11113
\'NBA\'
  • mateus33
    Sztem a labdamozgás nem kell,helyette olyanok kellenének mint a mostaniban Iverson és James;)
    Kobe meze jó! Sárgán próbáltad,hülyén nézne ki?
  • grizzly21
    csak az effekt a labdamozgáson meg kobe meze
  • mateus33
    Ööö én nem látom,hol van?:)
  • N1ggA
    óh :)
  • grizzly21
    naná:) kedvencem
  • egypszichonauta
    szerintem garnett akar lenni
  • N1ggA
    bocsi, hogy nem tudom, de ki az középen?
  • grizzly21
    na kiemeltem őket, nem tudom kinek mi a véleménye:)
  • egypszichonauta
    nagyon jó,csak tényleg annyit lehetne hogy jobban a játkosok jobban kitűnjenek a háttérből,amúgy király mondom.a mostanit is te csináltad?me akkor az effektek maradhatnak me jók!
  • mateus33
    Meg az alsó kis mező lehetne keskenyebb,kb. akkora mint az NBA felirat. De így is jó,csak tipp:)
  • mateus33
    Sztem is jó,egyedül talán annyit kéne,h a játékosok vhogy jobban kitűnjenek a sötét háttérből mint az előzőn akár olyan effekttel;)
  • zaki
    Nekem tetszik!
  • grizzly21

valami ilyesmi?
  • FrezeR
    Boldog, izgalmas kosármeccsekben gazdag újévet mindekinek! :)
  • egypszichonauta
    vki aki ért hozzá csinálna új bannert?mert ugyebár Iverson már nem 76os.
    vmi hasonlót,me ez is jól néz ki(ha lehet legyen rajta Wade meg Kobe a többiek mind1),én nem tom hogy kell azé kérem,köszi
  • grizzly21
    az ilyen kamu szarokkal el lehet menni innnen köszi
  • Zrad
    Rossz helyen reklámozól!
    Kobe hoz képest ez az 58 pont kevés.
    Tegnap lett James 22éves:D
  • Oli23
    hello mindenkinek
    akarsz ingyen 1 TravelMate® 2700-as notebookot?
    nincs más dolgod mint regisztálni az alábbi cimen:http://notebook.GustoNetwork.com/index.php?mid=836587
    és 18 ismerösödnek elküdeni a meghivót!
    Szerintem 5percet megér!
  • banok
    elképesztő.. :(
  • grizzly21
    szerintem addig van uj, amig el nem dől
    tehát nincs ilyen hogy büntetődobás:D
  • N1ggA
    a hosszabbítás-szabályokat le tudná valaki írni?
  • egypszichonauta
    kobe 58 pontot dobott,de 3OT után így is kikapott a lakers a bobcatstől
  • VinylToy #6286
    Hát igen erről beszéltem, neki is van top 10-e és nem is akármilyen, én megemelem a nem létező kalapom, egypárszor még megnézem asszem, mert tényleg tud ez a fiú. Asszem igencsak feljött a kedvenc játékosaim listáján :D
  • grizzly21
    hát ha nba-ben akartál volna kosarazni akkor valóban. de egyébként sosem késő, jó kis streetballt akárhányévesen akárhányév tapasztalattal is lehet játszani
  • N1ggA
    erre én meg azt mondom, hogy még nem érett meg, 3 éve van Wade az NBA-ben. Ezért szeretem őt annyira, mert már most nagyon tetszik a játéka, és én arra számítok, hogy még jobb lesz.

A lekésést illetően: Mire ráébredtem, hogy én kosarazni szeretnék, 15 éves voltam. Ennyi :D
  • grizzly21
    nem rossz, és vannak Jordan szerü dobások is, de az igazi különbség a stílus. Szerintem robosztusabb picit, Jordan mindig könnyedén szinte szállt a levegőben, minden mozzanata elegáns volt és hibátlan, itt azért inkább csak összekaparta a dobásokat, amik bekerültek a gyürübe valahogy.
    Azért szép mozzanatok ezek nagyon:)

most nézem, az utolsó mekkora:D
  • grizzly21
    lekésni ?:)
  • N1ggA
    Imádom Dwyane Wade-t :D
  • N1ggA
    én nem kosarazom :) lekéstem róla
  • VinylToy #6279
    Te kosarazol amugy?

A kilencesben majdnem elveszíti a labdát, és után úgy veri meg a saját védőjét ahogy akarja, és utána még aki elé áll azt is átzsákolja, hát van ennél nagyobb?!
  • N1ggA
    Na, akkor 1 valamibe még had kössek bele. A 10-esben gondolom az a szép, hogy rohadt magasra ugrik. A 9-est többször végignéztem, és a kérdésem az: mi az extra benne? Az, hogy úgy zsákolja be, hogy ott állt egy ember?
  • N1ggA
    Én nem próbálok belekötni Jordanbe, tudom, hogy ő volt a legjobb, meg minden jelenlegi játékos őt utánozza, és sajnálom, amikor még a bullsban játszott, akkor túl fiatal voltam. Én a mostani NBA-n növök föl, és rengeteg ilyet látok, ezért jegyeztem meg, hogy ilyet más is tud. És eszem ágában sincs belekötni, és nem is negatív a kritikám, de azért senki sem tökéletes, és élvezetes valamibe belekötni. Nem? :)
  • egypszichonauta
    de ez a két videó JORDANről szólt,ok,lehet hogy pl.Wade is megcsinálta má némelyiket de az egy Waderől szóló top 10ben lesz benne,gondoltad volna?!?
  • grizzly21
    a csel ahogy egy kézzel felemeli a labdát és elküld 2 embert, egyik el is esik:)
  • zaki
    Mármint a büntetőt... Csak az lemaradt...
  • grizzly21
    nem lépte el a 8ast szerintem, akkor fogta meg a labdát amikor még pont jo volt utána a másfél lépés, vagy 2.
    nba ben 2.5öt lehet? ugy tudtam ha pl levegőben megkapod akkor egyszer leér az egyik lábad, majd lépsz egyet a másikkal és akkor dobsz az még nem lépés.
    De ha pl ugy kapod a labdát hogy lenntvan az egyik lábad akkor nem léphetsz kettőt csak egyet ?
    bár inkább érezni szoktam valamiről hogy lépés e, elméletileg nem is biztos hogy jol tudom
  • grizzly21
    és szerinted Jordan másról nyúlta le a mozgást, vagy éppenhogy őt utánozzák ? Valamit kitalálni sokkal nagyobb dolog mint lemásolni, és technikailag megcsinálni.
    Van egy filmem VHSen, amiben MJről is szó van, mindenki egyöntetűen elismeri hogy messze a legnagyobb volt. A két kedvencem ezeket mondja: Garnett: Ohh Michael, egy csoda. Grant Hill: Mindenki MJt próbálja utánozni a ligában, de ez csak nagyon keveseknek sikerül.

Nagyon amatör aki bele próbál kötni Jordanbe ugyhogy inkább ebből ne is legyen vita:)
  • VinylToy #6271
    Akkor majd biztos nála is benne lesz a top10-ben.
    Látom nagyon fiatal vagy még, nem értheted mit jelent ez a név, hogy Michael Air Jordan.
  • N1ggA
    igen, de ilyet más is szokott csinálni
  • VinylToy #6269
    a hármas, na ott pedig a passzcsel ahogy bemutatja hogy az alapvonal felé leadja, és az ellenfélből ketten leülnek, tényleg nem veszed észre a kosárlabdában az ilyen szépségeket?