11113
\'NBA\'
  • webibebi
    mert ma fognak
  • grizzly21
    miért nem jártszottak a nagyok?
  • grizzly21
    aki meglátja torrenten a zsákolversenyt az szoljon plz
  • KG21
    undorító nagy bunda volt a zsákoló, nevetséges, mennyi rontott kísérlet után adták a címet a kisembernek, csak a magassága miatt. Szemét csaló banda, Iggynek kellett volna nyernie. Meg is kapták a közönségtől a díjkiosztón a fújolást, ahogy azt kell. Hányinger volt az egész. A tripladobón meg Nowitzky időn túl dobta be a moneyt, és úgy jutott tovább az első körből, szóval az sem volt tiszta. Azért voltak brutál húzások, és én elsősorban ennek szorítottam, de ez a pontozás nagy mértékben elrontotta az egész hangulatát. Iggy a palánk mögül, meg pattanóból hátmögöttije mindent vitt nálam, de tetszett azért Nate első 360 dunkja is, meg amikor Spuddot átugrotta, a többinél gáz volt, hogy majd 10 kísérletből sikerült csak, és égő, hogy ezek után még ő nyert.
  • Tmacy
    szépjóreggelt
    még a tegnapiakról annyit hogy szeritnem Nate Robinson tényeg ügyes volt meg minden ,de szeritnem a zsűri nagyon benne volt ebben a győzelemben.(ebben az állitásban meg azis hogy én Igoudala-nak szurkoltam),de szerinem Igoudala utolsó zsákolása jobbvolt 44 pontnál,mg a zsűri is oylan pontokat adott(8,8,9,9,10) ami kicist szélsőséges.Lehet nincs igazam.
    A tripladobóversenyen nemgondoltam volna hogy Nowitzki fog nyerni,de jól dobott a döntőben azt meg kell hagyni.
    Ez csak az én véleményem,remélem ezzel nem sértek meg senkit sem.
  • Tmacy
    je Wade nyert! a döntőben neki szurkoltam.Azthittem megfogja dönteni Nash rakorját,de lemaradt egy fél másodperccel.
  • Tmacy
    én valami Greatsport-on nézem,ezis kinai,de a minősége nemossz.
    pont LeBron és Wade jutottak be a döntőbe,pedig szeritnem k kevésbé "irányítóalkatúak" mint Nash és Paul.
    szerény Nash a dobásnál jól elrontotta.

• KG21
    fenét, szemét kínai ESPN ez
  • Tmacy
    pplive-on van eredeti espn?? :o
  • KG21
    ppliveon az ESPN-en nézem most fog kezdődni
  • grizzly21
    az lehet hogy piros fotelekben pofáznak a kinaiak? azon lesz az allstar?
  • grizzly21
    nézitek v nem ez itt a kérdés?
  • KG21
    persze most rosszabb, mert mostmég ráadásul a háta is fáj, az asszony is megcsalta, nem is övé a gyerek :D
    Lövésem sincs mi bántja, de nagyon nem is érdekel igazából
  • Iori
    sajnálom mindenesetre, remélem előbb-utóbb túl lesz ezen és megint a régi Őt látjuk
  • Iori
    azondta hogy több annál
    "I've dealt with family members passing away, best friends getting killed," McGrady said. "This is a lot worse than that because it's a combination of things in different areas.
  • grizzly21
    valaki megnézi a zsákoloversenyt neten élőben? gondolkozom rajta, de az még 3 óra és már most is kicsit fáradt vagyok
  • FrezeR
    elég súlyos lelki problémái lehetnek. azért remélem, hogy túlteszi magát rajta. kár lenne ha e miatt nem menne neki a játék ezután...
    azért valszeg az a pár "cimbora" talán többet jelentett neki ha ez is betette az ajtót nála.
  • KG21
    Biztos kinyírtak pár régi cimboráját a gettóban. Amúgy arról nincs szó pontosan mibaja, de hogy ezek után all star MVP nem lesz, az zicher
  • Iori
    hoppá, ezt még nem is olvastam előtte:
    espn
  • grizzly21
    hosszu lesz akkor az éjszaka:)
  • Tmacy
    a PPStream-en néztem a GreatSport nevű csatornán,az NBA Tv adását adták,de a kommentár sajnos kinai volt,de igyis lehetett élvezni.
    és asziszem hajnali 2-kor kezdődnmek a szombat esti programok.
