NBA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sil3nt
vasárnap nálunk 02:30-tól a Sport 2 közvetíti magyar kommentárral az East-West All star gála 2006-ot Houstonbol....ezt biztos élõbe megnézem és hétfõn, de érdekelne a többi összecsapás is...ha valaki tud streamrõl hogy pontosan hol lehetne nézni õket mivel magyar ado nem adja le élõben és jó szokásukhoz híven nem is pótolják be az ne habozzon ossza meg a címet. Torrentrol gondolom majd valamelyik amcsi bedigizi, de akkorsem élõ 😄

KG21
én Löbronra tippelek, sztem õ lesz az MVP. Kobe meg AI már voltak, nem hinném, hogy nagyon tepernének egy újabb ilyen címért.

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

FrezeR
itt vannak az idõpontok idõpontok
a nagyok szerintem nem akarják magukat még ezzel is terhelni vagy félnek a sérülésektõl. nem ugy volt mint régebben, hogy preztis kérdést csináltak belõle. régen voltak igazi nagy csaták pl Jordan vs Dominique W.
MVP: hát nem tudom, de ahogy Kobe meg A.I. igyekszik idén pontkirály lenni szerintem itt is nyomni fogják..aztán ki tudja 😛

grizzly21
Nos, akkor pontosan mikor lesz a zsákolo és a kelet nyugat?
miért nem indulnak a nagyok a mostani szákolo versenyen sem?
ki nyeri MVPt szerintetek?

Tmacy
igen az a link jó és köszönöm,mert nekem bevállt.

grizzly21
akkor valoban ideje keresgélni valami netes hely után ahol leeht nézni.
amit lent linkeltem az jo? néhány focimeccset néztem még ott anno.
engem a zsákoloverseny, meg a kelet nyugat érdekelne csak igazábol. remélem ha élõben nem is tudom majd nézni, de torrentre felrakják majd.

Tmacy
Az All Star Weekend már elkezdõdött.
Ma este/hajnalban lesz a Rookie Challenge,szombaton a tripladobóverseny,zsákolóverseny,irányítóverseny,a shooting starts hasonlok,és vasárnap a nagy meccs.
Remélem mindent jól irtam

grizzly21
mikor lesz az all star?

banok
nem kell tuner.
mindegyik P2P program jó valamilyen szempontból. Az a legjobb ha mindegyiket letöltöd, nem foglalnak sok helyet.
És nemekem is van a témában egy fórumoldalam

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Tmacy
Köszi! 😊
Akkor asziszem élõben is nézni fogom az All-star-t 😊
Honlpa hajnalban lehet megnézem a Rookie Challenge-t ha valamelyik adó adja majd,remélem jólesz!

grizzly21
pplive.uw.hu

Tmacy
valaki nemtudja hogy melyik internetes tv-nézõ program a legjobb?
és hogyan kell csatlakozni a csatornákhoz?
elõre is köszi a választ.
(és még annyi hogy ezekhez kell tv tunel?)

Tmacy
én Wade-t most is nagyon nagyra tartom,szeritnem a korosztály egyik legjobb játékosa,én még talán LeBron-nál is jobban kedvelem,legalábbis a játékstilusa jobban tetszik.

egypszichonauta
megnéztem a heat-detroit meccs összefoglalóját(mivel nem ismétlik a sport1,de ezért már nyígtam lejjeb),jó meccs lehetett,fõleg a vége!!!nagyon tetszett mikor wadenek feladták alley-oopra,õ meg 360ban feltette,szerintem néhány éven belül simán benne lesz a top 3 játékosban...

Ha esetle gérdekel vkit: Kosaras Letöltések
Most találtam 😊

FrezeR
nem volt semmi tényleg 😮 Shaq az elsõ felében Wade meg a másodikban vitte a hátán a csapatot😊 nagyon örülök a gyõzelemnek! 😊 Azért illik megjegyezni, hogy ez a Detroit nagyon jól összerakott csapat, nehéz lesz õket megállítani ha egyáltalán sikerül valakinek is.

