NBA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azta-..a grizzlies elverte a spurs-t 84-82-re...ennek kicsit örülök mert igy a suns átveheti az elsõ helyet😊
mivel õk 124-123-ra elverték a dallas-t..
a king meg elverte a phili-.t 2 ponttal 😞
amugy ha webber a 4-es philiben akkor igoudala hanyas lesz??
mivel õk 124-123-ra elverték a dallas-t..
a king meg elverte a phili-.t 2 ponttal 😞
amugy ha webber a 4-es philiben akkor igoudala hanyas lesz??
tutkó jobban járnak...ha Gomba nem sérül folyamatosan, akkor jól fognak járnmi hosszútávon.
Kuss!-magyarázta.
Chris Webber megszerzése után újabb tranzakciót bonyolított le a Sixers. Az idén kosárlabdát sem látott Glenn Robinsont küldték New Orleansba Rodney Rogersért és Jamal Mashburnért cserébe. Rogers személyében sok nagy csatát megélt veterán csatárra tettek szert, aki ráadásul Bostonban már dolgozott együtt O’Brien edzõvel. A nyáron várhatóan visszavonuló Mashburn fizetésének nagy részét a biztosító állja. A Hornets ezzel megszabadult Mashburn következõ szezonban esedékes fizetésének terhétõl
Nba1.hu
kiváncsi leszek igy h fog nekik menni...meg hogy egyáltralán jobban járnak-e..
Nba1.hu
kiváncsi leszek igy h fog nekik menni...meg hogy egyáltralán jobban járnak-e..
utolsó pár csere a trade deadline elõtt: Baron Davis megy golden State-be..A.Walker Payton-ért cserébe visszament a Boston-hoz..Keith Van Horn a Dallas-ba ment..kiváncsi leszek mijen lesz ezuán...bár szerintem Baron Davis-nak és Payton-nak lesz a legnehezebb..õk kerültek a legrosszabb csapatba
Bizony-bizony. Ezt a felállást kell ízlelgetniük holnaptól a keleti elitgárdáknak. Bár korábban errõl a cserérõl még csak suttogást sem lehetett hallani, bekövetkezett. A Sixers a szebb idei év reményében, és bízva Chris Webber térdében, ma hajnalban nyélbeütötte az idény talán legnagyobb horderejû cseréjét. A csatár oldalán Sacramentóból távozott még Matt Barnes és Michael Bradley, míg a Philadelphiától egy egész magasember különítmény, nevezetesen Brian Skinner, Kenny Thomas és Corliss Williamson helyezte át a székhelyét nyugatra. A Philly szándéka egyértelmû, erõsíteni a magas posztot, ahol a Webber – Dalembert páros szinte akárkivel felveheti a verseny. Geoff Petrie pedig mélyítette ugyanezt a szekciót, ráadásul – bár maga is nehezen hiszi – megszabadult attól a 62 milliós rizikós csomagtól, amitõl már rég szeretett volna megválni.
NBA1.HU
szép...ivi és webbi, jólesz
NBA1.HU
szép...ivi és webbi, jólesz
Kuss!-magyarázta.
Webber és Iverson
2005. 02. 24.
Bizony-bizony. Ezt a felállást kell ízlelgetniük holnaptól a keleti elitgárdáknak. Bár korábban errõl a cserérõl még csak suttogást sem lehetett hallani, bekövetkezett. A Sixers a szebb idei év reményében, és bízva Chris Webber térdében, ma hajnalban nyélbeütötte az idény talán legnagyobb horderejû cseréjét. A csatár oldalán Sacramentóból távozott még Matt Barnes és Michael Bradley, míg
Kuss!-magyarázta.
Zsákoló verseny: http://members.lycos.co.uk/iversoncss/torrents/nba/2005.All-Star.Weekend%20-%20Sprite.Rising.Stars.Slam.Dunk.Contest.02-19-05.torrent
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
Nah leszedtem ezt a 1,3 Gigás Avit... Ez tényleg jobb egy fokkal! Köszi!
a multkor már leirtam, hogy azért van rajta mert kapott egy könyököst az arcába Deke bácsitól <#vigyor2>#vigyor2>
van egy olyan kép az nba.com-on ahol Iverson zsákol 😄
jee..csak valami Flash media 7-et kell hozza szerezni vagy valami hasonlot..😞
jee..csak valami Flash media 7-et kell hozza szerezni vagy valami hasonlot..😞
találtam néhány jó képet:

amugy LeBron-on meddig lesz még ilyen "arcvédõ" és miért is van rajta??

amugy LeBron-on meddig lesz még ilyen "arcvédõ" és miért is van rajta??
rákattintasz kijön az az izé..és ott megnyitás..és megnyitja a bitcomettel..én legalábbis igy szoktam
azta...O'neal lesérült a Chicago elleni meccsen..
és a Miami hosszabbitás után kikapot vagy 10 ponttal..
