NBA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ti mit vártok az év végére? Szeritnetek meglesz még a Jordanékkal felálló Bulls rekordja(72-10)?
Azért így sem volt semmi,milyen helyzetekbõl bedobta.
Kezd rendezõdni az élete,jó formában is van,már nincsenek balhéi.
Kíváncsian vároma következõ meccsét,szerintem úgy 40 környékén fog dobni.
Go Jeff Go!!!!
holnap reggelre tán leér.
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
REAL MADRID
majd az unokáimnak is ezt fogom mutogatni 😛
ok, Shra.. Shar... Sqar... Shaq... juhé 😊 (<-- megjegyzem csak bosszantok, mert bár pályán nem annyira tetszik a sumozása, de mint magánembert nagyon bírom, iszonyu jó fazon!!!)
oks, haggyuk KB-t, végül is csak 81-et dobott, jövõ héten megdönti úgyis..😉
térjünk vissza a jóöreg "hol van már a bannerünk" témára 😉
Slow: te meg tanuld már meg végre leirni SHAQ nevét a kedvemééért naaaaa! 😄D😛
KG21:"tavaly mikor Bryantnek bokasérülése volt, a Lakers látványosan feltámadt, és remény csillant a poffra egy rövid idõre."
hááát nem tom szerintem hamar megkopna az a csillogás... de nem akarok veled vitatkozni,mert látom,hogy nem bírod KB-t és kész...
ne vigyétek el érzelmi síkra, ill. el lehet vinni, mert van olyan, én torontóba vagyok "szerelmes", de azért nem mondom, hogy hú de jó csapat 😊
amint itt most leírt KG az kb az véleményem nekem is, plusz még anyit hozzátennék, hogy tavaly volt egy elég erõs társa, Shrek, neki se passzolt, kiutálta... ennyit KBrõl, részemrõl...
egyébként nem estem seggre a 81 ponttól, mert tudom, milyen fos a raptors véldelme...😛 (<--vicceltem, elámultam...😉)
elsõsorban azért nem nyernek, mert KB 30%al dob a vesztes meccseken irdatlanul sokat
"Minden csapatban kell 1 olyan ember aki húzza,aki bedobja amikor kell.Elmeri vállani,nem alibizik."
igazad van, de ezt KB nagyon túlzásba viszi.
A focira nem reagálnék, ég és föld a két sport, amúgysem szeretem.
Chamberlaint idekeverni azért nem szerencsés, mert akkoriban õ nagyon a mezõny fölé nõtt, és itt elsõsorban nem a kosárlabda tudására gondolok. Hoztak is ellene egy sor új szabályt, hogy ne domináljon annyira.
"És mondjuk hány "csapatembernek" van gyûrûje? "
gyûrût one man show-k nem nyernek, mindig a legjobb csapat nyer.
"3 gyenge 1 közepes,meg 1 jó,mint mondjuk most a Lakersnél.Ha megnézzük a keretet,szerintem az 5 leggyengébb keretben bennevan,játékosállományilag"
sosem fog kiderülni mire lenne képes az általad gyengének tartott játékosállomány, ha mindent KB dob el.
"Ez meg is látszik,ha Kobe-nak nemmegy."
tavaly mikor Bryantnek bokasérülése volt, a Lakers látványosan feltámadt, és remény csillant a poffra egy rövid idõre.
"Nemsok játékos lenne erre képes,sõt egy sem,fõleg egy ilyen csapatban."
az a véleményem, hogy több ilyen játékos ma meg tudná ugyanezt csinálni, csak nem ennyire önzõk, meg van a csapatukban második, harmadik opció is, ami KB nek köszönhetõen a Lakersben szinte nincs.
"Sokat vállal,de látjuk,hogy ha nem mi a vége"
én nem látom. Tavaly láttam, akkor sokkal jobban ment a Lakersnek nélküle, idén is jó lenne látni.
"Kellene mellé még valaki aki kicsit vállal."
Talán ha néha leadná, vagy nem dobna rá ennyit, esetleg ott lenne Odom, aki egy elég jó playa lehetne pl.
"Érdekes vannak emberek akinek senki,és semmi nemelég jó."
vannak emberek akik szeretnek a puszta számok mögé tekinteni
Mellesleg az NBA mint a kosárlabdázás csúcsa nem csak a szép és eredményes csapatjátékról kell szóljon, hanem pont az ilyen egyéni és fantasztikus teljesítményekrõl is. Ez a 2 dolog adja a varázsát az egésznek szvsz😊
Csapatjáték?Ok.szuper a csapat csak nyerni nemtud,mit érnek vele?
Minden csapatban kell 1 olyan ember aki húzza,aki bedobja amikor kell.Elmeri vállani,nem alibizik.
Persze fociban valaki rúg 3-4 gólt egy isten,pedig önzõ volt,miértnemrúgata mással?Neeem,már viszik is a mennybe a szurkolók.
Itt dob 81 pontot,egy önzõ,abszolúte nem csapatember.Wilt Chamberlain is egy önzõ nagy lomha óriáspálcika volt,aki csak állt a palánknál és bedobta amit odaadtak neki.Gondolom kinnt nemúgyírt róla a sajtó,hogy nem csapatember,pedig akkor nem,hisz ennyi pontot nemlehet dobni.
