NBA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az nba.com azt teszi fel amit a játékos megad 😊
a hétvégi zsákolón mikor Spud Webb(170) mellett állt akkor látszott hogy max 1-2 centivel magasabb nála, 5el biztos nem
amúgy lényegtelen ez, csak felhoztam 😊
a hétvégi zsákolón mikor Spud Webb(170) mellett állt akkor látszott hogy max 1-2 centivel magasabb nála, 5el biztos nem
amúgy lényegtelen ez, csak felhoztam 😊
I love this game!
Hogy kell edzeni zsákra ha szabad kérdeznem?😊
ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb
szerintem megérdemelte a kissrác akármit mondtok, a másik srácnak 1 jo zsákja volt a többi sablonos
ha 177tel lehet zsákoloversenyt nyerni, akkor 185tel is lehet zsákolni..el kell kezdenem edzeni a zsákra..még csak focilabdával megy..
Perpetuum Isiah
2006. 02. 22. 21:43:40
Elérkezett Isiah Thomas általános igazgató nagy ideje, amikor izzanak a vonalak, és játékosok röppenek át egyik városból a másikba. A New York kaméleonként változó arculatának legújabb színfoltja Steve Francis, aki persona non grata lett Orlandóban. Cserében Hardaway és Ariza költözött a floridai Disneyland közelébe, 2007-re tonnányi mozgásteret adva (Penny szerzõdése ugyanis az idény végeztével lejár) a Magicnek. Újabb lehetõséget villant fel Quentin Richardson és Jarics munkahelyváltásának ötlete. A jó öreg Thomas mester ismét új ötleteket húzott elõ feneketlen Zekéjébõl.
Szerintetek most Francis és Marbury közül valaki csere lesz vagy valaki 2-est fog játszani?
2006. 02. 22. 21:43:40
Elérkezett Isiah Thomas általános igazgató nagy ideje, amikor izzanak a vonalak, és játékosok röppenek át egyik városból a másikba. A New York kaméleonként változó arculatának legújabb színfoltja Steve Francis, aki persona non grata lett Orlandóban. Cserében Hardaway és Ariza költözött a floridai Disneyland közelébe, 2007-re tonnányi mozgásteret adva (Penny szerzõdése ugyanis az idény végeztével lejár) a Magicnek. Újabb lehetõséget villant fel Quentin Richardson és Jarics munkahelyváltásának ötlete. A jó öreg Thomas mester ismét új ötleteket húzott elõ feneketlen Zekéjébõl.
Szerintetek most Francis és Marbury közül valaki csere lesz vagy valaki 2-est fog játszani?
török péternek nagy szaktudása van ezt el kell ismernetek,bár néha tényleg mond zöldségeket...,miami meccset én várom,mert az a wade gyerek amit csinál az eszméletlen,két éven belül MVP.
áhhh.sokkal jobb hallgatni Reggie millert meg charles barkleyt mint az ilyen magyar amatõröket..
ja, csak annyi, ha csinálsz, ne olyan nagyot pls, ne kelljen már 3-at lelapozni az elsõ üzi miatt 😊
csinlhatsz, de nem ez a gond...
banner már régóta van, csak házihazdánk nincsen...😞
na de majd nézegetjük 😊
(allstaron örjöngtem szegény törökpéter miatt... kritikán aluli a pasas)
banner már régóta van, csak házihazdánk nincsen...😞
na de majd nézegetjük 😊
(allstaron örjöngtem szegény törökpéter miatt... kritikán aluli a pasas)
De azért nekem a magyar kommentárt nem helyettesíti semmit! 😄 De azért igazatok van... 😄 Mindegy! Én most nézem, kezdõdhetne már a meccs! 😄
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
én is azt néztem valamelyik nap,kobe akkor robbant be igazán a köztudatba és nagyon nyomatták a jordannel való párharcát,persze az mvp mj lett.bannert én is jó ötletnek tartom,a nate-es kép dúrva volt<#awink>#awink>
Egyedül az elsõ indokkal értek egyet! 😊 Mert ma ha jól emlékszem, 0:45kor fogják ismételni a Sport1-en, ezért beprogramozom a videót, felveszi és majd megnézem! 😊 A kazettát is ugyanúgy el tudom tenni, múltkor nosztalgiáztam és megnéztem a 98AllStar meccset! 😊 Nem volt rossz!
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
a 2. és 3. pontra megfelelõ megoldás egy videó vagy egy dvd felvevõ😊 ja persze az sincs mindenkinek. ez csak ugy egy megjegyzés volt részemrõl😛
MÁS: nemsokára itt az átigazolást lezáró idõpont. szerintetek melyik nagy név távozik jelenlegi posztjáról addig?
MÁS: nemsokára itt az átigazolást lezáró idõpont. szerintetek melyik nagy név távozik jelenlegi posztjáról addig?
1. nem mindenkinek van sporttv -je és/vagy 2. nem mindenkinek megfelelõ az az idõpont amikor leadták/ismétlik és/vagy 3. meg akarja õrizni késõbbre is, nosztalgiázni...stb.
Bazinga!
Regelj ide nekem elég szépen jön innen. És itt biztos jó minõségben, angol kommentárral teszik fel
Bazinga!
nekem az tetszik még, hogy ilyenkor összejönnek hülyéskednek. megbeszélnek sokmindent amire szezon közben nincs idõ és lehetõség. egy nagy buli az egész és poénkodás 😊
én is élõben néztem, és igen a tánc vicces volt, hogy a sok 2 méter és 100kg feletti négerek kecses mozdulatokkal próbálnak valamit csinálni, illetve shaq büntetõje haláli volt, ezért lehet szeretni azt az embert. Jomagam West-es vagyok, így kicsit bosszantott, hogy az uccsó 2 pontot szó szerint elhülyéskedték, de így is jovolt a játék, a negyedik negyedbe már láthattunk néhol védekezést, de nekem tetszett az elsõ negyed is amikor csak ugy dobálták a homályokat és a hosszabnál hoszabb feladásokat...errõl szól a játék és az a studioban ülõ mezes csóka nemtudja megérteni, hogy az okés hogy neki nemjön be ez a fajta mecs, de bazz 1 évben egyszer van ilyen és nemtudja lenyelni? az okéj, hogy egyszer elmondja a véleményét, de teszek rá nagyba, dehogy minden idõkérésnél, szünetben elkell hangozzék, hogy mekkora szar az all-star mecs és nincs vér, izzadság szag...nah elegem lett abbol a ***** emberbõl