NBA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FrezeR
most az alapozás lesz a lényeg robbantani ugysem fognak tudni. majd jövõre vagy azután lesz hely egy sztár igazolására és akkor majd megint ütõs gárda lesz belõlük😊 remélem. szerintem inkább Kobe-t kellett volna egy hasonló kaliberü játékosra elcserélni olyanra akivel Shaq jól együtt tudott volna játszani. az õ távozása volt az igazi érvágás. Kobe nem tudja egyedül vinni a csapatot sajna.

Gregoriusz
ez már tény? Mert én úgy tudom, hogy még csak gondolkodnak rajta. A Lakers csak 2 éves szerzõdést szeretne, a Washington viszont 3-at, és lehet, hogy ezért nem lesz meg a csere. De lehet, hogy közben már meg volt, hát ne legyen igazad! 😊

Zajlanak az NBA-ben a játékoscserék, leigazolások. Íme egy összefoglaló a hét cseréiről. Tovább: www.g-portal.hu/nba-fans

Iori
lol, a lekersz eltredelte butlert brownra (lehet hogy atkinst is elkuldik)

I love this game!

Gregoriusz
Az nba1.hu-n nagyon sok csereötletet néztünk meg a többi Lakers-fannal, és hát mindenki egyet értett abban, hogy Shaq elcserélése miatt van a Lakers pénzügyi gondban, mert Grantot még egy évig meg kell tartanunk, és Divac is csak a hátunkon van, nem beszélve a többi cserérõl. Butler kell, mert belõle még lehet jó játékost csinálni, és a Kobe - Butler - Odom hármas ha összeszokik, jó trió lesz belõlük, talán jobb, mint a Triumvirátus 😄

Zajlanak az NBA-ben a játékoscserék, leigazolások. Íme egy összefoglaló a hét cseréiről. Tovább: www.g-portal.hu/nba-fans

Iori
Iori es nem Lori 😛

total hulyeseg ez a trade, sehol sem jo ez a lakersnek

I love this game!

FrezeR
szerintem is hülyeség. Õk ugy gondolják hogy jó lesz és megoldja a center gondokat ha csak átmenetileg is. de szerintem Brown csalódás lesz 😞 mert eddig is az volt

Sheke
nem nézem le de azé sztem allen sokkal jobb

Le Parkour

Gregoriusz
Eddig senki sem jelentkezett beszégetõtársnak, de nem baj, még várok.... Lori? McGrady? Sheke? Tmacy? Kekszike? Együtt tudnánk dumálni a cserékrõl. Mit gondoltok a Lakerses Butler <-> Brown cseréhez? Sztem nem jó ötlet, a LAL-nak kell a tehetség!!

Gregoriusz
Van itt egyáltalán valaki? Mert egyedül nem akarom megbeszélni az NBA dolgait, dehát ha nem akartok dumálni róla, nem kötelezõ... Csak gondoltam életben kéne tartani ezt a topicot a következõ NBA-s szezonig...

Gregoriusz
Akkor Daniels jön a Lakershez, vagy máshoz igazol?? Én Lakers drukker révén nagyon szeretném, ha ide jönne hozzánk, mert kell egy jó irányító, aki végre összetartaná a csapatot, mint anno Derek Fisher, nem tudom, hogy mi a szarért kellett õt elpasszolni ....

Gregoriusz
Dede, ezt már sokan mondták, át is javítottam!

Iori
L.Hughes a warriorstol, a washington warriorsra gondoltal nem ? 😄 Cavshez ment evi 12millaert

I love this game!

Gregoriusz
hát azért Allen nem 2m16cm, meg õ szálkásabb izomzatú, és neki könnyebben mennek a dobások és a ziccerek. Ilyen magas embernek azért nem könnyû úgy futni, mint az állat, én ha ilyen magas lennék, el is szédülnék párszor.... A centerek között viszont a gyorsabbak közzé tartozik, van, aki semmit sem tesz a palánkok alatt, Duncan pedig minimum 10 lepattanót szedett meccsenként, szal sztem ne nézd le annyira, hasznos játékos, és megérdemli az MVP-díjat.

