11113
-
#5828 De szépen kimásolsz mindent a(z) NBA1.hu-ról! :D Gratulálok...
NBA1.hu -
Dexantreal #5827 de gyere ide. Ide felpakolom a draft híreit,meg csomó NBA hírt. -
Dexantreal #5826 sajna nem -
#5825 Nah látta vki a draftot? -
Dexantreal #5824 bazzzzzz....akkor megyek a pplive-ra...stream-t nem ismerem -
#5823 nem adja. én streamen nézem.... ha nézem.... -
Dexantreal #5822 meg adja a sport1,vagy2?bocs,h külön írtam... -
Dexantreal #5821 nézem-nézem-nézem
még soha nem láttam draftolást vazz...hajnalban pontosan mikor? -
#5820 csütörtök hajnalban draft!!!! :D -
#5819 Szép volt Miami!
Wade egy állat!
Mourning is miket művelt... 4., vagy 5. blokkja után milyen extázisban volt... Megérdemelte az öreg a gyűrűt! O'Neal gyenge volt ma is! Elszállt felette az idő sajnos! :( -
#5818 ünneplés
nézzétek meg a mérkőzés utáni ünneplést meg a többi eseményről készült videket :)
Shaq is táncol benne Riley-val:D -
#5817 dallas... -
Dexantreal #5816 sikeresen átaludtam a meccset, de amint látom, nyert a Heat.. szép lett volna, ha a Dallas nyeri, na mindegy. -
#5815 na de most nézem, hogy a sport1-en is ma ismétlik meg 22:45-től. akkor meglesz a teljes meccs egyben :) kira -
#5814 én meg hogy jártam...hajnalban nézem a meccset és félidőig maradtam fent, mert ugyis veszem fel. erre nézem mikor felkelek sehol a meccs, kiderült elment az áram éjszaka és nem vette fel....grr. erre most meg lemaradtam az első negyedről :( bakker! -
#5813 persze persze -
#5812 -
#5811 Biztos.... -
#5810 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Basszus, nem akartam sehogysem megtudni az eredményt, erre haver bejelentkezik MSN-en és ott van a nevében, hogy "A Miami a bajnok". Egyik szemem sír a másik nevet, mert örülök, hogy így lett, de így már nincs izgulnivalóm estére :( -
Doktor Lucsok #5809 -
MagyaR #5808 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Biztos lefizették a bírót! -
#5807 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hihi... :DASDASDASD BAJNOK A MIAMI, WADEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE -
MagyaR #5806 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!. Rohadt bírok mostmá télleg elmehetnek a pibe!!! Ennyire kinyalni wade se*gét! Akárkit akárhogy lökött fel, mindig neki fújták a faltot! Legalább 20 faltot fújtak neki! Abból talán 10 lett volna érvényes. Ugyanez volt az előző meccs végén is. Tehát számomra a dallas nyert! -
MagyaR #5805 Szntem a mostanit tutkó megnyerik! És azér elég sokat számít pl. hogy büntetődobásnál kifüttyög-e az egész közönség vagy nem, meg itt hazai pályán vannak meg stb.
Én igaz a dallasnak szurkolok, de mégis az az egy dolog nem teccik a jatekukba, hogy mindent távolról próbálnak bedobni, meg a terry folyton húzza az időt támadásnál :D.
De nem baj.
Amúgy ha miaminál nem lenne wade, már rég 4-0 lenne a dallasnak.
Miamival amúgy az a bajom, hogy olyan túl nagy képűnek láccanak a játékosok. Legalábbis ez a wade, meg az a befont hajú, akit kizártak a multkori meccs végén a sok büntető miatt.
Vhogy maga az arckifejezésein lehet látni ennek a kettő heatesnek, hogy olyan egoisták, meg mintha nem érdekelné őket az egész (ami gondolom nem igaz).
