11113
\'NBA\'
  • Tmac
    a footlockernek ha jóltudom nincs magyar oldaluk. A nike bolt neve meg dynamic sport (ha jól tudom még 2 plázában van ilyen hasonló üzlet) ha googlebe benyomod akkor szerintem kidobja hogy melyik 2ben. Andisat hol nézted a holdfényben vagy a mammutban?
  • grizzly21
    nem tudom, netoldaluk van?
  • Tmac
    Mintha vasárnap láttam volna a pesti footlockerben (váci utcában van) és mellette van egy nike bolt is ott nézted?
  • grizzly21
    basszus sehol nincs ujjvédő..
    jakoiban elfogyott, and1ban sem látom, hol lehet még?
  • mateus33
    Hát nemtom miért nem engedélyezik sehol máshol csak az NBAben,majd utánakérdezek:)
    Jaja,ha oldalról éri a palánkot ugyanúgy kint van mint mikor felülről pattan a palánk tetejére.
  • grizzly21
    egyébként ez miért van, hogy hátulról nem lehet blokkolni? ha jól sejtem akkor a horihorgas betoncenterek támadójáték gyilkolása ellen. de egyébként alig ismerik ezt a szabályt.
    meg azt se szokták tudni, hogy ha pl palánkot ér oldalról a labda az kinnvan.
  • FrezeR
    igen az nagyon nagy volt! mindig borsódzik a hátam amikor látom ;)
  • KG21
    és amikor Jordan két kézzel leszedte a palánkról a csórikám ziccerét? Az full hátulról volt, de nagyon jól nézett ki!
  • FrezeR
    pár éve volt egy ilyen jelenet amit Barkley követett el. nagyon szép volt és top10 első:) nem fújták be.

nekem a kedvenceim: Shaq,Kobe,Wade,Jordan természetesen na és Pippen.
  • mateus33
    NBAben nem fújják be hátulról szabályos blokkot,máshol befújják.
    Az ujjvédő meg arra jó,ha pl. megzúzódott vagy vmi hasonló történt az ujjaddal,akkor nem engedi annyira szabadon mozogni,elvileg védi.
  • grizzly21
    jah, én is igy gondoltam, csak ma pályán valaki okoskodott hogy az szabályos..na mindegy, nem sok tétje van a dolognak.
  • Tmac
    1. Ha jól tudom a fiba szabályok szerint fault (de nem 100%). Nba-ben nem tudom mert ott kicsit más szabályok vannak.
    2. Az ujjszorító is olyan mint a csukló- ill a térdszorító. Ha meghúzod az ujjad akkor van értelme használni. De sokan csak díszként hordják.
  • VinylToy #5896
    bíró válogatja, itthon asszem bármit csinálsz hátulról (szabályos, vagy nem) le kell fújni.
  • grizzly21
    hát, az nba live-ra ne alapozzunk, a fifában évekig nem volt kezezés mégse szabályos:)
  • Dexantreal
    1. Szerintem szabályos, mert az NBA Live 2006-ba az ellen odafut ziccert dobni, O'Neil-lal oda rohanok és bamm egy hatalmas blokk hátulról...

2. Lehet...szerintem inkább csak ilyen dísz, meg jobban néz ki tőle az ember....passz:S.
  • grizzly21
    2 kérdés:
    1. NBA-ben ha szabályosan, de hátulról blokkolsz az szabályos? Régen valahol azt hallottam hogy az fault..de nem tudom hogy van ..
    2.az ujjvédőt mire használják? zsákolásnál a bör megvédésére?
  • mateus33
    Ray Allen, Amare Stoudemire, D. Wade, P. Stojakovic, A. Mourning, Baron Davis, Grant Hill, S. Marbury
    "régiek" közül: Michael Jordan, D. Mutombo
  • Dexantreal
    Aha, de azért nekem kedvenceim. Most, hogy mondod, viszont a sor végére oda bigyeszteném még Iversont én is, mivel jó játékosnak tartom.
  • grizzly21
    szép kis névsor, én James helyett Kevin Garnettet, Wade helyett meg Iverson-t mondanám, ezek az új csillagok engem nem győztek meg. Lebron mozgása is tök darabos messze nem olyan művészi mint MJé volt.
  • Dexantreal
    Michael Jordan, LeBron James, Dwayne Wade, Kobe Bryant, Tracy McGrady, Vince Carter
  • banok
    Jordan, Iverson, Malone, Bryant
  • VinylToy #5887
    Michael Jordan, Glenn Rice, Hakeem Olajuwon
  • egypszichonauta
    wade,bryant,mourning a sorrend
  • webibebi
    Nekem Lebron aztán Wade
  • Anthony001
    Köszi:)
    The Rock: nekem Dwyane Wade,Carmelo Anthony, Allen Iverson
  • The Rock
    Nektek kik a kedvenceitek?
  • FrezeR
    nem komoly szerencsére. egy elveszett labdáért harcolt és ütközött a saját kispadjukkal. a térdét fájlalta de pár nap és rendbejön, mondták:)
  • Anthony001
    Hogy sérült meg?
    Komolyabb a baja?
  • webibebi
    jah főleg nem entonyra
  • FrezeR
    igen erre fogták. de hát szerintem nem egy emberre épül ez a csapat..:S
  • webibebi
    akkor bocs!de jah égés volt!de amikor megsérült az entony akkor kezdtek szétesni
  • KG21
    Chris Paul volt az és sztem égés, hogy csak alig (4 pontttal) tudtak nyerni egy Brazília ellen
  • webibebi
    nba.com
  • Dexantreal
    hol lehet nézni?
  • webibebi
    Láttátok az USA-Brazil meccset??A brazil csákó az uccsó pillanatban egy-egyezni akart a jamessalel is vesztette maj kikaptak
  • grizzly21
    télleg mjad jövöre nézném az nba-t de sport1em nincs. neten hol a legjobb?
  • grizzly21
    naja de nem gáz, ide is lehet irni sztem, mostmég ugysincs nba
  • egypszichonauta
    az nem volt szép hogy a jordanes topicot bezárták,minden idők legnagyobb sportolója megérdemeli!
  • mateus33
    Komoly kis cselek vannak benne:)
  • Dexantreal
    Uhh, mit találtam most a neten:

streetball