11113
\'NBA\'
  • Dexantreal
    miért...ott is adják?nem hiszem
  • grizzly21
    hehe nekem viasatom sincs:(
  • Dexantreal
    na igen...az szívás
  • Tmacy
    gondolj bele,akinek még sport 2-je sincs..
  • Dexantreal
    tessék...megy a mecs a sport2-n és nemvok otthon...na mind1
  • Dexantreal
    ...nem baj,mint említettem nem olyan eget rengetően fontos megnézni az ismétlést..de a többi meccset tutti megnézem majd
  • FrezeR
    erre már nem tudok tanácsot adni :P
  • Dexantreal
    gőzöm sincs,de annyira talán nem fontos...azért nincs gőzöm róla, mert faterom nem nagyon enged oda a vidijéhez
  • FrezeR
    látod nem igazán :/
    felvenni nem tudod?
  • Dexantreal
    kurva élet...és aki iskolába megy,azzal nem is törődnek?
  • Dexantreal
    fasza,thanks
  • FrezeR
    ismétli mégpedig holnap 08:45-kor a sprot 1-en
  • FrezeR
    Vasárnap (április 30.)
    23:00 Kosárlabda
    NBA, rájátszás
  • zaki
    Igazi mészárlás volt. :D
  • Dexantreal
    nemááááá...mondjátok, hogy ismételni fogják a délutáni meccset
  • Dexantreal
    mikor pontosan?mer bekészülök majd rá...amúgy kösz az infot
  • FrezeR
    délután volt.
  • 5w0rdf15h
    legközelebb vasárnap lesz meccs a sport2n
  • Dexantreal
    ma lesz a sport1-n,2-n playoff közvetítés?
  • FrezeR
    nagy király volt Kobe zsákolása Nash felett..wow :)
  • zaki
    Méghozzá idegenben!
  • egypszichonauta
    jessssssssssz nyert a lakers,az egész csapat jót alakított,így tovább!
  • egypszichonauta
    úh bocs ezt tényleg elnéztem,mind1...
  • FrezeR
    a playoff a megújulások ideje :)
  • webibebi
    a denver idegenben jácott
  • egypszichonauta
    denver kétszer kikapott hazai pályán,nem gondoltam volna...
    viszont a miami két sikere nem meglepő,az viszont igen hogy wade kopasz,először meg sem ismertem.
  • Anthony001
    www.ebay.com
    www.nbastore.com
  • zaki
    Passz, talán a Váci utcában.
  • Iori
    a váci utcai adidas boltban próbálkoz
    amúgy eléggé egy randa cipő ez imo
    inkább Footlockerben vmi J Retrora, Zoom Kobera vagy Lebronra pályáz
  • Tmac
    Tudom, hogy nem kapcsolódik az nba-hez de örülnék ha valaki megmondaná hol lehet Bp-n ilyen t-mac 5ös cipőt kapnni.
  • gandal
    Sziasztok!

Lenne egy gondom a játékkal de azért írom ide mert ott már rég leírtam és nem válaszóltak...slam dunk-ról van szó...
    A gond csak az hogy nem mennek a 360 fokos fordulatok...joypaddal sem...amikor nem sikerült valamit a bal analógról ír és hogy So Close...nem nagyon értem...elvileg csak elkell mozgatni valamelyik irányba a bal analógot és akkor sikerülnie kéne...de valahoyg nem...pls help:)
  • FrezeR
    chicago :DD nagyon mennek :P
  • egypszichonauta
    eljött hát a rájátszás...
    (ez hatásos kezdés volt nem?)
    a pontkirály ki más lett mint kobe,ennyi,nem sorolom fel a statisztikákat akit érdekel az úgy is utána néz.
    szerintetek melyik csapat lesz az,amelyik meglepetést okozhat?
    hajrá lakers!
  • FrezeR
    a híroldalak "alig" emlitik Kobe 50 pontját..tudod mintha dobott volna 20-at kb :D lassan olyan természetes a dolog.
    szegény Yao is egész komolyan megsérült. 4-6 hónapra kidölt és azt irták olyan a sérülése vagyis hasonló mint anno Jordan-nek.:/ remélem teljesen felépül
  • egypszichonauta
    detroitban nem főtt a feje a csapattól...
    nagyon sajnálom én is.
    lassan végetér az alapszakasz,a bekerültek között nincs nagy meglepetés szerintem,talán az a meglepő hogy a new york ilyen siralmas mutatót produkált,a minnesota és a houston(bár mcgrady elég sokat volt sérült meg yao is) elég gyengén teljesített,a lakersnek örülök hogy be fog kerülni,bár ha a továbbiakban nem is lesz sok esélye,mind1...
    a lakers-portland meccs dúrva jó lehetett,kobe 50 pont,2 360fokos zsákolás,odom is nagyobb nyújtott (asszem) élete 2. tripla-duplája,meg k.brownnak is ment...
  • FrezeR
    "A New York kikapott Clevelandban, a csapat vezetőedzőjét, a 65 éves Larry Brownt a mérkőzés után kórházba szállították
    Az egész évben vergődő vendégek szakvezetőjének talán ez a kudarc volt az utolsó csepp a pohárban, Brownt hordágyon, oxigénmaszkkal a fején vitték be az egyik helyi klinikára."

szegény Brown :( nagyon kellett ez neki...
  • FrezeR
    a Detroit nekem olyan erősnek tünik, hogy valami nagy csoda esetleg ne adj isten sérülés állithatja meg őket. csak akkor kaptak ki többször látod amikor már nem volt "tét", igy a vége felé. Sztem a sixersnek van nagyobb esélye de ők is képesek kikapni mindenkitől még a leggyengébb csapattól is:)
  • KeKKSZike
    Végre Nets meccs van a Sport1-en! :)
  • Tmacy
    nemtudom,szerintem nem elsz olyan egyértelmű..
    szerintem a Nets például ha jó szériát fog ki talán megtudja verni a detroitot( ez a 14-es szériában is megtörtént,bár ebben azis közrejátszhatott hoyg a Detroit már nem erőlködi túl magát iyg a szezon végén.)
    és talán a Miami is feltud kapaszkodni arra a szintre.
    nyugaton meg a Dallas meg esetleg a Phoenix lenne a jó,de őket a playoffban mindig megveri a Spurs..
    ti mit gondoltok a Bulls Sixers playoffba kerülésért vivott harcárol?szerintetek ki fog bejutni?(én a Sixers-nek szurkolok )
  • Sheke
    éted de a bobctas ost is :P láccik azé a jobbak:P