11113
-
#5268 nagyon szeretném ha összejönne az első zsák igen, és nem vagyok fakezű, nem a forumon akarom bebizonyitani, hogy hogy játszom, de kosarazom már egy ideje, ezen a héten pl 4 edzésem volt, de mind csak játék, nem játszom csapatban -
#5267 nem vagyok budapesti, de azért kiváncsi lennék hogy tényleg mindent tudsz már a kosárlabda alapdolgaiból, és márcsak a zsákolást "muszáj" megtanulni?! -
#5266 hohó budapesti vagy? lejátszhatjuk:P -
#5265 és ziccer tudsz dobni? jobbal ballal? talán ott kellene kezdeni. -
#5264 :D az jo film volt! de nem igaz:)
sokat kell ugrálni az a lényeg, akkor megnő a sulypont emelkedésed.
én 185 vagyok és focilabdával tudok zsákolnil, de ez még mindig kevés:S -
#5263 és napozz sokat mert "white men can't jump"
sorry, szóval edz keményen -
#5262 sokat gyakorlod, fejleszted a rugóidat -
#5261 ugrálókötél meg guggolás jó sokszor -
#5260 az nba.com azt teszi fel amit a játékos megad :)
a hétvégi zsákolón mikor Spud Webb(170) mellett állt akkor látszott hogy max 1-2 centivel magasabb nála, 5el biztos nem
amúgy lényegtelen ez, csak felhoztam :) -
#5259 nba.comon ezt írják -
#5258 tanlud meg először egy kézzel megfogni a labdát -
#5257 sztem nincs annyi, max 172-173
-
#5256 Hogy kell edzeni zsákra ha szabad kérdeznem?:) -
#5255 pláne:) -
#5254 Nate Robinson 175 centi, most néztem meg az nba.comon :) -
#5253 nem hiszem, hogy bármelyik a kettő közül beérné a csere szerepével.. -
#5252 szerintem megérdemelte a kissrác akármit mondtok, a másik srácnak 1 jo zsákja volt a többi sablonos -
#5251 ha 177tel lehet zsákoloversenyt nyerni, akkor 185tel is lehet zsákolni..el kell kezdenem edzeni a zsákra..még csak focilabdával megy.. -
#5250 27-26 0.509% -
#5249 177 -
#5248 ha valaki mérete: 5'9 (footban) akkor az hány centi? -
#5247 Perpetuum Isiah
2006. 02. 22. 21:43:40
Elérkezett Isiah Thomas általános igazgató nagy ideje, amikor izzanak a vonalak, és játékosok röppenek át egyik városból a másikba. A New York kaméleonként változó arculatának legújabb színfoltja Steve Francis, aki persona non grata lett Orlandóban. Cserében Hardaway és Ariza költözött a floridai Disneyland közelébe, 2007-re tonnányi mozgásteret adva (Penny szerződése ugyanis az idény végeztével lejár) a Magicnek. Újabb lehetőséget villant fel Quentin Richardson és Jarics munkahelyváltásának ötlete. A jó öreg Thomas mester ismét új ötleteket húzott elő feneketlen Zekéjéből.
Szerintetek most Francis és Marbury közül valaki csere lesz vagy valaki 2-est fog játszani? -
#5246 A Los Angeles Lakers Győzelem és Vereség átlaga mennyi??? -
#5245 persze, hogy elismerjük. én legalábbis biztosan :) -
#5244 Kenny Smith a legjobb :) -
#5243 török péternek nagy szaktudása van ezt el kell ismernetek,bár néha tényleg mond zöldségeket...,miami meccset én várom,mert az a wade gyerek amit csinál az eszméletlen,két éven belül MVP. -
#5242 de legalább lelkes :D -
#5241 áhhh.sokkal jobb hallgatni Reggie millert meg charles barkleyt mint az ilyen magyar amatőröket.. -
#5240 a Török Peti tényleg néha rontott a hangulaton:) amugy szokott ő jó dolgokat is mondani. :) -
#5239 Ismét New York! :D :D :D -
#5238 jó meccs lesz sztem -
#5237 New York-Miami lesz élőben éjjel, holnap ismétlés... -
#5236 ja, csak annyi, ha csinálsz, ne olyan nagyot pls, ne kelljen már 3-at lelapozni az első üzi miatt :) -
#5235 csinlhatsz, de nem ez a gond...
banner már régóta van, csak házihazdánk nincsen...:(
na de majd nézegetjük :)
(allstaron örjöngtem szegény törökpéter miatt... kritikán aluli a pasas) -
#5234 ... :D -
#5233 De azért nekem a magyar kommentárt nem helyettesíti semmit! :D De azért igazatok van... :D Mindegy! Én most nézem, kezdődhetne már a meccs! :D -
#5232 vetesse fel valakivel akinek van:P -
#5231 már 62% nem rossz -
#5230 múzeumban :P -
#5229 és mennyibe kerül egy kazetta? mig egy dvd? és ha előkeresed 50 év mulva hol lesz már a vhs?:)