11113
-
#5548 kiváncsi vagyok rá, hogyan és kivel erősitenek a nyáron. -
#5547 sajnálom a Lakerst... -
#5546 ok köszi, megnézem majd.
szal én sejtettem, hogy ez lesz 3-3 nál már minden a Suns mellett szólt lélektani előny+hazai pálya utolsó meccsr.e kár érte jó kis meglepi lett volna első körben ha továbbmegy a Lakers:)
a Dallas-Spurs lesz az igaz csemege :) a Dallast szeretném továbbjutónak. igazi 7 meccses küzdelemnek igérkezik -
#5545 pedig erre szokták azt mondani hogy szinte lehetetlen...mégis megcsinálták :( -
#5544 vazze,1-3ról megnyerte a suns. -
#5543 Első félidőt én még megnéztem, aztán bealudtam... Lehet, hogy jobban is jártam...:( -
#5542 lakers... :(
pedig nagyon reménykedtem
no sebaj, majd jövőre -
#5541 jah végülis a Suns nyert 121-90-re a 7. meccsen,én végülis örülök neki valamilyen szinten,bár mindkét csapatot szeretem.
második forduloban a Clippers ellen szerintem lesz még esélye a Suns-nak,igy tovább.
peace -
#5540 a weboldalon, amit lentebb linkeltek minden ott van -
#5539 mégsem keltem fel, pedig beállítottam az órát, csak elfelejtettem alarmra kapcsolni :( Na nembaj, örülök, hogy nyert a Suns :) -
Tmac #5538 Sajna én megmondtam (a történelem megismétli önmagát), bár jobban örültem volna lakers győzelemnek. :( -
#5537 amugy leirhatnátok, hogy mit kell leszedni hogy kell beállitani pontosan meg stb. :) -
#5536 nekemis van ilyen pplive-os cuccosom,még anno ezzel néztem az all-start.
amugy mikor lesz a suns-lakers meccs? -
Dexantreal #5535 nm,én nekem is1ik NBA-s haverom szólt nem olyan rég...1-2hónapja talán -
#5534 Köszi. Nem ismertem ezt az oldalt. -
Dexantreal #5533 PPLive -
#5532 Egy linket tudsz adni? -
#5531 én PPlive-on megnézem ezt a Lakers-Suns 7. derbit. Csak működjön az a szar :P -
#5530 Holnap milyen meccset adnak? -
#5529 bocs a helyesírási hibákért -
#5528 San Antionia-Secramento 4-2, Cleveland-Washington 4-2.
Második körben eddig:
nyugaton: San Antonio-Dallas (ez durvameccslesz,bár szerinemtem a Spurs megveri a Dallast,a playoffban mindig a spurs a jobb/pedig én a Dallast jobban szeretem/)
meg LA Clippers-Suns/Lakers(ez a meccs 3-3ra áll) durva lenne ha Los Angeles-i főcsoportelődöntő lenne)
keleten: Detriot-Cleveland (hajrá Detroit =))
meg Miami-New Jersey ezse lesz rossz meccs,év végén feljavult a Nets,szerintem jó meccsek elsznek majd.
egyenlrőe ennyi,most izgatottan várjuk a Suns-Lakers mecs eredményét =)
peace -
#5527 a lélektani előny most a Suns oldalán van, de azért reménykedem :) -
#5526 nem fog. Remélem... -
#5525 Bazzeg, thx. -
#5524 Phoenix -
#5523 hol lesz a 7. meccs? -
#5522 hajjaj lehet, hogy kipukkad a Lakers a végére..:/ -
Dexantreal #5521 thanks
szegéyn Bulls...
na majd jövőre -
#5520 a Miami 4-2-vel jutott továbba Bulls-szal szemben,szintugy a Nets is az Indiana
ellen
a Suns-Lakers 3-3ra áll..ha jól tudom -
#5519 ugy láttam jövőhéten 3 meccset is adnak, remélem ez marad a végéig:) -
Dexantreal #5518 várható volt -
#5517 A Detroit is továbbjutott 4-1 arányban a Milwaukee ellen. -
Dexantreal #5516 majd tájokoztass Miami-Bulls ügyben pls..hajrá Bulls -
Tmac #5515 De azért go lakers -
Tmac #5514 Ha emlékein nem csalnak pár évvel ezelött orlando is így állt a det-tel szemben és akkor nekik sikerült (sajna) igaz, hogy bajnokok is lettek. -
#5513 hát igen,és a Miami-Chicago se 2-2 már hanem 3-2 a Miaminak ^^
peace -
#5512 húú de jóltájékozott vagy. Azóta már volt még egy meccs, amit a Suns hozott. Én még szorítok nekik, hátha nyernek zsinórban kettőt, bár erre kevés esély van sajnos :( -
#5511 ANYÁS Lakers nyert 99-98 Phoneix ellen:D:D tök Jó vót a meccs!!! Hosszabítás i volt! -
#5510 az eredményeket a www.nba.com-on szoktuk nézni legtöbben -
Dexantreal #5509 faszom...Bullst se írjátok le 2-2nél...elírtam,ill nem írtam oda a 2-t