11113
\'NBA\'
  • Tmac
    én meg rájöttem hogy tévedsz :D
  • egypszichonauta
    te egy hős vagy
  • Sheke
    rájöttem hogy a jojózás jobb mint a kosárlabda!
  • grizzly21
    sztem jobb mint a hosszu hajával:)
  • banok
    loál
  • precision

Hát tényleg
  • FrezeR
    láttátok már Nash-t? az Nba oldalon kint a fotója és kopasz lett elég fura igy
  • grizzly21
    na ez jól néz ki, jakoi sport, az van a 7es ferenciek teri megállojában
  • grizzly21
    köszi!
    Egyébként ez az ujjvédő eredetileg mire való? Nekem igazából azért kellene, mert most van egy jo kis gyürü amit elérek simán, viszont igy kicsit sebes is lett a kezem néhány zsákolás után:(
    a nevedről jut eszembe: ma vettem egy elég jó T-Mac sortot, azt hittem valami 10K felett lesz, de nagyon meglepődtem hogy csak 3000 be került. mennyi a reális ára egy ilyennek? adidas.com-on néztem de nem találtam semmilyen sortot.
    fekete, ehhez hasonlit ami itt van a képen

de azzal a különbséggel hogy nem rockets-es.
  • Tmac
    pl:

-Holdfény (and1 menüpont alatt a kiégészítőknél megnézheted hogy milyen cuccok vannak az üzletben)
    -nagyobb nike boltban
    -Footlocker (ami a váci utcában van és majdnem melette van egy nike bolt is ott is van)
  • grizzly21
    nemtom hol kérdezzem meg, talán itt:
    Sztetek hol lehet kapni ujjvédő cuccost kosárhoz?

mint amilyen itt is van Wade ujjain a bal kezén

Ma kb 4 boltban voltam, de egyikben sem volt:( Lehet olyat kérni amin szám van, vagy monogram?
  • KeKKSZike
    Inkább azt reklámoznátok, nem koppintanátok! Más munkáját lelopni, majd mintha te csináltad volna! Ez a magyar felfogás...
  • Dexantreal
    télleg?...csak átfutottam a honlapját....na de akkor szasz haver. Azé te meg vedd már figyelembe kekszike, hogy sokan nem ismerik ezt a honlapot, nekik tökéletesen megfelel, hogy honlapunkra pakoljuk a híreket :P.
  • KeKKSZike
    Nah egy újabb hulladék lap, amit NBA1.hu-ról koppintanak... Gratulálok! :P
  • Dexantreal
    nekem bejön,tecccik...csak így tovább...és nem lopok semmit onnét, nyugodt lehetsz :P...csak máshonnan
  • bazsi94
    Hajrá New Jersey
  • bazsi94
    hajrá New yersey
  • bazsi94
    kezdődnek a draftok
  • bazsi94
    Ha szeretitek az nba-t nézzétek meg a honlapomat nba honlap
  • Iori
    na ki van a joga bonito reklámjában?
    link
  • VinylToy #5848
    pfff...
  • Dexantreal
    ...ne bénázz te láma. Képzeld, ha egyszer te se találsz meg valamit, akkor majd a képedbe röhögöm én is ugyanezt, oké? Gondolom nem fog jól esni majd, szal vegyél vissza szépen a stílusodból...
  • VinylToy #5846
    te tényleg ilyen kis béna vagy, mindent meg lehet találni, csak keresni kell, érted, keresgélni, nem másoktól várni a segítséget állandóan.
  • Dexantreal
    a szám amúgy letölthető valahonnan?:S
  • Dexantreal
    aha,akkor irány Chicago Ben Wallace! Én csak örülök neki és thanks Frezer.

mellesleg a választ is a Space Jammel kapcsolatban. Jól emlékeztem rá. De nagyon tetszett a Space Jam...meglehet valahonnan még szerezni? esetleg warez?:S
  • FrezeR
    "Úgy néz ki a Detroit megtalálta Ben Wallace helyettesét Nazr Mohammed személyében. A szezon végén szabadügynökké vált magasembert 5 évre szóló 30 milliós szerződés köti a Pistons-hoz. Mohammed az idei szezonban a Spurs-el 80 mérkőzésen átlagban 6.2 pontot, és 5.2 lepattanót szorgoskodott össze."

info:bball.hu

ezek szerint a csapat már eldöntötte mi lesz :)
  • Dexantreal
    mind1,a Bulls csak nyert vele és J.R Smith is oda tart elvilleg..Chandler elmegy,de Smith jön és ő kemény csávó. Én Bullsnak szurkolok a kezdteketől és lehet, hogy lesz jó évük végre
  • Dexantreal
    100%én olvastam róla,hogy még nem döntött és akármi lehet...
  • FrezeR
    ezt gondolom tőlem kérdezed és nem az a dúrva, hogy ez a szám benne van tényleg a space jam-be :)

amugy igen 100% és főleg a pénz miatt!
  • Anthony001
    EZ 100%????
    DE DURVA, azt lehet tudni hogy miért?
  • banok
    de.
  • FrezeR
    ne üljön a topik emberek. Ben Wallace ment a Bulls-ba ki mit szól?:) ez azért nem kis hír.
  • Dexantreal
    mármint a szám...vagy vhol Space Jamben..nekem legalábbis úgy rémlik
  • Dexantreal
    Michael Jordan with the song R.Kelly I Believe I can Fly....

nem ez volt Space Jamben is, mikor a kis MJ ott dobálgatott az udvaron?
  • mateus33
    Kíváncsi leszek erre az olasz gyerekre!:)
  • mateus33
    Ezért ne állj be te is a sorba;) Vagy csináld úgy,h bemásolod,de átírod kicsit,kiegészíted a saját véleményeddel stb. Hajrá!
  • Dexantreal
    szindi=szidni
  • Dexantreal
    Köszönöm, tudtam, hogy szindi fogod a géportált, mint a bokrot.De egyenlőre csak ehhez értek:P. Vállat vonok a lopkodás terén,mert véleményem szerint nagyon sokan ezt csinálják, szal... továbbra is mosom kezeim és mondom azt, amit előbb: sokan nem is tudnak arról az oldalról, szal nekik ez jól jön:P.
  • KeKKSZike
    Egyáltalán nem tetszik, szutyok GPortal-os oldal! Ezzel meg egyáltalán nem értek egyet, hogy szétlopkodod a híreket! Keress külföldi NBA honlapokat és onnan fordítgass vagy valami... De hogy ugyanazt másolod ki-be! :D
  • Dexantreal
    más is ezt csinálja az oldalán..én mosom kezeim,nem én kezdtem...szted honnan a rákból vegyem mégis?Sokan azt se tudják,hogy van az oldal,nekik jól jön,hogy dúskálhatnak NBA hírekbe :P...rájuk is gondolni kell..de,ha már itt tartunk...

oldalamhoz amúgy mit szólsz?