Szerintem limitálni kellene 30 pontban az egyszemélyreszóló pontmennyiséget,és aki eléri leül a kispadra,mert ez csapatjáték.
És mondjuk hány "csapatembernek" van gyûrûje?Persze lehet csak akkor ha legalább 5 hasonló nagyonjó emberke van.Nem pedig 3 gyenge 1 közepes,meg 1 jó,mint mondjuk most a Lakersnél.Ha megnézzük a keretet,szerintem az 5 leggyengébb keretben bennevan,játékosállományilag.Ez meg is látszik,ha Kobe-nak nemmegy.
Ez a mostani esemény,egy Kobe szóló volt,megdobta a szinte lehetetlent.
Nemsok játékos lenne erre képes,sõt egy sem,fõleg egy ilyen csapatban.
Sokat vállal,de látjuk,hogy ha nem mi a vége.Kénytelen,és hagyják is(edzõ)Mert nincs jobb megoldás egyenlõre.
Kellene mellé még valaki aki kicsit vállal.
Tömören ennyi,fikázni lehet,ez magyarország,nert ezt a legkönyebb.
Mint egy másik topicban Görbicz Anitát,pedig jelenleg õ neve fémjelzi a nõi kézilabdát.
Érdekes vannak emberek akinek senki,és semmi nemelég jó.
Go Jeff Go!!!!
Kobe jó játékos és remélem h még jobb lesz 😊
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
81 pont az nagy teljesítmény, csakhogy még ez is kevés, ha nincs csapatjáték és ellentétben itt több emberrel, nekem az a véleményem, hogy nem csak a többiek tehetnek errõl, hanem Kobe is
azon meg lehessen már röhögni, hogy MVP-nek akarja az úr 😄
De nemtudom,addig még sok idõ van.
Azér a Phoenix-Seattle meccs se lehetett rossz kétszeri h.u. 149-152 😮
Önzõõ?Hmm..de akkor ki dobja a kosarat?Hisz ha nemjátszik sorra szív a Lakers.
Még vele is,hisz nincsenek megfelelõ társai.
Go Jeff Go!!!!
Kobe Bryant had the second-highest point total in NBA History Sunday, scoring 81 on 28-of-46 shooting against the Raptors. Bryant fired in 55 points after intermission.
NBA.com
Los Angeles Lakers - Toronto Raptors 122-104 (29-36, 20-27, 42-22, 31-19)
ld: K.Bryant 81, S.Parker 13, C.Mihm 12(8 lep.), L.Odom 8(10 lep.),a másik oldalon: M.James 26(10 assz.), C.Bosh 18(8 lep.), J.Rose 17.
Kobe megint kitett magáért, kétszer annyit dobott mint a csapat többi része együtt,lehet hogy jól játszik,de akkor is önzõ.<#szomoru1>#szomoru1>
és utólag is Boldog Szülinapot Zaki!<#wave>#wave>
Itt jó videk lehetnek. csak az a baj hogy fizetõs...
ki kéne valahogy játszani...
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
2006. 01. 20. 00:06:30
A liga egy mérkõzésre szóló eltiltással jutalmazta a Golden State irányítóját, míg a New York veteránját öt találkozó alól mentette fel. Baron Davis a Seattle elleni mérkõzésen ütötte meg a szuperszónikusok játékmesterét, míg Antonio a chicagói derbin szaladt fel a nézõtérre, hogy megvédje feleségét az õt molesztáló helyi szurkolótól. Ez utóbbi esettel kapcsolatban a játékos kenyéradója megértését fejezte ki, ellenben a Bulls közleményében az áll, feleslegesen rohant ki a nézõk közé Davis, mivel a helyi biztonsági emberek is "rajta voltak az ügyön".
Nem értem, hogy Davist miért tiltották el 5 meccsre? Nem csinált semmit, csak felment a nézõtérre, de senkihez NEM nyúlt! Most ezért miért kap 5 meccses tiltást?
Ui.: Remélem, hogy egy darabig nem lesz már New York meccs, mert már unom õket! 😄
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
Köztudott, hogy Kobe és Shaq nem nagyon szeretik egymást és akkor még finoman fogalmaztam. Nyilatkozatháborújuk immár kötetekre rúg, de ennek most talán vége szakad. A tegnapi mérkõzés elõtt Shaq odament a földön fekve nyújtó Bryanthez és kezet fogott vele, majd a feldobás elõtt is összeölelkeztek, Kobe még meg is paskolta a nagytestvér tarkóját. "Ideje a múltat magunk mögött hagyni. Három nagyon jó évünk volt együtt, sok örömet okoztunk a rajongóknak" - nyilatkozta a Lakers hátvédje. Shaq is egyetért: "A minap beszélgettem Bill Russellel és õ azt mondta, hogy a játékban rivalizálás nem jelenti azt, hogy utálni kell egymást. És igaza van. Õ számomra egy isten és én megfogadom a tanácsát. Beszélgettünk Kobe-val, de nem a kosárlabdáról. Gratuláltam neki az újszülött kislányához." Reméljük, hogy ez nem csak egy színjáték volt Martin Luther King napjára...
Forrás: NBA1.hu
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
www.kfk.gportal.hu
Ezen az oldalon egy csomó NBA-s vido kép van
Hírek.
Nézzétek meg