NBA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

precision
az ott Olajuwon?

Bazinga!

Az a csodálatos régi, szép idõk...

Fisherman\'s Friend

Fisherman\'s Friend

McGrady
bár szinte mindig formában van😊

Kuss!-magyarázta.

McGrady
Ginobili most formában van...remélem bajnokok leszünk!!

Kuss!-magyarázta.

Gregoriusz
na, 2-0 ide, már csak 2 gyõzelem, és miénk a gyûrû, bár addig még meg fog izzasztani a Det. Ginobili most nagyon ott van, sztem a köv. meccs már a Detroité lesz, de utána meg mi jövünk ....

Zajlanak az NBA-ben a játékoscserék, leigazolások. Íme egy összefoglaló a hét cseréiről. Tovább: www.g-portal.hu/nba-fans

McGrady
hát ja...monnyuk döntõben inkább a védekezésre fektetik a hangsúlyt..legfeljebb akkor támadnak többet ha hátrányban vannak

Kuss!-magyarázta.

Gregoriusz
amúgy ez az elsõ mérkõzés volt minden idõk harmadik legpontszegényebb döntõ-mérkõzése, és a Detroit dobta minden idõk harmadik legkevesebb pontját a döntõk történetében, ilyen meccsek vannak akkor, ha két védõcsapat csap össze, ezért szeretttem volna, ha a PHX bejut, akkor 100 pont felett lenne a csapatok pontszámai, dehát ez várható volt....

Zajlanak az NBA-ben a játékoscserék, leigazolások. Íme egy összefoglaló a hét cseréiről. Tovább: www.g-portal.hu/nba-fans

KeKKSZike
Hajrá Detroit! Úgyis õk fognak nyerni.... 😄

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Gregoriusz
Nyert a Spurs 😊 Papírforma, bár a félidõben nem tûnt annak, Ginobili a 4. negyedben nagyon belejött, és pont 15 pontot szórt, ami a két csapat közötti különbség volt, tehát Ginobili = Különbség <#vigyor>. Na a 2. meccset is meg kéne nyerni, úgy nyugodtabban fogok majd aludni...

Gregoriusz
én is 4-2-re vagy 4-3-ra adnám a Spursnek a meccset. Duncant nem könnyû megállítani, de Ben Wallace az, akinek ez sikerülhet. Irányítók közül Parker és Billups harc lesz a valószínû, sztem ez döntetlen lesz, mivel mindketten gyorsak és jól dobnak. Hamilton - Bowen, mivel Bowen nagyon jó védõ, és jól dobja néha a 3-asokat, ezért inkább Bowen, centerposzton ott van Duncan és Mohammed, a túloldalon pedig a két Wallace. Hát nem tudom, hogy mi fog ebbõl kisülni, ma este lesz az elsõ meccs, kíváncsian várom a végeredményt...

Iori
4-2 spurs

I love this game!

McGrady
hááát....nehéz lenne megjósolni...attól függ h hozzák-e a csapatok a formájukat.
duncan - wallace télleg érdekes lesz....sztem nekik nehéz lesz pontot szerezni ha egymást fogják

Kuss!-magyarázta.

Gregoriusz
hát igen, a Spurs összjátéka nagyon jó, sok a passz és a cserejátékosok is beleszólhatnak a játékba, mint például Horry vagy Barry. Bowen nagyon jó védõ, Hamiltont talán meg tudja majd állítani, de a Wallace - Duncan párharc érdekes lesz, márha õk együtt fogják majd egymást. Én még mindig a Phoenixet gondoltam az egyik NBA-döntõsnek, ezért is szurkolok a San Antonionak, mivel a Suns egy erõs csapat volt, és minden tiszteletem a Spursé, hogy majdnem kisöpörték a PHX-et nagy bánatomra 😞 San A.-ban kezdünk, az elsõ két meccset vinni kéne, a 3. és a 4. meccs már rizikósabb lesz, sztem 6 vagy 7 meccs lesz összesen. Szerintetek hány meccsen fog majd eldõlni a párharc?

Tmacy
ehhe..szerintem sicns sok esélye a detroitnak a spurs ellen..de én akkor si nekik szurkolok!!!Go Detroit!

VinylToy

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Maco13
Csõ!
Nem tartozik teljesen ide de nem tudjátok h hogy lehet And1-os cuccokat rendelni Magyarországra? Az amazon.com nem hozza ide 😞
Thx 4 help
Iori
Hát az túlzás lenne hogy õk voltak a favoritok, sztem végig a Pistons volt az esélyesebb (és 3-2nél is). A tapasztalat és a D minden. A Miami védekezése idõként nagyon gyenge volt, Sekk az elsõ negyedben mindig ellõte az összes puskaporát, Wade egyedül meg nem volt elég. Bár a Spurs formáját elnézve, sok esélye a Detroitnak se lesz.

I love this game!

McGrady
énis spursnek drukkolok....Duncant én is naon bírom

Kuss!-magyarázta.

KeKKSZike
Duncan... 😊 Az egyik legunszimpatikusabb játékos nekem! 😊

Gregoriusz
én meg nem hiszem el, hogy a Miami nem jutott el a döntõig, õk voltak a favoritok, de jött Wade sérülése és megtört a csapat, kár, hogy kiestek. Én a döntõben a Spursnek drukkolok, mert ott van a kedvenc játékosom: Duncan. Go Spurs!

