11114
\'NBA\'
  • tippmix94
    tavaly gyengébb kerettel,tele sérültekkel majdnem nagydöntőt játszott a csapat
    na majd jövőre a 18. is a vitrinben lesz :)
  • LasDen #10594
    de mellette...
  • Effe88
    :D:D
    ugyna már:D
  • Effe88
    úgy hívják derrick rose
  • tippmix94
    hé a Boston-t ne hagyd ki :D:D
    ha Rondo nem sérül le,keleti döntő sima ügy
    Chicago meg Rose nélkül gyenge,engem is érdekel mi van már vele,bírtam nagyon a játékát
  • LasDen #10590
    én a chicagoban láttam a legnagyobb veszélyt a miamira nézve, de mintha valami még hiányozna...
  • LasDen #10589
    nem volt nehéz :D
    meg valahol 2-1-nél éreztem, hogy ebből 7. meccs lesz...
  • Effe88
    lakersről lemondtam mihelyst kiderült, hogy d'antoni lesz az edző:D:D
    keleten viszont a new yorktól is többet vártam
    na meg a chicagotól is
    roseal mi a fene van?
    fog még ő játszani egyeltalánS:S:
  • N1ggA
    Gratulálok, tökéletes jóslat volt. Remélem a #10581-es posztodban írt is úgyszintén beteljesül :)
  • tippmix94
    Popovich mindig pihenteti a fontos player-eket
    majd előhúzza a nagydöntőre xDD
    szép volt akkor Rashad-tól :DD felvezetés a nagydöntőre
    nem hajszolta agyon magát :DD hagyta James-t kibontakozni
  • Effe88
    ahoz játszania kéne t-macnek:D
    ahogy nézem nem nagyon volt pályán:D
    rashad meg legutóbb 5 percet is a pályán volt:D:D:SS::D:D eredmény 2pXDXD
  • LasDen #10584
    én a szezon előtt még a lakersről gonoltam, hogy döntőbe jutnak...a másik ágon a miami felől nem volt kétségem...:D
  • tippmix94
    a két jolly joker
    eddig pihentették őket
    7.meccset T-Mac buzzer-beater hármassal nyeri a Spurs
  • Effe88
    :D
    t-macet meg rashad papa:D
  • LasDen #10581
    és szerintem ez már könnyebb lesz, mint a pacers...spurst nem vártam, hogy mostanában döntős lesz. Duncan még mindig odabasz rendesen....:O
  • tippmix94
    T-Mac lenyomja
  • Effe88
    bejött

sas-miami
    hajár james
  • LasDen #10578
    hazain sima Miami lesz...
  • tippmix94
    San Antonio-Indiana döntő nagyon érdekes lenne.Erre az eshetőségre szerintem nem sokan gondoltak még a playoff kezdetén sem.
  • LasDen #10576
    akkor már banokét (is)...
  • syberia2
    http://www.firstrow1.eu/sport/basketball.html

Valahogy rakjuk már bele ezt a linket a bannerba, nem érdemes minden meccs előtt linkelgetni a streamet, itt úgyis megtaláljátok.
  • banok
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    7. meccs lesz Miamiban
  • N1ggA
    Látom, köszi!!
  • banok
    Nem voltam online sry. De ma/holnap éjszakára kirakok.
  • N1ggA
    Kedves Banok!

