11113
-
#6068 most nézem a videokat nba.comon
Jason Kidd tud zsákolni?:ooo -
#6067 ja hogy, bocs... -
#6066 lécci máskor ne írd meg addig az eredményt,amíg nem adták le az esti ismétlést mert sokan azt nézik,és nem szeretnék tudni!!!köszi -
#6065 Hát azt hittem, nagyob verés lesz, 20 pont az nem olyan sok, úgy, hogy O'Neal nem volt. És most lelehet szólni Shaq miatt, de ő igenis fontos védekezésnél és támadásnál is szerintem. Wade elég nemjó volt (mint Kobe a Lakers Chicago meccsen). Na mind1, remélem egyszer összekapja magát a csapat. Amúgy nagy közeljövőt nem jósolok a Miaminak, van egy csomó öreg... Ha O'Neal meg Mourning abbahagyja, ki lesz a center? Kéne szerezniük valami jó fiatal játékost. -
#6064 jaja.nagy meccs lesz:) -
#6063 Nem szoktam,csak haverokkal mászkáltam sokáig,s mikor hazaértem akkor kezdődött,így elkezdtem nézni,de nem is bírtam tovább a 2. negyednél:D Majd este:) -
#6062 hehe.hajnalit nézed?nekem jó lesz este a Sport2-n:) -
#6061 Jah kicsit túlzásba viszik már őket,de szerencsére azért sor kerül sztem minden csapatra.
Most kapcsoltam a Sport1re,élőben nyomják a Heat-Spurs meccset,nem rossz eddig. -
#6060 Én már unom a Miami-t! :D A szezon első meccse mi is volt? Miami - Spurs? Lehet, hogy hülyeséget mondok... De New Jersey Nets mikor volt?!?! Tavaly is egyetlen egyszer!!! -
#6059 miami nem fog nyerni!a wade 1edül nem tud nyerni -
#6058 pipukkad a Jazz szvsz.
A Miami meg nyerhet akár ha összekapja magát.
de nagy rangadó majd szombaton lesz!
02.00 San Antonio Spurs-Dallas Mavericks -
#6057 Sztem is esélyesebb a Spurs,de majd kiderül. -
#6056 Áh, ma nagy rangadó lesz. Miami vs. San Antonio. Én a Spurs sima győzelmére számítok, de nem tartom kizártnak, hogy a Heat nyer. Hajrá! -
#6055 Miért? Szerinted a 10-1 az szerencse? Nem mondom, hogy mind a 10 szuper csapatok ellen volt, de volt közöttük elég jó is szerintem. -
#6054 nem olyan jók ők... pláne a nyugati csoportban.... -
#6053 szerintetek meddig tart a utah jó szériája?szerintem ha az alapszakasz végéig ilyen jól nyomnák,a rájátszásban akkor se menne nekik
nemtom vhogy ezt érzem,persze nagyon messze van még... -
#6052 Jaja,őket kéne már közvetíteni vmikor amíg ilyen jól nyomják:)
-
#6051 Ez a Utah Jazz félelmetes! :D -
#6050 Nem volt rossz meccs,de a legutóbbi Chicago meccs amit közvetítettek jobb volt. Mondjuk nem emléxek ki ellen nyomták akkor,de nagyon jól játszottak. Most Nocioni kivételével elég gyenge volt a csapat. -
#6049 na ez nagy meccs lesz -
#6048 Hajnalban nem,de másnap (azaz aznap) este ismétlik,mint pl. holnap este is leadják a Sport2őn. -
#6047 Én TVU Playert nyomom Xd na meg a Youtubeot.... XD -
#6046 tudtommal csak európában nem lehet -
#6045 tényleg keveset adnak azok is sajna hajnalban.ti azokat nézitek? -
#6044 ezt a videót nézzétek meg nba.com-on:
Steal of the Night: Carmelo Anthony
Carmelo Anthony makes a steal and takes it home against the Raptors.
Nem úgy volt hogy hátulról nem lehet blokkolni? -
#6043 Igen,sztem is jobb így a bajnokság! Csak kár,h a Sport1-2-őn nem adnak több meccset,akár minden nap meg tudnék nézni egyet:D
Így az NBA oldalán nézegetem az összefoglalókat,hát azok se semmik. -
#6042 a térdében van egy repedés a amit állitólag rosszul diagnosztizáltak anno, igy műteni kell és kb 4-6 hétre kiesik :( -
#6041 Legalább nem olyan kiszámítható, nem baj ez szerintem! :D -
#6040 Ha jól tudom sérült! -
#6039 Nem semmi eddig a bajnokság,a nagy nevek sorra kapnak ki az (eddig) kiscsapatoktól. -
#6038 és pont az ultraszar Knickstől kaptak ki.... -
Zrad #6037 Az már bizti -
#6036 vele is vesztene a miami.a miami túl wade centrikus csapat lett -
#6035 mivanmá O'Neal-lel? Miért nem játszik még? Nélküle folyton veszt a Miami -
#6034 nem :D -
#6033 Az se most volt... :D -
#6032 valaki tudja, hogy honnan lehet letölteni a Detroit-Indiana-s bunyót "high qualityben"? -
#6031 áhh! KÖszi nagyon! -
#6030 töltsd le a TVU Playert és ott sok-sok meccset nézhetsz élőben... XD
Én is azt teszem. :) -
#6029 nem bánom hogy így szerepelnek,valahogy nem bírom a texasi csapatokat,nem tom miért szal annak se örültem hogy a végén a san antonio jobban hajrázott,de megérdemelték