NBA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mateus33
Azt nem tudjátok,h hol lehet ezeket a meccseket élõben megnézni? Nem szeretnék lemaradni ezekrõl a fantasztikus meccsekrõl!<#szomoru1>

Gregoriusz
Én Miami - Phoenix döntõt szeretnék. A Phoenix megérdemelné sok idõ után, hogy eljusson a döntõbe, Steve Nash is jól játszik,szal sztem a Phoenix jut tovább, bár az NBA-ben minden lehetséges

Zajlanak az NBA-ben a játékoscserék, leigazolások. Íme egy összefoglaló a hét cseréiről. Tovább: www.g-portal.hu/nba-fans

KeKKSZike
Phoenix és Pistons

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Tmacy
kialakult az elõdöntõ párositása:
Miami-Pistons és Suns - Spurs...
szerintetek ki játsza majd a döntõt?
(szerintem keleten szinte biztos h Miami,nyugaton meg nagy harc lesz,de ott inkább Spurs)

Tmacy
hát elég gáz lenne...NBA nélkül nemtudom mit csinálnék...

Gregoriusz
remélem én is!!!!!

Zajlanak az NBA-ben a játékoscserék, leigazolások. Íme egy összefoglaló a hét cseréiről. Tovább: www.g-portal.hu/nba-fans

FrezeR
" Újabb kizárás?
2005. 05. 19. 09:08:50
A jelenlegi állapotok szerint könnyen lehet, hogy megismétlõdik az 1999/2000-es szezont késleltetõ "lockout", mivel a liga vezetõsége illetve a játékosszervezet között megszakadtak a tárgyalások az új CBA (Kollektív Egyéni Szerzõdés) kapcsán. Hat hét áll már csak a rendelkezésre az álláspontok közelítésére és a megegyezésre. Ha ez nem következik be, akkor röviddel a draft után már életbe is léphet a kizárás, ami jobb esetben "csak" egy újabb rövidített szezont, rosszabb esetben akár az egész idény elmaradását jelentené. "

info nba1.hu

remélem azért meg fognak tudni egyezni, és nem lesz törölve az idény😞

mateus33
Köszi!😉

A holdfenyteam.hu -n nézz körül.Ott találsz egy két cuccost.

mateus33
Hali! Nem tudtok olyan magyar oldalakat a neten,ahonnan lehet rendelni NBA/And1 cuccokat?

Iori
kösz az infokat, idöközben kipróbáltam és tetszik. A tvmix.net en vannak program ajánlók és ott kiírja hogy melyik adó melyik meccset adja!

I love this game!

Gregoriusz
ja, és ti milyen lejátszóval szoktátok nézni? Mert nekem Media Player 9 van, és amiatt akadozik.

Gregoriusz
köszi a progit, már én is letöltöttem, csak nekem akadozik, ugye csak az elején van ez? Az NBA-meccsek az ESPN-on lesznek, nem? Üdv: Gergely

KG21
ja és várni kell legalább 15 percet, amíg folyamatos lesz. Én inkább jó hamar elindítom, hogy mire kezdõdik a meccs, már ne akadjon egyáltalán.

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

KG21
tegnap pl tökéletes volt, óránként kb egyszer akadt meg 1-2 mp-re, de volt már olyan meccs is, amelynél jóval gyakrabban akadt

Iori
minõsége milyen? gyakran bufferrel?

I love this game!

KG21
coolstreamingel amúgy lehet élõben nézni meccseket, pl tegnap spurs-sonics volt. A szépséghibája csak, hogy kínai a kommentár hozzá :/ Holnap 3:30-kor ismét kelek nézni élõben ugyanezt a párharcot, izgi lesz.
Akit érdekel, leszedheti a progit innen
Ugyanazon az elven mûködik mint a bittorrent.

