NBA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ahh...köszi McGrady!
(õt egyszer láttam élõben!)
McGrady

Kuss!-magyarázta.

McGrady
persze, hogy van
Davka, a legjobb oldal

Kuss!-magyarázta.

Iori

Nem is tudtam hogy neked két otthonod van 😊))) Rukawa vagyok az Indexrõl (lelepleztem magamat😛). Jó a honlapod, csak így tovább!

I love this game!

hello. van nba-torrent oldal?
most a 4. det-mia meccs kéne
ha vki tud, segítsen!köszi
Gregoriusz
na ma ismét hazai pályán játszunk a Spurs ellen, bár nincs sok esélyünk, de én még nagy optimista révén bízok a Sunsben, de sajnos itt van a ½hátha½. De azért megnézem a meccseket, ha netalántán nyer a Suns, akkor letöltöm az összes meccset, és felnyomom DVD-re....

Zajlanak az NBA-ben a játékoscserék, leigazolások. Íme egy összefoglaló a hét cseréiről. Tovább: www.g-portal.hu/nba-fans

FrezeR
a hazai meccsüket mindenképpen hozni kell! hajrá 😊

Gregoriusz
azt hittem, hogy 3-1-el mehetünk haza, de így sinics nagy gond, 2-2-rõl is simán lehet nyerni... ha nem nyer a Miami, felakasztom magam...<#vigyor3><#vigyor3>

Zajlanak az NBA-ben a játékoscserék, leigazolások. Íme egy összefoglaló a hét cseréiről. Tovább: www.g-portal.hu/nba-fans

Tmacy
jah énis örülök h nem lett igazam és hozott egy meccset a Phoenix!
szerintemis Spurs-Miami döntõ lesz

McGrady
nabazz....ide nem is írtam vagy 1 hónapja😞(

Kuss!-magyarázta.

Gregoriusz
Gófõnixszánszgó!!!

Gregoriusz
én is nagyon örülök, hogy ezt az egy meccset legalább hozta a Suns, de ez olyan mint kötelen járni, bármikor kieshet a Phoenix, hiszen a San Antonio bábmelyik meccsen megverheti õket, ha továbbjutnak, eskü, hogy szerzek egy autogrammot Stoudemire-tõl, és megmutatom...😊

KeKKSZike
Hát ha innan fordít a Suns, akkor megemelem a kalapomat elõttük! 😊 Félek, hogy a Spurs - Miami döntõ lesz! Pedig én Suns - Detroit döntõt szerettem volna! Hát ez van... :S

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

MrSpock
Gyõzött a Suns!!!
Csak így tovább!

Go Jeff Go!!!!

KeKKSZike
Én szomorú vagyok, mert nagyon nem szeretem a Spurst... 😞

Tmacy
már 3-0!
amugy tényleg nem láttam a 2. meccset Slow,de ez tuti...
a Spurs jobb csapata Suns-nál...az utolsó meccset is hozni fogják szerintem...fõleg hogy otthon vannak....
A Miami pedig meg fogja verni a Detroit-ot remélem..most 2-1,de a miami jobb csapat a Detroitnál..de anniy biztos h jó dontõ lesz!

Gregoriusz
Hajrá Miami! Bírom ezt a csapatot. Jó lett volna egy Miami - Phoenix döntõ, de így is jó meccsek lesznek. A Detroitot meg tudjuk verni, ez nem lesz akadály! gómájámigó!

Gregoriusz
tényleg szoros volt a 2. meccs, nemhiszem, hogy simán kisöpri a Phoenixet a Spurs, a Seattle is 2-szer megverte a San Antoniot....Szinte naponta új NBA-videókkal bõvül az nba-fans oldala, és most már az NBA-vel kapcsolatos programokat is letölthetsz, amikkel NBA-videókat nézhetsz meg. NBA-meccseket is letölthetsz, ehhez csak le kell töltened a Programok, lejátszók menüpont alatt a Torrent letöltõprogramot, letöltöd a meccset és máris megnézheted pl. a Miami - Detroit meccset egész jó minõségben. Tovább: NBA-FANS

Slow
sztem nem láttad a 2. meccset...

Iori

I love this game!

VinylToy

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

KeKKSZike
Nem tudja valaki, hogy New Orleans Hornets képeket (jó minõségû) hol találok? Elõre is köszi a segítséget! 😉

Iori
4-0 biztos nem lesz, Mr.Incredible se fog minden kosarat bedonbi az ucsó negyedben, egy meccset biztos elhoz a Suns, de kifognak esni könnyedén.

I love this game!

Tmacy
hát nemtudom...szerintem a Spurs 4-0-al megveri a Phoenix-t..bár nem biztos..de nagy a valószinûség rá..sokkal jobban játszanak..
pedig én nem szeretem õket annyira...szal Go Phoenix!
miami-Detroit 1-1..itt még lesznek fordulatok az tuti!
Go Miami!

