11113
-
#5588 Negyed óra múlva :) -
Dexantreal #5587 mikor közvetíti?:S -
#5586 hát úgyvélem ezzel nemvagyunk egyedül,nemnagyon lehetett erre számítani -
#5585 eléggé meglepett ez az eredmény engem :) -
#5584 na a Sport2 a Dallas-Spurs-t adja szoval a keleti eredményt beirom.
Detroit-Cleveland 84-86 (2-3) na idegenben a Cavs megverte a Detroit-ot,szép teljesitmény,kiváncsivagyok mi lesz,én inkább a Detroitnak szurkolok,bár nem lesz könnyű =) -
#5583 keleten kezdem megszerretni a Miami-t, nyugatonegyértelműen Dallas,Spurs-t nemszeretem,és ilyne állásnál remélem már megis nyerik.. -
#5582 Én a Miaminak szoritok ez egyértelmü számomra. sztem nyugatról befut a Dallas (végre nem Spurs) vagyis nem merem elkiabálni, lásd Lakers :) de azért a Dallas jobbnan nyomja. Keletről hááááát remélem, hogy a Miami de a Detroit nagyon erős. Minden attól függ ki nyeri a következő meccset ők vagy a Cavs. de már igy is szép a Cavs-től, hogy megszorongatják a kemény fiukat. -
Dexantreal #5581 én azt szerettem volna,ha a döntő egyik résztvevője a Chicago Bulls lett volna...de.......sajna nem jött össze...de majd egyszer újra ott lesznek,nekem elhihetitek -
#5580 jaja,nekem legfőképpen a nyugati esemény tetszett!amúgy ki milyen döntőt szeretne és milyet tart reálisnak?én miami-phoenix döntőt szeretnék de reálisabb,hogy dallas-detroit lesz. -
#5579 óó milyen szép eredmények születtek ma :) -
#5578 Miami-New Jersey 103-92 (2-1) sikerült visszanyerniük az otthon elvesztett meccset,remélem a végén is ők nyernek,go Heat!
a másik meccs (Clippers-Suns) pedig ma hajnalban volt és ma este ismétlik sport2-n/18:00/
jó szurkolást! -
Dexantreal #5577 sasoljátok meg az NBA Live 2007 topikot....van1yo kis múvi a játékról -
#5576 doh... -
#5575 off kérdés//
HA jobbkezes vagy és zsákoláshoz ugrasz fel ( :) ), de páros lábbal! akkor utoljára a jobb lábaddal lépsz?
A lenti videorol jutott eszembe, ott ált. ballal nagyot lépnek, aztán jobbal mellézár és onnan dobbant. -
#5574 na bazmeg ismét hiba volt ide benézni :((((( Fuccs az esti szórakozásnak -
Dexantreal #5573 vidikhez...múvi inkább,na -
Dexantreal #5572 és a vidikhez mit szóltok? -
#5571 NP, most már tudod! -
#5570 bocsánat nemtudtam hogy adnak meccset a sport1/2-őnsajnálom.. -
#5569 Bannert el tudod olvasni? -
#5568 Suns-Clippers 97-122 (1-1)
valamint Heat-Nets 111-89 (1-1) go Heat! ^^ -
#5567 húha h elverték a Sunst! ezt nem gondoltam volna majd 30 ponttal kaptak ki otthon a clipperstől :) hajrá Clippers hamár nincs Lakers :P -
#5566 ezt azért nem mondanám,mert láttunk már tőle szép távoli dobásokat is(például a 2004-es/ha jól emlékszem/ főcsoportelődöntőben a Lakers ellen az utolsó másodpercekben bedobot egy távolit,ami nemvolt könnyű dobás, csakhát aztán Fisher 0.4-al a vége előtt/ha jól emlékszem..^^/ bedobta és igy a Lakers nyert/
szóval elég jó keze van a srácnak,amugy énse szeretem,kicist lomha..de "hasznos"
-
#5565 Hajrá Dallas!
Duncan egy rakás xar... Most is néztem a meccset! 2mről messzebb már nem tud dobni... lófing a csávó! :D -
#5564 hoppá-hoppá kikapott a Spurs.... -
#5563 Detroit-Cleveland 97-91 (2-0) szerintem ezt már megnyeri a Pistons ,remélem ^^
San Antonio-Dallas 91-113 (1-1) óje idegenben nyert a Dallas,remélem a végén is ők nyernek =) go Dallas ^^
peace -
#5562 ÁÁÁÁÁ már kiesett a Lakers!:( -
Dexantreal #5561 Greatest Dunks in NBA History Part 1
itt az első része is -
#5560 na most néztem végig a lal-suns 7. meccset, durván le lett darálva a lakers, kb a reális különbség mutatkozott meg és az is, hogy kobe továbbra is többet árt mint használ, isten mentse meg a csapatot amelyikbe bekerül...:P -
Dexantreal #5559 Greatest Dunks in NBA History Part 2
Ajánlom mindenki figyelmébe...sry,ha volt már -
#5558 Nyerjen csak a NETS! :D Hajrá NETS! Bajnokesélyes a csapat, higgyétek el nekem! -
#5557 Nash formában van. -
#5556 Heat-Nets 100-88 kicsit sjanálom a Heat-et,én őekt jobban szeretem,meg jobb csapatnak is tartom,remélem a végén ők nyernek majd (az elődöntőben)
Suns-Clippers 130-123 itt talán a sunsnak szurkolok,de egyik csapat se an agy kevencem..peace -
#5555 egyébként a meccs káprázatos volt. végig szoros és izgalmas. csak az a baj, hogy kicsit hazafújtak a Spursnek. Főleg Bowen-t kimélték a végén, rég ki kellett volna pontozódnia a végére. Duncan meg olyan unalmasan játszik ááh:) de tény, hogy eredményes. remélem a Dallas megy tovább! -
#5554 én Nowitzkinek adtam volna inkább. -
#5553 kinek kellett volna? kobe-nak? -
#5552 Sajnos.... -
Dexantreal #5551 Dallad -
#5550 jah és még annyi hogy (ismét) Steve Nash kapta az MVP díjat =) -
#5549 San antonio-Dallad 87-85 durva meccs lehetett,de ha jól tudom most San Antonioban vannak,szóval ezis szép telejsitmény,Go Dallas! =)
Detroit-Cleveland 113-86 ez már simább ügy volt =)
peace