Gregoriusz
Ja, ebben én is egyetértek, meg azt utálom, amikor 13:00 meg 13:30-as idõpontokba rakják be a meccseket, amikor még tanulok, meg a teletext sem jön be a DSF-en... De a legidegesítõbb sztorim az az volt, amikor a denveri 2005-ös All-Star gálát beidõzítettem a DSF-en éjfél után (2-tõl 6-ig) a videómat, mert gondoltam, hogy eddig mindig adták, akkor most is fogják élõben adni. És mit vett fel helyette??? Vetkõzõ lányokat meg szextelefonos reklámokat!!! <#falbav> Amikor az ismétlésrõl végignéztem, csak azért nem törtem el a kazettát mérgemben, mert a azok a vetkõzõ lányok nem is voltak olyan csúnyák... <#wink><#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>

Iori
hát a DSF elég gyér, 1órás összefogalaló amibõl 30perc reklám 😊))
Sport1 is szar volt, de legalább rendesen lenyomták mindig. Mondjuk a komnent. DJ daminikkal ritka szar volt, Tpeti meg állandoan okoskodott 😊

I love this game!

Tmacy
hát szerintem is gáz hogy nincsen..akkor nem kellett mindig töltenem ha érdekelt..meg az jobb volt (a kommentár például,még ha béna is volt 😛)
és a Török Péter!!!a legnagyobb arc a Sport1-en 😄

Gregoriusz
ja, igen, én is szomorú voltam, amikor kiderült, hogy a Sport1 nem ad több NBA-meccset!! Ez ellen kéne valamit tenni, de mit? Én szoktam nézni a DSF-et, de az nem olyan jó, mint a régi, klasszikus Sport1-es NBA-meccsek. Ti mit modtok erre? Üdv: Gergely

precision
az lehetséges.

Bazinga!

KG21
talán mert nyomtak a sport1-en meccseket, és lehetett arról dumálni.

precision
nem rád, meg nem is a többiekre
régen egyszerûen jobb volt itt a hangulat, nemtom miért

Bazinga!

Gregoriusz
Erre rám célzol? Vagy más emberek miatt mondod? Mert én nem akartam sehol sem rossz hangulatot kelteni, nem tudom, hogy az miért baj, ha kikérem a véleményeteket a honlapomról, meg ha néha friss híreket teszek ki. Na mind1. Ha nem szeretne senki sem velem NBA-rõl dumálni, akkor valószínû, hogy átmegyek az index.hu-ra, ott van élet is, meg jó a hangulat. Üdv: Gergely

precision
Ez a topik régen sokkal jobb volt...

Bazinga!

Gregoriusz
ott szoktam inka dumálni, és ott is már elfogadtakvolyannak, amilyen vagyok. Nekik is megoszlott a véleményük, de nem hangoztatták állandóan. Nyert a Seattle...Én Tim Duncannak drukkolok, mert õ egy kiváló játékos, a Spurs is jó

Iori
ehhh, ha NBArõl szeretnél beszélni akkor inkább az INDEXre menj 😄

I love this game!

Gregoriusz
Nem azért írtam, hogy reklámozzam, hanem azért, ha valakit érdekli, de téged biztosan nem... Különben is, a címet nem is írtam oda, meg most már csak az NBA-vel szeretnék foglalkozni, nem azzal, hogy ki és hogyan kritizál engem és a honlapomat. Ha nem szólsz bele, akkor én TMac-el meg a többiekkel normálisan el tudnánk beszélgetni az NBA-eseményekrõl... Na errõl ennyit. Ti mit szóltok a mai meglepetés-meccsekre? A Phoenix és a Detroit is kikapott. Bár utóbbin nem annyira csodálkozom, mint a másikon. Azért remélem, hogy a Phoenix felébred... Go,Go Phoenix!!

precision
neked nincs olyan hozzászólásod ahol ne említenéd a honlapodat...nc 😄DDDD

Bazinga!

