11113
-
#5428 a Nets megszerezte 14. győzelmét sorozatban. elég keményen nyomják!
Sajna a Detroit megverte a Miamit
Egyébként ha a Detroit és a Spurs együtt marad a mostani felállásban és még erősitenek is valamint, ha minden jól megy és nem lesznek sérülések akkor a következő évek döntői majdnem, hogy előre le lesznek osztva mit gondoltok erről? -
#5427 mondasz valamit. egyébként a nagy sztárok akikkel itt legtöbbünk felnőtt ugymond, éppen most vagy 1-2 éve vonultak vissza. nehéz ezt megszokni, de azért mindig lesznek tehetségek szerencsére. -
#5426 Egyértelműen meg lehet ismerni azt aki kiemelkedik a tömegből, Jordan midenféleképp különleges volt, ez sugárzott róla, inkább Ronaldinho-t lehetne hozzá hasonlítani, Lebront csak azért hasonlítják, mert most sokkal jobb nincs nála. Változik a világ..lehet h lemaradtam kicsit de nekem jobban tetszett a bulls-jazz korszak NBA-je Jordannel mint a mostani. -
#5425 egyébként nem tudom ti hogy vagytok vele de én amikor Lebron James-t Jordan-hez hasonlitják már ugye eleve nem tekintem egyenlőnek őket, mert LJ nem tett le még semmit az asztalra. DE a másik dolog ami kicsit unszimpi a srácban, hogy állandóan olyan morcosan néz, hogy félelmetes
MJ-nek volt mindig egy kis "sunyi" egy kis huncut mosoly a "bajsza" alatt amikor valami szépet csinált, vagy nagyot alkotott. szóval nekem sokkal emberibb volt MJ mint LJ. csak azért irtam ezt le, mert hogy az előbb szó volt az összehasonlitásokról. nekem most ez jutott erről eszembe -
#5424 miért utálnánk?csak az igazságot írtad,ennyi... -
#5423 persze, Jordan-ből csak egy volt és nem lesz több! ahogy a mai srácokból is csak egy van -
#5422 best player ever, nem vitás:) -
#5421 van benne igazság de a mostani királyok azok mások pl:kobe,carter,shaq,kidd érted jordan má inkább golfozik -
#5420 Utaljatok erte: ven szivar vagyok, nem fiatal mint ti, de a mai sztarokat is ismerem, es JORDAN a kiraly, es JORDAN marad is. Talan orokre... A kosarlabda legnagyobb alakja. -
#5419 huhh, Bell milyen 3ast dobott a félpályáról -
#5418 ki vezsi a BASCAT magazint -
#5417 1bként az nem az allstar hírek hanem ki voltak e legjobbak az allstar az mellékes
-
#5416 fasz se tudja a rendes nevét:D -
#5415 én irogatok dobom a témát de nem kapkodjátok :P -
#5414 mi ez a punnyadás?sebaj lassan jön a rájátszás és talán akkor..
az oldaladon a tehetségek menüpontban ki az a alan wade? -
#5413 nézzétek meg az oldalam remélem teccik www.nets.atw.hu -
#5412 simán:P -
#5411 a Nets milyen jól nyomja mostanság! Megverték a Detroit-ot és most meg lealázták szó szerint a Phoenix-et...de dúrván 38 ponttal :O Nasht leradírozták a pályáról. Lehet, hogy már spórol a Suns de ez azért elég nagy égés :) -
#5410 egyébként még 1 hét gipsz:) -
#5409 :DD ez kész:) -
#5408 "Salt Laken cityn kívűl senki sem szereti :))) Stocktonnal együtt :P"
amikor azt irtam sokan szeretik pont a mormonokra gondoltam :) vannak elegen nemde?:D -
#5407 egyenlőre azért utálja, mert Ő már tud zsákolni, míg Grizzly csak most tanulja :D -
#5406 tól=ról -
#5405 nézd...azért lehetne sorolni pár játékost aki ilyen kis "csintevéseket" elkövet és elkövetett. ettől még nem utálandó. az meg, hogy csak bedobta az üres ziccereket..hát elég nagy hülyeség már ne is haragudj:) 1: ehhez kell egy jó irányító akinek az a dolga, hogy passzoljon a megfelelő embernek és megtalálja a legjobb szitukat. és 2: kell hozzá egy jól dobó ügyes játékos aki bedobálja. elég sok fakezü ember még az üres ziccereket sem tudja bedobni...na és az is elmond valamit Malonetól, hogy majdnem a legtöbb pontot dobta eddig a történelemben. szóval egy kis tiszteletet azért megérdemel még tőled is aki utálta.
