11113
\'NBA\'
  • FrezeR
    igy van. Bár szerintem Wade esélyesebb hiszen ő jobb teljesitményt szokott nyújtani a legtöbb alkalommal. Meg szerintem Shaq sem bánná ezt ha ő kapná meg helyette. Ja és remélem addigra kiheveri a betegséget Wade! Go HEAT!
  • KeKKSZike
    Hajrá Wade!

Amúgy egyik csapatnak sem drukkolok, mert én Detroit-os vagyok, meg New Jersey Nets! :) Egyedül csak Wade-nek drukkolok! :) Ő egy ISTEN!
  • Dexantreal
    pénteken mikor?szerda-csütörtök tábor..péntek 4-5felé jövök haza....csak ezért kérdem. Mer akkor melesném az ismétlést
  • zaki
    Én is a Miaminak drukkolok!
  • egypszichonauta
    nyugalom emberek lesznek meccsek,csüt.sport 2 élő,péntek sport1 ismétlés...
    én személy szerint a miaminak szurkolok,és remélem wade lesz a döntő MVPje(bár vszeg shaq lesz,már ha a miami nyer),ha dallas nyer akkor simán nowitzki,de ezzel gondolom nem mondtam újat.
  • FrezeR
    igen utólag én is rájöttem már.
  • mateus33
    :( Olyan rossz lemaradni ekkora meccsekről...
  • webibebi
    biztos nem adnak semmit mert már írtak a műsörváltozást
  • mateus33
    Sztem az akkor lett volna ha 7. meccs is lett volna. De így nem adnak semmit sztem.
  • Dexantreal
    úgy legyen
  • webibebi
    úgyis adják a döntőt!eddig amikor volt nba mindig adták a döntő élőben
  • Dexantreal
    remélem igazad van. én most már azt mondom,hogy: hiszem,ha látom
  • FrezeR
    azt mondták mindet adják élőben. jól néznénk ki ha nem :)
  • Dexantreal
    sztem akkor fenn maradok, döntőn..mindegyik meccset adják a döntő alatt,vagy ez is kétséges még?:S
  • FrezeR
    kedden 1:15-kor adnak egy meccset az vajon melyik lesz?
    és élőnek van irva..lol:) a döntő szombat hajnalban kezdődik ha jól tudom.
    1:15-től akkoris szintén.
  • mateus33
    Hát jah,ez tök gáz,h "felizgatnak" minket,h leadnak pár meccset a döntőkből,amik ráadásul nagyon jó kis meccsek,s pont a legfontosabbakat nem adják le,amikor eldől,h kik kerülnek be a nagydöntőbe...
  • jAsOn VoOrHeEs
    Ez a közvetítéses dolog is olyan, mintha mondjuk az rtl-klub gondolna egyet, és a világbajnokságon a nyolc db nyolcaddöntő mérkőzésből leadna mondjuk hármat-négyet, a negyeddöntőket és az elődöntőket meg nem is közvetítené, hanem majd csak a döntőt. (sport tv esetében még lehet a nagydöntő meccseit se fogjuk látni )

Nálam most a sport tv elég szépen leszerepelt...
  • mateus33
    Kíváncsi lettem volna Amare Stoudemire-el milyen játékot produkál a Suns.
  • mateus33
    Jaja,éljen a SportTV
  • Dexantreal
    megyünk perelni?
  • egypszichonauta
    én kifejezetten örülök annak hogy két olyan csapat van a döntőben akik még sosem voltak,nem mondjuk detroit vagy san antonio.
    hajrá miami!amúgy Dexantreal jók a videók,amiket belinkelsz.
  • jAsOn VoOrHeEs
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Sikeresen lemaradtunk a nyugati konferencia utolsó döntő mérközéséről is, köszönjük sport televízió a közvetítéseket, nagyon élvezetesek voltak... Dallas - Phoenix 102-93 [ 4-2 ]
  • Dexantreal
    ja,oké,akkor sry...utána jártam Rodmannek is és ilyet dobott be..:

Dennis Rodman Dies

először azt hittem,hogy meghalt..mondom mivan?az benne let volna a hírekbe és emlékeznék is rá,de aztán...nézzétek.

