NBA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
csak már nem volt tiszta h akkor most tényleg lesz e vagy sem. na meg hogy mikor. és kössz
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
jah és Garnettnek muszály minden meccsen súrolnia a verekedés határát? 😊
nemláttam másik ilyen csókát, aki ennyire nem viselné el, ha hozzáérnek...😉
jah... és a bannert valaki nem csinálja meg? nincs itt házigazda?
Sland: Lesz NBA közvetítés, december 15 vagy 18, nem emlékszem már pontosan!
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
az, hogy MJ-hez, meg Magic-hez hasonlították, az egyszerûen felháborító és sértõ rájuk nézve, egyben nevetséges is, valószínûleg nem látták a meccset (ez az egy mentségük lehet)... mindenesetre nem kell kosárlabdáról cikket írni annak, akinek köze nincs hozzá...
épp most lett vége nálam a rockets-grizzlies meccsnek és mindjárt kezdõdik az a bizonyos lakers-netz 😉
Nem beszélve arról hogy akkor még nem akkora egoja bryantnek.
I love this game!
Nem kritizálni akarok senkit, de Kobe most holvan egy MJ vagy Magic szinttõl? vicc...
I love this game!
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
majd csak figyeljétek meg, hogy nem lesz rendes csapata, mert amit csinál, az mindenkit degradál és, ha nem hajt egy csapat és nem hisz magában, abban tökmindegy, hogy ki a szuperhátvéd...
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
TMac se csinált nyarat, amikor egyedül nyomta (ugyanilyen jól, mint Kobe most)
jah, és Jordan még kb ok (de azért nem ok, mert akkoriban ez a stílus hatékony volt, a szabályok meg az újdonsága miatt, ma pedig nem mûködik), de Magic Johnson... az nagyon nem, szerintem legalábbis, õ egy mûvész volt, értette a kosárlabda "lelkét"... 😉
Nem csak én gondolom így!! Bryant egy jobb csapattal...
a jelenlegi Lakers keretben nincs olyan kvalitású játékos aki legalább egy 15.0 pontátlagot el tudna érni, MERT Bryant ennyit vállalkozik
DET nagy meccset nyomott WAS ellen!! Sajnos kikaptak, de én még mindig azt mondom, hogy hajrá DETROIT! 😄
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Itt megtudod néni az összes meccs összefoglalóját, én is itt szoktam!
REAL MADRID
REAL MADRID