NBA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gregoriusz
Képzeljétek tegnap volt az NBA Action a TV2-n és NBA-meccs az RTL-Klubbon! Csak az a gond, hogy mire elkezdõdött volna, felébredtem és már nem emlékszem, kik játszottak benne 😄

Zajlanak az NBA-ben a játékoscserék, leigazolások. Íme egy összefoglaló a hét cseréiről. Tovább: www.g-portal.hu/nba-fans

Tmacy
a tv3-on énis néztem az NBA-t! igaz akor még ilyen 6-7 éves kiskölök voltam 😊

KeKKSZike
Adná isten!! De majd akkor hiszem el, ha már az elsõ meccset nyomják rajta! 😄

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

FrezeR
na ez tényleg szuper lenne!<#vigyor3><#taps>

precision
Az király lenne. Anno a viasat3 "elõdjén", a tv3 -on is adtak nba meccseket...pont a Chicago - Utah döntõs évadot...egy meccset sem hagytam ki 😄

Bazinga!

McGrady
énis remélem, TVn nézni sokkal jobb!

Kuss!-magyarázta.

Tmacy
jaja...remélem lesz...

Gregoriusz
Naná! Sztem nézettségi rekordokat döntögetne a Viasat3 a csatorna történelmében 😊

Zajlanak az NBA-ben a játékoscserék, leigazolások. Íme egy összefoglaló a hét cseréiről. Tovább: www.g-portal.hu/nba-fans

zaki
hú, az nagyon jó lenne <#rolleyes><#eljen><#taps>

Gregoriusz
Állítólag a Viasat3-on lesz, de örülnék neki! A Sport1 meg le lesz szarva 😄

McGrady
nemtom, remélem lesz mert nem bírok meccseket szedni helyhiány miatt :SSS

Kuss!-magyarázta.

zaki
idén sem lesz nba a sport1en? <#whatever>

McGrady
sok szerencsét hozzá 😛 😊)

Kuss!-magyarázta.

Gregoriusz
Jó csajok voltak, volt egy szöszi, akibe belebolondultam, a többiek is csak bámulták, olyan jó csaj 😊 Szép, ápolt, jó csajok, volt választék, 12 évestõl egészen 26 éves korig, én is kiszúrtam magamnak egy párat. Akit érdekel a tábor, az az nba1.hu-n a ½Lehetséges cserék a L.A.l-ben½-be leírtam egy rövid tájékoztatót! Ja, és én is remélem, hogy megdöntöm Jordan 40 pontos átlagát 😄

Tmacy
jó kis mez<#eljen><#eljen>
Nekem Iverson-os van <#vigyor2>
Milyen volt a tábor?

McGrady
jók voltak a csajok?😄DDD
szép mez, reméljük is, hogy meglesz az a 40 pont 😊

Kuss!-magyarázta.

zaki
<#eljen><#eljen><#eljen>

Gregoriusz
Hali, megjöttem a táborból! Egy hétig csak kosaraztunk én csajoztunk 😄 Az egyik amerikai, kedves edzõmtõl kaptam egy eredeti Kobe-mezt! Itt a mez: Szerintem fasza, sokszor fogok ebben pattogtatni, és én is 40 pont felett szórok majd 😊

Gregoriusz
Én is elmegyek egy hétre egy kosarastáborba, jövõhét Vasárnapig nem ½láttok½ majd engem, majd írjatok, ha lesz valami nagy csere, de ha rossz hír, inkább ne... 😊 Na mindenkinek kellemes idõtöltést!

Iori
howard egyhamar nem fog felepulni (szivproblemak)

I love this game!

Tmacy
szerintem nem..Howard nagyon hasznosan játszott..
csak lesérült a szezon végén<#szomoru1>

McGrady
nemtom, sztem Swift jobb mint Howard
jó nyaralást!

Kuss!-magyarázta.

FrezeR
biztos hogy ez egy jó ötlet lenne a részérõl?😛

Iori
Gary Payton lehet hogy visszakoltozik LAbe

I love this game!

Tmacy
hát jah..mondjuk Stoudamire szerintem jobb mint Daniels...de nemtudom..
Nah elbucsuzok!
Nyaralni leszek egy hétig.Majd ha visszajöttem ujra irok...
Szevasztok

Gregoriusz
Igen, nagy kár, hogy nem minket választott, na és? Nem dõl össze a világ, nekem tökmindegy, hogy ki lesz az irányítónk, csak legyen. Damon Stoudamire ide szeretne jönni a LAL-be, de van még több szabadügynök is, akit választhatunk. Nincs akkora baj, mint ahogyan azt mi képzeljük... 😊

Tmacy
hehe...szopacs..mondjuk a tavalyi év alapján szerintem jól döntött...
amugy Swift ugye 4-es poszton játszik..a Rocketsba nem Juwan Howard játszik azon a poszton? (akkor most ki lesz csere és ki kezdõ?,feltéve ha Howard már felépült)

Palinko
basszus
Iori
na ezt nyelted, Daniels a Wizt valasztotta

I love this game!

