11113
\'NBA\'
  • Dexantreal
    én akko be is perelném őket...amúgy,hogy kell ilyen spoiler izét csinálni?....
  • jAsOn VoOrHeEs
    Írtam Sport Televíziónak egy e-mailt, hogy akkor ez most hogy is van, milyen szisztéma szerint közvetítik a rájátszás mérkőzéseit, kíváncsi vagyok, hogy kapok-e választ?! -.-

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Szerintem a Miami Heat - Detroit Pistons 6. meccsét illet volna közvetíteniük, még úgy is, hogy az is benne lett volna a pakliban, hogy 3-3 lesz az eredmény, de így lemaradtunk a kupaátadásról meg egy kis ünneplésről :( Na jó azért a meccs összefoglalóját már meglestem nba.com-on, de az akkor sem az igazi -.- Szerintem a Phoenix - Dallas utolsó döntő mérkőzéséről is lefogunk majd maradni, sajna...

Akkor néznék nagyot, ha még a nagydöntőt se közvetítenék
  • egypszichonauta
    én is tudom mi lett az eredmény és nagyon is örülök neki!
    engem csak az érdekel hogy van közvetítés,nem úgy mint tavaly!
  • Dexantreal
    miért,te mennél éjjel? szóljá nekik,hoyg van jelentkező..ha mész és akkor lesz éjjel is magyar kommentár
  • webibebi
    én tudom mi lett a z eredmény.és azért ne mközvetít magyar kommentárral mert lusták éjjel felkelni
  • Dexantreal
    régen bezzeg Jordan idejébe végig nyomta a TV3 asszem a meccseket és élőbe adták, vagy ismételték mindent..mármint a rájátszást...de lehet,h a szezont is..nemtom
  • jAsOn VoOrHeEs
    Tudjátok már, hogy a Miami Heat-Detroit Pistons 6. meccsének mi lett az eredménye?

/!!!ne írja be senki a végeredményt, csak kérdezem, hogy tudjátok-e!!!/

Sport TV mi a francért nem közvetíti magyar kommentárral?
  • FrezeR
    valami olyasmit mondtak a végén, hogy ha lesz 7. meccs akkor azt leadják. lehet hogy nincs előre tervbevéve semmi. remélem azért fognak nyomatni közvetitést a döntő előtt is.
  • KG21
    vasárnapra van kiírva éjjel 2:30-ra egy időpont, dehogy az melyik derbi lesz, azt nemtom
  • KG21
    most olvastam csak vissza. Pont ezért nem lennék házigazda, túl sokszor szívtam már itt, mindig van vmi gyökér aki benyögi előre az eredményt :D
  • Dexantreal
    egyébként amiket belinkeltem,behozza?mer regeltem oda és véletlen úgy linkeltem,hogy bevoltam jelentkezve,szal,ha esetleg nem működik,szóljatok és megkapjátok úgy,h nemvok bejelentkezve
  • mateus33
    Nem tudja vki,hogy mikor és melyik meccset adják legközelebb a Sport tv-n?
  • Dexantreal
    lol ezt találtam az NBA múvik közt
  • Dexantreal
    Sweet Basketball Clips
  • wbtist
    Ne csak szurkolj, játsz is!
  • Iori
    tiszta Jason Voorhees feelingje van az ürgének nem? :)))
  • Dexantreal
    lol...ők tudják.
  • FrezeR
    meg egyesek szerint igy jobban is néz ki mint nélküle :DD
  • Dexantreal
    kabalából?....lol....
  • mateus33
    Régeben vmi törés volt (asszem orr),és ezért kellett hordania,most meg már csak kabalából hordja.
  • Dexantreal
    én se hiszem,h Hamilton azért hordja amgán,mert kabalája lenne...így marad valami baleset...picit eldurvult a helyzet a pályán,vagy civil életében valami..nemtom..:S...talán többiek írnak majd valami értelmesebbet
  • jAsOn VoOrHeEs
    Richard Hamilton-ról van szó, de sajna nem tudom én se, hogy mi történt régebben vele, és hogy mi a tudományosabb neve annak az arcvédőnek :) Vagy hogy történt-e valójábanban az arcával korábban valami baleset, mert lehet, hogy ez is csak egy afféle szerencsét hozó kabala, bár nem hinném ^^

