NBA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szedj le elõször BitCometet, aztán menj rá amire akarsz, nyisd meg comettel, és szedd le
Kuss!-magyarázta.
Remélem az összes All-Star esemény fent lesz torrenten. Ma este Rookie game, holnap tömõverseny. Mindegyiket látni akarom<#ravasz1>#ravasz1>
Davkán biztos fent lesznek. egyébként most ez a címe, aki esetleg nem tudná: davka torrents
Davkán biztos fent lesznek. egyébként most ez a címe, aki esetleg nem tudná: davka torrents
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
ja tényleg 2002, abban az évben még Torontos volt...na már kezdek öregedni<#wow3>#wow3>
Kobe és KG adott egymásnak alley-oopot, erre emléxek 😊
Kobe és KG adott egymásnak alley-oopot, erre emléxek 😊
I love this game!
jaja....bár 200-ben csak Duncannak adtak palánkrapasszot
Tmac 2002-ben adott magának
a slam is jó volt naon
Tmac 2002-ben adott magának
a slam is jó volt naon
Kuss!-magyarázta.
a 2000es All star nekem is megvan vhol, emléxem még anno mikor Sport1 adta ott volt Hajdú B. meg DiDzsé Dominik...Marburyvel (mikor Bahamákra ment volna) aztán a végén bezuzott egy két hármast. Király volt az a mecs, Tmac saját magának adott alley-oopja még most is bennem van.
a 2000es slam dunk contest is nagyon ott volt, Francis,T-Mac,Carter (az is megvolt ,de már letöröltem 😞 )
a 2000es slam dunk contest is nagyon ott volt, Francis,T-Mac,Carter (az is megvolt ,de már letöröltem 😞 )
I love this game!
bezzeg, vazze, offolni meg csetelgetni aaaaazt tudtok...:/
értelmes NBA!! témákról beszélgessetek, ha kérhetem(jük) ok?
pl nekem most egy érdekes élmény:
régen láttam már oldscool meccseket és most elõszedtem a 98-as meg 2000-es allstar meccseket és jók nagyon, meglepõen hajtanak (legalábbis a tavalyihoz képest)
másik:
megnéztem agy 90-es bulls-cavs meccset és érdekes volt nagyon... ugye MJ 69 pontot dobott, ez az idõszak neki a csúcs (kb) és azt mondják, a kosárlabdának is... (hát nem ez a meccs, az tuti...😄)
mindenesetre érdekes, hogy mekkrát változott 10-15 év alatt... szerintem brutális a fejlõdés, rengeteget javultak a játékosok, a szabályok is finomodtak, és a taktika, a csapatjáték rengeteget bonyolodott... azért érdekes az a 90-es évek... nagyon egyszerû volt a játék és a bírók pl alig fújnak (érdekes volt látni, hogy mennyire nem védték a labdás embert)
hajrá
NBA topik vagy mi a szösz 😛
😉
értelmes NBA!! témákról beszélgessetek, ha kérhetem(jük) ok?
pl nekem most egy érdekes élmény:
régen láttam már oldscool meccseket és most elõszedtem a 98-as meg 2000-es allstar meccseket és jók nagyon, meglepõen hajtanak (legalábbis a tavalyihoz képest)
másik:
megnéztem agy 90-es bulls-cavs meccset és érdekes volt nagyon... ugye MJ 69 pontot dobott, ez az idõszak neki a csúcs (kb) és azt mondják, a kosárlabdának is... (hát nem ez a meccs, az tuti...😄)
mindenesetre érdekes, hogy mekkrát változott 10-15 év alatt... szerintem brutális a fejlõdés, rengeteget javultak a játékosok, a szabályok is finomodtak, és a taktika, a csapatjáték rengeteget bonyolodott... azért érdekes az a 90-es évek... nagyon egyszerû volt a játék és a bírók pl alig fújnak (érdekes volt látni, hogy mennyire nem védték a labdás embert)
hajrá
NBA topik vagy mi a szösz 😛
😉
"...mer tul höje vagyok hozzá"
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Ha nem szeretnél, akkor miért írod be?<#smile>#smile>
az én szememben SPad Webb volt a legnagyobb 😄 ....
az a csávó bazki....nálam egy fejjel kisebb azt milyeneket zsákolt bazd..néztem mint atom..<#wow2>#wow2><#wow1>#wow1>
az a csávó bazki....nálam egy fejjel kisebb azt milyeneket zsákolt bazd..néztem mint atom..<#wow2>#wow2><#wow1>#wow1>
szerintewm a josh smit vagy kicsoda..az az ujnc az atlantából..õ is kurvanagyot ugrik..szerintem..meg mindneki nagyot ugrik aki zsákolón indul...
õõ..nyugat:
Yao Ming
Tim Duncan
Kevin Garnett
Kobe Bryant és
Tracy McGrady
(asszem)
Kelet:
Shaq... O'neal(😄)
Grant Hill
Vince Carter
Lebron James
és Allen Iverson
Yao Ming
Tim Duncan
Kevin Garnett
Kobe Bryant és
Tracy McGrady
(asszem)
Kelet:
Shaq... O'neal(😄)
Grant Hill
Vince Carter
Lebron James
és Allen Iverson
Carter öreg már az ilyesmihez. Amúgy én Lebron gyõzelemre tennék, hihetetlen magasságokba tud ugrani.
NBA TV daily mûsorban néztem nemrég,
"Darko Milisic with a carrier high... Itt felfigyeltem, közben mutatják, hogy bedob egy baseline tempót... 7 points 😄DD ez nem semmi 😊 Aztán rögtön utána 8 pont wow! Rohamosan fejlõdik 😛
"Darko Milisic with a carrier high... Itt felfigyeltem, közben mutatják, hogy bedob egy baseline tempót... 7 points 😄DD ez nem semmi 😊 Aztán rögtön utána 8 pont wow! Rohamosan fejlõdik 😛
Immár hatodszor az idei bajnokság során, legutóbb ismét Steve Nash lett a hét legjobb játékosa nyugaton. A Suns irányítója átlagban 26 pontot 14.3 gólpasszt könyvelhetett el, a Sacramento elleni drámában (125-123-ra gyõztek az Arcóban…😉 például 33 pontot és 17 asszisztot jegyzett. A Warriors elleni hosszabbításos gyõzelem legutóbb pedig már zsinórban a kilencedik olyan mérkõzés volt, amelyen 11 vagy annál több gólpasszt ért el. Egyszerûen zseniális. Keleten is egy (nem szó szerint) nagy mágus lett a hét legjobbja, Allen Iverson minden kétséget kizáróan az Orlando elleni 60 pontos idényrekorddal (és személyes karriercsúccsal) érdemelte ki a címet.
NBA1.hu
szerintem mind2en megérdemelték..Nash jobban megérdemelte de Iverson se volt rossz..
igy tovább
NBA1.hu
szerintem mind2en megérdemelték..Nash jobban megérdemelte de Iverson se volt rossz..
igy tovább
Az All-Star hétvége zsákolóversenyének résztvevõi még nem tisztázódtak 100%-osan, de a meghívottak között szerepel J.R. Smith, Amare Stoudemire, Josh Smith és LeBron James is. Amennyiben James nemet mond, Chris Andersen veszi át a helyét. Kenyon Martin szerint Josh Smith lesz a befutó
NBA1.HU
CARTER NEMINDUL?!
NBA1.HU
CARTER NEMINDUL?!
Kuss!-magyarázta.
jaja...má várom mint állat..holnap kezdõdik maga az all-star weekend... ijen izékkel..jam session meg mindne ami kerll...