11113
\'NBA\'
  • egypszichonauta
    de ő Jordan,legyen elég ennyi...
  • N1ggA
    nem a négyesre gondoltam, hanem az 3-asra :) Ja, és szerintem is szép cselek, meg profi munka meg minden, de ilyet más is csinált már...
  • VinylToy #6266
    a négyesben, majd ha megcsinálod azt a testcselt te is és utána jól kiröhögöd aki bevette akkor rájössz hogy mekkora is volt az a zsák.
  • N1ggA
    jameg a 4-es dunk-ban mi a szép?
  • zaki
    Pippen véletlen hagyta ki, vagy szerintetek direkt dobta rá a gyűrűre? Mert úgy jött a háttérből Jordan, mintha meg lett volna beszélve.
  • VinylToy #6263
    hármat...

ja hogy te így nézed, akkor nem neked való az NBA, ott majdnem minden lépés hiba, de nem ugyanúgy veszik mint az európai kosárlabdában, kinn 2,5-et lehet lépni :D
  • N1ggA
    a 8-as zsákolásnál mennyit lépett má...
  • VinylToy #6261
    Jordan Top 10

El sem hiszem hogy volt neki 10 ilyen dobása, másnak életében ha egy összejön.
    Zsákolás ide vagy oda, szerintem ezek sokkal látványosabb megmozdulások.

De azért nézzük a 10 legjobb zsákolást is tőle.

Respekt!
  • N1ggA
    ez hihetetlen. Fogadok az NBA meccsekre bwin-en, és folyton úgy vesztek, hogy a csapat 2 ponttal, vagy hosszabbításban kap ki. Ezt a pechet.w
  • lord nihilus
    nem enyhén :D
    de aza végjáték a Dallas-Phoenix meccsen se semmi
  • grizzly21
    azta ! triple Overtime, durva:)
  • webibebi
    mer el volt törve az orra, de nem már nem kéne hogy használja az már a kabalája marad
  • trogerzsiger
    az minek kellet neki?
  • webibebi
    az arcvédő???
  • trogerzsiger
    naggyon izgi meccs volt! richard hamilton fején mik voltak azok a bigyók?
  • grizzly21
    jordannek tünik az also ikon alapján. de sztem ennél jobbat válassz:)
  • Laci08
    [IMG]http://[/IMG]
    Egy ilyen cipőt újítanék , csak sehol nem láttam még. Valaki esetleg a pontos nevét nem tudja? Ebayen sincs.
  • banok
    Wade újra lesérűlt, ki is kapott a Miami...
    A Knicks-Pistons tényleg kukta nagy volt. Én streamen néztem éjszaka. Mindenkinek ajánlom!
  • egypszichonauta
    ma nézzétek a NY-Detroit meccset durva lesz!!!
    sajna én má megnéztem az eredményt(ne tegyétek!!!),így nem tudtam miből maradok ki,de így is jó lesz.
  • trogerzsiger
    Remélem tudtok nekem segíteni az nba live 2005tel szeretnék nten játszani a barátommal. Csinál is servert belépünk csak mindketönknek iszonyatosan szagatt a netünk 112kb/s. az a baj hogy gyenge a netünk?
  • Fókameister
    Én abban reménykedem hogy a Houston végre igazán nagyot alakít majd legalább a playoff ba jussanak el:) T-mac 4ever!:)
  • FrezeR
    hátööö ezt a Jordan témát nem kellene erőltetni emberek :) Ő csak legyen Wade belőle is csak egy lesz és évtizedek múlva ugyanigy emlegetik majd. Jordan örök, őt nem lehet túlszárnyalni ahogy a többi szuper klasszikus játékost sem. Kobe meg influenzás volt és ez is közrejátszott gyenge szereplésében. visszatérve Wade-re...emelem nem létező kalapom előtte :) go Heat!
  • Tmac
    Ha veszel wade cípőt akkor ő igen is abban nyomja vagy pl ha legújabb kobe-t irversont vagy t-macet veszed meg akkor azt veszed észre hogy ameccseket igen is abban fognak játszani
  • egypszichonauta
    gecc hogy Wade mit csinált a pályán,tud a srác!lehet hogy qrva nagy játékos lesz(már az),de Jordant SENKI se fogja lepipálni,a lakers meg mintha ki se ment volna a pályára...nembaj így is jól állnak
  • N1ggA
    majd meglássuk
  • webibebi
    NEM is lezs Jordan!!!Mivel Jordan csak 1 van (volt)
  • N1ggA
    MÉG nem Jordan :)
  • banok
    hát ezen a meccsen azért megközelítette...
    Bryant meg baromi szar volt. Turiaf viszont egész jóak vót' XD
  • grizzly21
    ők egyébként milyen cipőben játszanak? Gondolom az igazán nagyok egyéniben, szóval nem valószínű h olyanban mint ami nba-com on van shopban:)
  • grizzly21
    ez a Wade tényleg nem semmi:) de azért nem Jordan
  • N1ggA
    nagyon rohadt jó meccs volt :P
  • Fókameister
    Néztétek a meccset? Én igen Wade rohadt jól jáccott (mintha magamat láttam volna)
  • banok
    Wade ahogy nézem játsszani fog.
  • trogerzsiger
    most a miamiba lessz wayde és onil? szerintem a neveket rosszul írtam
  • FrezeR
    jó kis meccs lesz! :) és mellesleg Boldog Karácsonyt mindenkinek!:)
  • banok
    bwin?
  • trogerzsiger
    Valahol lehet fogadni Az nbas meccsekre?
  • banok
    Na ma 20.30-tól Miami Heat-Los Angeles Lakers a Sport2-n.
    Akinek nincs az szedje le a TVUPlayert és ott kattintson az

fúú nagyon várom már. XD
  • banok
    :(
  • Tmac
    Szegény Yao min 6 hétig nem tud játszani. Sajna megint ugyanaz van a houstonban mint tavaly akkor is lesérült mindenki :(