11113
-
#5388 oks:) -
#5387 egy szóval nem mondtam, hogy Kobe jobb -
#5386 najo ezen nem vitatkozunk, Jordan többször dobott be döntő meccseken olyan pontokat amik győzelmet jelentettek, a Jazz elleni döntőkben kétszer is, tudták hogy rá fogják játszani, mégis bedopta..azért ne hasonlitsuk össze a 2 játékost... -
#5385 Kobe is -
#5384 rengeteget bedobott -
#5383 Jordan sem dobta be az összes ilyen labdát -
#5382 a legjobb emberre szokás játszani, dehát Kobe az nem Jordan -
#5381 -SPOILER - Lakers-Cleveland-
hat a tegnapi mecs igen kemeny volt...mivel nagy lakers fan vagyok igy kb. hajnali 3-ig nemtudtam aludni a mereg miatt...a mecsen végig vezetett olyan 10-15 pontal a lakers [volt 18 pont is], erre az uccso 5 perceben feljott a cleveland es kiegyenlitettek. 96-95 volt a cleveland javara es volt a lakersnek 3,5mp-je az ellenség palankja alatt...termeszetesen kobe-ra jatszottak a pontot, de melle ment...kerdem en: MIERT vagyis MIERT kobe-ra kellett [kobe fan vagyok] jatszani amikor mindenki tisztan latta, hogy ora fogjak jatszani az uccso pillanatokat es 3-4 ember volt rajta...kerdem en: fasze nem passzolta pl. Odoomnak le kobe vagy valaki masnak, mert ok uresen szotyiztak a palyan...nemertem, es jogos a felhaborodasom:)
-
#5380 sziasztok!
Kitaláltam hogy összeszedem az összes csapat Warp-Up Theme Songját. Nagyon kevés már meg is szereztem:
Official Pump up song
C. Bulls
Detroit
76ers
Lakers
A többit honnan tudnám megszerezni szerintetek?
-
#5379 eg ypárszor halottam hoyg kobbbbbeeeee bbbbbbbbbbrrrrrrrryyyyyyyyyyyyyyaaaaaaaaaaaaaantttttttt -
#5378 a kis kobe fan:D -
#5377 mennyi lett az eredmény? abból Kobe mennyit dobott? :D -
#5376 Én jobban örültem volna annak a Wolves meccsnek. Kobe már megint csak lőtt ész nélkül -
#5375 jah... Kobe meg elképesztő -
#5374 bázz micsoda meccs lett a végére :) -
#5373 ehh, pont a legjobbkor megy el a kép -
#5372 Kobe a király!:-) -
#5371 remek:) jó kis derbi várható. tüzijáték lesz Kobe vs LJ:) -
#5370 A Real - Betis meccs után mutattak egy ma esti programajánlót, és ott is Lakers - Cleveland volt, szal megnyugodhatunk, csak elírták. -
#5369 a teletext-en la-cavs van , meg az infóban is(UPC direct). ugyhogy valszeg elirták:) remélem!!! -
#5368 Nem úgy volt, hogy ma a Sport2-n Los Angeles Lakers - Cleveland meccs lesz 23.00-tól?
A Sport2 honlapján meg Minnesota - Sacramento van írva! -
#5367 torrentet keress -
#5366 az indiana - denver meccsen 2 ponttal nyert a Denver ,Antony döntő kosarával.
Az elején jócskán vezetett a Denver de a végére feljött a Pacers és izgalmas lett.Röviden ennyi. -
#5365 Lenne egy kérdésem...
Hol tudom megnézni a tavalyi zsákoló versenyt ahol Smith nyert?
Az NBA-com-on nem tudom mert valami technikai hibát ír...
Előre is kössz! -
#5364 a gyűrű pontosan 3méter 5 centire van a földtől jó esetben, 180centivel behuzható, 10-es létedre az elég szép, ha ekkora a gyűrű.
megtanulni meg gyakorolni kell, sokat ugrani, a rugókat erősíteni -
#5363 hogy lehet megtanulni zsákolni?ezt nem értem :D -
#5362 :(( Köszi a választ! -
#5361 mekkora a gyűrű magassága?szabványmérete?az iskolákban szabvány szerint van?mert én gimis vagyok(10.es)és már két éve be tudom húzni egy kézzel,a magam 180 centimmel.csak nehezen fogom meg a labdát így néha kicsúszik...
láttátok,hogy d. howard mekkorát húzott?kidd bedobása meg elég poénosra sikeredett.indiana-denver meccset nézte vki,én nem,lemaradtam vmiről?jó volt?
a következő meccsek:minnesota-sacramento,utána meg DETROIT-MIAMI rangadó,igen!!! -
#5360 Egyébként kössz a választ! -
#5359 Ez nem ide jött...
-
#5358 :) -
#5357 van budapesten egy nagyon jo pálya az még alacsonyabb is a 3,05nél.
majd ha felépülök akkor oda költözöm (sátorral) -
#5356 igen csak azzal -
#5355 Én is majd megszeretnék tanulni zsákolni:)...habár nem vagyok egy nagy "varázsló"...megmég elég fiatal vagyok...
De magasan én ugrok a legnagyobbat neki futásból meg helyből távolról is a korosztályomhoz képest... 171cm vagyok sajnos:((... -
#5354 Sziasztok!
Nekem nem játsza le a Jordanes reklámot:(...nem tudom miért...ti mivel tudjátok lejátszani?
A PC-s NBA játékban csak joypaddal lehet alley oppozni zsákoló módban? -
#5353 ha közel olyan rugóid lesznek mint neki akkor simán :) -
#5352 én már megfogadtam, hogy amikor újra 100%osan tudok játszani ugy hogy nem kell féltenem a lábam, akkor megtanulok zsákolni, 185tel sikerülni fog, ha egy 175ös meg tudta nyerni a zsákoloversenyt:) -
#5351 nekem meg krónikus hátsérülésem :( De most speciel épp gyógyult állapotú :) -
#5350 durva, és nekem is huzodásom van:(
:) -
#5349 Okafor szezonjának vége
2006. 03. 15. 21:37:51
A Charlotte Bobcats fiatal vezére az elmúlt 39 meccsből 38-at kihagyott és eddig is keringtek a szomorú pletykák arról, hogy idén már nem állhat a hiúzok élére, ám a kérdés nem kérdés többé. A csapat vezetősége kijelentette a tegnapi sajtótájékoztatón, hogy Okafor - köszönhetően idei két húzódásának és tavalyról kiújult, krónikus hátsérülésének - csak a 2006/07-es szezonban lép újra pályára. "Ha valaki az idény kezdetekor azt mondja, hogy ez fog történni velem, akkor valószínűleg kinevettem volna és azzal a lendülettel hátat fordítottam volna neki. - kommentálta a tényeket az érintett.
forrás:nba1.hu