbe :(
  • FrezeR
    szerintem nem volt rossz példa. és nem azt mondtam, hogy mindenki de volt olyan aki temette. nem én találtam ki elhiheted. én a rajongók közé tartozom:)