11113
-
#6148 Sztem az egyik legigényesebb banner amit valaha láttam. Ha meg megcsinálod másokkal is akkor max respect:) -
#6147 egyébként én csináltam a bannert, de ennél a két fószernél szívesebben látnék benne másokat. Hogy mást ne mondjak MJ (játszik vagy nem játszik:)) meg KG -
#6146 Inkább már azt nézném, mert ezeket a meccseket már nagyon-nagyon unom! De GSW,NJN,MEM,ATL,UTA(!!!),DET meccseket idén még nem is adtak! -
#6145 Úgy hallottam, hogy Denver! -
#6144 börtönbe -
#6143 Nemsokára lehet cserélni a bannert. Ugyanis úgy néz ki, hogy Iverson távozik a csapattól. Engem nem lep meg már rég meg kellett volna tennie, de vajon hova megy?:) Tippek? -
#6142 Köszi;) -
lord nihilus #6141 a keleti-parti időhöz mindig 6 óra eltolódás van :) úgyhogy annyi az -
#6140 Őszintén? Én igen! Wade-éket már milliószor láttam,a Bobcats meg tele van ifjú tehetségekkel: Morrison,Okafor,Felton,May. De ugyanígy vagyok még jópár csapattal,adhatnának változatosabban meccseket. -
#6139 Huhh ha jól tom akkor délután 4:30. -
#6138 Hétfőn lesz meccsünk Eger ellen :)
De izgulok -
#6137 inkább néznél bobcats meccset? hát én nem -
#6136 Nemhogy ezt adná a Sport1! Úgyis idén rengeteg Phoenix meccset ad! New Jersey meccset eddig egyetlen egyszer vetített, tavaly PO-ban! Idén a PHI, CHI,MIA,SAS a jellemző! Ezektől már legalább kétszer láttunk meccset. Ha jól emlékszem, tán MIN-től is! És hol van a többi csapat? Következő meccs mi lesz, amit közvetít? Meg is nézem...
MIAMI - PHOENIX!! Hát ezt komolyan mondom, hogy nem hiszem el! Eddig NEM utáltam ezeket a csapatokat, de mostmár egyre jobban! -
#6135 10:30 PM ET az magyar idő szerint mennyi? -
#6134 mi volt az NBA történetének legtöbb illetve legkevesebb pontos meccse amióta 12 perces negyedek vannak? -
#6133 nem volt semmi a tegnapi 318 pont egy meccsen! -
#6132 ajánljatok fekete Nike kosárcipőt!
mostani kezd szakadozni , pedig olyan jo volt:( -
#6131 Scottie is nézte:) -
#6130 Jól játszott a Chicago a mai meccsen.
Legközelebb meg Heat-Suns meccs lesz,jó kis derbi. -
#6129 mi ez valami játék?:) -
#6128 Air Alert 3-ban tudja valaki, hogy mikor ugrok magasabbra, mikor alacsonyabbra (hanyadik hét után) és kb. mekkora a várt eredmény? -
Zrad #6127 Annak a szakállas "vén" palinak a Phili a kedvence.
sz.tem azért nyomatják annyit -
#6126 Nagyon nyomatják a Phili-t a Sport1-en,nem ez volt az első meccs amit közvetítettek tőlük,s a következő is 76ers lesz.
Szívesebben nézném a Charlotte,Hornets vagy mondjuk a Utah gárdáját:) -
#6125 hetente 1-et, max 2-t és csapatonként van 3 naponta kb. 2. Sokra nem megyek vele :( Azokat tudom nézni, amit az NBA TV vagy az ESPN ad, de ezt csak az NBALP adja, ahhoz meg nincs hozzáférésem :( -
#6124 stream nincs hozzá:(
de a Sport1 is ad meccset -
#6123 na most ez a league pass fizetős? Ma este lesz egy Miami-Memphis, hogyan tudná, nézni? -
Zrad #6122 Kobe nélkűl meghal a lakers.
Pedig régen de imáttam -
#6121 ja kobe bármikor képes ennyit dobni,de most az volt az egészben a szép hogy 30 ponttal verték így a utaht. -
#6120 már volt ilyen nem? -
#6119 Ma Bryant 52 pontot dobott. :) -
Zrad #6118 Írj nekik -
#6117 nézhetetlenül szaggat ez az nba tv, valamit csinálniuk kéne -
#6116 Írjál Wade-nak vagy vmelyik játékosnak,h nagyon szeretnél egy olyan mezt amiben játszik:D -
#6115 www.ebay.com vagy www.nba.com/store -
#6114 Tudja valaki hol lehet akármilyen áron (újonan) Heates eredeti (amiben játszanak) fölső, illetve alsó részt venni? -
#6113 igen nekem is. de azért érdemes kivárni :) -
#6112 jaja szoktam nézni,csak utobbi időben belassult mindig megáll a buffer nemtom miért.:( -
#6111 nah a Utah 2x is kikapott egymás után, remélem nem indulnak meg a domboldalon.
nézitek a meccs összefoglalókat naponta az nba.com-on? Mourning mekkora blokkokat nyom! az eddig meccseken volt pár durva, te jó ég! :D ma is kiosztott 7-et! nagyon komoly :) -
Zrad #6110 vicces:) -
#6109 csak ne szimpla v-vel irnád a weboldalt:)