NBA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Palinko
szerintem az 1. ,meg a 4. lesz a legjobb...
5w0rdf15h
Mostanában ezeket a meccseket lehet a sporttvn látni:
1. Miami-Minnesota jan. 3. 18:00 sport2 (ismétlés)
2. Phoenix-Philadelphia jan. 5. 03:00 sport2 (élõ) - ism.: jan. 5. 18:30 sport2
3. New York-Seattle jan. 8. 23:00 sport2 - ism.: jan. 9. 22:15 sport2
4. Houston-Sacramento jan. 12. 02:30 sport2 - ism.: jan. 12. 18:30 sport2
5. Toronto-New York jan. 15. 23:00 sport2

Egyelõre ennyi, sajnos Lakers meccs még mindig nem lesz 😞((<#rinya>

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

5w0rdf15h
Hát nagyon megég most a Minnesota....második félidõbe nagyon elverik õket!!

FrezeR
kezdõdik a meccs nézzétek😊

dankaa

\"Real Madrid es el MEYOr club del mundo!\"iHALA MADRID!

KeKKSZike
Kikapott a Detroit! 😞 És ráadásul pont a Cavaliers-tõl, akiket nem csípázok! 😄

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

5w0rdf15h
A második leghosszabb gyõzelmi sorozattal büszkélkedhet a New Jersey együttese az NBA-ben, a Nets otthonában, az East Rutherfordon nyert ismét, és ezzel egymás után nyolcadszor sem talált legyõzõre. (A Detroit Pistons, amely ma nem játszott, a legutóbbi kilenc meccsét megnyerte.)

Vince Carter ezúttal 37 pontot dobott, ezzel a mezõny legeredményesebb játékosa lett.

"Mindenki mindent megtesz ezért a csapatért, így mindig sikerül változtatnunk a dolgok menetén – nyilatkozta a hétbõl öt hárompontost értékesítõ védõ az Atlanta elleni 99-91-es gyõzelmet követõen.

Jason Kidd 21 ponttal és kilenc gólpasszal járult hozzá a sikerhez, annak a gyõzelmi sorozatnak a meghosszabbításához, amely immár a negyedik leghosszabb a New Jersey-i együttes történetében.

Hiába volt megállíthatatlan Gilbert Arenas a Washington–Miami találkozón, a fõvárosi hátvéd 47 pontja ellenére a floridaiak legyõzték a Wizards együttesét az MCI Centerben (128-113).

Arenas a játéknap legeredményesebb kosarasa lett azzal, hogy valamivel több mint 42 perc alatt 29 mezõnykísérletébõl tizenötöt értékesített, és 14 büntetõjébõl is mindössze egyet hibázott el.

A 24. életévében járó Arenas egyéni karriercsúcsa elsõsorban azért volt kevés, mert a túloldalon Dwyane Wade 37, Shaquille O'Neal 28, Antoine Walker pedig 21 pontig jutott, a Heat pedig csapatszinten összességében 55 százalékos mezõnymutatóval zárt.

Dallasban a 34 pontos Baron Davis volt a mezõny legjobbja, de nemcsak azért, mert senki nem dobott nála több pontot a meccsen, hanem azért is, mert az utolsó másodpercben a gyõztes kosarat is õ szerezte meg. Ezzel gyõzte le a Golden State a Mavericks együttesét 111-109-re.

Hozzá kell tenni, hogy Davis mellett a Warriors másik ásza, Jason Richardson is villogott, õ 32 pontig jutott. A hazai oldalon Dirk Nowitzki volt a legeredményesebb 24 ponttal.
Sacramento Kings - Boston Celtics 116-112
Portland Trailblazers - Memphis Grizzlies 90-93
Dallas Mavericks - Golden State Warriors 109-111
Milwaukee Bucks - New York Knicks 113-108
New Jersey Nets - Atlanta Hawks 99-91
Charlotte Bobcats - Phoenix Suns 100-110
Washington Wizards - Miami Heat 113-128
Orlando Magic - Minnesota Timberwolves 107-87
Indiana Pacers - Toronto Raptors 97-99

KeKKSZike
Ezt mind az alkatának köszönheti...

precision
ja, tul sokszor volt MVP a kiegyensúlyozott teljesítménye miatt
hát végülis a csapat mindig tud vele számolni, mindig megdobja a pontjait, leszedi a lepattanókat...de ez a világ legjobb játékosa "enyhe" tulzás volt 😊

Bazinga!

