NBA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

oppps bocs tényleg
csak azt hittem te valami másról beszélsz!

REAL MADRID

precision
ehh, hát nem errõl beszéltünk végig? 😄

Bazinga!

mikor?
hol?

REAL MADRID

precision
jó hírek...végre nba a tvben 😊

Bazinga!

Leszrom mivel van tele a ládájuk!
De azért válaszolhatnának!<#eplus2><#eplus2><#eplus2>

REAL MADRID

FrezeR
igen kb én is heti 2 meccsre saccolom. az szupi lenne😊

egypszichonauta
jeeeeeeeeeeeeeeeeeee végre!!!! qrva nagy örömmel töltött el mikor megláttam a nemzeti sport.hu-n a cikket<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>

zaki
gondoltam már tele van a padlásuk a zilyen levelekkel <#vigyor>

Na én meg pont tegnap írtam a sport1 nek hogy lesz-e NBA közvetítés!<#eplus2>

REAL MADRID

KG21
Egy évnyi szünet után visszakerül az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) a Sport TV képernyõjére.

Miután az NBA képviselõivel sikerült megegyeznie a televízió elöljáróinak, így a magyar szurkolók, akik érdeklõdnek a világ elsõ számú ligája iránt, az alapszakaszból harminchat, a rájátszásból tizennégy mérkõzést láthatnak.

Továbbá képernyõre kerül még döntõ összes találkozója, és az All-Star gála is.

Nemzeti sport onlineról az info

Ti hogy számoltok? Sztem ez heti kettõ lesz, de nem gondoltam át, csak saccolok

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

zaki
nem tudom, én csak a témát nyitottam meg :/

Slow
na jah 😄

(cseréltesd ki már léccci a bannert vazze, te vagy a témagazda, nem? hö? 😉)

zaki
ok, rendben, thx. hátha kibírtuk majd másfél év nba nélkül, akkor az a 3 hét semmi nekünk 😄

Slow
konkrétan azt mondta a bõr, amit leírtam... dec 15, suns-dallas...

FrezeR
nah végre ez már valami😊

zaki
azé nem mondtam idõpontot, mert csak azt írták hamarosan... <#whatever>

de reméljük nem kell dec 15-ig várni <#whatever>

Tmacy
énis láttam az NBA reklámot és tökre felvidultam!
De idõpontot nem mondtad csak azt hogy hamarosan,bár ez a december 15 amit mondtál még elég sokjá lesz 😞

KeKKSZike
Nagyon örülök én is,hogy tudunk majd NBA meccseket nézni a TVbe! De az méég 3 hééét! 😞

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Slow
photoshop, meg imageready

Palinko
melyik progival csináltad? nekem tetszik
Slow
na akkor aki teheti pls cserélje le a bannert erre.
köc 😉

zaki
ÉS IGEN! MOST LÁTTAM A SPORT2N EGY NBA-S REKLÁMOT, AZT ÍRTÁK, HAMAROSAN <#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

szal már télleg tuti <#papakacsint>

KG21
dec 15?? hát jól elcsúsztak vele 😞(

<#worship><#eljen><#taps><#taps><#eljen><#worship>

REAL MADRID

Slow
dec 15 suns-dallas --> sport1 (vagy 2) -en
(most mondta a faarcú csaj)

Palinko
hol nézed az összefoglalót? és mikor?
KG21
Én láttam Clippers meccset, a Wolves elleni hosszabításost. A Clips évrõl évre jobb lett, és mostanra beértek a fiatal tehetségek. Brand elképesztõ, minden évben valami új mozdulatot ad a játékához, én a top5 PF közé sorolom. Chris Kaman végre nem sérült, és elég jól játszik. Cassellt idén már nem fertõzi a Spree vírus, és pont egy ilyen veterán kellett a fiataloknak, hogy rutin is kerüljön az egyvelegbe. Én ebben látom a sikert. Nameg ottvan még Corey Magette is, sztem nem kell bemutatni. Vicces volt, hogy a közvetítés alatt mutatták azokat a sztárocskákat, akik átpártoltak a Lakers meccsekrõl😊) (Billy Crystalra emlékszem konkrétan) Szal õk lettek a jobbik LA csapat mostanra.

