NBA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

McGrady
kössz!

Kuss!-magyarázta.

FrezeR
gratula a Spurs-nek!<#eljen>

Gregoriusz
Én is gratulálok mind a két csapatnak, nagyot játszottak mind a ketten, szép idényt tudhatunk magunk mögött... Jövõre mégjobb lesz, jönnek az újabb játékosok, nagy lesz a felhajtás, és az a jó!!! Egyébként én tudom, hogy melyik NBA Action adja: Június 9-ei adás végén, ahogy szokott, tehát a torrenten <05-06-09>, ha le akarod tölteni. Egyébként innen le lehet tölteni: Top 10 Alley-Oops of the year . Ha bármi más kell, csak szólj!

Zajlanak az NBA-ben a játékoscserék, leigazolások. Íme egy összefoglaló a hét cseréiről. Tovább: www.g-portal.hu/nba-fans

McGrady
Szép volt, Spurs!
nem tudja valaki h meik nba actionben lesznek/voltak a legszebb alley-ooppok, zsákok?thx

Kuss!-magyarázta.

KeKKSZike
A rohadt életbe!! Nah ez a napom is xarul kezdõdik!!

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Tmacy
papírforma....a Spurs nyert...
nembaj szép volt a Detroit-tól hogy idáig eljutott!
Gratulálok a Spurs-nek és Tim Duncan-nak az MVP dijhoz..
Jó kis idény volt..

Gregoriusz
itt van egy olyan csatorna, ahol nem kell a PPLive: mms://cmd.terra.com.pe/cmd .Ezt a címet jelöld ki Ctrl + C-vel és másold át a fenti webcím helyére Ctrl + V-vel. Ha megnyomod az entert, akkor bejön majd a lejátszód, és tudod is nézni. Ez kevésbé szép minõségû, de nagyon gyors és nem szaggat. Nézzétek, mert holnap 03:00-tól kezdõdik!!

Zajlanak az NBA-ben a játékoscserék, leigazolások. Íme egy összefoglaló a hét cseréiről. Tovább: www.g-portal.hu/nba-fans

Gregoriusz
akkor leírom ide: Akik tapasztalták, hogy a CoolStreaming mostanában nem mûködik, az ne a saját gépét okolja, mindenhol elromlott a szerver, és most nem mûködik. Szerencsére van egy másik program, ami ugyanezekre a feladatokra képes, ez a PPLive. Innen le lehet tölteni a programot: http://www5.pplive.com/PPLiveSetup.EXE . Ha megvan, fel kell telepíteni, egy kínai szöveg lesz majd, de az egyik szó mindig kicsit vastagabb lesz, arra kell majd mindig kattintani, és akkor fel is telepíti. Ha ez is megvan, akkor indítsd el ezt a webhelyet: http://www.pplive.com/source.shtml Itt bejön egy új oldal, ahol a csatornák lisáit írják le. A CCTV5-ön közvetítik élõben a meccseket, tehát a CCTV5 melletti ½Play½ gombra kell kattintani, ezzel együtt megjelenik egy is szöveg ott a monitor jobb alsó sarkában, az azt jelenti, hogy el kezdett bufferelni. 1-2 perc múlva magától elindítja a lejátszódat, amin már megy is a videó. Az elején még gyakran akadozhat, ezért várni kell pár percet, hogy akadálymentes legyen. Ha nem jön be a lejátszó, akkor a jobb alsó sarokban kattints jobb egérrel a PPLive logójára, és ott válaszd ki a legfelsõ szót. Ha valami nem érthetõ, azt a Fórumban megírhatod, és én megpróbálok segíteni. További infó és telepítési útmutató itt: http://www.tvmix.net/pplive.html
Remélem érthetõ...

McGrady
hol van leírva?

Kuss!-magyarázta.

Gregoriusz
inkább használd ezt: PPLive A honlapomra leírtam a részletes használati útmutatóját, ezért nem írnám le. A CoolStreaming meg pont akkor nem jó, amikor kéne!!!<#gunyos1><#gunyos1><#gonosz2>

precision
gondoltam majd megnézem a döntõ meccset élõben, rá is kerestem a topikban a progira mert emlékeztem hogy írtatok már róla és ez fogadott😞
máshol esetleg lehetne élõben nézni?

Bazinga!

Gregoriusz
Grat a Det-nek, de a 7. meccset mi fogjuk megnyerni!

McGrady
wow grat detroit, de meg fogjuk csinálni hajrá spurs!

Kuss!-magyarázta.

Tmacy
3-3!
Innen már remélem nyerni fog a Detroit!!
hajrá!

precision
go detroit 😊

Bazinga!

MrSpock
Gyõzött a Pistons! 95:86!

Go Jeff Go!!!!

FrezeR
Hat évig biztonságban az NBA

Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) vezetõinek sikerült megállapodniuk a játékosokkal az új, hat évre szóló kollektív szerzõdés részleteirõl.
A felek négynapos tárgyalássorozat után egyeztek meg egymással, a szerzõdés részleteit azonban még nem hozták nyilvánosságra.

A megállapodás révén újabb hat évre biztosított a liga jövõje, így nem kell tartani a következõ szezon elhalasztásától.

