11113
\'NBA\'
  • trogerzsiger
    ááá
  • FrezeR
    azért nem lehet, mert előfordul, hogy valaki éppen nem tudja megnézni csak felvételről vagy másnap az ismétlést. azt hittem ez evidens :/ de mostmár Te is tudod
  • trogerzsiger
    köszi! sajna csak a német nyelvet beszélem
  • VinylToy #6225
    108 - 103-ra nyert a Houston, Bonzi Wells technikait kapott, még valami?
  • VinylToy #6224
    nba.com
  • trogerzsiger
    akkor megmondanátok nekm hogy mi lett L.A clippers-houston meccs erdménye?
  • N1ggA
    tök mind1, így is beírják/beírjuk :)
  • VinylToy #6221
    csak
  • trogerzsiger
    Mért nem lehet beírni a sport2-n leadott meccsek eredményét?
  • Tmac
    Ez a t-mac 5ös
  • N1ggA
    Ez tetszik! Ez melyik cipő?
  • grizzly21
    igazad van, az enyém 44es, és a cipő ami most pont jo rajta van hogy 10es amerikai méret.
  • Tmac
    pl ez kényelmes csuka és ha ez nem fogja a bokát akkor semmi sem (nagyon jól kivan párnázva)
  • N1ggA
    nekem 13-as van, az 47,5-ös. a 12-es azt hiszem 46-os. Ennyit tudok
  • grizzly21
    ez mindenképp jobb, de converse az ilyen divatcucc nem? Legalábbis nba-ben inkább nike-ban rebookban adidasban játszanak gondolom-és nem véletlenül.
    De mostmár azon gondolkozom, hogy melyiket vegyem nike.com-ról. Ez nagyon fain, és 100 dolcsiból kijön mindennel (ugye 30 dolcsi a szállitás azt jol látom?)

A méretet jol meg kell fontolni-44es mennyinek felel meg? Nincs valami átválto táblázat?

Bocsi az offért.
  • N1ggA
    és ha már itt tartunk, akkor a #6187 szarabbul néz ki :D

Ez jobb:
  • N1ggA
    A méretben biztos voltam, mert tudom, mekkora a többi cipőm is. És szerintem nagyon kényelmes cipő, és nem is drága. Kényelmesebb az ugrás is, és nem izzad bele annyira a lábam, vagy ha bele is izzad, nem büdös, mert bőr.
  • FrezeR
    talán a Minnesota ellen már játszik és szintén 3-as mezszámmal szerepel majd
  • grizzly21
    egyébként K jo cipők Nba store-on, nagyon szépek és nem is drágák. csak a kényelmességről és méretről nem tudok meggyözödni:S
  • grizzly21
    ja ezzel tudod mi a baj?:S hogy nem tudod felpróbálni. mivan ha kicsi?:(
  • grizzly21
    de játszol is benne vagy csak a vitrinbe vetted?:)
    nekem kényelmes kell, ami védi a bokám, kényelmes, és mellesleg ne nézzen ki szarul kb:)
  • N1ggA
    én az NBA store-on vettem Converse Wade-et
  • grizzly21
    bocsi az offért de máshova nem nagyon tudok menni, ez szerintetek milyen :

Nike Air 310. Lehetne magasabb a szára de kényelmesnek tünt, a talpa kicsit merevnek de minden cipő ilyen kezdetben szerintem. Ti hol vennétek kosárcipőt?
  • N1ggA
    Mikor kezd AI a Denverben?
  • FrezeR
    nézd meg a bball.hu-n ott fentvan
  • ProGabe #6203
    esetleg egy másik link hozzá?ezt eltávolítatta az NBA :(
  • N1ggA
    kár
  • grizzly21
    ja number2-t nézzétek, amikor becsapta Jordant zöldfülüként, erre emlékszem:)
  • grizzly21
    jaja, van nba-n top 10 tőle. jol nyomta mindigis.
    és tud zsákolni-1.83mal csesszemeg:D annyi már én is vagyok. van valami ugrotanfolyam netes cd vagy az gagyi? pedig egész jot ugrok és mégse megy csak ritkán a zsák. na de ez megint off, sorry akit zavar..:)
  • Doktor Lucsok
    AI - Denver
  • FrezeR
    Végállomás: Denver

Az Allen Iverson sztori véget ért. Legalábbis az ESPN két szakírója szerint mindenképpen. Marc Stein és Chris Sheridan azt állítja, hogy a denveri és a philadelphiai menedzsment megegyezésre jutott, így Allen Iverson az éppen eltiltott Anthony csapattársa lesz, cserébe pedig a mostanában igen jó formában pattogtató irányító, Andre Miller, Joe Smith és két 2007-es, elsőkörös draftpick vándorol a Sixershez. Iverson mellett még egy-két ún. "filler" (töltelék) játékos is Coloradóba költözhet. A cserét állítólag egy héten belül véglegesítik.

info: nba1.hu

nocsak nocsak...:)
  • FrezeR
    elég az offból srácok! :)
  • grizzly21
    hm nem rossz..csak nekem fekete kell-bár lehet olyan szinben is van
  • grizzly21
    játékra? miért mi másra használod még?:D t mac 5 ? utánanézek..
  • Tmac
    Annyira nem lényeges mert végülis én t-mac 5-ben nyomom :P csak játékra kéne már egy új csuka...
  • grizzly21
    nem vettem meg :) csak láttam vhol
  • Tmac
    Mennyiért vetted a cipőt?
  • mateus33
    Na most ha vki 5 másodpercnél tovább tartja a labdát leütés nélkül,akkor leveszik a bírok. Ha meg addig vki kiszedi a kezéből szabálytalanság nélkül akkor annyi:D
  • grizzly21
    aham
  • jbal
    a tartott labda az h ha vki megofgja,tartja a labdát úgy h csak szabálytalanul lehet megszerezni