Slow
jah, igen... Clippers-Cassel... döbbenet 😊 sajni nemláttam még idén clippers meccset, de tuti, hogy jól összerakott csapat, mert sztárjuk nem sok van... (pontosan: nem egészen egy...😉)

Slow
én csak azért írtam amit írtam lakersrõl, mert sztem már nem eredményes az olyan csapat, amit egy ember húz...

és szerintem nem bénábbak Kobe mellett a többiek, mint a nba "nagyátlaga", nem kéne erre fogni...
egyszerûen nincs kialakítva modern kosarazás... "régi" az edzõ 😉

Slow
jól jön ez a lékersz...
nekem a torontó bénázására vígasz 😊

FrezeR
és szerinted melyik csapatban lenne jó helyen? én remélem, hogy vált és nem azokra hallgat aki szerint örökké egy klubbnál szolgálni az igazi nagy dolog. ami szép meg dicséretes de vajon megéri e egy nem ütõképes csapattal? kétlem...

KG21
én nagyon szeretném, hogy váltson, mert ebben a minisotában sosem lesz bajnok.<#shakehead> Cavs meg csak addig marad jó, amig Z meg nem sérül, ami szinte mindig bekövetkezett az utóbbi években.

FrezeR
na ja van benne valami. kell a változás😊

KeKKSZike
Én örülnék ha Netsbe menne! 😄 Jó a Cavs, csak nekem vmiért nem szimpi! 😄 Amúgy KG-nak szerintem már jót tenne egy kis változatosság, mint Bryant-nak is!

FrezeR
a Cavs is jól nyomja. 8 gyõzelem zsinórban! s a nagy kérdés vajon KG elhagyja e a csapatát? mit gondoltok?

KeKKSZike
Örömmel látom, hogy fellendült a topic! 😄

Lehet, hogy igazatok van abban, hogy Kobe önzõ, de szerintem hatalmas tehetség, félelmetes, hogy miket tud csinálni. Én ugye az összefoglalókat szoktam nézni és csak ámulok-bámulok! Jordan-t látom benne. LeBron James-t NEM szeretem, nem tehetek róla. Nekem Õ (egyenlõre) unszimpatikus.

Én amúgy New Jersey Nets, Denver, de fõleg DETROIT drukker vagyok! 😄 Spurs-t meg nagyon utálom! 😄

egypszichonauta
vmi újjabb hír közvetítésekrõl?kobe-t nem szidni me jó játékos tény hogy a csapattársai gyengék,szerintem az idei év mvp-je wade lesz,nézem minden nap az összefoglalókat és amit õ mûvel...<#wow1>

precision
azért O'Neal -el, Fisherrel egész jól elvolt...csapatjátékos õ, ha jó játékosokkal van körülvéve

Bazinga!

Palinko
hát igen õk ketten sem semmik.fõleg Odom. de a többiek,hát nem tudom
KG21
tavaly emlékszem azon derültem, hogy mialatt Kobi sérült volt Odom, meg Butler milyen jól kezdett játszani😊)

KG21
azért Odom pl nem lenne olyan rossz, csakhát nem sûrûn kap labdát õszentségétõl

Palinko
hat Divac,biztos nem a legnagyobb durranás.nem tudom,akkor hogy játszik a Lakers,ha nincs a pályán Kobe,akkor vállna el,hogy kinek van igaza.
5w0rdf15h
Nem az a baj, hanem az h pancserokkal van körülvéve

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

KG21
mert Kobi egyszemélyes csapatnak képzeli magát

Palinko
ha Kobe jol jatszik,akkor miert kell vani 5 evet? 😞
KG21
egyetlen vigaszom a wolves bénázására, hogy a Fakersz mégszarabb 😄D

😊 ja

REAL MADRID

Mincsi
mondjuk nem igazán értek a kosárhoz, de nagyon érdekel....
teccik ez a sport, de sajna nem próbálhatom ki, mert az egész hetem tele van, meg ilyenek...mondjuk most van rá lehetõségem legalább megismerni.
Úgye??

Rush!

az mondjuk igaz hogy a csomagok ára rohamosan nõ Mo-on!
Mondjuk én bajai vok., és itt kb. 5éve volt utpljára kártya árus!

REAL MADRID

KeKKSZike
Idén szerintem BIZTOSAN nem! 😄

Én se gyûjtöm már a kártyákat, de nekem is megvannak még a régiek! 😊 Mostmár nincs rá pénzem, hogy 4000FT-os kártyacsomagokat vegyek! 😄