és a Miami hosszabbitás után kikapot vagy 10 ponttal..
nekem jó kianiba is...mer nem az számit h mit mondanak hanem h h m jáccanak..elég azt nézni is...
amugy ennek a kinainak jó minóség van aránylag
amugy ennek a kinainak jó minóség van aránylag
de valszeg benne van, mivel 1 sima meccs max. 800 mega, ez meg 1300.
szal naon valószínû.
de nézd meg a commentsnél hátha ot írják
szal naon valószínû.
de nézd meg a commentsnél hátha ot írják
Kuss!-magyarázta.
Akkor leszedem ezt a 1.3 Gigás AVIT! Remélem, hogy jó minõségbe meg tudom nézni az ALLSTAR meccset! 😊
Sziasztok!!
Leszedtem az NBA Allstar meccset, de... Én nem vagyok megelégedve a minõséggel! Nem tudna nekem valaki mondani egy címet, ahonnan jó minõségben le tudnám szedni csak a meccset? 😮 Az nem érdekes, hogy mekkora, lehet 5giga is! Köszi a segítséget!
Leszedtem az NBA Allstar meccset, de... Én nem vagyok megelégedve a minõséggel! Nem tudna nekem valaki mondani egy címet, ahonnan jó minõségben le tudnám szedni csak a meccset? 😮 Az nem érdekes, hogy mekkora, lehet 5giga is! Köszi a segítséget!
olyat szedtél le amiben benne van a körités is? bemutatás az elején stb? mert nekem az kellene ugy egészében😊 ha ilyen akkor megmondhatnád honnan huztad le. köszi!
nekem jó kínaiul is....hehe az volt a legjobb amikor a bíró elkzedett vetkõzni😄
Kuss!-magyarázta.
leszedtem az All-Star gála angol verzióját is de az a baj vele h rossz a minõsége 😞((
de pont jó mer az ilyen félideji izék nincsneek benne..csak a mecs...
de pont jó mer az ilyen félideji izék nincsneek benne..csak a mecs...
hát az teljesen más volt szerintem..most David Stern megkérte a játékosokat hogy vegyék kicsit komolyabban a meccset...és az egész hétvégét..szinte..
én allstart azért nézek, mert ott oldottabb a handulat, több a látvány.
ezt sajnos unni lehetett
volt pár jó move, de össz.ben nemnagycucc
a 2k4-est sokkal jobban élveztem
ezt sajnos unni lehetett
volt pár jó move, de össz.ben nemnagycucc
a 2k4-est sokkal jobban élveztem
Kuss!-magyarázta.
megnéztem az All-star meccset...
hát egyáltalán nem hasonlít a tavalyira.Sokkal jobban védekeznek (erre David Stern hivta fel a figyelmet) pontból se volt tul sok...
és a látvány is hiányzott egy picit.de azért nekem teccet...jól dobták a triplákat és jól jáccottak ugy összesitve...bár szerintem sok jó játékos hiányzott...
(amugy márértem h Ginobili azért volt ott mert a Spurs edzõje volt a nyugat edzõje... amugy ugyse került volna be szerintem)
és Szép volt KELET!!!
SZÉP VOLT IVERSON!!!😄
hát egyáltalán nem hasonlít a tavalyira.Sokkal jobban védekeznek (erre David Stern hivta fel a figyelmet) pontból se volt tul sok...
és a látvány is hiányzott egy picit.de azért nekem teccet...jól dobták a triplákat és jól jáccottak ugy összesitve...bár szerintem sok jó játékos hiányzott...
(amugy márértem h Ginobili azért volt ott mert a Spurs edzõje volt a nyugat edzõje... amugy ugyse került volna be szerintem)
és Szép volt KELET!!!
SZÉP VOLT IVERSON!!!😄
nekem még le se jött 😞((...
de már nagyon váromm.. Iverson teljesitménye 15pont , 10 assist és 5 labdalopás..mégse volt olyan rossz...
de már nagyon váromm.. Iverson teljesitménye 15pont , 10 assist és 5 labdalopás..mégse volt olyan rossz...
Van egy kis problémám... 😞
Leszedtem az All-Star meccset, lejátszani le tudom, szóval van kép, de HANG NINCS! Mit csináljak? 😮
NBA.All.Star.Game-02.21-A-YDY.rmvb
NBA.All.Star.Game-02.21-B-YDY.rmvb
Ezt a két file-t szedtem le... Segítsetek please, mert hang nélkül elég rossz! 😞
Leszedtem az All-Star meccset, lejátszani le tudom, szóval van kép, de HANG NINCS! Mit csináljak? 😮
NBA.All.Star.Game-02.21-A-YDY.rmvb
NBA.All.Star.Game-02.21-B-YDY.rmvb
Ezt a két file-t szedtem le... Segítsetek please, mert hang nélkül elég rossz! 😞
Tehát, akik tavaly voltak újoncok... Köszönöm szépen a választ! 😉
Most nézem a Dunk versenyt... 😄
Most nézem a Dunk versenyt... 😄