grizzly21
a 42.ALL STar gala megvan valakinek? (ahol Jordan Magiccel játszott)

aki gondolja nézze meg az oldalam van rajta egy kis NBA.Ja leirtam hogy lehet NBA tv nézni és hol http://gportal.hu/portal/rap4eversasix/
zaki
ÚÚÚÚÚÚÚÚ BAZZE, MILYEN MECCS VOLT :ddddddd

hát mit csinált Wade a végén báze 😄DDD uccsó 17 pontot õ dobta a Heatnek, eszméletlen mit csinált a végén 😄

zaki
O'Neal nagyon elemében van 😄

<#wow2><#vigyor1><#nyes><#worship><#taps>

FrezeR
jól néznék ki ha nem ismételnék pont az all star meccset 😊
hajrá HEAT! 😊

zaki
tuti fogják, nem is egyszer szerintem

egypszichonauta
<#szomoru1><#confused><#rinya><#rinya><#conf><#duhos2><#falbav><#boxer>
nekem sport1em van és nem fogom látni ezt a mecset(persze new york meccseket ismételtek ezerrel,mind1),azért azt remélem,hogy az all-star meccset ismétlik.

KeKKSZike
Lehet, hogy mégis csak igazad van!! PORT.hu-n nem találom, szóval elképzelhetõ, hogy NEM fogják ismételni! Sport2-õn holnap 16.45kor ismétlik!

zaki: Hajrá Detroit!! Bár nincs bajom Miamival, fõleg Wade-t nagyon szeretem, de Detroit azért közelebb áll hozzám! 😊

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

zaki
én is, hajrá miami <#smile>

KeKKSZike
Szerintem BIZTOSAN fogják ismételni! 😉)

Én már nagyon várom a meccset, 23.00kor nézem! 😊

egypszichonauta
nem tudjátok,hogy a spor1en ismétlik-e a miami-detroit meccset?mert nem láttam kiírva sehova a sporttv oldalán legközelebbi meccs philadelphia-san antonio pénteken.nehogymá ne adják...

zaki
nincs mit

Köszi szépen

zaki
20-án

nem tudjátok mikor lesz al star gála?

zaki
ezt nem tudtam <#wow2>

KeKKSZike
Jól mondod!! Pont tegnap néztem kazin, még 98ban felvettem, most találtam meg a kazit! 😊 Bryant már akkor is nagyon nagy ász volt! 😊

Iori
kétszer szerepelt még a Motown színeiben

Jordanen és Pippenen kívûl nem volt más AS játékosa az akkori Bullsnak

I love this game!

Tmacy
Rodman egyszer se szerepelt All-Star Gálán
Amugy szerintem max Tony Kukoc vagy valaki más..

zaki
Jordan féle Bullsból hány embert hívtak meg max? (Jordan, Pippen, Rodman, és...?)

webibebi
legutóbb a lakersbõl volt 4 játékos. asszem 98-ban.Van Exel O'Neal Jones Bryant voltak

msn:[email protected] bárki felvehet

KG21
a cikk szerint ez a 7. alkalom, hogy 4 játékos lesz ugyanabból a csapatból, és az elsõ, hogy mind a négyen cserék

zaki
thx

télleg sok az a 4 detroiti pléja...

ez nba rekord, vagy közeli 1 csapatból 4 játékost meghívni?

Anthony001
Tudom, de szeritem akkoris van benne valami

ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb

KeKKSZike
És mi van akkor? Az edzõ NEM választhat saját játékosokat!

Anthony001
Láccik h az edzõ a Detroiti....
Amúgy én sajnálom h a Carmelo Anthony nincs ott...

ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb

KG21
mégjóhogy meg. Itt vannak amúgy a keretek: allstar2006

4 Detroiti is van, ez azért túlzás <#wow3>

FrezeR
a Dallas bizony keményen nyomja. Sajnos utóbb a Heat is áldozatul esett nekik, nem is kicsit verték meg õket 😞

Iori
jah, mindenki õrülne a csapatában és Master Zen ha így játszana mindennap

I love this game!

Iori
Nash, Bron vagy Billups
Jó hogy említed Brandet, mindenki Billupsszról, Bronról, Nashrõl és Noworól beszél de Brandet senki sem említi, pedig õ idén nagyon ott van. De MVPt nem kap 😊

I love this game!

KeKKSZike
Brand-et ln is jónak tartom, de azért nem vagyok ennyire elájulva tõle! 😊

zaki
all star meccsre meghívják?

KG21
nem vicc, Brandet többre tartom most bárkinél 😊

KeKKSZike
Önbizalom nélkül kosarazni nem is lehet... 😊

Arra én is kíváncsi vagyok, hogy ki kapja az MVPt!