• Dexantreal
    gőzöm sincs,hogy mire gondolsz,de,ha jól sejtem,akkor talán mégis:

elvan törve szegénykének orra,vagy ilyesmi és védő maszk került rá..de pontosan énse tudom,hogy mondják ezt,amit ilyenkor szoktak rátenni..de igazából asse tom,h miről beszélsz..talán,ha bővebben leírnád...

...csak segíteni próbáltam
  • John Cena
    hello télleg a Detroitban van 1 csávesz nem tom a nevét a búráján miért van olyan műanyag átlátszó izé?????????
  • mateus33
    Nem volt rossz meccs ez a Detroit-Miami,Wade nem semmi,bár ezt eddig is tudtuk:) De sztem a Suns-Dallas meccs látványosabb. Miami-Suns forever:D
  • Anthony001
    MIAMI FOREVER!!
  • Dexantreal
    ja én ehhez annyira..sőt.....semennyire se értek..szal sry érte
  • precision
    letölteni magát a video fájlt a winchesterre vmilyen nézhető (pl. avi, mpg, mov) formátumban
  • Dexantreal
    hát ott a google video.com vagy mi..és ott megnézed...nemtom mire gondolsz még:S
  • FrezeR
    ezt a videt nem lehet valahogy letölteni?
  • Dexantreal
    NBA Slam Dunk Contest 2005 & 2006 remix por

kikapcsolódásképp,míg nincs újabb mecs...egyébként szóljatok,ha zavar ez a belinkelgetős dunk mix múvi sokaság,mert kitudja?lehet,hogy ti már rég láttátok..de én nem mindig nézem ezt a webet és csak nemrég kezdtem el tanulmányoni,hogy mik vannak...

..mellesleg ti "szívtelen dögök" (ne vegyétek komolyan,peace for all,ez csak vicc) még egy válasszal se méltattátok a lentebb NBA Live 2006-tal kapcsolatban feltett kérdésemet...mindegy, megtaláltam rá a megoldást közben. Akit érdekel és esetleg neki is van/volt ilyen hibája és nem tud ezért játszani vele seasont, vagy dynastit, az:

Dokumentumok/NBA Live 06/Saves/ és delete azt a seasont vagy dynastit innen is,amit a géjmből kitöröltetek..

..és megy, nem kell reinstall meg miegymás
  • mateus33
    Ez a Suns-Dallas meccs nem semmi volt,az egyik legjobb meccs amit az utóbbi időben láttam:)
  • mateus33
    Én meg remélem Suns-Miami:) Mondjuk sztem bármelyik csapat megérdemli a döntőt.
  • FrezeR
    ugyis elverik a detroitot :P
    a rendőrös sztorin én is jót mulattam :D
  • zaki
    Detroitban szerzett előnyt a Miami
  • Slow
    playoff nvp még lehet :)

na nekem már mindegy ki nyer, kiesett a spurs, ez a lényeg :) nagy meccs volt a dallas-spurs 7. nem úgy mint a clippers-suns, az elég egyszerű és egyértelmű volt...
    csak ne a heat jusson tovább, mert akkor szétunom magam... Shrek-tolatás-fault-elrontott büntető, Shrek-tolatás-fault-elrontott büntető.... Wade szóló... stb :P
    hallottátok, hogy Shak rendőrnek készül, miután befejezi? :D oltári az a fickó :)
  • FrezeR
    én meg remélem, hogy Dallas Miami
  • banok
    Dallas-Detroit lesz szerintem...
  • FrezeR
    na kérem. le a kalappal a Dallas előtt! óriási ez a Dirk:) neki kellett volna MVP-nek lenni én mondtam ezt korábban is. Nash is jól nyomta de nagyon hullámzó a teljesítménye.
  • mateus33
    Engem is megszivattak,azt hittem leadják a 7. meccset:D