11113
\'NBA\'
  • mateus33
    Nem sokat ismétlik a meccseket,szóval csak az lehetett:)
  • FrezeR
    ilyen szarul még nem láttam játszani a Heat-et és Shaq-et sem. el vagyok keseredve:( nagyon nehéz lesz innen fordítani...ááááá
  • precision
    ami most megy a sport2ön az a 2. meccs?
  • mateus33
    Nézek and1 meg streetball videókat is,s ugyanúgy szeretem a csapatjátékot is. Sztem ha a Sunsban ott lett volna Amare Stoudemire,akkor simán verték volna a Dallast,de így a Dallas a legerősebb csapatként,a Miami nem közelíti meg őket,hiába vannak tele volt és jelenkori sztárokkal.
  • Slow
    a dallas meg egy jó csapat és a kosárlabda csapatjáték...
    de azért szépen ugrabugrál wade, meg nagyon klasszul tolat shak, meg ugye Payton is jól vezeti a labdát a korához képest, morning is nagyon erős, csak már fáj nézni azt a nem egészen 2 figurát, amit játszik a heat... persze az egyéni megoldások fantasztikusak...
    azt nemtom miért nem nézel and1 videókat, meg stretball meccseket, ha az tetszik, hogy ki milyen fantasztikus tehetség...

nemtom láttad-e, hogy nowitzkinek nem ment jól, összevissza dobált és elejtette a labdát, de nem arcoskodott és simán helyettesítette a csapat

nem lesz könnyű dolga a heatnek
  • Dexantreal
    gondolom hajnalban...thanks
  • webibebi
    holnapután
  • Dexantreal
    kövi mecs mikor lesz?
  • mateus33
    Nemsemmi.
  • mateus33
    Mourning egyik nagy kedvencem volt mindig is,Payton játékát szintén csodáltam anno,s ott van még Williams meg Wade is,szóval van pár játékos a Heatben aki kedvenc:)
    A Dallasban nincs ennyi szimpatikus játékos,de Nowitzki amit csinál általában az fantasztikus.
  • Dexantreal
    nahh..1full info.Thanks
  • nbj
    igen ez már a döntő és a miami heat vs dallas mavericks van és az állás 0:1 a dallas javára
  • Dexantreal
    yo,de milyen mecs?döntő?...
  • webibebi
    2.45kor ma éjjel
  • Dexantreal
    izé:S...ez már a döntő?és mikor adják a kövi meccset?
  • nbj
    Hát sztem meg Walker az egyik pillanatban mondjuk ad egy csodás passzt aztán meg dob egyet aminek mindenhez van köze csak a gyűrűhöz nem. Sajnos erre nem jön rá. Számomra O'Neal teljesítménye sem annyira meggyőző.
    Remélem ZO nyom majd pár igen nagy blokkot :)
    GO HEAT!!!
  • mateus33
    Csak az a baj,h a Dallasban sztem több nyerő ember van az eddigi meccsek alapján amiket láttam. Ott van pl. Stackhouse,Terry,Nowitzki,akik közül elég ha 1 átlagon felül játszik,már majdnem biztos a siker,míg a Heat-nél O'Neal-nek és Wade-nek is jó formában kell lennie. Mert sztem Jason Williams és Walker sem játszott rosszul mégis kikaptak. De ez csak az én véleményem,várom másokét is:)
    Hajrá Heat!:)
  • FrezeR
    na igen, és most Novo nem is játszott jól. Igaz a Heat sem égett 100%-on. a következő meccset mindenképpen hozni kell, mert 2-0-val kicsit rossz lenne hazatérni. ezen a meccsen Terrx volt a kulcsember és a meghatározó tényező.
  • mateus33
    Nagyon erős ez a Dallas.
  • lord nihilus
    eszem-faszom megáll, de miérrrttt?
    még van 6 meccs, Gyerünk HEAT!!! ollé
  • FrezeR
    sztem fentmaradok:) lehet nem tudnék felkelni ha eljönne az idő :D
  • LeBronjózska
    Hajrá MIAMI
    Go Heat-GO
  • mateus33
    Na akkor yooo:D És addig ébren leszel? Én sztem fexek mindjárt,mert a meccs után készülődök,s megyek vizsgázni:D
  • FrezeR
    dehogynem! :)
  • mateus33
    Nekem az sajna nem volt,pedig többször is végignéztem az összes adót,hátha véletlenül ott lesz:D
    Most már nem nézed élőben?:)
  • FrezeR
    én is néztem őket mind élőben amikor nyomták. még anno a dsf-en is :)
  • mateus33
    Én anno a Lakers döntőit is néztem,érdekes is volt utána suliba menni:D
    De most már nincs suli,csak vizsga:D Na majd meglátjuk,hátha nem alszok be közben:)
  • FrezeR
    nézitek élőben végig?:) nagy kihívás lesz :P
  • mateus33
    Basszus holnap vizsgázok,de nem érdekel,felkelek 2:45kor és megnézem élőben:D
  • zaki
    Ma éjjel 02:45-kor.

Mi a magyar kosárlabdával nem foglalkozunk, cak az NBA-vel... :D
  • TibininjaMTE
    most irok ide először elmondanátok mikor lesz az első meccse az nba döntőnek?
    meg akkor már a többit is
    magyar kosárlabda??????????? hogy álltok azzal:D
  • lord nihilus
    remélem a Miami kaksivá veri a Dallast! :) ollé
  • FrezeR
    tudom persze :)
  • Slow
    ennyire átlátszó? hehe :) így igaz, de mint ember semmi bajom vele, csak mint dömper nem szeretem, tudod...:)
    majd, ha rendőr lesz, akkor leszek rajongója :P

Jhonny, ajánlom neked a torrent letöltést és a http://bt.davka.info/ oldalt!
    sok meccset a játék napján felraknak
  • FrezeR
    borzasztó lehet csak azért drukkolni egy csapatnak, mert a másik csapatban van Shaq lol :P Slow..Slow te javithatatlan vagy :D
  • Johnny84
    Amúgy, hol lehet megnézni az összes játékot? Tudom a döntőt nyomja a sport2, de mjd az alapszakaszt is szeretném nézni
  • mateus33
    Én őszintén szólva sajnálom a Suns-t,nagyon látványos kosárlabdát játszanak,a Dallas elleni párharcuk lehetett volna akár a döntő is:D
  • Slow
    borzasztó azért szurkolni a dallasnak, csak hogy ne a heat legyen a bajnok :P de hát ez van, pedig akapvetően keletnek drukkolok, mégis ezt kell tennem...:) miért nem maradt a lakersben srek, inkább wade is mehetett volna oda ... hehe

láttam én mindkét csoportdöntőt, az elsőt ne sajnáljátok, mert a detroit sehol nem volt, nagyon szar formát mutattak és a heat leadrálta, viszont a mavs-suns meccs nagyon jó volt, tökéletesen tükrözte a két csapat jellegzetességeit

ha bírják tartani a formát a csapatok, akkor nagyon komoly döntő lesz az idei (és sokszínű, nem úgy mint a tavalyi)
  • mateus33
    Sztem ha a Heat nyer,akkor Wade lesz az MVP,ha meg a Dallas akkor Nowitzki:)
  • KeKKSZike
    Örüljünk, hogy legalább ez van!! :P