Legalábbis olyan mintha nem is izgulnának, vagy nemtom. Most ránézek pl. dirkre vagy egy másik dallasosra, azoknak láccik az arcán, hogy feszültebbek valamivel, és koncentrálnak meg stb.
A lazaság az télleg jó, de olyan mintha ezek ketten túlzásba vinnék...
Ezek persze nem konkrét tények, csak látszatra ezt tom mondani. -
#5804 viszont a Miami elég jól feljavult az utóbbi 3 meccsen. Az első kettőn nem voltak partnerek a játékban. mindenesetre meglátjuk :) Go Heat -
MagyaR #5803 Szntem dallas fog nyerni. Az első kettőt megnyerték otthon szal az utsó kettőt is meg fogják, és itt az utsó meccsen nem is játszott stackhouse, aki sorra szokta vágni a 3 pontosokat.
A dallas eddig mindig vezetett az utsó mspig (kivéve 4. meccs), azt jött a wade, aki vagy büntetővel, vagy egy 2-es dobással az utsó msp-ben megmentette a csapatot.
De dallasban a bírok is szntem inkább a dallasnak kedveznek, tehát ott nyílván lefognak fújni egy olyat, mint amit az utsó meccsen a wade csinált (lekönyökölte az 1ik dallasost). -
#5802 1x volt eddig példa erre, hogy a 3 középsőt nyerjék. de igen ez valóban nagy dolog! Viszont kétem, hogy sorban 4x meg lehet fogni a Dallas-t szvsz 7 meccs lesz és Miami. legalábbis remélem -
#5801 Szerintetek ki lesz bajnok? Szerintem nyer a 6. meccsen a Miami, legalábbis nagyon drukkolok nekik. Megnyerték mind3 hazai meccsüket erre mé gnem nagyon volt példa. MOst lendületben vannak. Főleg ilyen 3., és 5. meccs után. -
#5800 Slow ne menj már el innen! kivel fogok "vitázni" Shaq-et illetően? -
#5799 azt variálták a birók, hogy állitólag Howard időt kért a két dobás között. utána meg az edző még egyszer időt kért és ezért elfogyott ugye a meglévő időkérések száma és igy csak palán alól jöhetett a Dallas ezért dühöngött Avery mester. egyébként az, hogy fault volt vagy nem Wade ellen..hát nézzétek srácok amiket Haslem ellen befújnak végig a döntő alatt az nevetséges. Szinte mindig összeszed 5 faultot egy meccse amiből 2-3 ha valós. Sok a hibás fújás na de a büntetőket be is kell dobni...Meg volt a lehetőség Dallasi oldalon is de kettőt hibáztak a végén. ez van. -
#5798 2-0 nál is beírtam hogy a Miami lesz a bajnok...utánanézhetsz.. -
#5797 hát ha beírod egy 2-2 es állásnál hogy miami lesz a bajnok akkor sejthető hogy ők kerültek közelebb hozzá, ergo ők nyerték a meccset, szvsz. -
#5796 én nem néztem be hálistennek
micsoda meccs volt...én továbbra is a dallasnak szurkolok, utso momentumnál nemnagoyn láttam faltot...de mind1, meg nem is értem mit szaroztak utána a bírók annyi ideig
de jó meccs volt, hajrá dallas -
Dexantreal #5795 thanks -
#5794 Keddről szerdára virradóra 3kor -
Dexantreal #5793 Kövi mecs mikor lesz?:S Bakker, kéne egy ilyen mecs előrejelzés, amiket a sport1,2 ad, mint a foci vb topikba..ott előre kiírják a meccseket..nah,azt szívesen látnám itt is -
#5792 Nem árultam el semmit...ha kiírnám az eredményt akkor árulnék el valamit.. -
#5791 na léptem ebből a fórumból, nem hiszem, hogy ennyire csökkentek legyenek az emberek, hogy nem vágják ezt a feliratot a bannerben... csá -
#5790 gratulálok és köszi....:( -
#5789 Így van! Miami lesz a bajnok