11113
-
#6508 Vasárnap lesz 22:45től a Sport1en Detroit-Chicago,megint 2 olyan csapat szerencsére akiket még nem láttunk:D -
#6507 ma miért nincs meccs a sport 2-n? nem tudjátok? -
#6506 csak nekem ott nincs acc:(
de sportbit is jo, megvan már -
Doktor Lucsok #6505 2007. Feb. 22, 3 p.m. ET deadline... it'scomin'... -
stick #6504 Endless-en a nemrég tették fel a meccset eredeti kommentárral.
Itt fenn van a zsákoló, skill, 3pt, rookie is. -
#6503 begyulladt a válla és nem akarta terhelni. és persze picit pihenni is akart de pssszt :P -
#6502 Nash már játszik is! miért hagyta ki a gálát? -
#6501 regizzetek a sportbit.org-ra ott angolul vannak a meccsek -
#6500 miről szedtétek? piratebay? -
#6499 honnan? én leszedtem most az kelet-nyugat meccset, de kinai komment! Az angol sokkal jobb lenne, és olyat nem találok. ami jonak néz ki ott nincs seeder:S -
stick #6498 Torrentről szedtem -
#6497 Te hol láttad a zsákoló versenyt? -
stick #6496 Jó volt a zsákoló verseny, a matricástól leestem a székről.
Az tuti, hogy én Robinsonnak adtam volna megint a címet, mert azzal a magassággal, olyan rugókkal nem semmi, hogy megcsinálja azokat, mint a magasabbak.
A gála jó szar volt :) Így kikapni... Howard iszonyatokat tömött, Wade szinte semmit sem csinált, Carmelo jó volt, de utálom a képét, Kobe megérdemelte a címet, sok év után is iszonyat jó játékos és ez a lényeg, nem az, hogy 1-2-3 évig az élvonalba van, utánna meg kialszik. -
#6495 durva kép :) a srácnak pedig iszonyú jó a felépítése. sokra fogja vinni majd meglátjátok -
Doktor Lucsok #6494
windmilllje nem volt semmi, és a matricás téma mek nagyon vicces volt, nekem kicsit meglepő volt, hogy ilyen bodycontrolllja van Dwightnak... -
#6493 de,torrent -
#6492 Sziasztok!
az allstar gálát a east-west meccsel meg mindennel együtt nem lehet vhonnan letölteni? -
#6491 vááá mekkora arc az az O'NeaL! :D -
Doktor Lucsok #6490 smacika, csókszi... az amcsik hülyék... -
#6489 pippen megérdemelte volna a gyözelmet, bunda! :) -
#6488 ez a só része gyerekek :) -
#6487 azt én se értettem:D -
mainevent #6486 Az a durva hogy a végén szájon csókolták egymást -
#6485 jah, világos.
itt közvetitik élőben a gálát nem?
http://www.nba.com/allstar2007/tntovertime_courtside.html -
mainevent #6484 A szabály lényege az hogy a faltolás pillanatában megkezdődött e a dobómozdulat, ennek megítélése a bíróra van bízva és általában elég széles skálán mozog hogy melyik bíró hogyan alkalmazza. -
#6483 egyébként a falt szabály hogy van? ha levegőben vagy és faltolnak akkor büntetö jár? vagy dobás közben kell? gondolom utobbi.
illetve még 1 kérdés, hogyha levegőben vagy és közben faltolnak miközben dobsz akkor akkor kapod meg a kosarat is meg a büntetőt is, ha eldobod a labdát mielőtt leérsz nem? mi van ha épp elkezdesz egy ziccert dobni és közben faltolnak le, de szinte rögtön utána bedobod (de még földön vagy amig a faltot kapod).
Felmerültek ezek, általában érezni szoktam h mikor mi van, csak a hivatalos szabály is érdekel:) -
#6482 thx:)
Barkley is nyert:D
egyébként ki ez az öreg faszi akit lefutott? -
#6481 A nagy meccset adja az O-TSN amerikai kommentárral. Ez a csatorna fogható a TVUPlayeren!!! -
#6480 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Juppí! Kapono a bajnok 3pontos dobásban!!! -
mainevent #6479 itt a link -
#6478 :D azaz. sport1 is adja?:D gondolom nem
mondjatok már valami netes cimet ahol lehet nézni -
Doktor Lucsok #6477 Toooooonight Barkley vs. Bavetta !!!!! -
#6476 oks, köszi előre is! -
mainevent #6475 az a baj nem otthon vagyok de ha időben hazaérek beírom, egyébként egy TVUplayer kell hozzá, hogy betöltse a streamet. -
#6474 milyen cimen? -
mainevent #6473 Persze simán -
#6472 Ez mi ez?
2007 All-Star Weekend - Celebrity Game -
#6471 Neten tudja nézni valaki ? -
#6470 yao helyett howard boozer helyett anthony nasg helyett okur -
#6469 Azt hiszem a Sport1 vagy a Sport2 közvetíti!
Valaki tudja ki lesz Y Ming helyett, vagy ő lesz?