11113
-
Dexantreal #5468 miért...ott is adják?nem hiszem -
#5467 hehe nekem viasatom sincs:( -
Dexantreal #5466 na igen...az szívás -
#5465 gondolj bele,akinek még sport 2-je sincs.. -
Dexantreal #5464 tessék...megy a mecs a sport2-n és nemvok otthon...na mind1 -
Dexantreal #5463 ...nem baj,mint említettem nem olyan eget rengetően fontos megnézni az ismétlést..de a többi meccset tutti megnézem majd -
#5462 erre már nem tudok tanácsot adni :P -
Dexantreal #5461 gőzöm sincs,de annyira talán nem fontos...azért nincs gőzöm róla, mert faterom nem nagyon enged oda a vidijéhez -
#5460 látod nem igazán :/
felvenni nem tudod? -
Dexantreal #5459 kurva élet...és aki iskolába megy,azzal nem is törődnek? -
Dexantreal #5458 fasza,thanks -
#5457 ismétli mégpedig holnap 08:45-kor a sprot 1-en -
#5456 Vasárnap (április 30.)
23:00 Kosárlabda
NBA, rájátszás -
#5455 Igazi mészárlás volt. :D -
Dexantreal #5454 nemááááá...mondjátok, hogy ismételni fogják a délutáni meccset -
Dexantreal #5453 mikor pontosan?mer bekészülök majd rá...amúgy kösz az infot -
#5452 délután volt. -
#5451 legközelebb vasárnap lesz meccs a sport2n -
Dexantreal #5450 ma lesz a sport1-n,2-n playoff közvetítés? -
#5449 nagy király volt Kobe zsákolása Nash felett..wow :) -
#5448 Méghozzá idegenben! -
#5447 jessssssssssz nyert a lakers,az egész csapat jót alakított,így tovább! -
#5446 úh bocs ezt tényleg elnéztem,mind1... -
#5445 a playoff a megújulások ideje :) -
#5444 a denver idegenben jácott -
#5443 denver kétszer kikapott hazai pályán,nem gondoltam volna...
viszont a miami két sikere nem meglepő,az viszont igen hogy wade kopasz,először meg sem ismertem. -
#5442 www.ebay.com
www.nbastore.com -
#5441 Passz, talán a Váci utcában. -
#5440 a váci utcai adidas boltban próbálkoz
amúgy eléggé egy randa cipő ez imo
inkább Footlockerben vmi J Retrora, Zoom Kobera vagy Lebronra pályáz -
Tmac #5439 Tudom, hogy nem kapcsolódik az nba-hez de örülnék ha valaki megmondaná hol lehet Bp-n ilyen t-mac 5ös cipőt kapnni.
-
#5438 Sziasztok!
Lenne egy gondom a játékkal de azért írom ide mert ott már rég leírtam és nem válaszóltak...slam dunk-ról van szó...
A gond csak az hogy nem mennek a 360 fokos fordulatok...joypaddal sem...amikor nem sikerült valamit a bal analógról ír és hogy So Close...nem nagyon értem...elvileg csak elkell mozgatni valamelyik irányba a bal analógot és akkor sikerülnie kéne...de valahoyg nem...pls help:) -
#5437 chicago :DD nagyon mennek :P -
#5436 eljött hát a rájátszás...
(ez hatásos kezdés volt nem?)
a pontkirály ki más lett mint kobe,ennyi,nem sorolom fel a statisztikákat akit érdekel az úgy is utána néz.
szerintetek melyik csapat lesz az,amelyik meglepetést okozhat?
hajrá lakers! -
#5435 a híroldalak "alig" emlitik Kobe 50 pontját..tudod mintha dobott volna 20-at kb :D lassan olyan természetes a dolog.
szegény Yao is egész komolyan megsérült. 4-6 hónapra kidölt és azt irták olyan a sérülése vagyis hasonló mint anno Jordan-nek.:/ remélem teljesen felépül
-
#5434 detroitban nem főtt a feje a csapattól...
nagyon sajnálom én is.
lassan végetér az alapszakasz,a bekerültek között nincs nagy meglepetés szerintem,talán az a meglepő hogy a new york ilyen siralmas mutatót produkált,a minnesota és a houston(bár mcgrady elég sokat volt sérült meg yao is) elég gyengén teljesített,a lakersnek örülök hogy be fog kerülni,bár ha a továbbiakban nem is lesz sok esélye,mind1...
a lakers-portland meccs dúrva jó lehetett,kobe 50 pont,2 360fokos zsákolás,odom is nagyobb nyújtott (asszem) élete 2. tripla-duplája,meg k.brownnak is ment... -
#5433 "A New York kikapott Clevelandban, a csapat vezetőedzőjét, a 65 éves Larry Brownt a mérkőzés után kórházba szállították
Az egész évben vergődő vendégek szakvezetőjének talán ez a kudarc volt az utolsó csepp a pohárban, Brownt hordágyon, oxigénmaszkkal a fején vitték be az egyik helyi klinikára."
szegény Brown :( nagyon kellett ez neki...
-
#5432 a Detroit nekem olyan erősnek tünik, hogy valami nagy csoda esetleg ne adj isten sérülés állithatja meg őket. csak akkor kaptak ki többször látod amikor már nem volt "tét", igy a vége felé. Sztem a sixersnek van nagyobb esélye de ők is képesek kikapni mindenkitől még a leggyengébb csapattól is:)
-
#5431 Végre Nets meccs van a Sport1-en! :) -
#5430 nemtudom,szerintem nem elsz olyan egyértelmű..
szerintem a Nets például ha jó szériát fog ki talán megtudja verni a detroitot( ez a 14-es szériában is megtörtént,bár ebben azis közrejátszhatott hoyg a Detroit már nem erőlködi túl magát iyg a szezon végén.)
és talán a Miami is feltud kapaszkodni arra a szintre.
nyugaton meg a Dallas meg esetleg a Phoenix lenne a jó,de őket a playoffban mindig megveri a Spurs..
ti mit gondoltok a Bulls Sixers playoffba kerülésért vivott harcárol?szerintetek ki fog bejutni?(én a Sixers-nek szurkolok ) -
#5429 éted de a bobctas ost is :P láccik azé a jobbak:P