11113
\'NBA\'
  • grizzly21
    nem épp idetartozik a dolog: megint kifordulta bokám de most nagyon durván. nagyon bedagadt: ennyire még sose. alig tudok ráállni, de mozgatni tudom. Ez azt jelenti h nem tört el? Vagy ilyentől csak nem törik el? huu egy rossz mozdulat és itt a baj.
    sry az offért
  • FrezeR
    oda vissza 2x is megverték őket
  • webibebi
    nyert a pistons
  • John Cena
    mi lett a Cleveland és aszemm Detroit? jaa Cleveland Cavaliers - Detroit Pistons??? mi lett?
  • KeKKSZike
    Örömmel látom, hogy végre van banner felül! Köszönjük, nagyon állat lett! :)
  • grizzly21
    izéé nincs közel: szóval kéj dzsííí azaz KG:)
  • FrezeR
    a J közel van a G-hez a bill-en :P
  • KG21
    Kevin Maurice Garnett a neve, nem tudom honnan szeded azt a J-t
  • grizzly21
    K.J.Kevin Garnet;)
  • KG21
    kéj dzséjt? azki?
  • grizzly21
    igy van KJ-t senki nem bánthatja
  • KG21
    jah nevetséges az egész, tök véletlen volt
  • KeKKSZike
    Hát ez vicc! :) Szerintem is el lett túlozva ez! :D
  • Sheva
    húúú nagyon kira
  • FrezeR
    most néztem meg a videót. hát ez eléggé fel lett fújva, épphogy csak ejtette azt a lasztit. jó hogy nem már rögtön mütőst hivtak a csávóhoz...lol:)
  • FrezeR
    Kevin Garnett fejbedobott egy nézőt

A korábbi liga-MVP a harmadik negyedben, 64-61-es Timberwolves-vezetésnél egy bírói ítélet miatt dobta ki a labdát erőből a nézőtérre, és egy szerencsétlen férfit talált fejbe, aki orvosi ellátásra is szorult, a játékost pedig azonnal kiállították....nem semmi :)
  • grizzly21
    mire találtam rá?
    a képet nem én választottam, én csak flashben csináltam meg
  • Slow
    látom te is rátaláltál a desktop pic kollekciókra :P

ti ragazkodtok, hogy ilyen böszme nagy banner legyen itt? 2-3 lapozás után lehet majd látni az első üzenetet... sztem jobb a keskenyebb, nem csinálnál egy 120 pixel magasat? az grafikai kihívás is egyben )
  • grizzly21
    én se tudom, de ha megtalálod akkor szólj mert érdekel.
    egyébként google-n nézz szét hátha:
    http://www.google.co.hu/search?hl=hu&q=%22basketball+cards%22+value&btnG=Keres%C3%A9s&meta=
  • Monoton
    van ilyen de sajna elfelejtettem! :( vmi angol nyelvű oldal!
  • grizzly21
    van ilyen? nekem egész gyüjteményem van, nem semmi lapokból, de sztem nem adom el soha:)
  • Monoton
    hali!

valahol tudom meg lehet nézni a kosaraskártyák értékeit de már elfelejtettem a címét !!!

vki tudja?
  • FrezeR
    nekem tetszik:) bár olyan is jó lenne ahol több játékos van rajta, de jó ez is:)
  • KG21
    ne legyetek már ennyire tehetetlenek, moderátor figyelmébe nevű topicba kellene betenni, és intézkednének.
  • grizzly21
    aláírást?:o :)
    nem tudom ki tudja berakni..
  • KeKKSZike
    Ezzz nagyon álllat!!!

Nem tudnál csinálni Kobe - Wade aláírást nekem? :)

Amúgy ki tudja berakni ezt a bannert ide végre, hogy legyen valami? :D
  • grizzly21
    nah, raktam rá ezt azt flashben, ha jó ez így akkor elküldhetem annak aki be tudja rakni.
    flash banner
  • zaki
    Bobcats-Suns meccs jó kis meccs lehetett 121-136...

Marion dobott 31 pontot, meg leszedett 24 lepattanót (ez karriercsúcs, 20 volt a rekordja eddig)
  • KeKKSZike
    Szép nagyon, nekem tetszik!!
  • grizzly21
    nem tudom ezt milyen arányban csináltad te, de odabasz, ugyhogy nem is csinálok ujat, max ha igény van rá, akkor ezt megvillogtatom kicsit ahogy tudom, és ha igéény van rá:)
  • jAsOn VoOrHeEs
    Uncsiztam kicsit, aztán összedobtam egy bránnert ide :P Ha tetszik akkor belehetne kérni, legalábbis addig amíg grizzly21 meg nem csinálja a flashes cuccot :D

Bráner
  • banok
    nba.com
  • webibebi
    nem tudtok olyan oldalt ahol NBA-s videók vannak?
  • egypszichonauta
    mekkora videó,úristen!!!!!!!!köszi KG21!!!minden pillanatra mozzanatra emléxem...
  • FrezeR
    hát szeretném én azt ugy is megcsinálni ahogy az a srác :P
  • grizzly21
    az egyik zsák (aminek MJ dunk a neve asszem) az nem tökéletes, de egyébként nagyjábol tényleg jok:)
  • FrezeR
    ejj ez nagyon cool:) minden mozdulat/mozzanat egy emlék :)
  • KG21
    Jordan reklám, nagyon üt!
  • Anthony001
    Köszi a zsákolási tanácsokat mindenkinek!!
  • VinylToy #5269
    értem, nem is akartam kötekedni, hiszen itt mindenki bedob 10-ből 10 "fadeawayjumphshot"-ot :D