Sheke
de mé birod sztem allenhez a sonicsból képest béna f****sz igaz hogy a spurs nélküle semmi de mégis

Le Parkour

McGrady
ja...duncan nélkül a spursnek most 1 gyûrûje se lenne

Kuss!-magyarázta.

Gregoriusz
hát ja, biztos nem a lustasága miatt került be oda, hanem mert jó center, és jól 1-1-ezik, és lepattanókban is az egyik legjobb. Szüksége van rá a SAS-nak, nélküle nem tudom, hogy képzelhetné el a Spurs a jövõjét. Örülök, hogy Horry marad a SAS-nál, már nagyon odaszokott Rob. A Lakersnek pedig szurkolok, hogy jó cseréket hozzanak, és akkor jövõre talán bejutunk a PO-ba.

McGrady
énis bírom duncant....én a teljesítményét senkinek sem írom le NBA-ben mert ha oda már bekerülsz az óriási tehetség

Kuss!-magyarázta.

Gregoriusz
de a 7. meccsen nagyon összeszedte magát, és nagyon akart bizonyítani, meg is lett az eredménye. Azért tud is õ játszani, ha akar! Szóval én bírom a fejét, dehát mindenkinek más a véleménye róla...

Gregoriusz
hát én bevallom õszintén, hogy én nem utálom Duncant annyira, mint ti, de nekem is csalódás volt a Playoffs és a döntõbeli teljesítménye, ezt õ maga is elmondta, h ez volt élete egyik legrosszabb Playoffs-teljesítménye. Nekem semmi bajom vele, bár tényleg betehetne néha magának egy Duracell-elemet. Én csak azért bírom, mert jól 1-1-ezik....

McGrady
lehet h ennyit tud de ezzel eredményes játékos aki hasznos a csapatának...

Kuss!-magyarázta.

KeKKSZike
Figy... Ekkora termettel nem nehéz, mivel magas és csinálja magának a helyet, majd 1méterrõl bedobja! Ennyit tud a csávó... Lomha pöcs, nagyon nem szeretem!

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Sheke
duncan eg béna f*****sz sztem

Le Parkour

Tmacy
hát énse szeretem anyira Duncan-t de ez igy nem teljesen igaz<#rolleyes>
azért többször láttunk már olyat h Duncan "távoli" dobásaival nyert/majdnem nyert a Spurs..szóval nem kell leírni..valószínûleg nem véletlenüól lett 2-szer MVP p,lusz még a final MVP díjak..

Sheke
sok sikert kívánok a lakersnek mégtöbbet a sonics nak😄😄

Le Parkour

KeKKSZike
Gyerekek... Én még csak most tudtam megnézni az utolsó meccset Spurs - Detroit! Hát komolyan mondom, hogy Duncan-t eddig utáltam, nem tartottam semmire se, de ezek után meg pláne! Nagy lomha p*cs, aki csakis a termete miatt tart ott, ahol tart! Duncant össze se lehet hasonlítani egy Garnettel mert Kg21 klasszisokkal jöbb Duncan-nél! Duncan 1mrõl dobál kosarat, messzebbrõl már egyáltalán nem tud! Egy nagy 0!

Gregoriusz
ja, én bánkódtam, amikor elment O'neal onnan, de bíztam abban, hogy így Kobe lazábban tud majd játszani, csak hát a sérülése után nem ment neki a játék. Odomban és Butlerben bízom jövõre, és az újonnan draftoltak is segíthetnek a jobb szereplésben...

Sheke
ezaz énse szeretem mert o neal kiment és nélküle semmit se ér a lakers ugyanúgy mint jordan nélkül a chicago buls de a seatle supersonics az kva jóóóóóóóó fõleg allen

Le Parkour

Tmacy
az eurosporton nem szoktak NBA-t közvetiteni <#idiota>
amugy én nemigazán szeretem a Lakers-t ,de tavaly elég rosszul szerepeltek..O'neal nélkül nem mennek semmire...

Sheke
nem tudja vki hogy az eusporton mikor vannak a meccsek

Le Parkour

Iori
iden meglatszott hogy Kobe nem vezertipus, Odom meg nem az a szint. Dr.Philben lehet az egyetlen remeny, nagy tett lenne ha vmi maradandot tudna rovid idon (2-3ev) belul produkalni a lekerszzel

a BOSTON huzta a legnagyobbat a drafton, nem gondoltam vna hogy Green addigra nem viszik el. A legjobb HS playa volt az idei drafton, par ev mulva remek jatekos lehet belole. Hemzsegnek az igeretek a Celticsben (jefferson, banks, allen es green)

I love this game!

