11113
-
#6348 Most már izgi lesz megnézni az esti adást -
#6347 Istenem... -
#6346 Remélem Shaq ma visszatér!!! -
#6345 Nyert a Lakers a Spurs ellen \o/ -
#6344 egyik kedvenc videóm -
#6343 mé van az ha lakers meccset adnak a sportv-n akkor kobenak nem megy? -
#6342 Azt nem is figyeltem.
Hát mindenkinek lehet rossz napja. :) -
bencelol #6341 Nekünk nincs egy kosárpálya se,csak a suliban,de oda nem szbad bemenni napközben:( -
#6340 FG 4-16 3PT 0-7
Azért.... -
#6339 Viszont 19 lepattanót szerzett ma a Lakers ellen. Hogy rohadna meg... :S
Jah McGrady elég önzetlen volt: 8 pont, 12 ast.. -
#6338 Mutomboval mi történt? Ugy lesoványodott -
#6337 Hajrá Rockets! Szép volt Dikembe -
#6336 labdázgatom én is (megyei bajnokság), de sokat foglalkozom mellette fiatalokkal (nyáron kosártábor, edzés) -
#6335 dettó, hobbiból :) -
#6334 Jah én is,de csak megyeiben,részemről is már csak hobbi,testmozgás,meg a kosárlabda szeretete:) -
#6333 én pl igen :) bár ez már igencsak hobbi, nem bajnokságban játszom -
bencelol #6332 KI kosarazik azok köül aki ide ír? -
#6331 letöltöttem és nagyon pöpec a videó. mondjuk egy nba válogatás, de a street-hez eddig nem sok köze van:) -
Doktor Lucsok #6330 Nike Air Jordan Jumpman Cue! Nike looking walking shoe similar to Nike Air Force 1 and Dunk
Pickyourshoes.com -
#6329 Yeah! Jól is jön,mert nekem az előző leszedte a 300megás változatot,későn olvastam el mit írtál utána:) -
#6328 Nba dunks vol.3
innen is le lehet most már szedni csak egybe és könyebben
http://www.gigeshare.com/preview/7886c18fnnnc5a68ca5182g77a1nc858/
-
#6327 amugy erről az oldalról úgy érdemes letölteni hogy flashget-et használsz mert az oldal 300 megabyte limit letöltés után megáll és utána vársz egy 50 percet majd vissza mész a linkre és beírod azt ott látható kódot vagy aktiválod újra a letöltésed limit-jét és elindítod újra a flashget-be
-
#6326 Hűha,akkor hálás köszönet!;) -
#6325 Kiadtak Magyarországon egy olyan dvd-t hogy "Zsákolás Mesterei " 1,2...
Összevannak benne gyűjtve a jobb zsákolások és közben nyilatkoznak a játékosok is... -
#6324 Ez konkrétan mi lenne?:) -
#6323 Hi all! Gondoltam belinkelem hát ha hasznát veszítek vagy érdekel valakit.
NBA Street Series Dunks! Vol.3
The NBA brings you more off-the-hook hoops highlights from your favorite NBA stars with STREET SERIES: VOLUME 3 featuring dazzling ankle breakers, huge dunks, pinpoint passes and ruthless rejections. Watch 2005 NBA MVP Steve Nash and two-time NBA champion Manu Ginobili split the defense. Intimidation is what we're talking about with Shaquille O'Neal and Amare Stoudemire. And shake ?n bake with Dwyane Wade, Tracy McGrady and so much more!
Letöltéshez kattints ide (megashares link) -
#6322 jah, itt -
#6321 Ja és úgy,h nem néztem meg az eredményt,csak azt kik játszanak! -
#6320 Hát nemtom,én is kb. -20at tippeltem volna,ismerve kik nem játszanak:D -
#6319 de nagy kép!kosárlabdában Kobe,fociban Ronaldinho a kedvecem!honnan van ez a kép?van még?
nigga már megint sikerült utalnod a meccs végeredményére,amit ebben az időben ismételnek
ronaldinho ló kinézete van és aztán?pff...
ha Wade játszana úgy semmi bajom nem lenne a miami meccseivel,de így elég ratyi játékot játszanak... -
#6318 Wááá nem hiszem el,h megint Miami meccset adnak:DD -
#6317 felismertem, csak egy ló -
#6316 lehet hogy Ő is viccből írta :D -
#6315 ezt nekem cimezted ?:D mert ha igen akkor-
1-felismertem :)
2- a dongó szemüveg miatt kérdeztem meg biztonság kedvéért:D -
#6314 végülis kevésbé ciki egy kosarast nem felismerni a rajongónak, mint egy futballistát :D -
#6313 nem ismered meg ronaldinhot?:D -
#6312 ki az a ló mellette? -
#6311 Jaja:) -
#6310 ez Kobe?
-
#6309 Heatben Wade, O'Neal, Posey, Walker sérült... Így persze, hogy kikapnak. Ki a következő áldozat? Remélem nem Williams vagy Mourning...