KeKKSZike
Sehogy se tetszik, és az se ami körülötte alakult ki... Ez a Duncan "kultusz"! 😄

zaki
jó meccs volt 😊

KG21
Na miaz, nem nézitek? Félidõ, jó a meccs, visszakapaszkodott a Sonics -20-ról 10 re.

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

csum666
ja baszki😄DD

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

FrezeR
hja😊 még jó, hogy õ nem hagyta ott a mérkõzést mert a Nets is kikapott volna 😄

csum666
vince carter😄 nagybácsi lett😄

5w0rdf15h
én a gépen nézem majd 😄 tv tuner rulz 😊

FrezeR
Laymen Lamar McGrady...jól jegyezzétek meg ezt a nevet 😛

zaki
ez helyes 😊

csum666
az ifjú tehetség😄DD

FrezeR
"Gyermekáldás miatt a félidõben távozott a Utah Jazz elleni mérkõzésrõl Tracy McGrady, a Houston Rockets sztárja. Az elsõ 24 percben 21 pontig jutó kiválóság - akinek menyasszonya kisfiúnak adott életet"

gratulálunk neki😊

zaki
nekem is, kb fél méterre 😄

KG21
nemtok, messze van géptõl a TV 😞

csum666
Na jólvan majd akkor irogassatok ide is😄

zaki
alap 😊

KG21
naná, kinem hagynám 😛

csum666
remélem nézitek ti is😄

zaki
02:00

Palinko
mikor kezdenek?
csum666
Nemsokára kezdõdik az éjjeli meccs😄

Minnesota - Seattle lec go KG

FrezeR
már levágatta a szép nagy haját igy hátha jobban tetszik majd neked is😄

KeKKSZike
Nagy lomha, leszedi a lepattanót majd visszazsákolja vagy éppen egy méterrõl dob! Egyáltalán NEM tartom Duncant nagyon számnak, átlagosnál egy fokkal jobb! R. Wallace, Garnett kapásból sokkal jobbak, technikásabb kosarasok.

Én eddig két meccset láttam teljesen végig... Tavaly a döntõt, utolsó meccset akkor is egy nagy 0 volt, meg most is a DET - SAS meccsen. De ahogy ránézek Duncan-re, elkap a nevetõ görcs, mert olyan bamba feje van.

KG21
Bazskát ismerem, de én sem értek ezzel a TD a legjobb dumájával, bár el kell ismerni, nagyon jó játékos, de tényleg csak az alapmozdulatokat csinálja, semmi különös nincs a megoldásaiban, és mégis bevágja az erõs dupla duplákat. Ha csak nézed ahogy játszik nem hinnéd, hogy milyen jó, de a statokból ez tisztán látszik.

KeKKSZike
Tegnap megnézem a DET - SAS meccset. Lehet, hogy túl sokat vártam ettõl a meccstõl, de nekem NEM tetszett! Nagyon bénák voltak, rengeteget hibáztak a srácok.
Azon meg nagyon berágtam, amikor a NBA1.hu-s pasi azt mondta, hogy Duncan a világ legjobb kosarasa! Nagyon messze elmarad attól, Duncan egy nagy nulla! Nem tudom, hogy miért tartják olyan nagy számnak! Termetének köszönheti, hogy itt tart ahol tart, amúgy sehol se lenne. Hol van egy KG-tõl vagy még sorolhatnám a neveket? 😄 Nah,mind1! Nyert a DETROIT és ez a lényeg!

egypszichonauta
nyugi minden meccset ismételnek a sport1en is,most néztem a detroit-san antonio meccst és örülök hogy a pistons nyert

5w0rdf15h
Az Orlando Magic hazai pályán tizenöt ponttal verte a vendég Milwaukke Bucks gárdáját, utóbbiak egy negyedet nyertek meg, azt is szerény öt ponttal.