McGrady
😮O
detroit nyert?
kira....én mindekettõnek szurkolok😊
bár SA kicsit közelebb áll a szívemhez.

Kuss!-magyarázta.

Tmacy
aztakurva :o
ez odab*szott..már bocs a kifejezésért..nem gondoltam volna,hogy a Detroit elveri a Miami-t..de szép volt..
A döntõben a Detroitnak szurkolok azért 😊 !!
Go East!

szanics
Hát baszki, eszméletlen csapat ez a Detroit.
Már megint elõszedték valahonnan ezt az emberfeletti védekezést, bár szerintem a San Antoniót nem fogják tudni megfogni!

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

KeKKSZike
Hát akkor SAS - DET döntõõ lesz! Hajrá DETROIT (again!)

FrezeR
rájátszás 😛

LeBronjózska
na mi van mostanában az nba-ban?

Iori
hát akinek a Star Islanden van háza az megis engedheti 😄

I love this game!

Gregoriusz
nekem is nagyon szinpatikus, hogy kifizeti a temetési költségeket Shaq, állítólag jó barátságban voltak egymással, nagylelkû volt O'neal, mondjuk van is pénze rá bõven 😊

KG21
ja, és miatta vezették be a goaltending szabályt, mert folyton elcsapkodta a gyûrû felé szálló lasztikat. Amúgy Shaq állja a temetés költségeit, mert a család nem áll túl jól anyagilag.

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Gregoriusz
nem hittem volna, hogy Wade nélkül ennyire kevés pontot tud összehozni a Miami, de remélem, hogy a 7. meccsen játszik majd. Nagyon kell a csapatnak, és fontos, hogy a többiek is odategyék magukat, O'neal most a vezér, szóval mindent bele Miami! Go!

Tmacy
hmm..akkor a felét jól tudtam 😛
de kösz az infókat..

Iori
õ volt az NBA történetének elsõ supersztárja, igen Mineapolisban játszott a Lakers színeiben. Õ miatta változtatták meg a 3 másodperces szabályt (bõvítették azt a zónát amin belül nem lehet 3mp+ maradni)

õ nem dobott alulról, az Rick Barry volt Brent és Jon Barry édesapja. A 70es években játszott btw

I love this game!

Tmacy
hát jah..de idén volt többször is sérült..asziszem...
amugy Mikan az a csávó aki alulról dobta a büntetõt nem?és a minnesotába játszott..vagy nem?

Gregoriusz
ahhoz képest hogy maszkot hord, nem sokat változtat a teljesítményén, állandóan 20 pont felett dob, és nagyon jól dob. Tényleg egy jó játékos, nélküle a Detroit nem juthatott volna el ideáig

Iori
gondolom nem akarja hogy még1x megtörténjen vele (a térdvédõk is ilyenek, csak ugye a maszk sokkal feltünõbb)

I love this game!

McGrady
R.I.P George Mikan!
😞

Kuss!-magyarázta.

Gregoriusz
Köszi, sok idõmbe és energiámba kerül, de nekem megéri. Stoudemire két rekordja azért nem semmi! Egy 22 éves sztár megdöntötte Jabbar és Barkley rekordját is! <#eljen> Egy rosz hír: meghalt a kosárladba egyik legnagyobb alakja, George Mikan. Megérdemli a tiszteletet, egy olyan korban játszott, amikor még nem fejlõdött ki igazán az NBA, õ tette ezt jól játszhatóvá és szép játékká, pl.: a horodbobásaival. Nyugodjon békében! <#sir>

McGrady
király oldal!
bár nem rajongok a gportálért, ezt jól összeraktad!<#eljen>

Kuss!-magyarázta.

Gregoriusz
az aláírásba meg betettem a honlapom címét, így már nem kell külön hozzászólásom, ez nektek is jobb lesz <#nevetes1>

Gregoriusz
én is megváltoztattam a logómat <#vigyor3>

Tmacy
jah..énis a Miami-nak szurkolok..otis fõlrg Wade-t szeretem..
amugy szép lett az uj logód Iori!

Gregoriusz
remélem Wade felépül a 6. meccsre és megverjük a Detroitot. Go Miami

najó, de mikor már?
mondjuk sztem is az van, amit precision mondott, h már divat lett😊

na persze neem. fejeltek már engem is meccs közben, hát pár percig forgott a világ rendesen...ahh..visszaemlékezni is rossz😞
Iori
volt egy orrtörése

I love this game!

Tmacy
én a suns-nak szurkoltam,de már az elején tudtam,hogy a SA fog nyerni...
egyértelmûen összeszokottabb,jobb csapat...remélem jó döntõ lesz!

McGrady
én SA-nak szurkoltam...örülök h nyertek

Kuss!-magyarázta.

Gregoriusz
hát igen, máshol is vannak haverok, akikkel beszélgethetek, pl. itt is. Sajnálom a Phoenix-et, jó csapat volt, de a Spurs még jobb. Majd talán jövõre, akkor hátha Joe Johnson is 100 %-os lesz és jobb cserepadunk lesz, de sok sikert kívánok a San Antonio-nak!

precision
Megsérült az arca, és nem akarja hogy megüssék, és jobban megsérüljön... bár már elég régen volt az a sérülés, lehet már csak "divatból" hordja 😊

Bazinga!

valaki tudja, h a Hamilton miért visel mindíg arcvédõt?
(csak kíváncsiság...)