NBA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KG21
megnéztem, nem volt abban a szóváltásban semmi különös. Cook fejencsapta KG-t zsákolás közben, és még utána be is szólt neki valamit. Örülhet, hogy Garnett higgadt maradt (mint mindig)

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

KG21
sõt már 14. szerdán is lesz NBA Action, rögtön kettõ is egymás után

KG21
szombaton meg lesz NBA action is, 11:15 kor. Good ol' days 're back again 😊)

Sland
honnan az infó?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Iori
azon a hétvégén meg ATL-DEN

I love this game!

Sland
visszaolvastam 😄 .
csak már nem volt tiszta h akkor most tényleg lesz e vagy sem. na meg hogy mikor. és kössz

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

zaki
olvass vissza 😊

dec 15-én, azaz jövõ hét csütörtökön phoenix-dallas.

Sland
mikor lesznek már a sport1 en a közvetítések? ezer félét modtok itt de nem tok kiigazodni...

KG21
délutánra van tervbe véve a mûsor, mert ma reggelre ért csak le, érdeklõdéssel várom

Slow
KG, érdemes megnézned, ha nem tetted, a 2-i Wolwes-Lakers meccset 😊

jah és Garnettnek muszály minden meccsen súrolnia a verekedés határát? 😊
nemláttam másik ilyen csókát, aki ennyire nem viselné el, ha hozzáérnek...😉

jah... és a bannert valaki nem csinálja meg? nincs itt házigazda?

FrezeR
Boldog Szülinapot 😊

Sland
köszi. és HB!!!

KeKKSZike
Köszönöm szépen srácok!!

Sland: Lesz NBA közvetítés, december 15 vagy 18, nem emlékszem már pontosan!

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

egypszichonauta
de a sport1en vagy a sport2ön lesznek a közvetítések,vagy mindkettõn?

Tmacy
Boldog Szülinapot Kekkszike

Sland
jah és visszaolvastam szal nem kell a láma song meg a láma kép

Sland
banyek most akkor lesz nba a sport 1 en vagy nem? mert a honlapon nincs olyan hogy nba közvetítés lenne.

precision
HB = Happy Birthday😊

Bazinga!

McGrady
happy bday, Kekkszike

Kuss!-magyarázta.

Palinko
egyfajta grafit keménység 😊)
KeKKSZike
HB? Az mi? 😄

Slow
nah, megnéztem azt a LA-NJ meccset és az volt, amirõl beszéltünk, iszonyat elszórás, önzõzés... akkor alakult ki némi csapatjáték LA-ben (kb 5 percre) amikor Kobe a padon ült... egyébként jó meccs (csak bosszantó), hosszabbítás is van (ami Cook-nak köszönhetõ egyébként), majdnem bunyó is van (természetesen Kobe és Carter között...😄)

az, hogy MJ-hez, meg Magic-hez hasonlították, az egyszerûen felháborító és sértõ rájuk nézve, egyben nevetséges is, valószínûleg nem látták a meccset (ez az egy mentségük lehet)... mindenesetre nem kell kosárlabdáról cikket írni annak, akinek köze nincs hozzá...

precision
HB!

Bazinga!

Slow
hát töltikézzed a davkáról, én a szezonban már kb 10-12 meccset megnéztem...😉
épp most lett vége nálam a rockets-grizzlies meccsnek és mindjárt kezdõdik az a bizonyos lakers-netz 😉

zaki
hú mekkora meccs lesz... már nagyon ki vagyok éhezve az nba-re... ez élõ meccs lesz, vagy felvételrõl fog menni? remélem török péter majd osztja az észt ezerrel, bírom a zöreget <#buck>

Slow
dec. 15 suns-dallas...

még mindig 😛

egypszichonauta
még nincs kiírva következõ hétre meccs a sport tv-n,de látott haverom egy reklámot amiben írták hamarosan...már nagyon türelmetlen vagyok,(pedig több mint egy évet kibírtam akkor ez a néhány hét semmi)

Iori
nem volt akkora ,igy 😊

I love this game!

KG21
na igen, de a 3 bajnoki miatt behülyült és azt képzelte megy neki egyedül is. Összeveszett a melákkal, és 2004-ben Shaq már csak alig kapott tõle labdát, inkább mindet elhajigálta, merthogy õ a csapat sztárja, majd õ megnyeri. Nem csoda hogy Shaq lelépett, és nem hinném, hogy sokan játszanának szívesen Kobival.

Iori
Nem a pontok hiányoznak, hanem egy normális csapat és müködõ chemistry.
Nem beszélve arról hogy akkor még nem akkora egoja bryantnek.

I love this game!

Iori
gondolom az origoról van 😊, azok annyira értenek a kosárlabdához mint amennyire én a bridgehez (azaz semennyire)
Nem kritizálni akarok senkit, de Kobe most holvan egy MJ vagy Magic szinttõl? vicc...

