11113
-
MagyaR #5788 SPOILER! (jelöld ki a szöveget)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez a szemét bíró, hogy lehet ekkora pa*as*t??? Wade akkorát könyökölt amikor csak 2 msp volt vissza és semmi! Nem beszélve arról, hogy a felvételeken tökéletesen lehetett látni, hogy senki nem faltolta a hosszabbításba wadet!!! -
#5787 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!WADE... -
#5786 Igen ezt tudom. Le van írva, hogy 48 = XL stb..de mind1 h mekkora, mert ha lemérem a 48-at az eléggé nagy..:( -
nbj #5785 nincs véletlen más méret?(szokásos s,m...) mer csak ahhoz annyit fűznék h ha jól tom akkor ott náluk az s az nálunk m és stb. -
#5784 Sziasztok!
Kinéztem egy Wade-s mezt..egy külföldi oldalon, és ezt írják a mérethez:
Chest: 48"
Length:36"
1" = 2,54 Cm, de nem értem hogy a 48*2,54 cm = 122 cm a mellkas!
Azt nem tudja vki hogyan számolják h ilyen nagy?
Előre is köszi -
nbj #5783 na ez engem is érdekelne -
nbj #5782 megérdemelte. amúgy O'neal a meccs után azt nyilatkozta h má megszokta az ilyen ütéseket, bár a kislánya otthon nagyobbakat szokott ütni :D (nsben volt) lehet h shaq a pályán má nem ugyanolyan de azon kívül még mindig :) -
#5781 Tudja valaki hol lehet Dwyane Wade-s 2006-os Miami heat away mezet venni? Mennyiért? -
#5780 Helyes..
Bár a legyilkolta szó kicsit bizarr:D
GOO Heat! GOO GUNNERS! Forca Espana! -
#5779 Stackhouse-t 1 meccsre eltiltották, amiért legyilkolta O'Neal-t. -
#5778 2-3-2 -
#5777 Következő meccsek hol lesznek? Dallas? -
nbj #5776 hát én inkább maradok a jól bevált nba1.hu-nál, leginkább a fórum miatt -
nbj #5775 na visszatért a hitem h a Heat győzhet. 2-2, és a Heat van lendületben. remélem így megy minden tovább :)
GO HEAT!!! -
#5774 magabiztossága az bőven van és néha kicsit túlzásba viszi a nyilatkozatokat :P
sztem az zavarja leginkább, hogy a szabályváltozások miatt neki is nehezebb boldogulni és nem találta meg a helyét a mai napig az új szabályok között. de már nem is fogja, mert lassan vissza kell vonulnia. Mindegy nekem azért ő (is) marad kedvenc mindig :)
Egyébként Jordan visszatér az Nba-be mint résztulajdonos! én örülök neki nagyon! :) -
#5773 én is jártam már igy, ez cumi :( de mindenképpen nézd mng mert nagyon jó meccs volt! -
#5772 aki nem akarja megtudni az eredményt, az ne nyissa meg, mert oldalt ki van írva!!! -
#5771 Van itt egy új magyar NBA-s oldal, nézzétek meg, van olyan jó, mint az nba1.hu.
http://www.bball.hu/
Egyébként nem néztem élőben a mai meccset, gondoltam este jó lesz, erre véletlen meghallotam, hogy bemondja az eredményt az a kurva rádió... grrrr :(
Nem szeretem amúgy sem Nowitzkyt sem Shreket, mindkettő rondán játszik. Wade az szimpi, úgyhogy akkor már inkább Miami. Sajnálom, hogy nem a Suns jutott be. -
#5770 hát nem hiszem, hogy ezt megteszi, akkor inkább visszavonul...
tudod, olyan nyilatkozatai vannak, hogy abból nem az önbírálat süt, inkább a magabiztosság, és az hogy követeli, hogy minden támadás rajta menjen keresztül, ez elég gáz, tekintve, hogy mindig ott trónol a poston... kicsit leszűkül így a lehetőség
az a szegény öreg egyvesés móning sokkal több hasznot hajt :)
hát most én is remélem, hogy nyer a heat, mert nem lesz így semmi ebből a döntőből :) -
#5769 Hajrá Heat! :) -
Dexantreal #5768 thanks -
#5767 www.sport1tv.hu --> fent van a mecccsidőpont előre,h mikor adják. -
#5766 20 milla.....hát eddig megérdemelte mostmár nem :) tudod mi lenne a szép tőle? ha még marad mondjuk 2 évet akkor lemondana erről a nagy fizuról és beérné jóval kevesebbel, hogy a csapat könyebben épitkezzen tovább a játékos keretet illetően. na az szép gesztus lenne :) szvsz
holnap hajnalban ismét nyerni kell! Go Heat! -
#5765 Ez egy hihetetlen jó meccs volt. Ha végén az az alley-oop bemegy :D Hajrá Heat! -
#5764 izgultam, hogy még a végén 4 meccses lesz a öntő, de azért annyira nem béna a heat, csak valami nagyon szétesett...
kb ugyanazt írtam le shaqről, mint amit láttunk, ugye... évi 20 milla? kemény...
remélem összeszedi magát a heat mert így ez reménytelen és én 7. meccset szeretnék :) -
Dexantreal #5763 nah:P megnéztem a hajnalba nyúló ismétlést..éjjel2elé lett vége asszem,de mind1..és 2-1 az állás,szal tom mi a helyzet végre. -
#5762 meg mikor Novitzky kihagyta akkor is üvöltöztek :D -
#5761 Vége nagyon jó volt... mikor bedobta O'Neal a végén mind2 büntetőt, kommentátorok össze-vissza üvöltöztek... :D -
#5760 meccsről semmi szó gyerekek?:) micsoda jó volt! a 3. negyedben már majdnem feladtam a reményt, de aztán jött a tűz és bumm :D nagyot játszott Wade!! áá valahogy hozni kellene a kövi 2 meccset is és akkor bármi lehet! Haslem is nagyot nyomott fájós válla ellenére. és Payton a végén...:) -
Dexantreal #5759 Huhh emberek, megin nem vágom, hogy is áll a helyzet a döntőbe..valaki tájékoztatna..meg..