A Chicago Bulls Clevelandban a második félidõt szorossá tette, csak egy pontos hátrányt szedett össze, de mivel az elsõben már tízzel mentek a vendéglátók, így végül nem is lehetett kérdéses, melyik csapat nyeri a csatát.

A Lakers Washingtonban csak egy negyedet veszített el, de azt tizenöt ponttal, így végül a mérkõzés is odalett, hárommal. A vendéglátó Wizards együttesében Gilbert Arenas harmincnégy pontot dobott, a vendégeknél Kobe Braynt harminceggyel tartotta vele a lépést.
Remekelt a New Jersey Nets a New York Knicks vendégeként, hiszen az elsõ három harmad egyikében sem adták alább harminc pontnál. Nyolcpontos sikerükbe még az is belefért, hogy a záró részben tízzel kikapjanak.

Csak egy negyedben volt egy súlycsoportban a két együttes Minnesotában, ahol a Timberwolves a Phoenix Suns gárdáját látta vendégül. Mivel a második negyedet nyerték a házigazdák, azt is csak egy ponttal, így kétség sem férhetett vereségükhöz. A Suns sikeréhez Borisz Diaw-Riffiod harmincegy pontot tett

banok
he-he nyert a Detroit. 😊

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

5w0rdf15h
Hát rossz hírem van, mert az ismétlést is a sport2 közvetíti 😞
A következõ néhány napon ezek a meccsek lesznek a sporttévében:
1. DETROIT-SAN ANTONIO december 27. 14:15 sport2 (ismétlés)
2. MINNESOTA-SEATTLE december 29. 02:00 sport2 (elõ) ismétlés: dec.29. 18:30 sport2
3. MIAMI-MINNESOTA január 2. 0:00 sport2 (elõ)
Egyenlõre ennyi, reméljük lesz végre Lakers meccs is. 😊

Tmacy
nincsen sport2-õm igy nemtudtam megnézni ,de majd ha a sport1 ismétli megnzéem 😊

Na akkor ma 18:30 sport2 élõbe DETROIT-SAN ANTONIOrandagó, nagy meccs lesz!! 😊

egypszichonauta
a sport1-en kedden (27-én) 21.30tól lesz a rangadó

jaja holnap délután 18:30kor lesz a sport2ön ha minden rendben lesz 😊

Tmacy
Boldog Karácsonyt nektek is!
amugy a sport1 tényleg közvetíti a detroit - san antonio-t??

FrezeR
köszi neked is és mindenkinek viszont!😊

5w0rdf15h
februárban ha jól tudom

Palinko
mikor lesz all-star weekend? 😊
5w0rdf15h
BOLDOG KARÁCSONYT minden NBA rajongónak, reméljük jövõre is lesznek közvetítések, folytatódik a Kobe show 😄DD ja és remélhetõleg lesz végre Lakers meccs is (már nagyon várom 😊)

FrezeR
mármint a SAS-DET 😛

FrezeR
szvsz elõrehozott döntõ 😊

egypszichonauta
hújuj de várom a karácsonyi meccseket!májámi-lékörsz is jónak igérkezik,de a sport1 nyomja a ditroit-szanantónió meccset,szal egész egyszerûen a véleményem:je!

HI! nézzétek meg ezt a honlapot:www.kfk.gportal.hu
Ezen van egy csomó NBA-s videó és kép is
van még Tuningról is kép
de fociról és kézirõl is.
De az NBA-ról van a legtöbb dolog