11113
\'NBA\'
  • precision
    akinek nincs sportvje hogyan vegye fel kazettára? :)
  • egypszichonauta
    én is azt néztem valamelyik nap,kobe akkor robbant be igazán a köztudatba és nagyon nyomatták a jordannel való párharcát,persze az mvp mj lett.bannert én is jó ötletnek tartom,a nate-es kép dúrva volt
  • KeKKSZike
    Egyedül az első indokkal értek egyet! :) Mert ma ha jól emlékszem, 0:45kor fogják ismételni a Sport1-en, ezért beprogramozom a videót, felveszi és majd megnézem! :) A kazettát is ugyanúgy el tudom tenni, múltkor nosztalgiáztam és megnéztem a 98AllStar meccset! :) Nem volt rossz!
  • precision
    igen, torrent
    bannert én is támogatom :)
  • FrezeR
    na az nem ártana, egy jó banner! én támogatom:)
  • FrezeR
    a 2. és 3. pontra megfelelő megoldás egy videó vagy egy dvd felvevő:) ja persze az sincs mindenkinek. ez csak ugy egy megjegyzés volt részemről:P

MÁS: nemsokára itt az átigazolást lezáró időpont. szerintetek melyik nagy név távozik jelenlegi posztjáról addig?
  • grizzly21
    Hehh, én csináltam a psp topik bannerét, meg a maxosban is segéjkeztem flash ügyben, ugyhogy ha megfelel az a minőség akkor csinálhatok majd ide is ha lesz időm.

psp topik
    max
    amit linkeltél az torrent ugye?
  • precision
    Amugy mikor lesz már bannerünk? :)
  • precision
    1. nem mindenkinek van sporttv -je és/vagy 2. nem mindenkinek megfelelő az az időpont amikor leadták/ismétlik és/vagy 3. meg akarja őrizni későbbre is, nosztalgiázni...stb.
  • KeKKSZike
    De minek szeditek le, amikor nyomják a SportTV-n?
  • precision
    Regelj ide nekem elég szépen jön innen. És itt biztos jó minőségben, angol kommentárral teszik fel
  • zaki
    2008 meg new orleans
  • grizzly21
    ha valaki talál jo torrentet, v kiderül, hogy a spanishnak mien a nyelve akkor szoljatok. thx
  • FrezeR
    nekem az tetszik még, hogy ilyenkor összejönnek hülyéskednek. megbeszélnek sokmindent amire szezon közben nincs idő és lehetőség. egy nagy buli az egész és poénkodás :)
  • grizzly21
    hát igen én sem tudom hogy a kommentár e a spanyol
  • Sil3nt
    én is élőben néztem, és igen a tánc vicces volt, hogy a sok 2 méter és 100kg feletti négerek kecses mozdulatokkal próbálnak valamit csinálni, illetve shaq büntetője haláli volt, ezért lehet szeretni azt az embert. Jomagam West-es vagyok, így kicsit bosszantott, hogy az uccsó 2 pontot szó szerint elhülyéskedték, de így is jovolt a játék, a negyedik negyedbe már láthattunk néhol védekezést, de nekem tetszett az első negyed is amikor csak ugy dobálták a homályokat és a hosszabnál hoszabb feladásokat...erről szól a játék és az a studioban ülő mezes csóka nemtudja megérteni, hogy az okés hogy neki nemjön be ez a fajta mecs, de bazz 1 évben egyszer van ilyen és nemtudja lenyelni? az okéj, hogy egyszer elmondja a véleményét, de teszek rá nagyba, dehogy minden időkérésnél, szünetben elkell hangozzék, hogy mekkora szar az all-star mecs és nincs vér, izzadság szag...nah elegem lett abbol a ***** emberből
  • Iori
    las vegas
  • precision
    bb4ll.net a tracker, de az most le van halva sajna, igy ez a link nem jó
    davka -n is fentvan, csak kb 1:1000 -hez a seeder/leecher arány és iszonyat lassu :(
  • jAsOn VoOrHeEs
    Sztem próbáld meg ezt is.

Igaz, hogy Spanish, de nemtom, hogy ez a kommentár nyelve lenne-e, vagy csak egy spanyol muksó csinálta a torrentet, de ez legalább jön valamennyivel :)
    Az előbb már 70k-val is jött nekem :P
  • grizzly21
    jaja ugyanez:3pontos az jön de a gála maga nem
  • jAsOn VoOrHeEs
    És tudod is tölteni? Nálam már egy fél órája csak " Csatlakozás alatt " van, aztán nem igazán akar elindulni :(

Mindegy, viszont a hárompontos meg a zsákoló verseny az csordogál szépen lefelé, mire azok lejönnek, hátha addigra a gálameccs is elindul. Gondolom még kevés a seeder :S
  • egypszichonauta
    nem tudja vki hogy hol lesz jövőre?nagyon várom már a következő all-star weekendet
  • Ramore
    jó volt látni a várkonyi savanyú képét, amiért az idén nem utaztatták ki a gálára. :)
  • grizzly21
    http://isohunt.com/download.php?mode=bt&id=9009494
    ez már lehet az ugye?
  • FrezeR
    jól megalapozták a hangulatot a kezdésnél a táncikával :D jókat derültem rajta
    szegény Carter elrontott pár szépnek igérkező zsákolást, kár érte :)
  • webibebi
    elég jó volt a meccs!nekem nagyon az teccett mikor O'neal feladta büntetőböl alley oopra de nem volt érvényes!de a tánc is vicces volt
  • grizzly21
    Aki lát jó torrentet az majd szóljon plz
  • egypszichonauta
    megnéztem minden összefoglalót az nba.comon(sport1en kedden 00.45től 4ig adják),jó meccs volt,rengeteg szép megoldással,sőt a végére még izgalmas is lett,mcgrady nagyon hajtott az mvp címért,de ugyebár a kelet nyert wade duplájávál.(lebron kapta),nagy poén volt a kezdőötösök táncai,meg láttam egy videót mikor shaq egy távírányítású cipővel hülyéskedik az öltözőben.szal maradandó élmény...
  • KeKKSZike
    Szerintem is lesz torrent-en, de a Sport2 és a Sport1 is fogja még ismételni!
  • csum666
    Lassan kezdődik én megnézem ÉLŐ-be:D
  • grizzly21
    jah, a tavalyi is torrentről jött le nekem
  • FrezeR
    persze hogy lesz, tavaly is volt. nyugi:)
  • grizzly21
    Remélem lesz torrenten a gála, mert én nem fogok éjszakázni
  • FrezeR
    lol
  • KG21

Nate megérdemelte mások szerint is
  • FrezeR
    ezért mondtam én, hogy régebben sokkal jobbak voltak a zsákolóversenyek...
    ma már nyiltan lehet bundázni is ugy tünik:(
  • Vanek
    a hétfői ismétlésben benne lesz a zsákolóverseny? vagy csak az allstarmeccs?
  • egypszichonauta
    én örülök,hogy robinson nyert,szép volt,wade győzelmén nem csodálkozom,de dirken egy kicsit igen,parker gyerek meg félpályáról hamar bedobta,ott kobe-éknak szurkoltam...már csak a nagy meccs van hátra,várom szeretettel!!!
  • grizzly21
    az semmit nem jelent. régen részt vettek a nagyok mindkettőben, egy kis zsákolás még nem ártott meg senkinek
  • Sil3nt
    NBA TV-én normális összefoglalók vannak, és simán lehet élvezni így is. www.nba.com-on megtaláljátok [regelni kell és sima windows media playerbe nézni]

Ma Sport2 02:30-tól East-West [A nagyokkal :)]