Gregoriusz
én örülnék annak, ha Atkins helyett Daniels a Seattle-tõl elmnenne a Lakershez, mert így már lenne egy jó irányítónk. Atkins is az volt, de nem jött össze neki. Daniels - Bryant - Butler - Odom - Grant kezdõötös nem lenne rossz, de center poszton még erõsíteni kéne, akit draftoltunk, az is talán jó lehet oda. Remélem a következõ szezon jobban fog menni, mint az idei. Phil rendbeteszi a csapatot. Ti mit szóltok hozzá?

McGrady
jaja

Kuss!-magyarázta.

Gregoriusz
õ is nagyon szimpatikus játékos, a palánkok alatt hihetetlen erõt nyújtott, és nagyon passzív játékos volt. A centerek között meglepõen jól büntetõzött. Szóval õ is nagyon jó volt. De Kareem Abdul-Jabbar is nagyon ott van a toppon

McGrady
nekem David Robinson nagy példaképem

Kuss!-magyarázta.

Gregoriusz
Már majdnem a szívinfartust kaptam, hogy nem ismeritek, de szerencsére utána nem így volt... Õ egy nagy legenda, nagyon sok labdát szerzett és gólpasszt adott, és 19 évig a Utah irányítója volt, nem akart onnan elmenni, nagyon jó játékos volt, õ a kosárlabdában az egyik példaképem,Jordan után 😊

McGrady
jaja...de én nem vok benne ezekebe az újoncos témákba lehet más stockton is😄

Kuss!-magyarázta.

VinylToy
Ja hogy ti arról a John Stockton-ról beszéltek aki a legtöbb gólpasszot adó játékos az NBA-ben (14255), hát Õt ismerem, és tudom hogy a Utahban játszott Karl Malonenal alkottak nagy párost 😄

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

McGrady
John Stockhton vagy hogy írják 1 híres irányító volt a utah-ban de már befejezte

Kuss!-magyarázta.

VinylToy
A Utah Jazz szerint Deron Williams lesz az új Stockhon.

Kijaza Stockhon???

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Gregoriusz
hát azért többet tudok, mint gondolnád... Bogut pl.: egy Ausztrál származása, magas gyerek, jól játszott a Utahban is, és most pedig a Milwaukeehoz draftolták

KeKKSZike
De te se tudsz sztem olyan sokat ezekrõl a játékosokról! A név nekem meg nem mond sokat...

Gregoriusz
pedig csak ell kell nézni az nba.com-ra, vagy vmelyik NBA-s oldalra, és máris megtalálod a játékosokat. Bogut lett az elsõ, jó játékos, és a Milwaukeehez ment át. Marvin Williams lett a második, õ pedig az Atlantánál folytathatja...

KeKKSZike
Az a baj,hogy én abszolút nem ismerem a DRAFT-os játékosokat! 😄 Szóval én nem tudok ehhez mit mondani!

Gregoriusz
nem szóltok semmit a drafthoz? Bogut várható volt, de én a többihez mást tippeltem, a Lakers sztem jól járt egy magas emberrel, bár egy irányító is elkelne oda...

Gregoriusz
persze, itt van, parancsolj: Top 10 dunks of the year . Greg bácsi ezt is megoldotta 😊 Még valamit?

McGrady
áhh mostmár megy köszi isten vagy😊
a zsákokat meg tudod szerezni ilyen formátumban?

Kuss!-magyarázta.

McGrady
a béta az el se kezd installálni..nem értem mért😞

Kuss!-magyarázta.

Gregoriusz
az rm fájlokat csak a Real One Player tudja lejátszani, mert Real kódolásúak. Próbálj egy másik verziót letölteni, mondjuk az origo Szoftverbázisában keress utána! Próbálkozz!

McGrady
áhhh....nem bírom lejátszani, konvertálni se..mi a tököm az az rmm?

Kuss!-magyarázta.

McGrady
nemtudja vki mért nem megy a real one player gold?régebben ment de most nem indul el😞

Kuss!-magyarázta.