[URL=http://video.google.com/videoplay?docid=1014503739504638937&q=Dennis+Rodman]Dennis Rodman - "Big Pimpin" [/URL]

Rodman meg annyira elsztárolódott,hogy szinte nem is emlékeznek a rajongók már a régi Rodmanre, a játékára. Csak ilyen szarokat találtam,de ő is megérdemel egy két múvit sztem, mert yol játszott.

Vince Carter - Believe It All
  • FrezeR
    ez bizony ő, de nyilván vágva van.ha megfigyeled soha nem látni többet csak azt ahogy a labda felszáll majd leesik a gyűrűbe. nincs ember aki ilyen könnyedén csuklóból igy bedobjon ennyi kosarat egymás után ekkora távból :) szal fék
  • Dexantreal
    jahh..de ott akkor nem is James van..és akkor hogy csinálták,hogy bemenjen onnan mind?...
  • KeKKSZike
    Ez kamu... Vmi reklámhoz készítették ha jól tudom! Ilyen nincs, még James se tud! ;)
  • Dexantreal
    Lebron James a pálya végéről egymás után 4-5 hármas
  • Dexantreal
    jah, Michael Jordan nagy kosaras volt, csak hát ő felette is eljárt már az idő. Sztem lelehet ezeket tölteni vhogy..van ott a cím alatt felül download for WindowsMac (talán macromedia?:S), Video iPod, Sony PSP....csak nemtom hoygan kell meg mik ezek...
  • banok
    én a mai meccset streamen nézem...
    biztos ami biztos... :D

Hajrá Mavs!
  • FrezeR
    én meg szoktam nézni, csak kár hogy letölteni nem lehet! MJ forever :)
  • Dexantreal
    nm..csak sokszor semmi komment a múvik mellé és folytatjátok a csevelyt a meccsekről. Ami nem baj, csak ilyenkor nemtom,hogy mivan,érdemes-e linkelgetni,de akkor majd még nézelődök.
  • mateus33
    Nagy cool videók,thanx!
  • Dexantreal
    egyébként a múvikat megszoktátok nézni,amiket belinkelgetek?
  • mateus33
    Igen,azokat úgy adták.
    De ezeket a főcsoportdöntőket is lenyomhatták volna mindet,legalábbis így a vége felé:(
  • Dexantreal
    Michael Jordan Music Video

Michael Jordan - 10 Best Dunks

Itt a 8-dik az egyik kedvencem, a két kezes Jordan zsák és figyeljétek majd az elsőt... ahogy bevarta a lbüntető után kipotyanni készülő labdát...meg honnan szált be...nem semmi.... Meg volt egy rakat olyan zsák is, ami az NBA Live 2006-ba is van,meg a Wade féle is köztük volt asszem...szal azt is MJ találta ki,de ha tévednék, akko sry érte.

Michael Jordan Fear - MJ video with classical music

Ajánlom mindenki fiygelmébe ezt a 3 MJ videót.
  • zaki
    Le fogják biztos. Ha jól emléxem, akkor a Lakers-Detroit döntőket is élőben nyomták, magyar kommentárral... :)
  • mateus33
    Jaja,azért itt már illene minden meccset leadniuk.
  • FrezeR
    én nem nagyon szoktam megnézni az eredeti kommentáros meccseket (max az elejét)mert nagyon későn kezdődik és sokáig is tart. de azt nem értem miért nem adják magyarul is....:/
  • Dexantreal
    jaaa...makrók...thanks
  • jAsOn VoOrHeEs
    A "Mehet!" gomb alatt vannak a [makrók], abban megtalálod :)