NBA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jAsOn VoOrHeEs
Sztem próbáld meg ezt is.

Igaz, hogy Spanish, de nemtom, hogy ez a kommentár nyelve lenne-e, vagy csak egy spanyol muksó csinálta a torrentet, de ez legalább jön valamennyivel 😊
Az elõbb már 70k-val is jött nekem 😛

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

grizzly21
jaja ugyanez:3pontos az jön de a gála maga nem

jAsOn VoOrHeEs
És tudod is tölteni? Nálam már egy fél órája csak " Csatlakozás alatt " van, aztán nem igazán akar elindulni 😞

Mindegy, viszont a hárompontos meg a zsákoló verseny az csordogál szépen lefelé, mire azok lejönnek, hátha addigra a gálameccs is elindul. Gondolom még kevés a seeder :S

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

egypszichonauta
nem tudja vki hogy hol lesz jövõre?nagyon várom már a következõ all-star weekendet<#wink>

Ramore
jó volt látni a várkonyi savanyú képét, amiért az idén nem utaztatták ki a gálára. 😊
grizzly21
http://isohunt.com/download.php?mode=bt&id=9009494
ez már lehet az ugye?

FrezeR
jól megalapozták a hangulatot a kezdésnél a táncikával 😄 jókat derültem rajta
szegény Carter elrontott pár szépnek igérkezõ zsákolást, kár érte 😊

webibebi
elég jó volt a meccs!nekem nagyon az teccett mikor O'neal feladta büntetõböl alley oopra de nem volt érvényes!de a tánc is vicces volt

msn:[email protected] bárki felvehet

grizzly21
Aki lát jó torrentet az majd szóljon plz

egypszichonauta
megnéztem minden összefoglalót az nba.comon(sport1en kedden 00.45tõl 4ig adják),jó meccs volt,rengeteg szép megoldással,sõt a végére még izgalmas is lett,mcgrady nagyon hajtott az mvp címért,de ugyebár a kelet nyert wade duplájávál.(lebron kapta),nagy poén volt a kezdõötösök táncai,meg láttam egy videót mikor shaq egy távírányítású cipõvel hülyéskedik az öltözõben.szal maradandó élmény... <#taps>

KeKKSZike
Szerintem is lesz torrent-en, de a Sport2 és a Sport1 is fogja még ismételni!

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

csum666
Lassan kezdõdik én megnézem ÉLÕ-be😄

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

grizzly21
jah, a tavalyi is torrentrõl jött le nekem

FrezeR
persze hogy lesz, tavaly is volt. nyugi😊

grizzly21
Remélem lesz torrenten a gála, mert én nem fogok éjszakázni

FrezeR
lol<#idiota>

KG21

Nate megérdemelte mások szerint is <#eplus2>

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

FrezeR
ezért mondtam én, hogy régebben sokkal jobbak voltak a zsákolóversenyek...
ma már nyiltan lehet bundázni is ugy tünik😞

Vanek
a hétfõi ismétlésben benne lesz a zsákolóverseny? vagy csak az allstarmeccs?

R U Ready?!?!? ...broken soul...

egypszichonauta
én örülök,hogy robinson nyert,szép volt,wade gyõzelmén nem csodálkozom,de dirken egy kicsit igen,parker gyerek meg félpályáról hamar bedobta,ott kobe-éknak szurkoltam...már csak a nagy meccs van hátra,várom szeretettel!!!

grizzly21
az semmit nem jelent. régen részt vettek a nagyok mindkettõben, egy kis zsákolás még nem ártott meg senkinek

Sil3nt
NBA TV-én normális összefoglalók vannak, és simán lehet élvezni így is. www.nba.com-on megtaláljátok

Ma Sport2 02:30-tól East-West

webibebi
mert ma fognak

grizzly21
miért nem jártszottak a nagyok?

grizzly21
aki meglátja torrenten a zsákolversenyt az szoljon plz

KG21
undorító nagy bunda volt a zsákoló, nevetséges, mennyi rontott kísérlet után adták a címet a kisembernek, csak a magassága miatt. Szemét csaló banda, Iggynek kellett volna nyernie. Meg is kapták a közönségtõl a díjkiosztón a fújolást, ahogy azt kell. Hányinger volt az egész. A tripladobón meg Nowitzky idõn túl dobta be a moneyt, és úgy jutott tovább az elsõ körbõl, szóval az sem volt tiszta. Azért voltak brutál húzások, és én elsõsorban ennek szorítottam, de ez a pontozás nagy mértékben elrontotta az egész hangulatát. Iggy a palánk mögül, meg pattanóból hátmögöttije mindent vitt nálam, de tetszett azért Nate elsõ 360 dunkja is, meg amikor Spuddot átugrotta, a többinél gáz volt, hogy majd 10 kísérletbõl sikerült csak, és égõ, hogy ezek után még õ nyert.

