NBA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Iori
az nba.com azt teszi fel amit a játékos megad 😊
a hétvégi zsákolón mikor Spud Webb(170) mellett állt akkor látszott hogy max 1-2 centivel magasabb nála, 5el biztos nem

amúgy lényegtelen ez, csak felhoztam 😊

I love this game!

zaki
nba.comon ezt írják

Iori
tanlud meg elõször egy kézzel megfogni a labdát

I love this game!

Iori
sztem nincs annyi, max 172-173

I love this game!

Anthony001
Hogy kell edzeni zsákra ha szabad kérdeznem?😊

ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb

grizzly21
pláne😊

zaki
Nate Robinson 175 centi, most néztem meg az nba.comon 😊

FrezeR
nem hiszem, hogy bármelyik a kettõ közül beérné a csere szerepével..

grizzly21
szerintem megérdemelte a kissrác akármit mondtok, a másik srácnak 1 jo zsákja volt a többi sablonos

grizzly21
ha 177tel lehet zsákoloversenyt nyerni, akkor 185tel is lehet zsákolni..el kell kezdenem edzeni a zsákra..még csak focilabdával megy..

zaki
27-26 0.509%

zaki
177

grizzly21
ha valaki mérete: 5'9 (footban) akkor az hány centi?

Tmacy
Perpetuum Isiah
2006. 02. 22. 21:43:40
Elérkezett Isiah Thomas általános igazgató nagy ideje, amikor izzanak a vonalak, és játékosok röppenek át egyik városból a másikba. A New York kaméleonként változó arculatának legújabb színfoltja Steve Francis, aki persona non grata lett Orlandóban. Cserében Hardaway és Ariza költözött a floridai Disneyland közelébe, 2007-re tonnányi mozgásteret adva (Penny szerzõdése ugyanis az idény végeztével lejár) a Magicnek. Újabb lehetõséget villant fel Quentin Richardson és Jarics munkahelyváltásának ötlete. A jó öreg Thomas mester ismét új ötleteket húzott elõ feneketlen Zekéjébõl.
Szerintetek most Francis és Marbury közül valaki csere lesz vagy valaki 2-est fog játszani?

John Cena
A Los Angeles Lakers Gyõzelem és Vereség átlaga mennyi???

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

FrezeR
persze, hogy elismerjük. én legalábbis biztosan 😊

precision
Kenny Smith a legjobb 😊

Bazinga!

egypszichonauta
török péternek nagy szaktudása van ezt el kell ismernetek,bár néha tényleg mond zöldségeket...,miami meccset én várom,mert az a wade gyerek amit csinál az eszméletlen,két éven belül MVP.

zaki
de legalább lelkes 😄

grizzly21
áhhh.sokkal jobb hallgatni Reggie millert meg charles barkleyt mint az ilyen magyar amatõröket..

FrezeR
a Török Peti tényleg néha rontott a hangulaton😊 amugy szokott õ jó dolgokat is mondani. 😊

KeKKSZike
Ismét New York! 😄 😄 😄

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

precision
jó meccs lesz sztem

Bazinga!

zaki
New York-Miami lesz élõben éjjel, holnap ismétlés...

Slow
ja, csak annyi, ha csinálsz, ne olyan nagyot pls, ne kelljen már 3-at lelapozni az elsõ üzi miatt 😊

Slow
csinlhatsz, de nem ez a gond...
banner már régóta van, csak házihazdánk nincsen...😞
na de majd nézegetjük 😊

(allstaron örjöngtem szegény törökpéter miatt... kritikán aluli a pasas)

precision
... 😄

Bazinga!

