11113
\'NBA\'
  • Zrad
    Minden Lebron James cagy Cavaliers FAN!
    Csinálok egy veboldalt. Aki szeretne részt venni az vegyen fel msnen :)
  • webibebi
    hol tudok venni shooting sleevet??
  • grizzly21
    jah, de az akkori Bullsot minden cseréjével együtt imádtam.
    Jordan, Pippen, Rodman, Stever Kerr a 3maskiráy, Toni Kukoc, Luc Longley, Ron Harper, most igy kapásból ezekre emlékszem de mindenki nagy volt. Emlékszem az egyik meccsen (Utah elleni döntők közül valamelyiket felvettem-máig megvan) ugy megalázták a Jazz-t, hogy Jordannek már nem is kellett játszania a 4. negyedben, de még a cserék is tönkreverték a jazzt, a kispadról valaki szórt 3-4 3mast, nagyon nagy show volt:)) egyik kedvenc meccsem
  • N1ggA
    Hát ja. De szerintem most is jó irányba kezd fejlődni az NBA. Lett egy csomó szimpatikus fiatal, akiből akár még legenda is lehet. Szerintem nem véletlen hasonlítják Wade-et Jordan-hez. Meg az a James is mekkora híresség lesz. Pedig még csak 3 éve draftolták őket.
  • banok
    hát azóta talán az O'Neal-Bryant féle Lakers hasonlított rájuk, na meg a Duncan-Robinson féle Spurs.
    De Jordanéknak volt egy nagyon jó ellenfelük az akkor Jazz. (Malone, Stockton, Hornacek)
  • mateus33
    Én csak az összefoglalót néztem meg,de kíváncsi vagyok erre az Adam Morrison-ra nagyon,remélem látom majd rendes meccsen is.
  • N1ggA
    Heat-Bobcats
  • mateus33
    Milyen meccs volt?
  • N1ggA
    Ah, ez jó meccs volt :D
  • N1ggA
    http://store.nba.com/gp/product/B000ASE8NW/002-4407401-8184807

Ennek van magyar változata? Angolul is megveszem, csak ha van magyar, az jobb lenne. Amúgy jó szórakozást a mai meccshez, mindenki nézze!

Én meg igazából embereknek drukkolok. Kedvencem Wade, de szeretem Ray Allent, Nowitzkit (pedig őt nem mindenki szerezti) és Tony Parkert is :)
  • grizzly21
    na megértelek, valahogy én is igy vagyok vele. hiába azért akkor volt igazi az nba:)
    most leginkább Kevin Garnettnek szurkolok:)
  • webibebi
    helyes:D.felvettelek msnre majd ott beszélünk
  • Zrad
    Akkor mi jóban leszünk mert én élek halok Lebronért (nameg a clevelandéert)
  • webibebi
    én clevelandnek
  • banok
    Én nem szurkolok senkinek a legendás Bulls óta.
  • mateus33
    Lehet rájöttek h rosszul írták be,mert csüt. este adták fél9től ha jóltom,én a 11körülit néztem a Sport1en.
  • mateus33
    Hm,én minden NBA csapatot/meccset szívesen követek figyelemmel,de amúgy Suns,Hornets:)
  • FrezeR
    pedig én direkt megnéztem és másnap este (pénteken) fél 9-re volt kiirva az ismétlés a s2-n, de aznap már eltünt a műsorból. nem értem :( mindegy erről már lecsúsztam grr
  • N1ggA
    amúgy ti kiknek drukkoltok?
  • banok
    jah bocs elírtam. Term. a Mavstől. Csak a Jazz is eszemben volt, hogy megint nyertek....
  • egypszichonauta
    pontosan
  • N1ggA
    Én úgy tudom, hogy a Dallastól kapott ki a Spurs. Utah a Lakerst verte
  • banok
    hoppá, kikapott a Spurs! ÉS pont a Jazztől... :)

És a Miami is de ahogy nézem a meccs statisztikáját, most nem voltak olyan rosszak.
  • mateus33
    Hajnalban leadták élőben,majd aznap este fél9kor a Sport2őn,s utána vmi 23óra körül a Sport1en. Sztem többször nem adják.
  • FrezeR
    nem tudjátok, hogy miért nem ismétlik meg a tegnapi meccset? ma akartam megnézni, mert tegnap nem tudtam és még meg is néztem, hogy ma mikor kezdődik ki is volt írva és most sehol semmi
    de jövő hétre sincs irva...
  • egypszichonauta
    ha már itt tartunk én 182cm vagyok és vígan be tudom húzni egy kézzel(mondjuk már álatálons 8.ban is tudtam),szal nekem az adottság a szerencsém(ja magasugrásban 178cm)
  • N1ggA
    Én 185 vagyok, labda nélkül két lábról érem csak el a gyűrűt, de most elkezdtem egy ugróprogramot, és jó lesz, érzem. Csak nagyon fáj... :)
  • Zrad
    kúúl
  • grizzly21
    188 is sok egyébként. allen iverson is tud, pedig "csak" 186.
    Viszont volt valaki 175cmrel két kézzel is tudott , talán 2 lábról is.
  • jbal
    ahogy egyik gyerek mondaná:jó nagyot kell ugrajtani:DDD
  • grizzly21
    jah, és a legfontosabb hogy hol ugrasz fel, el kell találni hogy amikor a gyürühez érsz akkor legyél a legmagasabban
  • jbal
    nekem a lábedzésel nem lesz gond mert sokat focizok.13 évesen olyan 165-170 körül vagyok.mondjuk mégcsak a hálót érem el
  • mateus33
    Jó kis lendület majd egylábról ellentétes kézzel érsz fel elvileg a legmagasabbra:D
  • Zrad
    de ennek van v.mi technikéja?
    (mittom én h, kell elrugaszkodi)
  • mateus33
    Ezen lehet változtatni sok lábedzéssel. Én vmelyik nyáron mikor minden nap keróztam,akkor 2 hónap alatt kb. 5 centivel magasabbat ugrottam. Most is edzek lábra is rendesen,remélem meglesz az eredménye,bár zsákolni nem fogok tudni,de nem baj az ha tud ugrani az ember:D
  • Zrad
    én 187 vok de nem tok zsákolni (lehet nevetni)
    csak a gyürürt érem el
  • grizzly21
    193mal tudnék én is:)
    illetve némelyik gyürüre 5 ből 2szer tudok igy is, olyan 183mal kb.
  • banok
    azért a best Muggsy Bogues (160 cm) XD
  • N1ggA
    Jason Kidd TUD zsákolni, egymagas Wade-del (193). Sőt. Tony Parker is TUD zsákolni a maga 188 centijével. Earl Boykins NEM TUD zsákolni, pedig tök magas (165) :)
  • grizzly21
    ja bocs elnéztem:) ő adta a gólpasszt és a zsák után őt mutatták