NBA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
a nagyok szerintem nem akarják magukat még ezzel is terhelni vagy félnek a sérülésektõl. nem ugy volt mint régebben, hogy preztis kérdést csináltak belõle. régen voltak igazi nagy csaták pl Jordan vs Dominique W.
MVP: hát nem tudom, de ahogy Kobe meg A.I. igyekszik idén pontkirály lenni szerintem itt is nyomni fogják..aztán ki tudja 😛
miért nem indulnak a nagyok a mostani szákolo versenyen sem?
ki nyeri MVPt szerintetek?
amit lent linkeltem az jo? néhány focimeccset néztem még ott anno.
engem a zsákoloverseny, meg a kelet nyugat érdekelne csak igazábol. remélem ha élõben nem is tudom majd nézni, de torrentre felrakják majd.
Ma este/hajnalban lesz a Rookie Challenge,szombaton a tripladobóverseny,zsákolóverseny,irányítóverseny,a shooting starts hasonlok,és vasárnap a nagy meccs.
Remélem mindent jól irtam
mindegyik P2P program jó valamilyen szempontból. Az a legjobb ha mindegyiket letöltöd, nem foglalnak sok helyet.
És nemekem is van a témában egy fórumoldalam
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Akkor asziszem élõben is nézni fogom az All-star-t 😊
Honlpa hajnalban lehet megnézem a Rookie Challenge-t ha valamelyik adó adja majd,remélem jólesz!
és hogyan kell csatlakozni a csatornákhoz?
elõre is köszi a választ.
(és még annyi hogy ezekhez kell tv tunel?)
Most találtam 😊
hát mit csinált Wade a végén báze 😄DDD uccsó 17 pontot õ dobta a Heatnek, eszméletlen mit csinált a végén 😄
<#wow2>#wow2><#vigyor1>#vigyor1><#nyes>#nyes><#worship>#worship><#taps>#taps>
nekem sport1em van és nem fogom látni ezt a mecset(persze new york meccseket ismételtek ezerrel,mind1),azért azt remélem,hogy az all-star meccset ismétlik.
zaki: Hajrá Detroit!! Bár nincs bajom Miamival, fõleg Wade-t nagyon szeretem, de Detroit azért közelebb áll hozzám! 😊
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
Én már nagyon várom a meccset, 23.00kor nézem! 😊
Jordanen és Pippenen kívûl nem volt más AS játékosa az akkori Bullsnak
I love this game!
msn:[email protected] bárki felvehet
télleg sok az a 4 detroiti pléja...
ez nba rekord, vagy közeli 1 csapatból 4 játékost meghívni?
ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb
Amúgy én sajnálom h a Carmelo Anthony nincs ott...
ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb
4 Detroiti is van, ez azért túlzás <#wow3>#wow3>
Jó hogy említed Brandet, mindenki Billupsszról, Bronról, Nashrõl és Noworól beszél de Brandet senki sem említi, pedig õ idén nagyon ott van. De MVPt nem kap 😊
I love this game!