NBA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szóval Shrek többet ért mint gondolták, azóta szarabb sokkal a LA, Kobe meg nem veszi észre, hogy nem dobóedzésen van...😛
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
phil jackson meg tud vmit 😊
Bazinga!
Phil Jackson, a kaliforniaiak edzõje kedden, a Milwaukee ellen kissé átalakította a kezdõcsapatát, és az új felállásban ezúttal minden jól mûködött. Bekerült a kezdõbe a szlovén Sasha Vujasic, míg Bryant afféle alacsonybedobót játszott.
A góllövõlistán második Kobe csak 26 és fél percet volt a pályán, 12-szer dobott kosárra a mezõnybõl, de hétszer hibázott. Kiosztott viszont kilenc gólpasszt, ami fontos volt a csapatnak.
A legeredményesebb Los Angeles-i ezúttal a 19 pontos Lamar Odom volt. A Lakers sorozatban harmadszor nyert.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Én akkor 160 sem igen voltam, bár az én játékstílusom az nem is egy center, inkább olyan Allen Iverson féle PG
lejöhetsz fújni hozzánk hétfõnként oldalt vannak padok, meg kényelmes fotel is... 😉 😛
Ezúttal remekül felnõttek Kobe mellé a csapattársak is, Lamar Odom 24, Smush Parker 21 pontot tett hozzá az összterméshez.
Kosarazni meg azt a heti 1et nem akarom abbahagyni, anélkül nem is tudnék éélni😊
3 éve volt hogy heti kb 4 edzésem volt, de mostmár csak heti1. Fél évvel ezelõtt egyszer egy lepattanó elkapása után rosszul figyeltem, és olyan érzés volt mintha nem a talpamba léptem volna hanem mellé. Rá se tudtam állni pár napig, aztán elmúlt de még mindig érzem hogyha pl megforgatom a bokám, a ballal sokkal nehezebb😞
És azóta persze elég sokszor elõjött, hogy kifordult, legutóbb most.
A cipõmmel semmi gond majd mindjárt csinálok róla képet, egy NIke MX Air, P9000 vagy mi, még 2 éve vettem 25 ezerért elég jól fogja a lábam.
na szóval, lassan és sunyin gyógyul a boka, ha kimegy, utána óvatosan, mert, ha terheled (mindegy mekkora a sérülés), lassabban gyógyul, tehát érdemes pihentetni
nekem a legutolsó bibim egy éve volt, letapadt a cipõm és megrándítottam a bal bokám, akkor nem tûnt veszélyesnek, meg nem is volt az, viszont fél évig meg volt dagadva és fájt, de persze nem bírtam ki, játszottam...
szépen be kell fáslizni, és fontos, hogy ne 9 ezer forintos noname cipõben játszál (sztem rá kell szánni legalább egy 20-ast, akkor kapsz olyan cipõt ami védi a lábad, nekem most huarache 2k4-em van, 24e ft...)
doki sportkrémet mondott, meg fáslizást és pihentetés
ja igen, nézest meg, lehetõleg sportorvossal, ez fontos!
kosarazás közben kifordult a bokám-már megint, és már megint a bal.
Fél éve történt meg elõször a ballal, hogy félre léptem valahogy, és alig tudta ráálni, aztán pár nap alatt nagyjából elmúlt igy folytattam a sportot, de kb havonta 1szer elõjön. Mindig a ballal. Néha bekenem ilyen szarral de az se sokat segít. Mi történhetett? kicsit ideges vagyok
Hogy miért ebbe a topikba? Nba szintû játékos vagyok😛😊
msn:[email protected] bárki felvehet
23:00 Kosárladba (ism.) Atlanta-Denver, NBA alapszakasz
??? mért ismétlés? Mikor van a "nem ismétlés"???
Felvenné valaki ezt a meccset és nem rakná fel rapidshare.de re darabolva? ( 100 mega korlát/ fájl) NAGYON KÉNE DE NEKEM CSAK SPORT1 van. Légyszi vegyétek ezt a meccset fel PLZ!!!!
DEC 13
Sport 2
16:45 NBA Action
17:15 NBA Action
17:45 NBA Action
DEC 14
Sport 1
13:15 NBA Action
13:45 NBA Action
Sport 2
02:00 Kosárlabda NBA alapszakasz, Dallas-Phoenix (élõ) (eredeti angol kommentárral)
DEC 15
Sport 1
13:45 NBA Action magazin
23:00 Kosárlabda NBA, alapszakasz, Dallas-Phoenix
Sport 2
18:30 Kosárlabda NBA alapszakasz, Dallas-Phoenix
DEC 16
Sport 2
18:45 NBA Action
DEC 17
Sport 1
11:15 NBA Action
DEC 18
Sport 1
17:15 Kosárlabda All Star-gála (élõ)
Sport 2
23:00 Kosárladba (ism.) Atlanta-Denver, NBA alapszakasz
02:30 Kosárlabda (ism.) All Star-gála
Ha rossz valami, akkor szóljatok.