Gregoriusz
Jól modtad, hogy a Phoenix edzõje, csak D'Antoni, de ezen ne vesszünk össze, de nem is tudna két NBA-rajongó összeveszni...<#wink> Szerintem megérdemli, több csúcsot is elért a Phoenixxel, ezt most nem részletezném ,akit érdekel, az felmehet a honlapomra. Üdv: Gergely

Tmacy
Mike D'Antonie (bocs ha hiba van benne) lett az éb edzõje! a Phoenix csapatának az edzõje ha valaki nem tudna

Gregoriusz
Igazad van Tmac, most már úgyis kiderült, hogy ki az MVP, inkább a playoff további meccseire ½koncentráljunk½! Én a Phoenixnek drukkolok, õk egy összeszokott gárda lettek, és már megérdemelnék az aranygyûrût. GO, GO Phoenix!!!!!!!!

Tmacy
Mostmár zárjuk le ezt az MVP ügyet...
mindenki utdja h Nash lett az MVP és lécci az oldalad címét mellõzd!
az NBA topic-ban nem ijenekrõl kéne szerintem veszekedni...(+ ez a topic nem rra való h az oldaladat reklámozd)

LeBronjózska
döglõdik a topic<#wilting><#wilting><#wilting><#szomoru1>

KG21
"Tegnap este Steve Nash-t, a Phoenix klasszisát választották meg az alapszakasz legértékesebb játékosának" én eddig olvastam az alkotásod, ekkor röhögtem egyet, hogy te biztos a jövõbõl írogatsz be ide, mert akkor még ezt nem tudhattad. Az ESPN-en és az NBA.com on is csak elõzetes felmérések eredményirõl volt szó.

Gregoriusz
Igen, de oda is írtam , hogy a legfrisebb információk szerint!Meg az espn.com már Vasárnap reggel kitette az oldalra a hírt, de hagyjuk ezt témát, mert már kezdem unni...

KG21
mondták el egy lófaszt, csak sejteni lehetett az elõzetes felmérésekbõl. A lényeg, hogy tényként közöltél olyat, ami nem történt még meg akkor

precision
Miért kell ennyiszer beírnod azt a rohadt címet? Tudjuk, hogy létezik az oldalad, köszönjük! pfff

Bazinga!

Gregoriusz
Sztem jó az idei playoff, jók a csapatok, király a hangulat, éljen az NBA!!! Gyertek a honlapomra, és ti is szeretni fogjátok !!! 😊 www.g-portal.hu/nba-fans

Tmacy
Én örülök h Nash lezz az MVP.
idén tök jól játszott és a Suns-nak is jól megy.
mit szóltok a playoff-hoz?

Gregoriusz
Igen, de azt már elmondták, hogy kinek adják át a díjat, az csak egy formalitás, hogy mikor adják át, tehát már el volt döntve a cím sorsa, ezt már korábban is kijelentették, csak nem a közönség számára.😊

KG21
"Steve Nash lett az alapszakasz MVP-je
Gergely 2005.05.08. 11:22" - maga az átadás meg a WAS-MIA meccs szünetében volt kb éjféltájt itteni idõ szerint.

Gregoriusz
Tegnap adták át a díjat, leellenõrízheted, Steve Nash lett.. www.nba.com

KG21
Még nem osztották ki az MVP díjat senkinek, csak elõzetes felmérés volt róla eddig. Mielõtt megírsz egy hírt tájékozódj jobban<#lama>

Gregoriusz
Nincs mit! A rájátszás-táblázatot is folyamatosan frissítem, és HA KELL VALAKIRÕL MÉG KÉP, AKKOR NYUGODTAN SZÓLJATOK! Van TOP 10 pontátlag meg gólpassz is, ha érdekel, jöhettek ide: www.g-portal.hu/nba-fans

Sheke
köszz

Le Parkour

Gregoriusz
Én birom a Sonicsot, képeim is vannak Ray Allenrõl is, de elsõsorban a Miaminak drukkolok. A honlapomon friss NBA-hírek, statisztikák, képek, animációk stb.. találhatóak. A cím: www.g-portal.hu/nba-fans

Sheke
valaki szereti itt a super sonicsot??

Le Parkour

Sheke
sirály

Le Parkour