NBA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Én ismételten azt mondom, hogy Bryant napjaink LEGJOBB kosarasa!! KG21-et szerettem régen, de eddig ugye 2-3 meccset láttam MIN-tõl, de sajnos nagyon unalmas volt KG játéka! 😞
Nálam a másik ász Vince Carter és Wade!! Carter amit a múltkori meccsen mûûvelt! Hát az nagyon kész volt! 😊
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
ui:www.kfk.gportal.hu nagyon jó oldal ajánlanám mindenkinek!!!!!!
pedig állitólag jegyesek, de akkor igy járt 😛
na off vége😊
Houston - Lakers meccsre meg természetesen csak TMac és Kobe miatt vagyok kíváncsi, hogy melyik mit alakít, mondjuk Kobe természetesen jobb, mint TMac!
Csak hogy megint felhozzam Duncant... 😊 Az NBA.com-on megnéztem az összefoglalót, ahol is kelet-nyugat kezdõ ötösét mutatják be. Hát Duncan nagyon unalmas volt, minimális látványossággal! Ezért se szeretem õt... J. O'neal a másik oldalon sokkal szebben, látványosabban játszik!
Parker csajáról meg annyit, hogy én egyáltalán nem szeretem, egy öntelt, nagyképû kis qurva! 😊
Tony Parker, az NBA-címvédõ San Antonio Spurs francia kosárlabdázója saját bevallása szerint megismerkedésükkor mit sem tudott arról, hogy jelenlegi barátnõje, Eva Longoria a Született feleségek címû televíziós sorozat egyik sztárja.
A 23 éves játékos és a 30 esztendõs színésznõ 2004 végén, a Spurs egyik mérkõzése után találkozott egymással elõször. A Texas államban született Longoria, akinek felmenõi mexikóiak, édesapját kísérte el a találkozóra.
"Vicces, de sose láttam õt azelõtt. Fogalmam sem volt, hogy van egy ilyen sorozat" - vallotta be Parker Oprah Winfrey show-jában. Az azóta rendszeresen a legnagyobb nézettséget produkáló tévéfilmet 2004 õszén kezdték vetíteni az Egyesült Államokban.
Longoria, aki ugyancsak meghívott vendég volt a beszélgetõs mûsorban, megerõsítette párja állítását, és elmesélte, csak másnap, közös ebédjüknél derült ki Parker számára, hogy õt meglehetõsen sokan ismerik.
"Mindenki odajött hozzánk, Tony pedig nem értette, hogy miért tõlem kérnek autogramot" - idézte fel a történteket nevetve.
A színésznõ még elmondta, hogy filmbeli szerepével ellentétben olyan feleség akar lenni, akinek a családi béke és boldogság mindennél fontosabb. "Népes famíliában nõttem fel, valami hasonlóra vágyom" - jelentette ki.
enyhén lol 😊
utánna Miami-Detroit és Philadelpia-San Antonio és persze az ALL STAR GÁLA 😊
de asszem van topikja is a csatornának itt az sg -n, ott is szétnézhetsz
Bazinga!
egyszer láttam eddig a Blue Devilst, de más elit csapatot nem látam eddig (Uconn, Villanova)
I love this game!
ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb
Mivel fogod?
ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb
I love this game!