11113
-
#6188 mi az h tartott labda? kivenni a kezéből lehet ha nem fogja erősen és közben nem bántod:) -
#6187 első körben erről vélemény?
A másik oldala ami nem látszik olyan csillogós végig, mint ami az orránál van. Szerintetek ez milyen? Valahogy tul merevnek tünt ahogy felprobáltam, de lehet hogy megpuhul idővel, fene tudja -
#6186 ez is kis of:
olyat lehet h valaki megfogja a labdát és egy másik játékos odamegy és kiveszi a kezéből?de nincs tartott labda.erre van szabály? -
#6185 kicsit off/kosárcipőt hol vennétek? egy uj kellene, fekete és nike -
#6184 kétlem. max jövőre :/ és Shaq nélkül sem lesz az igazi...
Arenas előtt meg le a kalappal, tud a srác :) -
#6183 Vár alig várom.
Remélem Odom már játsszani fog. -
#6182 jobb meccset el sem tudnék képzelni karácsonyra!
lakers hosszabítás után kapott ki a wizardstól,arenas 60(!) pontot termelt,jó kis meccs lehetett... -
#6181 ez egy különleges karácsonyi meccs vagy mi! -
#6180 Na mi lesz a következő meccs???
Miami - Lakers
Hát komolyan mondom, hogy ilyen nincs!! -
#6179 Na jó azt inkább hagyjuk, mert nem igen érdemelte meg, mert attól hogy alacsony, még nem biztos hogy Ő volt a jobb, Igoudala szerintem szebbeket zsákolt, főleg amikor AI (hova is tart?) "is segített" neki. :D -
#6178 Azt én is láttam, hát ilyen a mesében sincs... :D -
#6177 meg amikor megnyerte a zsákolóversenyt:) -
#6176 Én is aztán megnéztem azt a videóját, amin a Yao-t blokkolja, akkor nem tudtam hogy sírjak vagy nevessek, így hát tátva maradt a szám :D -
#6175 Kis Robinsonon jót röhögtem... :D -
#6174 Bunyóóó volt! (VIDEÓ!) -
#6173 jó lehetett a denver new york meccs:D csak 10embert állítottak ki:D -
#6172 C'mon Heat! -
#6171 az nem számít, lényeg, hogy nyertek. :)
jó meccs lehetett! -
#6170 Kétszeri hosszabbítás után! -
#6169 Mióta Wade sérült azóta a Heat folyamatosan kikap. Szinte semmit sem érnek a két nagyágyú nélkül. Lakers-Rockets jó lehetett
Ming: 35 pont, 15 reb
Bryant: 53 Pont, 10 reb, 8 ast
És a Lakers nyert -
#6168 Jó meccs volt,de a Suns-tól annyiszor láttam már ezt,h könnyedén elhúznak 20ponttal bárki ellen,aztán hirtelen annyi,leblokkolnak,s feljön az ellenfél. Ezt vhogy ki kell küszöbölniük,s akkor fene se tudja ki állítja meg őket:) -
#6167 jókor hiányzik Wade, pont egy ilyen meccsen... -
Zrad #6166 Húú gyerekek vólt suns Vs. Heat meccs
Jó volt -
#6165 Istenem add, hogy oda megy. -
#6164 The Heat is the latest team to be included in the growing list of possible Allen Iverson destinations.
And Pat Riley isn't hiding his interest in the former league MVP.
''I would be delinquent in my responsibilities if I wasn't interested in Allen Iverson,'' Riley, the Heat's coach and president, said. ``That's all I'm going to say. Just like when Shaquile [O'Neal] came out there, I was frothing at the mouth. So my level of interest can be gauged on that comment.'' -
#6163 nem! :S -
#6162 nektek bejönnek az nba.comon a napi videók,idáig semmi probléma nem volt de már vagy 3 napja nem jön be egyik sem,nem tudjátok mi lehet a gond? -
#6161 köszi! -
#6160 SopCast -
#6159 TVU Playerről úgy tűnik levették az ESPN-t és az NBA TV-t. Tud valaki valami mást? -
#6158 A Lakers megverte a Houstont!!! És már csak egy hajszálnyira vannak a főcsoport 2. helytől! -
#6157 New Orleans/OklaCity Hornets-Cleveland Cavaliers 95-89
(21-25, 30-26, 21-22, 23-16)
Legjobb dobók: C. Paul 30, illetve A. Varejao 17.
Lepattanók: T. Chandler 10, illetve Z. Ilgauskas 12.
Assziszt: C. Paul 11, illetve E. Snow 7.
mi lesz a sixersel? attól függ hova megy AI és kit/kiket kapnak érte, de ezt a csapatot teljesen és újra fel kell épiteni az biztos -
#6156 sajnos :) -
#6155 Nem tudom, hogy ezt hol olvastad, de én úgy tudom, hogy VESZTETT. Hornets ellen. -
Zrad #6154 NYERT A CAVALIERS:D:D:D
mi lessz a sixearsel Iverson nélkül? -
#6153 ja szép is lenne, bár a Miaminak sajna nem nagyon vannak fiataljai meg jó drafthelye korábbról amit cserébe a 76-ers elvár most :) -
#6152 menjen Miami-ba Wade meg O'Neal mellé, az úgy egy elég jó line-up lenne :) -
#6151 igen a banner igy király ahogy van, de már nem lesz aktuális nemsokára mint emlitettem :)
#6144 hehe :)
a Denver valós célpont lehet. Sztem Bostonba ne menjen, mert akkor sosem nyer bajnokságot. én a Min-t tartanám jó választásnak igy végre lenne egy komoly "játszópajtása" KG-nek aki igy új erőre kapna:) bár nem tudom mennyire megoldható a dolog. Majd elválik -
#6150 hát, köszi, mondjuk hozzátenném hogy az alapgrafika a szép ebben, ami már itt volt, én csak megflashesitettem:) a queen topikban a banner az ami 100%ig saját //de ez offtopik
-
lord nihilus #6149 igen, max respect :D