ennyi :) -
#5404 Én szerettem Malone-t, nagyon kevés PF van a ligában, akiben egyszerre testesül meg ilyen fizikum, ilyen jó kéz, és ilyen játékintelligencia. Becsülöm a klubhűségét is, szerintem érthető volt a Lakers-es próbálkozása a karrierje végén, kijárt volna neki egy aranygyűrű. -
#5403 Ráadásul a Warriors sajnos már csak a draftpozícióját rontja az ilyen bravúrokkal... -
#5402 Salt Laken cityn kívűl senki sem szereti :))) Stocktonnal együtt :P
persze ketten hatalmasak voltak Utahban, igazi legendák -
#5401 én mindig Bulls szurkoló voltam -amig Jordan játszott, ugyhogy utáltam Malone-t.
Van 1-2 régi felvétel, amin pl kiteszi a sarkát Steve Kerrnek azt hiszem,..alattomos játékos volt, csak bedopta az üres ziccereket, amiket Stockton passzaiból kapott -
#5400 ja és azért ne menjünk el szó nélkül Karl Malone mezének visszavonultatása és szobrának felavatása mellett sem! HATALMAS játékos szó szerint és minden tiszteletet megérdemel!
Végignéztem a ceremóniát és jó volt látni, hogy ilyen sokan szeretik -
#5399 Dirk pajti dobott 51-et. de nem ment vele "semmire", azért ez milyen idegesítő lehet. ráadásul 1 árva pontocskával kaptak ki:) -
#5398 19 perc alatt 20 pont a Portland ellen + 9 lepattanó, nem rossz :) -
#5397 -
#5396 ma visszatér Amaré Stoudemire a sunsba!kiváncsi leszek hogy tér vissza -
#5395 én egy olyanra emlékszem, amikor Steve Kerrnek dobta a labdát az már szokásos magabiztosságával bezúzta ahogy kell.okosan kell játszani ez tény. -
#5394 ha a Paxon féle dobásra gondolsz az egy hárompontos volt :) -
#5393 az rendben, hogy a legjobb embernek passzolnak a donto pillanatban, de ha latja a legjobb emberke, hogy 4-en vannak rajta es odoom vagy akarki mas jo jatekos egyedul van a palank alatt akkor odapaasszolom..belefert volna az idobe egy passz. [persze ezt az idokeresnel kellett volna megbeszelni, vagy mivel jo jatekos kobe felmerhette volna a helyzetet] -
#5392 Asszem az egyik bajnokit ugy nyerte meg a bulls, hogy az utolsó meccsen az utolsó másodpercekben Jordanre játszották a labdát, ő lepasszolta egy tébláboló csapattársának az meg bezsákolta. És megnyerték a rájátszást. De tény, a legtöbb esetben ő vállalta el, és ha megnézzük, jól döntött...mindig bevágta :) -
#5391 a számcímeket tudja valaki? az is jó lenne. légyszi valaki segítsen már. plz -
#5390 ha jobb ütemben és helyzetben kapja a labdát akkor lehet, hogy bement volna. bár igy sem sok hiányzott, ha pár centivel beljebb megy a labda...
az első félidőben hatalmas kosarakat dobott, most pont a záró részre került a "gyengébb" formája. S végre Odom is jól játszik:) idegesitőek ezek az egypontos vereségek, pláne 18 pontos vezetés után. na mindegy...a kövi meccs Heat-Pistons remélem a Heat nyer megint :) -