11113
-
#6428 Most nézem a Sport1-n a meccset! És arra jöttem rá, hogy én nagyon nem szeretem James-t! Ez a gyerek nem tud kosárlabdázni. Mit csinál?? Megkapja a labdát, jó fizikumának köszönhetően beveri magát az ellenfeleken és zsák vagy ziccer!! Dobni nem is nagyon láttam még. Nem tartom nagy játéksnak, sőőt! Hol van Ő egy Kobe-tól vagy Wade-től?! "King" név abszolút nem illeti meg őt!! -
#6427 jah, az lesz, vagy majd másnap letöltöm valahonnan.
-
Doktor Lucsok #6426 Az nba.com bizosan lesz mindenről valami kis csekélység... -
#6425 meg vannak internetes TV-k ahol lehet espn-t, abc-t fogni -
#6424 sport1en, ha adják -
#6423 Green-nek nagyon durva zsákjai vannak nba.com on:)
Egyébként hol nézitek majd? nekem nincs sport1em -
#6422 ja nem, 21 éves. -
#6421 mondjuk igaz, nem értem egy center miért indul zsákoloversenyen. 19 éves, tehetséges meg minden, de zsákolni nem tud kimagaslóan. -
#6420 valszeg szinvonalasabb lenne:)
egyébként nekem eddig a legjobban a Jordan zsákok mellett, ami ugye evidenc hogy tökéletes, a Jason Richardson zsákok tetszettek a legjobban a zsákoloversenyekről. -
#6419 Inkább a bírók között rendeznék a zsákolóversenyt :D -
#6418 nem irták oda de ezek közül mindenki nyert már zsákolóversenyt, Carter ugye 2000ben Kobe 97, Jordan kétszer is: 87,88. -
#6417 hát lehet , én csak azt mondtam h szimpatikus fickó, fogalmam sincs hány kiló.
a birok névsora nem gyenge:) -
stick #6416 Egyet értek. A zsákolás inkább akrobatika, mint erő. -
Doktor Lucsok #6415 (ha normálisan tudnék fogalmazni, írni, ejjj pazzzek) -
Doktor Lucsok #6414 Én nagyon meglepődnék, ha Howard nyerné a zsákolóversenyt...könyörgöm 2,11 magas és 120 kilo, ekkora ember nem tud sokáig a levegőben lenni, és csavarni erre-arra, mert mondjuk 360-at gondolom tud csinálni, pár éve Shaq is nyomott egyett az All-Star Gamen, de az szerintem nagyon kevés, mármint egy zsákolóveresenyen, igaz a zsákolásaiban kibassszott nagy erő van, BAMMM, de ez is kevés, mert ide filk-flak kell! Thomastól nem láttam semmi extrát eddig meccseken, de az látszik,hogy sok tud a levegőben lenni. Nate vagy Green fog nyerni, mind a ketten azt nyilatkozták, hogy nagyon készülnek, eddig még sohasenem látott trükkökkel... Szerintem Green fog idén nyerni, remélem látványos és izgalmas lesz!
Néztem kik lesznek idén a bírók, hát mint ne mondjak érdekes a névsor:
"The judges of this year’s Sprite Slam Dunk competition will include Jordan, who is the all-time All-Star Game scoring leader with 262 points in 14 appearances; 1985 and 1990 Slam Dunk champion and Pro Basketball Hall of Famer Dominique Wilkins; 1997 Slam Dunk winner and starting guard for this year’s Western Conference All-Stars Kobe Bryant; 2000 Slam Dunk winner and 2007 Eastern Conference All-Star reserve Vince Carter and 11-time NBA All-Star and Pro Basketball Hall of Famer Julius “Dr. J” Erving. "
-
#6413 az nem lenne jo most. de én azt mondom akkor magassággal megérdemelte. igaz az a 76erses csávo iguadola vagy ki is megérdemelte volna.
remélem dwight howard nyeri, szimpatikus fickó -
#6412 láttátok már a nevezési listát a zsákolóversenyre? a kicsi Nate Robinson is indul megint :D lol...remélem nem erőltetik rá újra a győzelmet mint tavaly:S -
Doktor Lucsok #6411 Cegényke... -
Doktor Lucsok #6410
Isaiah Rider listens to his attorney, Garrick Lew, during a hearing in Marin County Superior Court in San Rafael on Wednesday. (IJ photo/Jeff Vendsel) -
stick #6409 Az rendben van, de egy gálán látványos játékot, zsákolásokat akarok látni :) Ha szoros az állás, elég lenne az utolsó 5 percben betenni Gilbertet :D -
#6408 Vmi komoly center kéne oda. -
#6407 szegény nets:(
pedig ez a carter - kidd páros nagyon ütős.. -
#6406 nézitek a meccset?nem rossz meccs de azért a Detroit távol tartja magától a Clevlandet. -
#6405 Hát Gilbert jobban teljesít ebben a szezonban, mint Carter! :) -
#6404 http://www.nba.com/games/20070203/MIAMIL/boxscore.html
Azért ez a Kapono gyerek tud valamit... 7 hárompontos kísérletéből 6 bement. Shaq se volt olyan rossz, Wade meg nagyon jó volt :) -
#6403 na milyen gyér volt most James..amikor onealba belement akkor ő faultolt nem? wadel is mit csinált a végén.. -
stick #6402 Bazzz, Carter nem lessz benne a kezdő ötösbe... Köcsög gilbert -
#6401 Nézzétek meg nba.com on a warriors cavs összefoglalót: a fele után valamivel a palánk oldalát éri a labda és mégsincs kinnt. ez most hogy van? -
Tmac #6400 Fiatal, itt ezen van a hangsúly, mert azért kevés ember lenne képes arra amire ő ilyen korban, és még bőven van ideje fejlődni. -
#6399 Carter 10 méterről utolsó másodperces hármasa nem lehetett rossz. :D -
#6398 az túlzás hogy egy senki,de én se tartom olyan hűdenagyjátékosnak.... -
#6397 jaja, és izléstelen is, nem értem miért tetszik egyeseknek. szerintem egy senki, vagy alig több annál. -
#6396 ezekra a válaszom hogy muhaha!!!! -
#6395 És mást alig tud... -
#6394 ez a james nagyon rondán zsákol..és mindig ugyanugy -
#6393 Spurs -
#6392 Szerintetek ki a jobb lakers vagy spurs? -
#6391 Köszönöm szépen, erre gondoltam!! -
Doktor Lucsok #6390 én a holdfényt mondtam volna, de ott most ilyenek nincsenek... -
#6389 Sziasztok Srácok!!
Azt szeretném kérdezni, hogy nem tudjátok, hogy honnan tudnék ilyen kis NBA figurákat rendelni? Még régebben belinkelt ide valaki ide honlapot (magyar), ahonnan lehetett ilyeneket rendelni. Csak példaképpen belinkelek egyet, kb ilyen/ilyenekre gondolok!! LINK
Köszi a segítséget!