11113
-
#6228 ááá -
#6227 azért nem lehet, mert előfordul, hogy valaki éppen nem tudja megnézni csak felvételről vagy másnap az ismétlést. azt hittem ez evidens :/ de mostmár Te is tudod -
#6226 köszi! sajna csak a német nyelvet beszélem -
#6225 108 - 103-ra nyert a Houston, Bonzi Wells technikait kapott, még valami? -
#6224 nba.com -
#6223 akkor megmondanátok nekm hogy mi lett L.A clippers-houston meccs erdménye? -
#6222 tök mind1, így is beírják/beírjuk :) -
#6221 csak -
#6220 Mért nem lehet beírni a sport2-n leadott meccsek eredményét? -
Tmac #6219 Ez a t-mac 5ös -
#6218 Ez tetszik! Ez melyik cipő? -
#6217 igazad van, az enyém 44es, és a cipő ami most pont jo rajta van hogy 10es amerikai méret. -
Tmac #6216 pl ez kényelmes csuka és ha ez nem fogja a bokát akkor semmi sem (nagyon jól kivan párnázva) -
#6215 nekem 13-as van, az 47,5-ös. a 12-es azt hiszem 46-os. Ennyit tudok -
#6214 ez mindenképp jobb, de converse az ilyen divatcucc nem? Legalábbis nba-ben inkább nike-ban rebookban adidasban játszanak gondolom-és nem véletlenül.
De mostmár azon gondolkozom, hogy melyiket vegyem nike.com-ról. Ez nagyon fain, és 100 dolcsiból kijön mindennel (ugye 30 dolcsi a szállitás azt jol látom?)
A méretet jol meg kell fontolni-44es mennyinek felel meg? Nincs valami átválto táblázat?
Bocsi az offért. -
#6213 és ha már itt tartunk, akkor a #6187 szarabbul néz ki :D
Ez jobb:
-
#6212 A méretben biztos voltam, mert tudom, mekkora a többi cipőm is. És szerintem nagyon kényelmes cipő, és nem is drága. Kényelmesebb az ugrás is, és nem izzad bele annyira a lábam, vagy ha bele is izzad, nem büdös, mert bőr. -
#6211 talán a Minnesota ellen már játszik és szintén 3-as mezszámmal szerepel majd -
#6210 egyébként K jo cipők Nba store-on, nagyon szépek és nem is drágák. csak a kényelmességről és méretről nem tudok meggyözödni:S -
#6209 ja ezzel tudod mi a baj?:S hogy nem tudod felpróbálni. mivan ha kicsi?:( -
#6208 de játszol is benne vagy csak a vitrinbe vetted?:)
nekem kényelmes kell, ami védi a bokám, kényelmes, és mellesleg ne nézzen ki szarul kb:) -
#6207 én az NBA store-on vettem Converse Wade-et -
#6206 bocsi az offért de máshova nem nagyon tudok menni, ez szerintetek milyen :
Nike Air 310. Lehetne magasabb a szára de kényelmesnek tünt, a talpa kicsit merevnek de minden cipő ilyen kezdetben szerintem. Ti hol vennétek kosárcipőt? -
#6205 Mikor kezd AI a Denverben? -
#6204 nézd meg a bball.hu-n ott fentvan -
#6203 esetleg egy másik link hozzá?ezt eltávolítatta az NBA :( -
#6202 kár -
#6201 ja number2-t nézzétek, amikor becsapta Jordant zöldfülüként, erre emlékszem:) -
#6200 jaja, van nba-n top 10 tőle. jol nyomta mindigis.
és tud zsákolni-1.83mal csesszemeg:D annyi már én is vagyok. van valami ugrotanfolyam netes cd vagy az gagyi? pedig egész jot ugrok és mégse megy csak ritkán a zsák. na de ez megint off, sorry akit zavar..:) -
Doktor Lucsok #6199 AI - Denver -
#6198 Végállomás: Denver
Az Allen Iverson sztori véget ért. Legalábbis az ESPN két szakírója szerint mindenképpen. Marc Stein és Chris Sheridan azt állítja, hogy a denveri és a philadelphiai menedzsment megegyezésre jutott, így Allen Iverson az éppen eltiltott Anthony csapattársa lesz, cserébe pedig a mostanában igen jó formában pattogtató irányító, Andre Miller, Joe Smith és két 2007-es, elsőkörös draftpick vándorol a Sixershez. Iverson mellett még egy-két ún. "filler" (töltelék) játékos is Coloradóba költözhet. A cserét állítólag egy héten belül véglegesítik.
info: nba1.hu
nocsak nocsak...:) -
#6197 elég az offból srácok! :) -
#6196 hm nem rossz..csak nekem fekete kell-bár lehet olyan szinben is van -
#6195 játékra? miért mi másra használod még?:D t mac 5 ? utánanézek.. -
Tmac #6194 Annyira nem lényeges mert végülis én t-mac 5-ben nyomom :P csak játékra kéne már egy új csuka... -
#6193 nem vettem meg :) csak láttam vhol -
Tmac #6192 Mennyiért vetted a cipőt? -
#6191 Na most ha vki 5 másodpercnél tovább tartja a labdát leütés nélkül,akkor leveszik a bírok. Ha meg addig vki kiszedi a kezéből szabálytalanság nélkül akkor annyi:D -
#6190 aham -
#6189 a tartott labda az h ha vki megofgja,tartja a labdát úgy h csak szabálytalanul lehet megszerezni