11113
\'NBA\'
  • jAsOn VoOrHeEs
    Negyed óra múlva :)
  • Dexantreal
    mikor közvetíti?:S
  • Tmacy
    hát úgyvélem ezzel nemvagyunk egyedül,nemnagyon lehetett erre számítani
  • FrezeR
    eléggé meglepett ez az eredmény engem :)
  • Tmacy
    na a Sport2 a Dallas-Spurs-t adja szoval a keleti eredményt beirom.
    Detroit-Cleveland 84-86 (2-3) na idegenben a Cavs megverte a Detroit-ot,szép teljesitmény,kiváncsivagyok mi lesz,én inkább a Detroitnak szurkolok,bár nem lesz könnyű =)
  • Tmacy
    keleten kezdem megszerretni a Miami-t, nyugatonegyértelműen Dallas,Spurs-t nemszeretem,és ilyne állásnál remélem már megis nyerik..
  • FrezeR
    Én a Miaminak szoritok ez egyértelmü számomra. sztem nyugatról befut a Dallas (végre nem Spurs) vagyis nem merem elkiabálni, lásd Lakers :) de azért a Dallas jobbnan nyomja. Keletről hááááát remélem, hogy a Miami de a Detroit nagyon erős. Minden attól függ ki nyeri a következő meccset ők vagy a Cavs. de már igy is szép a Cavs-től, hogy megszorongatják a kemény fiukat.
  • Dexantreal
    én azt szerettem volna,ha a döntő egyik résztvevője a Chicago Bulls lett volna...de.......sajna nem jött össze...de majd egyszer újra ott lesznek,nekem elhihetitek
  • egypszichonauta
    jaja,nekem legfőképpen a nyugati esemény tetszett!amúgy ki milyen döntőt szeretne és milyet tart reálisnak?én miami-phoenix döntőt szeretnék de reálisabb,hogy dallas-detroit lesz.
  • FrezeR
    óó milyen szép eredmények születtek ma :)
  • Tmacy
    Miami-New Jersey 103-92 (2-1) sikerült visszanyerniük az otthon elvesztett meccset,remélem a végén is ők nyernek,go Heat!
    a másik meccs (Clippers-Suns) pedig ma hajnalban volt és ma este ismétlik sport2-n/18:00/
    jó szurkolást!
  • Dexantreal
    sasoljátok meg az NBA Live 2007 topikot....van1yo kis múvi a játékról
  • precision
    doh...
  • grizzly21
    off kérdés//
    HA jobbkezes vagy és zsákoláshoz ugrasz fel ( :) ), de páros lábbal! akkor utoljára a jobb lábaddal lépsz?
    A lenti videorol jutott eszembe, ott ált. ballal nagyot lépnek, aztán jobbal mellézár és onnan dobbant.
  • KG21
    na bazmeg ismét hiba volt ide benézni :((((( Fuccs az esti szórakozásnak
  • Dexantreal
    vidikhez...múvi inkább,na
  • Dexantreal
    és a vidikhez mit szóltok?
  • zaki
    NP, most már tudod!
  • Tmacy
    bocsánat nemtudtam hogy adnak meccset a sport1/2-őnsajnálom..
  • zaki
    Bannert el tudod olvasni?
  • Tmacy
    Suns-Clippers 97-122 (1-1)
    valamint Heat-Nets 111-89 (1-1) go Heat! ^^
  • 5w0rdf15h
    húha h elverték a Sunst! ezt nem gondoltam volna majd 30 ponttal kaptak ki otthon a clipperstől :) hajrá Clippers hamár nincs Lakers :P
  • Tmacy
    ezt azért nem mondanám,mert láttunk már tőle szép távoli dobásokat is(például a 2004-es/ha jól emlékszem/ főcsoportelődöntőben a Lakers ellen az utolsó másodpercekben bedobot egy távolit,ami nemvolt könnyű dobás, csakhát aztán Fisher 0.4-al a vége előtt/ha jól emlékszem..^^/ bedobta és igy a Lakers nyert/
    szóval elég jó keze van a srácnak,amugy énse szeretem,kicist lomha..de "hasznos"
  • KeKKSZike
    Hajrá Dallas!

Duncan egy rakás xar... Most is néztem a meccset! 2mről messzebb már nem tud dobni... lófing a csávó! :D
  • banok
    hoppá-hoppá kikapott a Spurs....
  • Tmacy
    Detroit-Cleveland 97-91 (2-0) szerintem ezt már megnyeri a Pistons ,remélem ^^
    San Antonio-Dallas 91-113 (1-1) óje idegenben nyert a Dallas,remélem a végén is ők nyernek =) go Dallas ^^
    peace
  • John Cena
    ÁÁÁÁÁ már kiesett a Lakers!:(
  • Dexantreal
    Greatest Dunks in NBA History Part 1

itt az első része is
  • Slow
    na most néztem végig a lal-suns 7. meccset, durván le lett darálva a lakers, kb a reális különbség mutatkozott meg és az is, hogy kobe továbbra is többet árt mint használ, isten mentse meg a csapatot amelyikbe bekerül...:P
  • Dexantreal
    Greatest Dunks in NBA History Part 2

Ajánlom mindenki figyelmébe...sry,ha volt már
  • KeKKSZike
    Nyerjen csak a NETS! :D Hajrá NETS! Bajnokesélyes a csapat, higgyétek el nekem!
  • banok
    Nash formában van.
  • Tmacy
    Heat-Nets 100-88 kicsit sjanálom a Heat-et,én őekt jobban szeretem,meg jobb csapatnak is tartom,remélem a végén ők nyernek majd (az elődöntőben)
    Suns-Clippers 130-123 itt talán a sunsnak szurkolok,de egyik csapat se an agy kevencem..peace
  • FrezeR
    egyébként a meccs káprázatos volt. végig szoros és izgalmas. csak az a baj, hogy kicsit hazafújtak a Spursnek. Főleg Bowen-t kimélték a végén, rég ki kellett volna pontozódnia a végére. Duncan meg olyan unalmasan játszik ááh:) de tény, hogy eredményes. remélem a Dallas megy tovább!
  • FrezeR
    én Nowitzkinek adtam volna inkább.
  • Slow
    kinek kellett volna? kobe-nak?
  • KeKKSZike
    Sajnos....
  • Dexantreal
    Dallad
  • Tmacy
    jah és még annyi hogy (ismét) Steve Nash kapta az MVP díjat =)
  • Tmacy
    San antonio-Dallad 87-85 durva meccs lehetett,de ha jól tudom most San Antonioban vannak,szóval ezis szép telejsitmény,Go Dallas! =)
    Detroit-Cleveland 113-86 ez már simább ügy volt =)
    peace