11113
-
bazsi94 #6388 nézzétek meg a honlapomat please!ITT -
bazsi94 #6387 -
bazsi94 #6386 jaja hajrá East -
#6385 hajrá east :D -
Doktor Lucsok #6384 Itt. -
Doktor Lucsok #6383 Nem tudom, én úgy látom, hogy az Authentic mezeket az adidas csinálja, most legalábbis... Ha már volt Authentic mezet, akkor meg szabad azt kérdezni, hogy ki gyártott... tehát Ki gyártott az Authentic mezedet? Mert ha nem adidas, reebok, nike, champion, and1 volt...akkor milyen volt? -
#6382 Úgy ahogy a linken van.
Az "Authentic" az az igazi eredeti, a többi az ilyen úgymond "Replica" ami nem kamu, hanem csak másolat. Az alakja is más egyébként mint az igazinak. Nekem volt mind2 fajta. -
Doktor Lucsok #6381 Mitchell and Ness -
Doktor Lucsok #6380 Hogy? -
#6379 Az eredeti NBA mezek azok, amiket a játékosok viselnek. Az se Adidas se Reebok, se champions. Ezeknek a nagy világcégenek csak az utángyárotott, mezei, amik a maguk módján eredetiek. Pl ezeknek az anyaga lyukacsos, amit a játékosok viselnek, annak nem, azoknak hímezve van a szám+felirat, az adidasokon meg nyomtatva -
#6378 jajj bocs kicsit összecsúszott, mind1, a link a fontos -
#6377 Shaq "visszatért". A Heat sajnos elvesztette a meccset. Nagyon szar egy 4. negyed lehetett. A végén még kűzdeni is kellett a hosszabbításért...
1 2 3 4 OT T
Heat 26 15 29 17 7 94
Pacers 21 13 23 30 9 96
http://www.nba.com/games/20070124/MIAIND/playbyplay.html -
#6376 amit csak kérsz azt tud szerezni:D! vettem tőle LeBron mezt, spanyol mezt,most sleevet fogok!!de mondom vedd fel msnre -
Doktor Lucsok #6375 "The All-Star starters will be announced prior to Thursday night's double-header on TNT." - tehát mék nem -
stick #6374 Helló! Nem tudjátok a kezdő ötöst az All Star-ra? -
#6373 Te pl. miket vettél már tőle? Csak kíváncsi vagyok mi mindene van:) -
#6372 nagyon szívesen!!!és nagyon megbízhqató komolyan -
#6371 Hűű ez zsír! Most még nem veszem fel,de hamarosan sort kerítek rá,köszi a címet!;) -
#6370 de sztem nyugodtan vedd fel és beszélj meg vele mindent!!nagyon megbízható ember!!én is vettem már mindent tőle -
#6369 9900FT!!de eredeti reebok vagy adidas -
#6368 Árban tudsz vmi kb. infót? Mert azért nem venném fel,h csak ezt megkérdezzem:) -
#6367 Ismerősöm tud szerezni eredeti NBA mezeket! ha gondoljátok hogy kell akkor vegyétek fel msnre őt és beszéljétek meg!!a címe [email protected] -
#6366 ez de jo kép lett:D
-
#6365 egyébként most megint változtak a cipők, amit vettem az már nincs is, kifogyott. most ez a legszebb talán
csak huzos az ára, 150 dolcsi:S
(na mára elég az offból) -
#6364 jah nem nagyon, csak előző kicsit kicsi volt és ahhoz képest ez elsőre kicsit holdjárós :) de csak a mai 1 órás edzés után ugyhogy sztem néhány alkalom után megszokom. De legalább szerencsét hozott, mert minden meccset nyertünk;)) -
#6363 Sztem az egy ujj még belefér,lehet variálni a zoknikkal meg jó erősen megkötöd és meg se mozdul az sztem:) -
#6362 NBA.com-on az add to wish list az pontosan mit csinál?
Egyébként megjött a cipő, 1 honapon belül, és egészen jo:) A mérete: 1 ujjamat bele tudom rakni a sarkamán, tehát egy fél számmal kisebb lett volna a tökéletes, de ezt is meg lehet szokni. (remélem). -
#6361 nagy páros :) -
Doktor Lucsok #6360 Nem lehet ikaz, hogy nem szoktátok lekalább naponta egyszer meknézni... MUST -
#6359 Jah, nagyon jó kép! :) -
#6358 Hasonmások:DD -
Doktor Lucsok #6357 -
#6356 régebben a tv3man (amikor még volt), az nba meccsek között volt egy olyan, hogy "nba legszebb pillanatai" oltári nagy zsákok, mozdulatok, beethoven iX.szinfoniája a háttérben. erről nem tudtok valamit? sehol nem találom, pedig nagyon szép (több változata is volt asszem) -
#6355 szezon elejétől 24es a meze.FrezeR elmondottaihoz annyit tennék hozzá hogy van egy ''nyálas'' oldala is:kobe asszonta hogy mivel egy nap 24 órából áll és ő 24 órán át a kosárlabdára gondol,ezé...meg gondolom még van vmi kis gazdasági oka is(mezeladások-ez mellékes),ennyi. -
#6354 ja és a középsuliba is ebben nyomta :) -
#6353 jó tanács: amig nem láttátok a meccset ne nézzetek be ide, mert mindig lesz valaki aki beirja :) ez van, bannert olvasni luxus.
Sil3nt: azért játszik 24-esbe, mert régen is ezt szerette volna amikor odakerült, csak akkor még foglalt volt.De már nem az és igy most megkapta. -
#6352 mostanaban nemigazan neztem az nba-t, de miota 24-es [mez] kobe? hmm...es miert? -
#6351 off
nem írtam volna ha frissítek és látom hogy ti már megtettétek,hülye voltam na :S
de mint tudjuk az ismétlés a tudás anyja :D -
#6350 Hagyjad már, idióta gyerek ezen élvezkedik... Majd kap pár büntipontot és elmegy a kedve a viccelődéstől. -
#6349 "Kérjük, hogy a Sport2-n leadott meccsek eredményeit ne írd be!"
ezen mit nem lehet érteni????????????????