KeKKSZike
De azért nekem a magyar kommentárt nem helyettesíti semmit! 😄 De azért igazatok van... 😄 Mindegy! Én most nézem, kezdõdhetne már a meccs! 😄

FrezeR
vetesse fel valakivel akinek van😛

grizzly21
már 62% nem rossz

zaki
múzeumban 😛

grizzly21
és mennyibe kerül egy kazetta? mig egy dvd? és ha elõkeresed 50 év mulva hol lesz már a vhs?😊

precision
akinek nincs sportvje hogyan vegye fel kazettára? 😊

Bazinga!

egypszichonauta
én is azt néztem valamelyik nap,kobe akkor robbant be igazán a köztudatba és nagyon nyomatták a jordannel való párharcát,persze az mvp mj lett.bannert én is jó ötletnek tartom,a nate-es kép dúrva volt<#awink>

KeKKSZike
Egyedül az elsõ indokkal értek egyet! 😊 Mert ma ha jól emlékszem, 0:45kor fogják ismételni a Sport1-en, ezért beprogramozom a videót, felveszi és majd megnézem! 😊 A kazettát is ugyanúgy el tudom tenni, múltkor nosztalgiáztam és megnéztem a 98AllStar meccset! 😊 Nem volt rossz!

precision
igen, torrent
bannert én is támogatom 😊

Bazinga!

FrezeR
na az nem ártana, egy jó banner! én támogatom😊

FrezeR
a 2. és 3. pontra megfelelõ megoldás egy videó vagy egy dvd felvevõ😊 ja persze az sincs mindenkinek. ez csak ugy egy megjegyzés volt részemrõl😛

MÁS: nemsokára itt az átigazolást lezáró idõpont. szerintetek melyik nagy név távozik jelenlegi posztjáról addig?

grizzly21
Hehh, én csináltam a psp topik bannerét, meg a maxosban is segéjkeztem flash ügyben, ugyhogy ha megfelel az a minõség akkor csinálhatok majd ide is ha lesz idõm.

psp topik
max
amit linkeltél az torrent ugye?

precision
Amugy mikor lesz már bannerünk? 😊

Bazinga!

precision
1. nem mindenkinek van sporttv -je és/vagy 2. nem mindenkinek megfelelõ az az idõpont amikor leadták/ismétlik és/vagy 3. meg akarja õrizni késõbbre is, nosztalgiázni...stb.

Bazinga!

KeKKSZike
De minek szeditek le, amikor nyomják a SportTV-n?

precision
Regelj ide nekem elég szépen jön innen. És itt biztos jó minõségben, angol kommentárral teszik fel

Bazinga!

zaki
2008 meg new orleans

grizzly21
ha valaki talál jo torrentet, v kiderül, hogy a spanishnak mien a nyelve akkor szoljatok. thx

FrezeR
nekem az tetszik még, hogy ilyenkor összejönnek hülyéskednek. megbeszélnek sokmindent amire szezon közben nincs idõ és lehetõség. egy nagy buli az egész és poénkodás 😊

grizzly21
hát igen én sem tudom hogy a kommentár e a spanyol

Sil3nt
én is élõben néztem, és igen a tánc vicces volt, hogy a sok 2 méter és 100kg feletti négerek kecses mozdulatokkal próbálnak valamit csinálni, illetve shaq büntetõje haláli volt, ezért lehet szeretni azt az embert. Jomagam West-es vagyok, így kicsit bosszantott, hogy az uccsó 2 pontot szó szerint elhülyéskedték, de így is jovolt a játék, a negyedik negyedbe már láthattunk néhol védekezést, de nekem tetszett az elsõ negyed is amikor csak ugy dobálták a homályokat és a hosszabnál hoszabb feladásokat...errõl szól a játék és az a studioban ülõ mezes csóka nemtudja megérteni, hogy az okés hogy neki nemjön be ez a fajta mecs, de bazz 1 évben egyszer van ilyen és nemtudja lenyelni? az okéj, hogy egyszer elmondja a véleményét, de teszek rá nagyba, dehogy minden idõkérésnél, szünetben elkell hangozzék, hogy mekkora szar az all-star mecs és nincs vér, izzadság szag...nah elegem lett abbol a ***** emberbõl

Iori
las vegas

I love this game!

precision
bb4ll.net a tracker, de az most le van halva sajna, igy ez a link nem jó
davka -n is fentvan, csak kb 1:1000 -hez a seeder/leecher arány és iszonyat lassu 😞

Bazinga!