    (lesz All-Star Saturday Night,akkor Playstation Skill Challenge,Shooting Stars,Foot-Locker Three Point Shootout,meg Dunk contest.
  • grizzly21
    pplive-on nézted? magyar idő szerint mikor van a zsákoloverseny?
  • Tmacy
    Én megnéztem élőben,a mérkőzés maga nemvolt nagy durranás. 106-96-ra nyertek a másodévesek,szóval nemvolt egy pontgazdag mérkőzés.
    Igoudala megérdemelten kapta meg az MVP címet,30 pont 6 lepattanó 3 gólpassz plusz a mezőnyből 17/13-as mutatóval rendelkezett.Azt aztért el kell mondani hogy a pontjainak legalább a felét zsákolásból szerezte,mindig ő futott előre és elég szépeket is huzott.Amugy nekem Ben Gordon játéka tetszik nagyon,abból a srácból egyszr nagyon nagy kosárlabdázó lesz az biztos.
  • webibebi
    A rookie meccsen az Igoudala lett az MVP!!12perc alatt 30pontot 2labdaszerzés és 6lepattanó volt a neve melett
  • KG21
    az sztem nagyon kétséges, egyrészt rossz a dereka, másrészt ez nagyon meglátszik mostanában a játékán, és a mezőnyszázalékán
  • Iori
    én Macre teszek, hazai pálya
  • grizzly21
    pplive.uw.hu
  • FrezeR
    persze LÖbron is lehet, hiszen most ő a király :P
  • Sil3nt
    vasárnap nálunk 02:30-tól a Sport 2 közvetíti magyar kommentárral az East-West All star gála 2006-ot Houstonbol....ezt biztos élőbe megnézem és hétfőn, de érdekelne a többi összecsapás is...ha valaki tud streamről hogy pontosan hol lehetne nézni őket mivel magyar ado nem adja le élőben és jó szokásukhoz híven nem is pótolják be az ne habozzon ossza meg a címet. Torrentrol gondolom majd valamelyik amcsi bedigizi, de akkorsem élő :D
  • KG21
    én Löbronra tippelek, sztem ő lesz az MVP. Kobe meg AI már voltak, nem hinném, hogy nagyon tepernének egy újabb ilyen címért.
  • FrezeR
    itt vannak az időpontok időpontok
    a nagyok szerintem nem akarják magukat még ezzel is terhelni vagy félnek a sérülésektől. nem ugy volt mint régebben, hogy preztis kérdést csináltak belőle. régen voltak igazi nagy csaták pl Jordan vs Dominique W.
    MVP: hát nem tudom, de ahogy Kobe meg A.I. igyekszik idén pontkirály lenni szerintem itt is nyomni fogják..aztán ki tudja :P
  • grizzly21
    Nos, akkor pontosan mikor lesz a zsákolo és a kelet nyugat?
    miért nem indulnak a nagyok a mostani szákolo versenyen sem?
    ki nyeri MVPt szerintetek?
  • Tmacy
    igen az a link jó és köszönöm,mert nekem bevállt.
  • grizzly21
    akkor valoban ideje keresgélni valami netes hely után ahol leeht nézni.
    amit lent linkeltem az jo? néhány focimeccset néztem még ott anno.
    engem a zsákoloverseny, meg a kelet nyugat érdekelne csak igazábol. remélem ha élőben nem is tudom majd nézni, de torrentre felrakják majd.
  • Tmacy
    Az All Star Weekend már elkezdődött.
    Ma este/hajnalban lesz a Rookie Challenge,szombaton a tripladobóverseny,zsákolóverseny,irányítóverseny,a shooting starts hasonlok,és vasárnap a nagy meccs.
    Remélem mindent jól irtam
  • grizzly21
    mikor lesz az all star?
  • banok
    nem kell tuner.
    mindegyik P2P program jó valamilyen szempontból. Az a legjobb ha mindegyiket letöltöd, nem foglalnak sok helyet.
    És nemekem is van a témában egy fórumoldalam
  • Tmacy
    Köszi! :)
    Akkor asziszem élőben is nézni fogom az All-star-t :)
    Honlpa hajnalban lehet megnézem a Rookie Challenge-t ha valamelyik adó adja majd,remélem jólesz!
  • grizzly21
    pplive.uw.hu
  • Tmacy
    valaki nemtudja hogy melyik internetes tv-néző program a legjobb?
    és hogyan kell csatlakozni a csatornákhoz?
    előre is köszi a választ.
    (és még annyi hogy ezekhez kell tv tunel?)