NBA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nbaTV dailyt sajna nemtok én sem, de itt a fórumba mindig linkelnek napi összefoglalókat
mixmakers
mixmakers
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
egyébként nem tud valaki olyan oldalt ahol le lehet szedni ilyen összefoglalókat? mert ami volt ilyen az már nem megy😞 a Howlwolves volt az. a davka-ról meg elég lassan csordogál.
Tuti. Amúgy úgy hallom, az elsõ meccs Lakers-Knicks lesz 16-án.
Egyébként boldog szülinapot Precision! (Milyen meghitt itt a hangulat, mindenki felköszönt mindenkit 😄)
Egyébként boldog szülinapot Precision! (Milyen meghitt itt a hangulat, mindenki felköszönt mindenkit 😄)
az hol és mikor derül ki hogy lesz-e nba a sport1en?ájánlom hogy legyen!<#papakacsint>#papakacsint><#crazya>#crazya>
ez van , ha kell használjátok ....
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
na chello nem reagál, úgyhogy felraktam ide, ha kell rakjátok ki 😉
banner
banner
izé, kéne olyan felirat is mint a régi banneren volt, hogy "A Sport1 -en leadott meccsek eredményeit ne írd be" v. vmi hasonló...szvsz.
Bazinga!
wá dejó lesz,ha adnak meccseket,csak sajnos a sport 2-t nemtudom befogni,pedig az kéne,mert szeritnem a mecsek nagy része azon lenne
nem csak ez az egy levél van, többen is kaptak hasonlót, bár attól még nem biztos, hogy tényleg meg is valósítják, amit beígértek. De azért azt mondanám, mostmár nagyon valószínû, hogy tényleg adnak majd meccseket.
kész is az új banner, ahogy a chello megengedi ("karbantartás" miatt nem elérhetõ az ftp...) fel is rakom 😉
de azért még nem kell kp-nek venni ezt a sport1-es levelet sztem...
de azért még nem kell kp-nek venni ezt a sport1-es levelet sztem...
a sport1en menjenek az eddigi mûsorok a sport2t meg nevezék ki nbatv -nek, és egész nap nba menjen rajta 😊))
Bazinga!
remélem most több meccset is leadnak majd vagy ne álmodozzak?😊 elvégre 2 csati is rendelkezésükre áll😊
meg aztán ismét hallgathatjuk majd Török Péter okosságait 😄
jah énis örülök h végre TV-n is láthatjuk...unom h a netrõ kell szedni a meccseket, aztán még a minõségrõl nem is beszéltünk
Kuss!-magyarázta.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
<#buck>#buck><#buck>#buck><#buck>#buck><#buck>#buck><#love11>#love11><#taps>#taps>
<#buck>#buck><#buck>#buck><#buck>#buck><#buck>#buck><#love11>#love11><#taps>#taps>
jóhír a sport1 -el kapcsolatban. Ez egy levél amit az egyik nba1.hu-n fórumozó emberke kapott:
"Tisztelt Nézõnk!
A hír igaz, a november 14-el kezdõdõ héttõl kezdve közvetítjük a
mérkõzéseket, de ennél bõvebb infot jelenleg még nem tudok adni, mert mi sem
kaptunk még meg a részleteket.
Üdvözlettel
dr. Potecz Judit
operatív igazgató
Tel: 06-1-236-9101
Fax: 06-1-236-9147
mail: [email protected]" <#vigyor2>#vigyor2>
"Tisztelt Nézõnk!
A hír igaz, a november 14-el kezdõdõ héttõl kezdve közvetítjük a
mérkõzéseket, de ennél bõvebb infot jelenleg még nem tudok adni, mert mi sem
kaptunk még meg a részleteket.
Üdvözlettel
dr. Potecz Judit
operatív igazgató
Tel: 06-1-236-9101
Fax: 06-1-236-9147
mail: [email protected]" <#vigyor2>#vigyor2>
Sajnálon a zelhalálozást de a sportolok többsége a dopping miatt hal meg.... és ez sajnos télleg így van aki sikeres sportoló vagy él sportoló szeretne lenni dopping nélkül szóba se állnak vele!!
Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK
jah 😞
reméljük ezentúé vmivel jobban meggondolják, hogy érdemes-e ennyit kockáztatni
reméljük ezentúé vmivel jobban meggondolják, hogy érdemes-e ennyit kockáztatni
Kuss!-magyarázta.
szörnyü😞 a sportolók is nagyon egészségesek de ugye rengeteget dolgoznak terhelve vannak minden nap és ezt nem minden szervezet tudja megfelelõen kezelni. meg ugye sok olyat hallani, hogy tiltott szereket használnak stb ami nem valami jó dolog. ki tudja mennyi köze van ezeknek a dolgokhoz, ezt csak a beavatottak tudhatják.
szegény szomszédom is teljesen egészséges volt, aztán 1 nap hirtelen szívrohamot kapott és elhunyt 😞
pedig erõs fizikumú, egészséges ember volt 😞
még borzasztóbb, mintha elõre lehetett volna látni :'((
pedig erõs fizikumú, egészséges ember volt 😞
még borzasztóbb, mintha elõre lehetett volna látni :'((
Kuss!-magyarázta.
elég sok nagyszerü sportoló halt meg ilyen hirtelen😞 nem is értem én ezt az egészet. soha nem tudjuk meg a miértekre a választ