11113
\'NBA\'
  • mateus33
    Sztem az egyik legigényesebb banner amit valaha láttam. Ha meg megcsinálod másokkal is akkor max respect:)
  • grizzly21
    egyébként én csináltam a bannert, de ennél a két fószernél szívesebben látnék benne másokat. Hogy mást ne mondjak MJ (játszik vagy nem játszik:)) meg KG
  • KeKKSZike
    Inkább már azt nézném, mert ezeket a meccseket már nagyon-nagyon unom! De GSW,NJN,MEM,ATL,UTA(!!!),DET meccseket idén még nem is adtak!
  • KeKKSZike
    Úgy hallottam, hogy Denver!
  • N1ggA
    börtönbe
  • FrezeR
    Nemsokára lehet cserélni a bannert. Ugyanis úgy néz ki, hogy Iverson távozik a csapattól. Engem nem lep meg már rég meg kellett volna tennie, de vajon hova megy?:) Tippek?
  • mateus33
    Köszi;)
  • lord nihilus
    a keleti-parti időhöz mindig 6 óra eltolódás van :) úgyhogy annyi az
  • mateus33
    Őszintén? Én igen! Wade-éket már milliószor láttam,a Bobcats meg tele van ifjú tehetségekkel: Morrison,Okafor,Felton,May. De ugyanígy vagyok még jópár csapattal,adhatnának változatosabban meccseket.
  • mateus33
    Huhh ha jól tom akkor délután 4:30.
  • Fókameister
    Hétfőn lesz meccsünk Eger ellen :)
    De izgulok
  • N1ggA
    inkább néznél bobcats meccset? hát én nem
  • KeKKSZike
    Nemhogy ezt adná a Sport1! Úgyis idén rengeteg Phoenix meccset ad! New Jersey meccset eddig egyetlen egyszer vetített, tavaly PO-ban! Idén a PHI, CHI,MIA,SAS a jellemző! Ezektől már legalább kétszer láttunk meccset. Ha jól emlékszem, tán MIN-től is! És hol van a többi csapat? Következő meccs mi lesz, amit közvetít? Meg is nézem...

MIAMI - PHOENIX!! Hát ezt komolyan mondom, hogy nem hiszem el! Eddig NEM utáltam ezeket a csapatokat, de mostmár egyre jobban!
  • N1ggA
    10:30 PM ET az magyar idő szerint mennyi?
  • N1ggA
    mi volt az NBA történetének legtöbb illetve legkevesebb pontos meccse amióta 12 perces negyedek vannak?
  • FrezeR
    nem volt semmi a tegnapi 318 pont egy meccsen!
  • grizzly21
    ajánljatok fekete Nike kosárcipőt!
    mostani kezd szakadozni , pedig olyan jo volt:(
  • grizzly21
    Scottie is nézte:)
  • mateus33
    Jól játszott a Chicago a mai meccsen.
    Legközelebb meg Heat-Suns meccs lesz,jó kis derbi.
  • grizzly21
    mi ez valami játék?:)
  • N1ggA
    Air Alert 3-ban tudja valaki, hogy mikor ugrok magasabbra, mikor alacsonyabbra (hanyadik hét után) és kb. mekkora a várt eredmény?
  • Zrad
    Annak a szakállas "vén" palinak a Phili a kedvence.
    sz.tem azért nyomatják annyit
  • mateus33
    Nagyon nyomatják a Phili-t a Sport1-en,nem ez volt az első meccs amit közvetítettek tőlük,s a következő is 76ers lesz.
    Szívesebben nézném a Charlotte,Hornets vagy mondjuk a Utah gárdáját:)
  • N1ggA
    hetente 1-et, max 2-t és csapatonként van 3 naponta kb. 2. Sokra nem megyek vele :( Azokat tudom nézni, amit az NBA TV vagy az ESPN ad, de ezt csak az NBALP adja, ahhoz meg nincs hozzáférésem :(
  • jbal
    stream nincs hozzá:(
    de a Sport1 is ad meccset
  • N1ggA
    na most ez a league pass fizetős? Ma este lesz egy Miami-Memphis, hogyan tudná, nézni?
  • Zrad
    Kobe nélkűl meghal a lakers.
    Pedig régen de imáttam
  • egypszichonauta
    ja kobe bármikor képes ennyit dobni,de most az volt az egészben a szép hogy 30 ponttal verték így a utaht.
  • grizzly21
    már volt ilyen nem?
  • banok
    Ma Bryant 52 pontot dobott. :)
  • Zrad
    Írj nekik
  • grizzly21
    nézhetetlenül szaggat ez az nba tv, valamit csinálniuk kéne
  • mateus33
    Írjál Wade-nak vagy vmelyik játékosnak,h nagyon szeretnél egy olyan mezt amiben játszik:D
  • webibebi
    www.ebay.com vagy www.nba.com/store
  • N1ggA
    Tudja valaki hol lehet akármilyen áron (újonan) Heates eredeti (amiben játszanak) fölső, illetve alsó részt venni?
  • FrezeR
    igen nekem is. de azért érdemes kivárni :)
  • grizzly21
    jaja szoktam nézni,csak utobbi időben belassult mindig megáll a buffer nemtom miért.:(
  • FrezeR
    nah a Utah 2x is kikapott egymás után, remélem nem indulnak meg a domboldalon.
    nézitek a meccs összefoglalókat naponta az nba.com-on? Mourning mekkora blokkokat nyom! az eddig meccseken volt pár durva, te jó ég! :D ma is kiosztott 7-et! nagyon komoly :)
  • Zrad
    vicces:)
  • grizzly21
    csak ne szimpla v-vel irnád a weboldalt:)