11113
-
#5948 na úgy döntöttem h most ha lesz sport2-m elkezdem nézni az NBA-t(márha hajnali 2-kor tudom nézni).vki eltudja mondani h mikor adnak meccset? -
#5947 Manapság az európai élcsapatok felveszik a versenyt egy közepes szintű NBA csapattal,mint láthatjuk. Kíváncsi leszek a Suns-ra,h mit játszanak:) -
#5946 erről nem tudtam....
most nézem a moszkva-clippers meccset és nagyon szenved az LA.... -
#5945 Milyen mítosz? Tavaly a Maccabi megverte a Raptors-t:) -
#5944 megint lebomlott egy mitosz... :( -
#5943 '-a' :)
Mondjuk a Sixers nem egy kategória a Spurs-el vagy mondjuk a Suns-al,de hát akkor is:) -
#5942 Uhh az komoly:)
Megnéztem a volna a meccset. -
lord nihilus #5941 keksz -
#5940 De szégyen a Sixers!!Kikaptak a Barcelonától!!!99-104re -
#5939 köszi a gyors választ :) -
#5938 okt 31 -
#5937 Mikör kezdödik? -
#5936 valaki ismeri LAMAR GREEN-T mert van 1 eredeti champion mezem és eladó 9000e-ft -
#5935 ilyesmit az nba1.hu fórumán kérdezgess.... XD -
Dexantreal #5934 Remélem sport 1 és 2 adja majd. -
Tuti #5933 Nemtudjátok, hogy honnan lehet meccset letölteni??? -
#5932 dede,megnéztem,chicago-miami és phoenix-lakers meccsekkel kezdődik 31.-én de előszezoni meccsek már okt.5-től -
#5931 október 31nem?
-
#5930 vhogy nem pörög a topic(nem is csodálom,majd ha beindul a szezon),de tényleg mikor is kezdődik? -
ágybanalvó #5929 pau gasol volt a legjobb megláccik hogy nba-s :D -
#5928 Hát inkább spanyolok mint görögök:)
Én az argentínoknak szurkoltam leginkább,de nem volt kimondott kedvenc. -
lord nihilus #5927 nyehehehehe én örülök a Spanyoloknak ;) -
#5926 3. lett ámeriká.... :( -
Tmac #5925 Sajna nekem is azt kell mondanom hogy megérdemlik amíg a kező 5 nem hasonlít kb ehhez[shaq,garnett,kobe, t-mac,kidd v. A.I.] addig nincs értelme a dolognak . A mostani wb-n is csak 2.5 sztár volt ott és ebből a feledik szárt mutatott jó teljesítményt (carmelo-t én nem tartom olyan nagy sztárnak)
de addig nem is lesz újra dream team még tényleg nem azok mennek akik a különféle posztokon tényleg a legjobbak... -
#5924 kár ,hogy kikaptak.... :( -
#5923 nba tv-n fennvan a meccs? -
#5922 nemtom én meg se lepődök. nem tartom sztároknak őket...sztároskodnak, de a régi nagyokat valahogy az én szememben nem érik utol (MJ, Reggie, Olajuwon, Drexler, Magic, Shaq, Barkley stb).
Ez a Carmelo is milyen unintelligensen nyilatkozik.. -
#5921 kiestek shit,shit,shit -
#5920 Hm,sajnálom:( -
#5919 hát wade általában betörésekből szerzi a pontjait de sztem is a wade jobb mint anthony!számomra a csalódás a kedvenc a LeBron:( szinte semmit nem csinál pedig nagyon ott lehetne -
#5918 Wade sztem sokkal jobb játékos mint Anthony,de itt a VB-n nem látszik annyira,legalábbis számomra. Carmelo nagyon jól dobja a távoliakat is,míg Wade inkább a betörésekből szedi össze pontjait. -
#5917 sztem wade nagyobbat jáccik mint az anthony,mer wade a padról dobál ennyit -
#5916 semmenyit:D de mé pont champion??mé nem reebok -
#5915 C. Anthony nagyon nagyot játszik az EB-n,sztem messze a legjobb amerikai,pedig ott van Wade meg James is:) -
#5914 [IMG]http://C:\Documents and Settings\a\Asztal\FGS[/IMG] -
#5913 Szerintetek mennyit ér 1 Lamar Green Phoenix Suns-os champion mez?(very old) -
#5912 fiba2006.com -
ágybanalvó #5911 Valaki tudna nekem segíteni abban hogy hol tudom megnézni a kosár vb-n szereplő csapatok összes játékos nevét, mert én sehol se találom.. előre is kössz -
Tmac #5910 A váci utcára gondolok a ferenciek terénél és a mammutban is van egy and1 bolt ott is nézd meg szerintem. -
#5909 holdfény, még ebben a topikban linkelte valaki.
a váci utca az a ferenciek tere mögötti, vagy a váci utra gondolsz?