A mai meccshez lesz stream?
  • grizzly21
    Latszott rajta hogy visszafogott, fegyelmezett. Nekem most az (egyik) kedvencem.
  • tippmix94
    "Leonard's father, Mark Leonard was shot and killed at a Compton car wash in January 2008. The murderer has still not been identified."
    rákerestem.Compton sajnos ilyen hely.
  • tippmix94
    Komolyan?Nem is tudtam. R.I.P.
    Tényleg ritkán látni nevetni,meg úgy bármilyen reakciót tőle,pedig sokszor lenne miért.Ez állhat mögötte?
  • syberia2
    Jó látni Leonardot hogy ilyen felszabadult, sosem látni őt így nevetni. Tudtátok, hogy megölték az apját 2008ban?
  • tippmix94
    1:20 Ginobili:"No Tony"
  • csuszi
    tudom hogy nem vitatkozol, érdeklődsz.
    én így tanultam, így játszottam, így fújták, így tapasztaltam és az nba ben is ezt láttam. ha nem láttam 1000 olyat nba meccsen hogy dobó kezet ütöttek és bünti, egyet se. teljesen logikátlan lenne, gondolj már bele, emelem a labdát dobásra és belebaszhatnak a kezembe? ember nem dobna, védő állandóan lebaszná kezeddel együtt. dobócsel kit érdekel, nem baj ha benézem max kézzel együtt elkaszálom. nonszensz :) kezet nem ütnek, ez a truváj, kéz véd. de hát be is fújják mindig.
    mj videóval kapcsolatban, nade ha hibás a fújás, akkor mire gondolhatott szerinted a bíró? érted a logikát, még ha feltevés szerint tévesen fújt a bíró és nem azért mert kezet ütött, akkor miért? :) más nem is történhetett, csak kézre ütés... ;)
  • grizzly21
    Nem, Van Gundy dobas kozben mondta ezt a szabalyt, ezert is volt nekem furcsa (bar labdavezetes kozben is fura).
    Felre ne erts, en nem vitatkozni akarok, hanem megtudni mi a hivatalos szabaly, mert en is meglepodtem amikor hallottam.

Videokat azert nincs ertelme belinkelni, mert az nem bizonyit semmit, hibas fujasok mindig vannak, a lepeseket is sokszor elnezik.

Itt egy masik nba-s link, ahol zsakolas kozben is ugyanugy a labda reszenek irjak a kezet:
    http://www.nba.com/2010/news/features/12/30/ask-bernie/index.html

"If you are in the act of dunking, and he goes up from behind you, and there's contact from the wrist down (the arm) or excessive body contact, then it's probably a foul. If he hits the ball or your hand (which is considered part of the ball when in contact with the ball), then it's not a foul."

Nekem ugy tunik ez egy olyan dolog, ami elvileg a szabalyok alapjan nem fault, megis annak szoktak fujni, itt is ezt irjak:
    http://www.insidehoops.com/forum/showthread.php?t=213304
  • csuszi
    :)
  • tippmix94
    a balkezesek jobbal fedezik :D
  • csuszi
    nem irreleváns, mivel így tanítják, bal kezeddel FEDEZED ütés ellen a labdát.
    ha igazad lenne, olyan kaszabolások lennének dobások közben, törnének a kezek, olyat odabasznának minden dobásnál.

1:47

mjre amúgy is jellemző volt mert a bazi nagy kezével betakarta a labdát és ráadásul nem oldalt fogta a labdát dobás előtt, hanem befogta bal oldalt és elöl is, faultalgatták dobás közben rendszeresen.
  • csuszi
    na így már világos mire gondolt gundy.
    ez nem dobás közben, hanem amikor loose ball van, vagy szerelsz valakit, és hozzáérsz a karjához kezéhez, labdavezetés közben. rohadtul nem dobás közben.

30secnél mit fúj a bíró? lassítják is, rácsapnak a kezére dobás közben.
  • grizzly21
    http://www.nba.com/features/misunderstoodrules_051128.html

Incidental Contact: The mere fact that contact occurs does not mean a foul has been committed. Players are allowed to contact other players when reaching for a loose ball, or when performing normal offensive and defensive movements. The hand is considered “ part of the ball” when it is in contact with the ball and contact with a players hand when it is in contact with the ball is not a foul.
  • grizzly21
    az meg hogy hogy fogod a labdat irrelevans szerintem:) Akkor is igy kene fogni ha lehetne kezre utni mert igy lehet stabilan dobni.
  • grizzly21
    itt Oakley-ra fujtak a fault-ot
  • grizzly21
    biztosan ezt mondta van gundy, ezert is kerdeztem a kulonbseget, szerintem ezt mashogy kezelik az nba-ben mint europaban (eleg sok mas kulonbseg is van ezert nem lepne meg ez sem - pl hogy ha gyurut ert utana mar le lehet utni a labdat mint Hanga zicceret is leutottek).