A tengerentúli profibajnokságok közül a jégkorongligában (NHL) történt meg elõször tavaly, hogy kollektív szerzõdés hiánya, azaz bérvita miatt egy teljes évadot kiiktattak.

forrás: origo, (MTI)

na ennek örülök !<#vigyor2><#taps>

Gregoriusz
én élõben fogom nézni, aki akarja, az jöhet az nba1.hu fórumában az ½nba döntõ 2005½ topicban, minden percben írunk valami új fejleményt. Én is kommentálok majd pár barátommal, várunk mindenkit! A meccs idõpontja: honlap hajnal 03:00-tól legalább 6-ig, ha nyer a Spurs, lesz buli is, akkor pedig délig fog tartani 😄 Már pedig miért ne nyerne? Én is fogok inni egy kicsit, de tényleg csak ½pár½ kortyot 😊

Tmacy
sajnos szerintem se..még az otthoni meccset valószínûleg hozzák de ha San Antionio-ba mennek ott a Sppurs for nyerni..talán

FrezeR
na igen Horry mindig és mindenkor jó helyen van ha a mérkõzés döntésérõl van szó😊 a Detroitnak innen nehéz lesz forditani, sztem nem is fog tudni.

Gregoriusz
aki lemaradt az utolsó dobásról, az innen letöltheti: Robert Horry - hármas (bal klikk -> alul Free -> 1 perc várakozás majd letöltés). Üresen hagyták, és nem kegyelmezett Horry, keményen a helyére tette. Szép jelenet volt. Go Spurs!

Gregoriusz
ja bocs, nem 18, hanem 13 pontot szerzett a 4. negyedben, de ez is nagy alakítás volt tõle

Gregoriusz
Ti láttátok élõben a meccset? Nagyon jó volt, végig szoros küzdelem. Horry a meccs hõse lett, az utolsó negyedben 18 (!) pontot szerzett, zsákolt is egy balkezest, a hosszabbításban pedig õ dobta be 95-93-as Det vezetésnél a triplát!<#worship><#worship><#worship> Horry a király!!! Go Spurs!

Tmacy
:oo
a Spurs 1 péonttal 96-95-re nyert hosszabbítás után 😞(
azért ezis nagy szám volt a detroit-tól!

McGrady
lol

Kuss!-magyarázta.

FrezeR
😛

Gregoriusz
Go Miami ??????? Õk már kiestek!! Inkább GO PHOENIX !!! 😄

FrezeR
go Miami 😄

McGrady
én SA drukker vok

Kuss!-magyarázta.

Gregoriusz
Hajrá San Antonio! Itt ne csak Det szurkolók legyenek már! Szóval Go Spurs! 😊

KeKKSZike
HAJRÁ DETROIT!

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Tmacy
hajrá Detroit!!
csak igy tovább 😊

Gregoriusz
Grat a Detroitnak, de én még mindig azt mondom, hogy a Spurs fog nyerni, viszont régebben azt is írtam, hogy meg fogunk szenvedni a gyõzelemért. Még legalább 2 meccs van hátra, van mit javátani, de Duncan és Gino még megmenthet minket! Gószpörszgó!

precision
húha
hajrá pistons 😊

Bazinga!

MrSpock
Pistons nagyon elverte a Spurst 2-2!!
102-71

Go Jeff Go!!!!

vannak torrent oldalak (ha utólagosan is megfelel-nekem igen)
ill. élõben lehet hallgatni a meccset, az nba.com on mindíg kiteszik a linkeket.
Pistons fog nyerni!
Nem kérdés!<#eplus2>

Na jó, csak túlzok,mindenesetre én bízom a detroiti csapatban.
Maco13
Hogy nézitek a meccseket?
Thx
Gregoriusz
megnéztem az összefoglalót, most tényleg jól játszott a Det, megérdemelten gyõztek. Parker egész belejött, a végén is próbáltak feljönni, de a Det tartotta velük a lépést. Remélem, a köv. meccs már szorosabb lesz 😊

Tmacy
2:1..hajrá Pistons! csak így tovább!

McGrady
ha sikerülhet elverni a pistonst otthon az már félsiker...utána már szinte biztos h megvan a gyûrû..bár ki tudja

Kuss!-magyarázta.

Gregoriusz
Gratula a Pistonsnak, de sztem akkor is a Spurs nyer majd, ha Ginobili belejön megint 20 pont fölött szór, akkor azzal nem tudnak mit kezdeni. Sztem Detroitban 1 meccset megnyerünk, viszont utána bármi lehet majd. Gószpörszgó!!

ahh...hát nem így nézett ki, amikor beírtam
na mindegy, gondolom azért érthetõ... 😊
just in case😛

96
79

Final 1 2 3 4 T
Spurs 27 15 23 14 79
Pistons 21 20 29 26 96

TEAM STATISTICS
Spurs Pistons
FG% 43.3 47.1
3PT% 47.1 21.4
FT% 65.0 76.5
Turnovers 18 12
Fast Break 4 20
Biggest Lead 6 19
Unanswered Pts 2 4
Points in the Paint 26 44
McGrady
hehejj tök jó😊

Kuss!-magyarázta.

Iori
a multkori közvetítésen nagyon tetszett az obi wanos kép, és beteszem most ide:

I love this game!

McGrady
lol

Kuss!-magyarázta.

Tmacy
én a Detroit-nak szurkolok..de csak azért mert õk a gyengébbek meg mert szimpatikusabbak...de a spurs fog nyerni az biztos...

Gregoriusz
hát igen, akkor kevésbé volt durva a játék, szép megoldások, és semmi gáncsolás meg lögdösõdés, jó lehetett akkoriban NBA-t nézni 😊 De most is jó az NBA-játék, a maiakban sok a zsákolás és a szép összjáték, szóval az NBA mindig jó minõségû lesz 😄

FrezeR
igen õ