McGrady
én nem😞

Kuss!-magyarázta.

KeKKSZike
Megint feltenném a kérdést... Denverrõl nem tudtok valamit?

McGrady
😮
Stromile Houstonban?
Így enyhén jó lesz a Rockets...

Kuss!-magyarázta.

Gregoriusz
Bryant 27 év körül van, Daniels pedig az egyik legideálisabb, 30. évében van. Daniels most MÉG a Seattle irányítója, és egész jó mutatói vannak. Jól dob, és sok gólpasszt ad. Irányítónak tökéletes. Bryantrõl pedig ugye nem kell sokat mondani, õ egyértelmûen jó, még jobb is lehet

Tmacy
jah..remélem

McGrady
jaja Yao + Tmac sztem jól fog szuperálni a köv. idényben...addigra összefognak

Kuss!-magyarázta.

Palinko
Bryan hány éves? Danielsröl nem tudok sokat,adnátok egy kis infót?
Tmacy
hehe...szép is lenne ha Yao a Lakersben játszana..szerintem nicns rá nagy esély..Yao jól érzi magát a Rockets-ben..és szerintem McGrady-vel jó párost alkotnak...amugy az a Brown az melyik Brown?

Gregoriusz
jaja, de Danielset még idén megszerezhetjük magunknak, és már ketten leszünk, aztán meg majd jön a többi, ki tudja, talán majd én is Bryanttel egy csapatban fogok pattogtatgi 😄

Iori
aha, csak abbol a harom emberbol jelenleg csak brajent van ott 😄

I love this game!

KeKKSZike
re újra!!

Nem tudjátok, hogy DENVER-el mi a helyzet?

Gregoriusz
Állítólag két év múlva, amikor majd valószínû szabadügynök lesz, akkor akarja majd magának megszerezni a Lakers Yao-t, de idén semmiféleképpen nem lehetséges ez a csere. Divacról pedig annyit tudok, hogy már nem fog játszani az NBA-ben, de még edzõsködni fog ott, utána meg megy vissza a Partizanhoz. Ha belegondolunk, akkor pár év múlva jó kis csapat lehet ebbõl, fõleg a trió: Daniels / Bryant / Ming hármas, azé nem semmi lenne egy ilyen kezdõrészleg... 😄

Iori
nincs, hosszabitani fog szvsz

divac hivatalosan meg nem vonult vissza

I love this game!

Palinko
4312 én is szeretem Yao-t,tényleg van rá esély,hogy megszerezze a Lakers?
Gregoriusz
jaja, mint egy superman-es beszólás 😄 Vlade Divac sajna viszavonult a Lakerstõl, egy gratulációt megérdemel, hiszen nagyon sokat tett hozzá a csapa sikereihez. Daniels-et pedig már meg kéne szerezni, nehogy lecsapják a kezünkrõl! Nélküle nem érne semmit Butler elcserélése

Iori
az utolso mondat elegge hollywoodi <#idiota>

I love this game!

Gregoriusz
Üdvözlünk! Én is Lakers-fan vagyok 😄 A második csapat, akinek szurkolok, a Miami, hamadik a Spurs. Reménykedem egy jobb szezonban a Lakersnél, mert már jó pár éve nem voltak nagyobb sikereink az aranygyûrûk óta 😞 De nem baj, mert jön Kobe és társai, és megmentik majd a csapatot 😄

Palinko
hello újvagyok a topicban,tehát bemutatkozásnak csak ennyit:
hajrá:Lakers,Spurs,NBA!!!
FrezeR
igy van Yao jól mutatna Lakers mezben 😊

Gregoriusz
Igen, talán hosszútávon ez jobb lesz a Lakersnek. Danielst még meg kéne szerezni irányítónak. És így végre Odom a 4-es poszt helyett játszhat a 3-on, ami igazán az övé, és ott legalább messze a legmagasabbak közé fog tartozni. Daniels / Bryant / Odom / Brown / Mihm, elsõre nem is rossz, az lesz az igazi, ha két év múlva Yao Minget vagy Amare Stoudemire-t meg tudnánk szerezni, az igazán meghúzná a csapatot, mivel center kéne, én Yao mellett voksolnék, addigra igazi profi lehet belõle...

Iori
http://www.latimes.com/sports/la-sp-brown14jul14,0,4465538.story?coll=la-home-sports

I love this game!