11113
-
#5708 igy van. Bár szerintem Wade esélyesebb hiszen ő jobb teljesitményt szokott nyújtani a legtöbb alkalommal. Meg szerintem Shaq sem bánná ezt ha ő kapná meg helyette. Ja és remélem addigra kiheveri a betegséget Wade! Go HEAT! -
#5707 Hajrá Wade!
Amúgy egyik csapatnak sem drukkolok, mert én Detroit-os vagyok, meg New Jersey Nets! :) Egyedül csak Wade-nek drukkolok! :) Ő egy ISTEN! -
Dexantreal #5706 pénteken mikor?szerda-csütörtök tábor..péntek 4-5felé jövök haza....csak ezért kérdem. Mer akkor melesném az ismétlést -
#5705 Én is a Miaminak drukkolok! -
#5704 nyugalom emberek lesznek meccsek,csüt.sport 2 élő,péntek sport1 ismétlés...
én személy szerint a miaminak szurkolok,és remélem wade lesz a döntő MVPje(bár vszeg shaq lesz,már ha a miami nyer),ha dallas nyer akkor simán nowitzki,de ezzel gondolom nem mondtam újat.
-
#5703 igen utólag én is rájöttem már. -
#5702 :( Olyan rossz lemaradni ekkora meccsekről... -
#5701 biztos nem adnak semmit mert már írtak a műsörváltozást -
#5700 Sztem az akkor lett volna ha 7. meccs is lett volna. De így nem adnak semmit sztem. -
Dexantreal #5699 úgy legyen -
#5698 úgyis adják a döntőt!eddig amikor volt nba mindig adták a döntő élőben -
Dexantreal #5697 remélem igazad van. én most már azt mondom,hogy: hiszem,ha látom -
#5696 azt mondták mindet adják élőben. jól néznénk ki ha nem :) -
Dexantreal #5695 sztem akkor fenn maradok, döntőn..mindegyik meccset adják a döntő alatt,vagy ez is kétséges még?:S -
#5694 kedden 1:15-kor adnak egy meccset az vajon melyik lesz?
és élőnek van irva..lol:) a döntő szombat hajnalban kezdődik ha jól tudom.
1:15-től akkoris szintén. -
#5693 Hát jah,ez tök gáz,h "felizgatnak" minket,h leadnak pár meccset a döntőkből,amik ráadásul nagyon jó kis meccsek,s pont a legfontosabbakat nem adják le,amikor eldől,h kik kerülnek be a nagydöntőbe... -
#5692 Ez a közvetítéses dolog is olyan, mintha mondjuk az rtl-klub gondolna egyet, és a világbajnokságon a nyolc db nyolcaddöntő mérkőzésből leadna mondjuk hármat-négyet, a negyeddöntőket és az elődöntőket meg nem is közvetítené, hanem majd csak a döntőt. (sport tv esetében még lehet a nagydöntő meccseit se fogjuk látni )
Nálam most a sport tv elég szépen leszerepelt... -
#5691 Kíváncsi lettem volna Amare Stoudemire-el milyen játékot produkál a Suns. -
#5690 Jaja,éljen a SportTV -
Dexantreal #5689 megyünk perelni? -
#5688 én kifejezetten örülök annak hogy két olyan csapat van a döntőben akik még sosem voltak,nem mondjuk detroit vagy san antonio.
hajrá miami!amúgy Dexantreal jók a videók,amiket belinkelsz. -
#5687 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sikeresen lemaradtunk a nyugati konferencia utolsó döntő mérközéséről is, köszönjük sport televízió a közvetítéseket, nagyon élvezetesek voltak... Dallas - Phoenix 102-93 [ 4-2 ] -
Dexantreal #5686 ja,oké,akkor sry...utána jártam Rodmannek is és ilyet dobott be..:
Dennis Rodman Dies
először azt hittem,hogy meghalt..mondom mivan?az benne let volna a hírekbe és emlékeznék is rá,de aztán...nézzétek.
[URL=http://video.google.com/videoplay?docid=1014503739504638937&q=Dennis+Rodman]Dennis Rodman - "Big Pimpin" [/URL]
Rodman meg annyira elsztárolódott,hogy szinte nem is emlékeznek a rajongók már a régi Rodmanre, a játékára. Csak ilyen szarokat találtam,de ő is megérdemel egy két múvit sztem, mert yol játszott.
Vince Carter - Believe It All -
#5685 ez bizony ő, de nyilván vágva van.ha megfigyeled soha nem látni többet csak azt ahogy a labda felszáll majd leesik a gyűrűbe. nincs ember aki ilyen könnyedén csuklóból igy bedobjon ennyi kosarat egymás után ekkora távból :) szal fék -
Dexantreal #5684 jahh..de ott akkor nem is James van..és akkor hogy csinálták,hogy bemenjen onnan mind?... -
#5683 Ez kamu... Vmi reklámhoz készítették ha jól tudom! Ilyen nincs, még James se tud! ;) -
Dexantreal #5682 Lebron James a pálya végéről egymás után 4-5 hármas -
Dexantreal #5681 jah, Michael Jordan nagy kosaras volt, csak hát ő felette is eljárt már az idő. Sztem lelehet ezeket tölteni vhogy..van ott a cím alatt felül download for WindowsMac (talán macromedia?:S), Video iPod, Sony PSP....csak nemtom hoygan kell meg mik ezek... -
#5680 én a mai meccset streamen nézem...
biztos ami biztos... :D
Hajrá Mavs! -
#5679 én meg szoktam nézni, csak kár hogy letölteni nem lehet! MJ forever :) -
Dexantreal #5678 nm..csak sokszor semmi komment a múvik mellé és folytatjátok a csevelyt a meccsekről. Ami nem baj, csak ilyenkor nemtom,hogy mivan,érdemes-e linkelgetni,de akkor majd még nézelődök. -
#5677 Nagy cool videók,thanx! -
Dexantreal #5676 egyébként a múvikat megszoktátok nézni,amiket belinkelgetek? -
#5675 Igen,azokat úgy adták.
De ezeket a főcsoportdöntőket is lenyomhatták volna mindet,legalábbis így a vége felé:( -
Dexantreal #5674 Michael Jordan Music Video
Michael Jordan - 10 Best Dunks
Itt a 8-dik az egyik kedvencem, a két kezes Jordan zsák és figyeljétek majd az elsőt... ahogy bevarta a lbüntető után kipotyanni készülő labdát...meg honnan szált be...nem semmi.... Meg volt egy rakat olyan zsák is, ami az NBA Live 2006-ba is van,meg a Wade féle is köztük volt asszem...szal azt is MJ találta ki,de ha tévednék, akko sry érte.
Michael Jordan Fear - MJ video with classical music
Ajánlom mindenki fiygelmébe ezt a 3 MJ videót. -
#5673 Le fogják biztos. Ha jól emléxem, akkor a Lakers-Detroit döntőket is élőben nyomták, magyar kommentárral... :) -
#5672 Jaja,azért itt már illene minden meccset leadniuk. -
#5671 én nem nagyon szoktam megnézni az eredeti kommentáros meccseket (max az elejét)mert nagyon későn kezdődik és sokáig is tart. de azt nem értem miért nem adják magyarul is....:/ -
Dexantreal #5670 jaaa...makrók...thanks -
#5669 A "Mehet!" gomb alatt vannak a [makrók], abban megtalálod :)