NBA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyébként kb 5szörre megy ki, felváltva a jobb meg a bal, és mindig elmult 1 héten belül kb
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
sry az offért
msn:[email protected] bárki felvehet
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
A korábbi liga-MVP a harmadik negyedben, 64-61-es Timberwolves-vezetésnél egy bírói ítélet miatt dobta ki a labdát erõbõl a nézõtérre, és egy szerencsétlen férfit talált fejbe, aki orvosi ellátásra is szorult, a játékost pedig azonnal kiállították....nem semmi 😊
ti ragazkodtok, hogy ilyen böszme nagy banner legyen itt? 2-3 lapozás után lehet majd látni az elsõ üzenetet... sztem jobb a keskenyebb, nem csinálnál egy 120 pixel magasat? az grafikai kihívás is egyben )
egyébként google-n nézz szét hátha:
http://www.google.co.hu/search?hl=hu&q=%22basketball+cards%22+value&btnG=Keres%C3%A9s&meta=
REAL MADRID
valahol tudom meg lehet nézni a kosaraskártyák értékeit de már elfelejtettem a címét !!!
vki tudja?
REAL MADRID
Nem tudnál csinálni Kobe - Wade aláírást nekem? 😊
Amúgy ki tudja berakni ezt a bannert ide végre, hogy legyen valami? 😄
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
flash banner
Marion dobott 31 pontot, meg leszedett 24 lepattanót (ez karriercsúcs, 20 volt a rekordja eddig)
Bráner
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
msn:[email protected] bárki felvehet
ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
sokat kell ugrálni az a lényeg, akkor megnõ a sulypont emelkedésed.
én 185 vagyok és focilabdával tudok zsákolnil, de ez még mindig kevés:S
sorry, szóval edz keményen <#vigyor2>#vigyor2>