11113
-
#5148 én Wade-t most is nagyon nagyra tartom,szeritnem a korosztály egyik legjobb játékosa,én még talán LeBron-nál is jobban kedvelem,legalábbis a játékstilusa jobban tetszik. -
#5147 megnéztem a heat-detroit meccs összefoglalóját(mivel nem ismétlik a sport1,de ezért már nyígtam lejjeb),jó meccs lehetett,főleg a vége!!!nagyon tetszett mikor wadenek feladták alley-oopra,ő meg 360ban feltette,szerintem néhány éven belül simán benne lesz a top 3 játékosban... -
Nasty Playable #5146 Ha esetle gérdekel vkit: Kosaras Letöltések
Most találtam :) -
#5145 nem volt semmi tényleg :O Shaq az első felében Wade meg a másodikban vitte a hátán a csapatot:) nagyon örülök a győzelemnek! :) Azért illik megjegyezni, hogy ez a Detroit nagyon jól összerakott csapat, nehéz lesz őket megállítani ha egyáltalán sikerül valakinek is. -
#5144 a 42.ALL STar gala megvan valakinek? (ahol Jordan Magiccel játszott) -
Lensmen #5143 aki gondolja nézze meg az oldalam van rajta egy kis NBA.Ja leirtam hogy lehet NBA tv nézni és hol http://gportal.hu/portal/rap4eversasix/
-
#5142 ÚÚÚÚÚÚÚÚ BAZZE, MILYEN MECCS VOLT :ddddddd
hát mit csinált Wade a végén báze :DDDD uccsó 17 pontot ő dobta a Heatnek, eszméletlen mit csinált a végén :D -
#5141 O'Neal nagyon elemében van :D
-
#5140 jól néznék ki ha nem ismételnék pont az all star meccset :)
hajrá HEAT! :) -
#5139 tuti fogják, nem is egyszer szerintem -
nekem sport1em van és nem fogom látni ezt a mecset(persze new york meccseket ismételtek ezerrel,mind1),azért azt remélem,hogy az all-star meccset ismétlik. -
#5137 Lehet, hogy mégis csak igazad van!! PORT.hu-n nem találom, szóval elképzelhető, hogy NEM fogják ismételni! Sport2-őn holnap 16.45kor ismétlik!
zaki: Hajrá Detroit!! Bár nincs bajom Miamival, főleg Wade-t nagyon szeretem, de Detroit azért közelebb áll hozzám! :) -
#5136 én is, hajrá miami -
#5135 Szerintem BIZTOSAN fogják ismételni! ;))
Én már nagyon várom a meccset, 23.00kor nézem! :) -
#5134 nem tudjátok,hogy a spor1en ismétlik-e a miami-detroit meccset?mert nem láttam kiírva sehova a sporttv oldalán legközelebbi meccs philadelphia-san antonio pénteken.nehogymá ne adják... -
#5133 nincs mit -
viktorock #5132 Köszi szépen
-
#5131 20-án -
viktorock #5130 nem tudjátok mikor lesz al star gála? -
#5129 ezt nem tudtam -
#5128 Jól mondod!! Pont tegnap néztem kazin, még 98ban felvettem, most találtam meg a kazit! :) Bryant már akkor is nagyon nagy ász volt! :) -
#5127 kétszer szerepelt még a Motown színeiben
Jordanen és Pippenen kívűl nem volt más AS játékosa az akkori Bullsnak -
#5126 Rodman egyszer se szerepelt All-Star Gálán
Amugy szerintem max Tony Kukoc vagy valaki más.. -
#5125 Jordan féle Bullsból hány embert hívtak meg max? (Jordan, Pippen, Rodman, és...?) -
#5124 legutóbb a lakersből volt 4 játékos. asszem 98-ban.Van Exel O'Neal Jones Bryant voltak -
#5123 a cikk szerint ez a 7. alkalom, hogy 4 játékos lesz ugyanabból a csapatból, és az első, hogy mind a négyen cserék -
#5122 thx
télleg sok az a 4 detroiti pléja...
ez nba rekord, vagy közeli 1 csapatból 4 játékost meghívni? -
#5121 Tudom, de szeritem akkoris van benne valami -
#5120 És mi van akkor? Az edző NEM választhat saját játékosokat! -
#5119 Láccik h az edző a Detroiti....
Amúgy én sajnálom h a Carmelo Anthony nincs ott... -
#5118 mégjóhogy meg. Itt vannak amúgy a keretek: allstar2006
4 Detroiti is van, ez azért túlzás -
#5117 a Dallas bizony keményen nyomja. Sajnos utóbb a Heat is áldozatul esett nekik, nem is kicsit verték meg őket :( -
#5116 jah, mindenki őrülne a csapatában és Master Zen ha így játszana mindennap -
#5115 Nash, Bron vagy Billups
Jó hogy említed Brandet, mindenki Billupsszról, Bronról, Nashről és Noworól beszél de Brandet senki sem említi, pedig ő idén nagyon ott van. De MVPt nem kap :) -
#5114 Brand-et ln is jónak tartom, de azért nem vagyok ennyire elájulva tőle! :) -
#5113 all star meccsre meghívják? -
#5112 nem vicc, Brandet többre tartom most bárkinél :) -
#5111 Önbizalom nélkül kosarazni nem is lehet... :)
Arra én is kíváncsi vagyok, hogy ki kapja az MVPt! -
#5110 lol :DDDDD -
#5109 vagymég Nowitzky lehet MVP talán, a Dallas nagyon durva