11113
\'NBA\'
  • FrezeR
    majd belelendül :) bár túl sokat tőle már nem várhatunk sajnos!
  • banok
    O'Neal: 24 perc, 7 pont, 5 lepattanó... ejnye...
  • FrezeR
    ez elég nagy zakó volt, engem is meglepett a dolog! biztos túlságosan az ünneplésre gyúrtak a srácok :S
  • egypszichonauta
    én is,hogy tudott ennyire kikapni a miami?annak örülök hogy a lakers kobe nélkül nyert!
  • N1ggA
    megdöbbentem
  • jbal
    ja.igaz h nem ÉLŐ
  • ProGabe #5982
    dehogynem,holnap 20:30,vagy lehet holnapután
  • egypszichonauta
    tuti lesz
  • banok
    tudom... XD
  • jbal
    jó neked
  • banok
    nagyon sok helyen van egy helyen. Pl. nálunk is (UPC Kábel, Buudapest, központi fejállomás)
  • jbal
    mi?????????a Sport2-n nem is lesz NBA?:OOOOOOOO
  • precision
    nekem is van mind2
    upc, nemtom melyik csomag
  • webibebi
    nekem van mind2 bibibíí
  • ProGabe #5974
    idén sport2:nfl,1:nba
    nem upc,kábel,de az országban szinte sehol nincs együtt a 2...
  • jbal
    ja én se.te is UPC-s vagy?illene egy csomagba rakni.sőt nekünk volt 1 de szar volt pedig elég sokat kellett fizetni.de tavaly is ha jól tudom a Sport2-n adták az NBA-t
  • ProGabe #5972
    persze,holnap 5-kor
    OFF
    szal 2-d van és 1-d nincs,nekem fordítva és már eszem megáll,hát tényleg ekkora g.cik a szolgáltatók hogy csak az egyiket bírják adni?vagy fizessünk mittoménmennyit ha kell,de persze olyan nincs hogy csak azt adják pluszba,ááááá
    miközben a kettő adó szinte egy,sőt nem is szinte,na mind1,csak soha nem bírok magammal ha erről van szó...
  • jbal
    ja.csak Sport1-em nincs.azért lesz Sport2-n is nem?
  • ProGabe #5970
    sőt!
    ma!!! 18:30 sport1 - Rajtol az NBA!
  • jbal
    Sport1 ÉLŐ 02:00 Kosárlabda. Cleveland-Washington, NBA, alapszakasz (eredeti kommentárral) (élő)
  • N1ggA
    Adja valami az elejét előben? Ha semmi akkor ez egy szarország.
  • ProGabe #5967
    annyit tudok,hogy azért,mert az egyetemen abban játszott,ezt a kommentátor mondja az nba live 07-ben,hogy ott miért ez lett neki,arra vagyok kíváncsi,bár lehet egyszerűen csak ezt dobta a gép(értsd:az edző :)
  • banok
    én már izzítom a TVU Playert XD
  • jbal
    kezdik a Sport1-en Csütörtök hajnalban.de előtte lesz NBA Action.remélem a Sport2-n is lesz élő:)
  • N1ggA
    így döntött :)
  • egypszichonauta
    már annyi se
    nem tudjátok miért lett kobe-nak 24es a meze?
  • ProGabe #5962
    azt nem tudom,de 1 nap 6 óra és 12 perc múlva kezdődik a szezon,ergó minnyá itt van
  • N1ggA
    Hello mindenki!
    Hol tudok venni Champion márkájú Heat AWAY Wade mezt?
  • mateus33
    Ben Wallace bemutatkozott a Chicagoban előszezoni meccsen,melyen a Wizards-ot verték 87:86-ra. 7pont 9 lepattanó 20perc alatt.
  • mateus33
    Na jah,őt nem nagyon tudják megfogni sehol,de ha a többieket igen,akkor baj van:)
    De megnéztem volna ezeket a meccseket,biztosan jó kis csaták lehettek,na meg unikum,h európai csapat NBA-s ellen.
  • grizzly21
    igen, de azért nem gyenge
    Iverson is ottvan
  • mateus33
    Na jó,nem sok,de ezek a csapatok az európai élcsapatok,míg a Sixers nem tartozik az NBA élcsapatai közé:)
  • grizzly21
    hát, ez csak 14 pont, nem olyan sok az, de lényeg h győztek:)
  • mateus33
    Eredmények, döntő:
    Philadelphia 76ers (amerikai) - CSZKA Moszkva (orosz) 85-71

a 3. helyért:
    Phoenix Suns (amerikai) - Maccabi Tel Aviv (izraeli) 119-102.

Nem rossz:)
  • mateus33
    "A Philadelphia 76ers kosárlabdacsapata nyerte meg az NBA Europe Live Tour elnevezésű sorozat kölni zárótornáját, miután a döntőben magabiztosan verte az Euroliga-címvédő CSZKA Moszkvát."
  • mateus33
    Okt. 31.
  • jbal
    az jó sportom van.mikor kezdődik a szezon?
  • mateus33
    Sztem olyan nincs ahol egész nap meccseket adnak:) Bár parabolával egyik haverom be tud fogni egy bizonyos NBA TV-t,de még nem láttam,h mi megy rajta,majd ha elkezdődik a szezon átugrok hozzá:)
    Amúgy meg marad a Sport1-2.
  • N1ggA
    Egyáltalán van valami magyarországon is fogható TV, ahol adják a meccseket?
  • mateus33
    Ált. heti 1-2 meccset adtak le az előző szezonban ha jól emlékszem,de nem hajnali időpontban:) Az csak a nagydöntő idején volt mikor élőben nyomatták a meccseket,de utána azokat is megismételték rendes időben:)