11113
-
Buattila #6468 Hali! Valaki meg tudja mondani hogy melyik vsatorna közvetiti az All-Star gálát? Esetleg a zsákolóversenyt is közvetitik? Köszi -
Doktor Lucsok #6467 összesen öt arc dőlt ki, nemsemmiségez... -
Doktor Lucsok #6466 És ez is... -
Doktor Lucsok #6465 Már biztos... Cajnoc... -
#6464 AI azért nem játszik most még, hogy ott lehessen szóval ez még nem biztos!
Nash meg furfangos gyerek, mert még sérülése előtt bejelentette, hogy inkább pihenne a hétvégén de persze részt vesz rajta, mert kötelességtudó! Na most megsérült igy hivatalosan is ki tudja húzni magát a dolgok alól még akkor is ha nem olyan sérült az a váll :P cseles -
Doktor Lucsok #6463 Steve Nash és AI sem lesz ott az All-Star Gamen... Ezs nem éri!!! -
stick #6462 A változatosság kedvéért Detroit-San Antonio meccs lesz a héten >:(((
Majd a Gála talán kárpótol. -
mainevent #6461 Tehát szerinted meccsenként 13-szor zsákol?
Annyit azért megmondhatsz ha ilyen nagy szakértő vagy hogy a statisztikai mutatóinak hol kellene javulnia?
Azzal sem értek egyet hogy nem dob tempót, azért mert egy meccsét láttad talán nem kellene elítélni.
ui:Nem vagyok a rajongója, de a tudását elismerem. -
mainevent #6460 Az eredeti NBA mezek azok, amiket a játékosok viselnek. Az se Adidas se Reebok, se champions
Ezt komolyan gondoltad?
Ekkora hülyeséget régen olvastam, pontosan azért harcolnak ezek a nagy cégek hogy ők gyárthassák a mezeket mert ezeknek óriási marketing értékük van, az meg természetes hogy többféle minőségű van és nem fognak 200-300$-os mezeket forgalmazni nálunk mert azt nem sokan vennék meg, helyette jönnek a gyengébb minőségű cuccok elérhető áron. -
#6459 ha már egyszer elugrottál labdával akkor az lépéshiba ha leérsz ujra.
amit láttál ott valoszinuleg pattintják, ugranak, és csak közben fogják meg. -
Buattila #6458 Köszike
-
#6457 Jövő hétvége. -
Buattila #6456 Hali! Meg tudná mondani valaki hogy mikor lesz az NBA All Star Weekend?
Esetleg azt is hogy melyik csatorna közvetiti? Elöre is köszi!!!!!!! -
Zrad #6455 Köszi. Tanárom azt mondja hogy nem ér de most megkapja:) -
#6454 Ha bal lábra még leütöd a labdát mielőtt két lábra érkeznél akkor nem lépéshiba. -
Zrad #6453 Nah én az a "lépésszabályt" ugy gondoltam hogy vezetem a labdát és bal lábról ugrok, két lábra érkezek (mintha ziccert akarnék elkezdeni) -
bazsi94 #6452 Nézzétek meg az oldalamat! Csak NBA -
#6451 hopp! NBA-n best of dunk contestek vannak (nba tv) -
#6450 Nagyon sok név van LeBron előtt!! Ő csa zsákol, erőből játszik, semmi több! Hol van Ő egy Kobe-tól? Wade-től? Ők is tudnak zúzni nagyokat, de azért 4m-nél messzebbről is betalálnak. LeBron meg csak homályokat dobál onnan. Néha mákja van... -
#6449 de mit tehetett volna?
Egyébként Carmelo-t sem birom, ha már előkerült:) Jól pofánvert valaki -ráadásul sunyi módon- amikor bunyo volt, bár a játékban vezetné le szabályosan az energiáit. -
Doktor Lucsok #6448 "NEW YORK, Feb. 9, 2007 – Dallas Mavericks forward Josh Howard and Denver Nuggets forward Carmelo Anthony have been named by NBA Commissioner David Stern to replace injured West All-Stars Yao Ming (right knee) of the Houston Rockets and Carlos Boozer (left fibula) on the Western Conference Roster for the 2007 NBA All-Star Game on Sunday, February 18 in Las Vegas."
David csak meglépte... -
Doktor Lucsok #6447 -
Doktor Lucsok #6446 Szerintem Lebron SF... -
Doktor Lucsok #6445 Michael Jordanhez nem volt és nem is lesz sohasenem hasonló, ez tény. Ő maga ez a játék. De szerintem, a sorban utánna, kicsivel Magic, Larry, Kareem, Isiah után lesz a helye Lebronnak...