Tmacy
szépjóreggelt
még a tegnapiakról annyit hogy szeritnem Nate Robinson tényeg ügyes volt meg minden ,de szeritnem a zsûri nagyon benne volt ebben a gyõzelemben.(ebben az állitásban meg azis hogy én Igoudala-nak szurkoltam),de szerinem Igoudala utolsó zsákolása jobbvolt 44 pontnál,mg a zsûri is oylan pontokat adott(8,8,9,9,10) ami kicist szélsõséges.Lehet nincs igazam.
A tripladobóversenyen nemgondoltam volna hogy Nowitzki fog nyerni,de jól dobott a döntõben azt meg kell hagyni.
Ez csak az én véleményem,remélem ezzel nem sértek meg senkit sem.

Tmacy
je Wade nyert! a döntõben neki szurkoltam.Azthittem megfogja dönteni Nash rakorját,de lemaradt egy fél másodperccel.

Tmacy
én valami Greatsport-on nézem,ezis kinai,de a minõsége nemossz.
pont LeBron és Wade jutottak be a döntõbe,pedig szeritnem k kevésbé "irányítóalkatúak" mint Nash és Paul.
szerény Nash a dobásnál jól elrontotta.

KG21
fenét, szemét kínai ESPN ez <#idiota>

Tmacy
pplive-on van eredeti espn?? :o

KG21
ppliveon az ESPN-en nézem most fog kezdõdni

grizzly21
az lehet hogy piros fotelekben pofáznak a kinaiak? azon lesz az allstar?

grizzly21
nézitek v nem ez itt a kérdés?

KG21
persze most rosszabb, mert mostmég ráadásul a háta is fáj, az asszony is megcsalta, nem is övé a gyerek 😄
Lövésem sincs mi bántja, de nagyon nem is érdekel igazából

Iori
sajnálom mindenesetre, remélem elõbb-utóbb túl lesz ezen és megint a régi Õt látjuk

I love this game!

Iori
azondta hogy több annál
"I've dealt with family members passing away, best friends getting killed," McGrady said. "This is a lot worse than that because it's a combination of things in different areas.

I love this game!

grizzly21
valaki megnézi a zsákoloversenyt neten élõben? gondolkozom rajta, de az még 3 óra és már most is kicsit fáradt vagyok

FrezeR
elég súlyos lelki problémái lehetnek. azért remélem, hogy túlteszi magát rajta. kár lenne ha e miatt nem menne neki a játék ezután...
azért valszeg az a pár "cimbora" talán többet jelentett neki ha ez is betette az ajtót nála.

KG21
Biztos kinyírtak pár régi cimboráját a gettóban. Amúgy arról nincs szó pontosan mibaja, de hogy ezek után all star MVP nem lesz, az zicher

Iori
hoppá, ezt még nem is olvastam elõtte:
espn

I love this game!

grizzly21
hosszu lesz akkor az éjszaka😊

Tmacy
a PPStream-en néztem a GreatSport nevû csatornán,az NBA Tv adását adták,de a kommentár sajnos kinai volt,de igyis lehetett élvezni.
és asziszem hajnali 2-kor kezdõdnmek a szombat esti programok.
(lesz All-Star Saturday Night,akkor Playstation Skill Challenge,Shooting Stars,Foot-Locker Three Point Shootout,meg Dunk contest.

grizzly21
pplive-on nézted? magyar idõ szerint mikor van a zsákoloverseny?

Tmacy
Én megnéztem élõben,a mérkõzés maga nemvolt nagy durranás. 106-96-ra nyertek a másodévesek,szóval nemvolt egy pontgazdag mérkõzés.
Igoudala megérdemelten kapta meg az MVP címet,30 pont 6 lepattanó 3 gólpassz plusz a mezõnybõl 17/13-as mutatóval rendelkezett.Azt aztért el kell mondani hogy a pontjainak legalább a felét zsákolásból szerezte,mindig õ futott elõre és elég szépeket is huzott.Amugy nekem Ben Gordon játéka tetszik nagyon,abból a srácból egyszr nagyon nagy kosárlabdázó lesz az biztos.

webibebi
A rookie meccsen az Igoudala lett az MVP!!12perc alatt 30pontot 2labdaszerzés és 6lepattanó volt a neve melett

KG21
az sztem nagyon kétséges, egyrészt rossz a dereka, másrészt ez nagyon meglátszik mostanában a játékán, és a mezõnyszázalékán

Iori
én Macre teszek, hazai pálya

I love this game!

grizzly21
pplive.uw.hu

FrezeR
persze LÖbron is lehet, hiszen most õ a király 😛