NBA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
JEE..a phily már a 7. keleten..megelõzte a gyengélkedõ Cavs-t!
igy legalább nem a Miami ellen kell majd játszania!
igy legalább nem a Miami ellen kell majd játszania!
nincs mit...ejj azé igazi mintafórumos "beszélgetés" volt.
kérdés
válasz
megköszönés
nincsmitezés😄DDD
kérdés
válasz
megköszönés
nincsmitezés😄DDD
Kuss!-magyarázta.
érdekes.....Peterson meg az egyész csapat kiváló, jobbak így mint Carterrel voltak, de vmi lökés nincs meg, ami 2001 óta hiányzik
Kuss!-magyarázta.
szerintem Kobe-nak el kéne mennie onnan..mert Shaq nélkül a playoff-b kerülés i s nehézkes...(és Phil Jackson hiánya is sokat jelent)
NBA állása
hát érdekes.. az orlando már tuti nem lesz playoff-os ,fõleg hogy Grant Hill lesérült..de a -New Jersey és a Philadelphia között naghy csata lesz az tuti!
nyugaton meg már tuti az eredmény (szinte csak a minnesotának vn esélye...
de a legrosszabb teljesitményt számomra a lakers mutatta ..
hát érdekes.. az orlando már tuti nem lesz playoff-os ,fõleg hogy Grant Hill lesérült..de a -New Jersey és a Philadelphia között naghy csata lesz az tuti!
nyugaton meg már tuti az eredmény (szinte csak a minnesotának vn esélye...
de a legrosszabb teljesitményt számomra a lakers mutatta ..
kizárt hogy a Den kifullad 😊, lehet hogy a Hout lehajrázzák nagy valószínûséggel.
I love this game!
hát a denver télleg nagy rohamot csinált!! a 9-10. helyrõl a 7.-re jöttek fel..a memhphis meg a végére egyre rosszabb lett..pár héttel ezelõtt még a houston elõtt volt..
ott a denver csinált most egy nagyon húzós sorozatot, de lehet kifulladnak a semlyemfiúk a végére...😊
na és igen, memphisnek annyi...:/
én a raptors-t sajnálom nagyon, mert amit õk játszanak, az a kedvencem, csak sajni kicsit késõn cserélték el carter-t...😊
na és igen, memphisnek annyi...:/
én a raptors-t sajnálom nagyon, mert amit õk játszanak, az a kedvencem, csak sajni kicsit késõn cserélték el carter-t...😊
csak figyeld majd a Twolves hajrázását, a Memphisnek kemény a sorsolása a végére
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
már alig 10 meccs van hátra az alapszakaszból!
csak a kelet 8. helyéért van küzdelem..amugy már minden hely elkelt..szerintem.
csak a kelet 8. helyéért van küzdelem..amugy már minden hely elkelt..szerintem.
szerintem miért irtam oda a "😄" jelet?
amugy valószinûleg több jó játékos van keleten..szoval a csapatok jobbak és kész 😊
amugy valószinûleg több jó játékos van keleten..szoval a csapatok jobbak és kész 😊
de nem az allstar méri a tehtségeket, ha megfigyelnéd....az csak lazítás és show...különben is a keleti kis csapatokban 1nél nincs több húzóember.a nyugati csapatokban pedig nagyobb kiegyenlítettség.
Kuss!-magyarázta.
ja és azis megfigyelhetõ hogy keleten a 8. helyért szinte csak negatív mutatójú csapatok küzdenek..nyugaton meg negatív muataóval a playoffba kerólés szinte lehetetlen!
eléggé izgalmas lesz a playoff-ba kerülésért vívó harc !
a Philadelphia za Orlando és a New Jersey küzd a 8. helyért..
jelen pillanatban a phily a 8. 35-37-es mutataóval..9. az Orlando 35-38-as muataóval és a New Jersey-nek 35-39-es mutatója van..érdekes lesz..és persze izgalmas
a Philadelphia za Orlando és a New Jersey küzd a 8. helyért..
jelen pillanatban a phily a 8. 35-37-es mutataóval..9. az Orlando 35-38-as muataóval és a New Jersey-nek 35-39-es mutatója van..érdekes lesz..és persze izgalmas
Feltettem a Det-Ind bunyót, nem emlékszem már pontosan, ki is kérte.
http://heatfootage.uw.hu
http://heatfootage.uw.hu
http://heatfootage.uw.hu/bball.xls
Nem lehetsz ilyen gyengeelméjû, gondolkozz már egy kicsit, neked minden faszságot be lehet adni? Szörnyen idegesít ez a naív butaság, ahogy mindenki aggódva beszopta ezt a viccnek szánt orbitális hülyeséget <#shakehead>#shakehead> április elseje...
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Költözik az NBA?!
2005. 04. 01. 19:24:41
David Stern rendkívüli sajtótájékoztatót tartott amerikai idõ szerint péntek délelõtt egy kávézóban, New York szívében. A kedélyes találkozó végén "robbant a bomba", az NBA elsõszámú embere bejelentette, hogy eladja a ligához kötõdõ összes jogot egy milliárdos vállalkozónak. A magát megnevezni nem kívánó üzletember csak annyit üzent a sajtónak, hogy a 2004-2005-ös szezon után átviszi az NBA-t Kínába. "A világ legjobb kosárbajnokságának a világ legnagyobb piacán kell mûködnie." - írja 2005.04.01-én kelt levelében a jövendõ tulajdonos.
NBA1.hu
ez nem lehet igaz!!nehogymár Stern elaggya az NBA-t!! és mér pont kínába?? 😞
2005. 04. 01. 19:24:41
David Stern rendkívüli sajtótájékoztatót tartott amerikai idõ szerint péntek délelõtt egy kávézóban, New York szívében. A kedélyes találkozó végén "robbant a bomba", az NBA elsõszámú embere bejelentette, hogy eladja a ligához kötõdõ összes jogot egy milliárdos vállalkozónak. A magát megnevezni nem kívánó üzletember csak annyit üzent a sajtónak, hogy a 2004-2005-ös szezon után átviszi az NBA-t Kínába. "A világ legjobb kosárbajnokságának a világ legnagyobb piacán kell mûködnie." - írja 2005.04.01-én kelt levelében a jövendõ tulajdonos.
NBA1.hu
ez nem lehet igaz!!nehogymár Stern elaggya az NBA-t!! és mér pont kínába?? 😞
Szemérmetlen Foyle.😊
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Igen, de a Det-Ind meccsrõl megvan az a kis rész is, ahol a bunyó történt (40-50 mega), hamarosan feltöltöm.