FrezeR
nagyon nehéz lesz/lenne innen forditani, de ha egy csapat képes rá akkor az a Suns

Gregoriusz
figyelj, én még nekik szurkolok, de tudod, hogy milyen félelmetesen játszik a San Antonio hazai pályán??? Tim Duncannal nem tudnak semmit sem kezdeni, látszik is a teljesítményén. Bár a Phoenix jó idegenben, de a Spurs otthonában még nem nyertek az idén. Remélem, majd most....Szóval maradok Phoenix-drukker, Go, Suns!

KG21
LOL azért 0-2-nél így eltemetni a kedvenceid. Rockets is elhozott két meccset idegenben idén a Dallas elõl, aztán mégis kiestek.

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Gregoriusz
én is bánkódom miatta... Grat a Spursnek, majd jövõre revansot veszünk! Szép volt Phoenix

FrezeR
Spurs-Suns 2-0 <#wow1><#szomoru1>

Gregoriusz
én is Miami - Phoenix döntõt szeretnék, de végülis mind a 4 csapat jó valamiben, azért inka a Heat - Suns, mivel õk még nem nyertek címet, most remélem... szerintem itt még semmi sincs eldõlve, a Miami és a Phoenix is simán feljöhet és fordíthat, szóval én optimista vagyok...

Tmacy
szeritnrem sincs esélye a suns-nak a spurs ellen..sajnos..
én nem szeretem a spurs-t de õk al iga egyik legjobb csapata az biztos...
de az nagy meglepetés h a detroit idegenben elverte a miami-t 😮
eddig a miami még 1 meccset nem vesztett a po-ban most meg otthon..
pedig én neki szurkolok

Úgy néz ki a papírforma jön be,marad pistons-spurs döntõ.szerintem.Kicsit talán csalódás,de már megszokhattuk hogy ezen a szinten kevés az újdonság
Gregoriusz
Új, teljes méretû NBA-videókat tettem fel a honlapra, amit már mpg, avi stb... fájlként lehet letölteni! Tovább: NBA-FANS

Iori
ezek csak számok, statisztikák. Számomra nem jelent ez semmit...

de ennek ellenére azt mondom hogy a Sunsnak semmi esélye sincs a Spurs ellen, 6-7 emberrel nem lehet végigjátszani az egész szezont és nulla védekezéssel gyûrût soha sem fognak nyerni. Lehet hogy Mike D'Antoni a COY, de egy ütõképes cserét nem tudott kifaragni a gárdájából (kivétel Jimmy Jackson, aki kezdõ volt végig Houstonban)

I love this game!

FrezeR
és az sem túl biztató, hogy az alapszakaszban 3 találkozójuk volt ebbõl 2-t a Spurs nyert, 1 meccset pedig ugy nyerte a Suns hogy azon sem Duncan sem Manu nem játszott...

KG21
eddig az nem túl bíztató, hogy a statisztika szerint 1990 óta 30 fõcsoportdöntõben 27 szer végül az nyert, aki hozta az elsõ meccset :/ (az adat a közvetítés alatt jött elõ, onnan szedtem)

Gregoriusz
azért a csata a Phoenix gyõzelmével záruljon, ha nem, akkor a csatában én is el fogok vérezni, akkor aztán lesz majd sírás...

FrezeR
nem semmi kis csata lesz ez 😊

Gregoriusz
én is a Suns-nak drukkoltam, sajna Marion sem volt valami jó formában,Nash és Stoudemire viszont jó volt, de ez kevés volt egy jó Spurs ellen...

KG21
mármint a Spurs húzott el a végén 8-al, sorry

KG21
sajnos kikapott a Suns, pedig nekik szurkoltam. Coolstreamingen ment élõben az egyik adón, igazán pörgõs volt, nem a védekezésrõl szólt a játék, ahogy ezt már megszokhattuk a Sunstól. A negyedik negyedben úgy 3 perccel a vége elõtt Barry bevágott két triplát, és ekkor húzott el a Suns 8 pontra, valszeg ezzel ment el a meccs 😞 Holnap Pistons-Heat, gondolom barátságtalanabb idõpontban, de azért tuti megnézem azt is live

FrezeR
na igen és milyen kár, hogy nem nyert aranygyûrût😞 na õ igazán megérdemelte volna ugy ahogy Ewing is Barkley is és még sorolhatnám. és ilyenkor az a bosszantó, hogy az ilyen Milicic féle srácok meg alig játszanak még az NBA-ben és már bajnoknak mondhatják magukat. ok jó helyen volt jó idõben, mert nem rajta mult a dolog az is biztos😊 de ez akkoris igazságtalan...szerintem!
még 1x szép volt Reggie!! <#worship>

precision
még öregen is szórta a triplákat
jó játékos volt

Bazinga!

Gregoriusz
Igen ez volt a 18. idénye az Indiana-nál, én is tiszteletet mutatok Reggie iránt, nagyszerû játékos megy el

precision
visszavonult?

Bazinga!

FrezeR
azért egy nagy gratulációt megérdemel Reggie Miller a csodálatos pályafutásáért és játékáért!<#worship><#worship><#worship> hiányozni fog 😞

LeBronjózska

LeBronjózska

LeBronjózska

LeBronjózska
lankadt a fórum
mindenki kihalt???
háááát ez nem igaz hogy nem írunk semmit napokon keresztül
: #4100 - #4101