Ugy gondolom, ahogyan sokan mások is, hogy a 2003as Drafton draftoltak az NBA jövője, ennyi... -
#6444 Írd le kicsit pontosabban melyik lábra ütöd le utoljára és utána hogy lépsz. Az a lényeg,h leütés nélkül kettőt léphetsz max.,ez lehet az is h leütöd és két lábra érkezel majd dobsz. -
Zrad #6443 Nekem lenne egy kérdésem (sz.tem ti tudjátok a választ)
Nah..kérdés: Ha vezetem a labdát és ugrok eggyet (kétlábra érkezem) utána meg rádobom az ér? (az nba ban láttam de a tesi tanár azt mondja hogy baromság). -
#6442 Úgy értem, hogy nem is dob... :D :D Ha fast break akkor OK a zsák, de Ő csak azt csinálja, felállt védelem ellen, stb! :D -
#6441 ugy érted nem dob eleget?:D
zsákolhat engem nem zavar sőt, csak semmi kreativitás nincs a zsákjaiban. egyszerüen nem szépek -
#6440 Nekem nem az a bajom, hogy nem zsákol eleget... Mert a 32 pont az tényleg sok. De hogy dobni azt nem tudom, az egyszer biztos. 31 pontjából 26-t biztos, hogy zsákkal szerzi, a többet pedig büntetőből. Kobe-t azért szeretem, tisztelem, mert Ő bedobja úgyis ha ketten-hárman vannak rajta, hátraugorva, stb... Kicsit hasonlít, mint Jordan. Mert ha egy C-PF zsákokból szerzi a kosarakat, az OK, de hogy egy PG, néha SG csak zsák-zsák az nálam nem sokat ér! -
#6439 ja hát igen.Jordanék meg O'Neal-ék voltak az igaziak.emlékszem milyen nagy hírű volt akkor a Chicago Bulls.Engem ezek a James-ek,Ilgauskas-ok nem igazán fognak meg.de vannak még akik nagyok pl.Wade vagy Bryant -
#6438 kb..:D
de én nem csak a számokat látom. Számomra azt jelenti az NBA amiket Jordan meg Magic nyilatkoztak róla, Jordan valami olyasmit hogy a kosárlabda a kreativitás játéka, Magic meg tipikusan az önzetlenségéről volt hires. Kár hogy már nincsenek a pályán, de még annak is örülhetek hogy azért láttam néhány Jordan meccset amikor fénykorában volt, vagy kicsivel utána. -
Doktor Lucsok #6437 Játékosokat lehet szeretni és nem szeretni.....
King James 1984. december 30-án született...negyedik éve profi...tavaly 31,4 pont volt az átlaga mecccsenként és emellett 7 lepattanó és 6,6 gólpasssz...a Clevelandet az Eastern Conference Semifinals-ig vezette, ahol Cavs a hetedik mecccsen szállt el...igaz idén pontban nem teljesít annyit, mint az előző szezonban, a Cavs is kicsit hullámzóbb teljesítményt nyút...végülis igazatok van, tényleg egy csőd a srác...semmi jövője senincs az NBAben...még a mi NB1-ünkben is kispados se lenne... -
Nem eleget!! -
#6435 Na tökre így vagyok én is,félszemmel lesem csak,ritkán ülök le konkrétan a meccset nézni:(
Amúgy Detroit-San Antonio lesz,mert ugyebár őket még nem láttuk:D -
#6434 Én sokszor már csak "félszemmel" nézem a meccseket! Mi lesz a köv. meccs? Mert azt nem tudom! -
#6433 Pedig mindig annyira vártam minden NBA meccset,amit a TV adott,már majdhogynem szertartás volt:D De így kezdi elveszíteni a varázsát számomra:( -
#6432 Ahogy mondod!! :D Nem tudom, hogy miért olyan nagy szám ez a Gyerek! De hogy dobni nem tud, az egyszer biztos!! -
#6431 Én is unom már... Heat legalább már vagy 7-8 meccs volt! De NJN például még egy se! Én is egyhangúnak, egysíkúnak tartom!! -
#6430 szerintem sem. én sem szeretem.
és szubjektiv de ránézésre is egy bunko:) -
#6429 Jó hogy szóltál,be is kapcsoltam a TV-t:)
Elég sűrűn adják a Cleveland és a Heat meccseit,nyomathatnának minden csapatot legalább egyszer.