..nem lehetne beírni előre a dátumokat? Így nem kéne kérdezgetnem állandóan..szal...
...mikor lesz a kövi mecs? -
#5758 igen ebben lehet igazság! :)
Szóval akkor nincs szabály? Mert én jobbal zárok, Jordan meg ballal, gondoltam, hogy nálam a hiba, és van valami szabály erre, de ha nincs akkor jó:)
Mondjuk sokat nem számít, csak most azért kérdeztem mert a nyáron többször fogok leugrani kosarazgatni, és a bokám is kezd visszaállni a helyére:) -
Tmac #5757 ha mellézársz akkor a végén úgyis 2 lábról ugrasz el szóval szerintem mind1 hogy melyiket zárod melyik mellé mert a végén a 2 lábad egyszerre fejti ki az erejét. -
#5756 na találtam egy videot: itt egy hülyegyerek szorakozik: a 2.próbálkozásánál ballal lép jobbal zár mellé, és onnan ugrik 2 lábbal. erre gondoltam
http://video.google.com/videoplay?docid=7321424904932491481&q=michael+jordan -
#5755 igen, az a sarkazás amiről beszélsz.
A szökkenéses ugrásra gondolok, tehát amikor ugy ugrasz fel, hogy előtte lépsz az egyik lábbal majd a másikkal mellézársz és ugrasz. Nekem a ballábam az ugro, igy az a kérdés, hogy ugy ugrok vajon nagyobbat, ha azt hagyom a végére, vagy ha azzal lépek? Jordan videokat láttam google video-n, ő ballal zár mellé aztán ugrik. -
Tmac #5754 Ez így kicsit nehéz elmagyarázni megmutatni egyszerűbb. a megállásnak 2 változata van mikor lépés közben állsz meg (bal,jobb vagy jobb bal)=>ez asorrendet jelöli, és van a beszökkenés mikor egyszerre teszed le mind2 lábad. akkor csak azt a lábad emelheted meg amyelyiket utoljáre tetted le ha a másikat meg emeled és utánna leteszed az lépés. (ha beszökkenéssel állsz meg akkor te döntöd el hogy melyik lábadat emeled meg "sarkazol" de ha valamelyikkel elkezdtél szarkazni akkor már a másikat lent kell tartanod). Lehet hogy egyszerűbben is ellehet magyarázni de nekem sajna nem megy én mindent túlbonyolítok :D -
#5753 kosarasok!
de hülye kérdés, nem is tudom hol kérdezzem meg:)
tehát, ha valaki jobbkezes, akkor hogyha nem egy lábról ugrik fel, hanem párosról, azaz mellézárja a másik lábát ugrás előtt, akkor van erre 'szabály', hogy melyik lábbal zárjon a másik mellé, vagy mindegy? Én balról ugrok egy lábbal, de kétlábbal mindig a jobbal zárok mellé. Megnéztem egy két Jordan videót, ő meg mindig ballal..szóval hogy kell?:) -
#5752 na igen ebben van valami. a csapat tőle várja a megoldást de azért segiteni neki az luxus. nem tudom, hogy tudnak e húzni valami ellen megoldást az ilyen védekezésre majd kiderül. mindenesetre otthon hátha nem lesznek annyira görcsösek. De elég kicsi rá az esély, hogy mind a 3 meccset megnyerjék. Bár az idei playoff-ban semmi sem lehetetlen:) -
#5751 jah, a heatet én sem láttam ílyen bénának (ez talán azért van, mert keveset láttam) de Shaqet már sokszor, pl a detroit ellen alapszakaszban, meg még régen a lakers-el x ezerszel... amikor egy csapat nem egy emberre bízza a védését, amikor leduplázzák, faultolják, akkor kifujt a tudomány, a nagy ember nem tud 2m-nél távolabbról kosarat dobni, a bünteti kriminálisak... lejárt már ez a lemez, régi stílus és megvan rá a védekezési taktika (detrroit 2004-ben már megoldotta)
megfordíthatja még a heat, de nem shaq-nek kell megoldani, mert nem ő a proléma (mivel jelenleg egy átlagosnál jobb régivágásu centernek felel meg, sok sok gyenge ponttal... ettől még ott van a pályán másik 4 ember, gyerünk, lehet elővenni a tartalék lapokat-nézzétek meg, mennyit dobott a heat kispadja.. semmit....), hanem hogy tőle várják és így nem nehéz védekezni.
-
#5750 ok :)
én úgy látom, hogy a dallas akkor is megverte volna, ha lett volna Stoude, de biztos nehezebb dolguk lett volna (úgy gondolom, nem az emberállomány, inkább a koncentráció és az ötletek merültek ki a sunsnál a végére, dallas meg most játszik talán a legjobban...) -
#5749 Jah,és pont a döntőben. Hát remélem kitalál vmit a Heat,mert így elég sima lesz a párharc.