11113
-
#5348 Okafor-ról tudtok vmit? Nem nagyon hallok mostanában róla,pedig nagyon beharangozták anno. -
#5347 rátéve semmi hogy gazdag még erős is mé nem biztonsági őr lett:D -
#5346 ja én is,csórikám... -
#5345 szeretnék én is ilyen "idióta" lenni ilyen anyagiak birtokában :P -
#5344 azt én is láttam, loálos volt. Az idióta átalakított egy SL mercit úgy, hogy Testarossa alakú kasznit tett rá :D -
#5343 a házát egyszer láttam az mtv -n a hírességek kecóját bemutato sorozatban
van benne saját kosárpálya, nézőtérrel! :)
a 8 verda csak elől volt, a garázsban még kb 2x annyi, nem gyenge autok
nem gyenge háza van -
#5342 láttam meleg volt mikor mutatták egy pillanatra a háza bejáratát, vagy 8 verda állt a ház előtt :DADDASDSA -
#5341 ja osz kirekesztették a többiek az apja meg solider volt:D -
#5340 én láttam
13 évesen is már egy deblaállat volt :) -
#5339 néztétek szombaton a sport 1 en reggel az nba atciont shaq életét mutatta be -
#5338 igaz pl:vince tsákolna o'neal meg beáll a nagy testével a palánk elé:D -
Markinho #5337 HY ALL!
ÉN VOK AZ NBA HUNGARY SZERKESZTŐJE,HA SZERETITEK AZ NBA-T,ÉS AKARTOK EGY JÓ KÖZÖSSÉGET,AKKOR SZÍVESEN FOGADUNK MINDENKIT!MSN:[email protected]
SZERKESZTŐKET KERESÜNK! -
#5336 igen sajna T-Mac eléggé sérülékeny pedig most nagyon jól beindult a csapat. én örülök neki, hogy Yao ilyen jól nyomja. ha igy fog a továbbiakban is játszani akkor nagyon "félelmetes fegyver" lesz belőle :) sajnos igy is hiány van jó centerekből ugyhogy ez emiatt is üditőleg hat. szvsz benne van a fickóban egy erős 25-30 pontos átlag + ~10/meccs pattanó:) -
nbj #5335 hát azé sztem a shaq vs carter vh nem stimmel, totál más poszt, akkor má inkább wadel -
#5334 Én Detroit - New Jersey meccset néztem volna meg igazán! :) Ezt a két csapatot szeretem a legjobban! :) -
#5333 jólenne egy jó kis meccs amikor két erős játékost össze miami heats vs new jersey nets carter vs o'neal nem? -
#5332 ezaz pedig erős csapat meg minden vince carter hoppáá:D de mindigsan antoni a hogy mondta a gyerek de má azá több az orlando magix vagy a warriors má unom hogy nincs nets meccs -
#5331 Yao nagyon állat, mostanában szedem sorra a HOU meccseket davkáról, és öröm nézni milyen agresszívan pozíciózik, és tépi a pattanókat! Eddig puha volt, de talán most mintha alakulna a játéka. Ha T-Mac egészséges lenne, talán a rájátszás is meglenne, de most hogy újra lesérült sztem az végleg elúszott :( -
#5330 ja az utóbbi meccseken egész jól játszott,már ideje is hogy összekapja magát a houston... -
#5329 hogy legyen egy kis téma...mit szóltok Yao utóbbi teljesitményeihez? egész jól nyomja. most kb ugy ahogy azt elvárják tőle:) -
#5328 Olyan kár, hogy eddig még New Jersey Nets meccset nem közvetítettek! San Antonio, Houston, New York... Ezekből már sokat láttunk! :( -
#5327 ja gondolom egyetértetek,hogy kobenak is ott a helye a képen(81 pont az 81 pont)!:D.mármint a sporttv-n?ma éjszaka charlotte-golden state a sport 2-őn,holnap ismétlik,sport1en meg pénteken,ezt lehet hogy kihagyom nem igérkezik nagy meccsnek,a legutóbbi két meccs dúrva jó volt.utána meg san antonio-houston az jó lesz szerintem,remélem mcgrady játszik... -
#5326 lesz mostanába nmeccs? -
#5325 sixers -
#5324 mé pont siyers kép van na mé nem netses:D -
#5323 hát azrét nem olyan rossz nekik..most nyertek zsinórban tizedszer és nyugaton a harmadik legjobb mutatóval állnak ha jól tudom (41-17 asziszem),bár ha visszajönne Amaera lehet mégjobbak lennének.. -
#5322 Amare miért ilyen sokáig sérült? Erről az infóról vhogy lemaradtam! :) Azt tudom, hogy műtötték meg minden, de mi volt vele? És mikor fog újra játszani? Így azért rossz lehet a Sunsnak! :( -
#5321 én néztem tegnap, nagyon über volt, Nash és Marion -
#5320 hoppá most láátam csak hogy a sporttv ezt a meccset adja,holnap meg is nézem...még jó hogy az eredményt nem írtam le. -
#5319 melyik meccset értetted ez alatt?suns-mavericks?jó meccs lehetett.diaw gyerek tripla-duplát ért el,nem semmi... -
#5318 mindjárt kezdődik a derbi:) jó kis meccsnek igérkezik -
#5317 nem gondoltam volna, hogy a lakers megveri a pistonsot!szép volt!végre odom is jól játszott...amúgy mi van a topiccal nem nagyon irogattak az elmúlt napokban?! -
#5316 thx:) majd elmegyek, most ráállni se tudok -
#5315 tényleg jobb ha egy doki megvizsgál! meg ne nagyon erőltesd meg addigis. amugy meg jobbulást!:) -
#5314 A legfontosabb az lett volna, hogy az első után kötés (fásli), bokaragasztás, bokavédő nélkül nem is szabadott volna játszani. Örülj, ha nyár végére normálisan tudsz majd játszani. Pár hónap kihagyás biztos lesz. -
#5313 Most gondolok bele: milyen jó lehet ezeket olvasgatnia azoknak akiket kurvára nem érdekel:) -
#5312 de ráálni nem tudok -
#5311 nagyon nagyon fontos, hogy megnézze egy orvos, megröngenezzék!! ezzel ne játsz, mert komolyabb baja is lehet, ha nem látja doki...
most rögtön húzzál az ortopédiára! -
#5310 és ilyenkor mikor kellene elmenni vhova? mert hogy lábra állni nem tudok az biztos.
egyébként kb 5szörre megy ki, felváltva a jobb meg a bal, és mindig elmult 1 héten belül kb -
#5309 nem törés, de a szalagjaid vagy szakadtak vagy annyira megnyúltak hogy gipszet kapsz, ez a minimum.