I love this game!

banok
Én továbbra is állítom, hogy Kobe-nak kellene egy ponterõs társ és akkor futna a szekere a Lakersnek. Mikor Shaq LA-ban volt akkor zsinorban 3-szor nyertek bajnokságot.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Slow
áhh, Kobe a két Wallace-t is "megállítaná" 😛

majd csak figyeljétek meg, hogy nem lesz rendes csapata, mert amit csinál, az mindenkit degradál és, ha nem hajt egy csapat és nem hisz magában, abban tökmindegy, hogy ki a szuperhátvéd...

5w0rdf15h
Ha mondjuk elmenne a Detroitba na az lenne aztán LOL ott akkor megállíthatatlanok lennének a két Wallaceszal 😄D

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Slow
igen, itt kettéválik a szemlélõk véleménye: Kobe egy jobb csapattal (lehetõleg egy védekezõgépezettel), vagy a Lakers Kobe nélkül...

TMac se csinált nyarat, amikor egyedül nyomta (ugyanilyen jól, mint Kobe most)

jah, és Jordan még kb ok (de azért nem ok, mert akkoriban ez a stílus hatékony volt, a szabályok meg az újdonsága miatt, ma pedig nem mûködik), de Magic Johnson... az nagyon nem, szerintem legalábbis, õ egy mûvész volt, értette a kosárlabda "lelkét"... 😉

KeKKSZike
"Hiába érezte úgy a Lakers-szurkolók többsége, Kobe Bryant révén szinte Michael Jordan vagy Magic Johnson reinkarnációja tért vissza a kosárlabdapályára, a sztár 46 pontja ezúttal kevésnek bizonyult a New Jersey Nets ellen."

Nem csak én gondolom így!! Bryant egy jobb csapattal...

KeKKSZike
Megnéztem az összefoglalót!! Azért félelmetes, hogy hogyan szórta a hármasokat! 😄 Nem is a hármas vonalról, hanem még +1 méter!! Én a NJN-nek dtukkoltam, szóval örültem, hogy nyert a Nets, de azt kell ismerni, hogy Kobe napjaink egyik, hanem a legjobbja!!

KG21
és ez mit bizonyít? rávágott mindent ami a kezében volt, és kikaptak. 36 kísérlet a mezõnybõl, nevetséges.

egypszichonauta
tessék ha már kobe-nál járunk,vasárnap dobott a nets ellen 46 pontot de így is kikaptak,(a másik oldalt kidd 35öt(!))

Iori
ja, sztem az sokat mond hogy még AInél is többet vállal 😊

I love this game!

Slow
kár ilyeneket mondani, hogy nincs olyan kvalitású játékos, mert ezt nem derül ki, hiszen Kobe dob el mindent...

KG21
Lamar Odomnak érdekes módon Miamiban még 17 pontos átlaga volt. Aztán most visszaesett 14 pontra, pedig egészen eddig évrõl évre fejlõdött. Az állítás szerintem tehát így helytálló:

a jelenlegi Lakers keretben nincs olyan kvalitású játékos aki legalább egy 15.0 pontátlagot el tudna érni, MERT Bryant ennyit vállalkozik

KeKKSZike
KG21: Van abban is igazság, amit mondasz, de... Gondolj csak bele! Ha Bryant nem vállalna ennyit, akkor hol lenne a Lakers? Még ittse... 😄 😄 😄

DET nagy meccset nyomott WAS ellen!! Sajnos kikaptak, de én még mindig azt mondom, hogy hajrá DETROIT! 😄

banok
én azt gondolom, hogy a jelenlegi Lakers keretben nincs olyan kvalitású játékos aki legalább egy 15.0 pontátlagot el tudna érni. Ezért vállalkozik ennyit Bryant.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

KG21
én pedig azt mondom, ha Kobi csak a felét dobná el a sok örült triplának, és egy kicsit a többieket is hagyná érvényesülni, már lenne 1-2 társa, és még a rájátszás is meglenne. érdemes volt figyelni, mit mondott a kommentátor. Senkinek eddig soha nem volt ennyi mezõnykísérlete, mint Bryantnek. Szeret dobálni az ürge, de többségében ez a csapat kárára megy.

5w0rdf15h
Ez télleg nem semmi volt a mi Kobe csinált, úgy szórta a 3 pontosokat mind más a büntetõket, egyszerûen nem tudták fogni 😄DDDD ha lenne 1-2 társa akik csak a felét csinálnák amit õ megint lenne vmennyi esélyük a rájátszásban..

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

KeKKSZike
http://www.nba.com/

Itt megtudod néni az összes meccs összefoglalóját, én is itt szoktam!

<#rinya><#sir>

REAL MADRID

és én nem láttam!

REAL MADRID

KeKKSZike
Gyerekek... Amit Kobe csinált a SEA ellen!! Hát azért az valami félelmetes... Nagyon tud ez a Bryant!!