NBA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
van budapesten egy nagyon jo pálya az még alacsonyabb is a 3,05nél.
majd ha felépülök akkor oda költözöm (sátorral)
majd ha felépülök akkor oda költözöm (sátorral)
Én is majd megszeretnék tanulni zsákolni😊...habár nem vagyok egy nagy "varázsló"...megmég elég fiatal vagyok...
De magasan én ugrok a legnagyobbat neki futásból meg helybõl távolról is a korosztályomhoz képest... 171cm vagyok sajnos😞(...
De magasan én ugrok a legnagyobbat neki futásból meg helybõl távolról is a korosztályomhoz képest... 171cm vagyok sajnos😞(...
Sziasztok!
Nekem nem játsza le a Jordanes reklámot😞...nem tudom miért...ti mivel tudjátok lejátszani?
A PC-s NBA játékban csak joypaddal lehet alley oppozni zsákoló módban?
Nekem nem játsza le a Jordanes reklámot😞...nem tudom miért...ti mivel tudjátok lejátszani?
A PC-s NBA játékban csak joypaddal lehet alley oppozni zsákoló módban?
én már megfogadtam, hogy amikor újra 100%osan tudok játszani ugy hogy nem kell féltenem a lábam, akkor megtanulok zsákolni, 185tel sikerülni fog, ha egy 175ös meg tudta nyerni a zsákoloversenyt😊
nekem meg krónikus hátsérülésem 😞 De most speciel épp gyógyult állapotú 😊
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Okafor szezonjának vége
2006. 03. 15. 21:37:51
A Charlotte Bobcats fiatal vezére az elmúlt 39 meccsbõl 38-at kihagyott és eddig is keringtek a szomorú pletykák arról, hogy idén már nem állhat a hiúzok élére, ám a kérdés nem kérdés többé. A csapat vezetõsége kijelentette a tegnapi sajtótájékoztatón, hogy Okafor - köszönhetõen idei két húzódásának és tavalyról kiújult, krónikus hátsérülésének - csak a 2006/07-es szezonban lép újra pályára. "Ha valaki az idény kezdetekor azt mondja, hogy ez fog történni velem, akkor valószínûleg kinevettem volna és azzal a lendülettel hátat fordítottam volna neki. - kommentálta a tényeket az érintett.
forrás:nba1.hu
2006. 03. 15. 21:37:51
A Charlotte Bobcats fiatal vezére az elmúlt 39 meccsbõl 38-at kihagyott és eddig is keringtek a szomorú pletykák arról, hogy idén már nem állhat a hiúzok élére, ám a kérdés nem kérdés többé. A csapat vezetõsége kijelentette a tegnapi sajtótájékoztatón, hogy Okafor - köszönhetõen idei két húzódásának és tavalyról kiújult, krónikus hátsérülésének - csak a 2006/07-es szezonban lép újra pályára. "Ha valaki az idény kezdetekor azt mondja, hogy ez fog történni velem, akkor valószínûleg kinevettem volna és azzal a lendülettel hátat fordítottam volna neki. - kommentálta a tényeket az érintett.
forrás:nba1.hu
azt én is láttam, loálos volt. Az idióta átalakított egy SL mercit úgy, hogy Testarossa alakú kasznit tett rá 😄
a házát egyszer láttam az mtv -n a hírességek kecóját bemutato sorozatban
van benne saját kosárpálya, nézõtérrel! 😊
a 8 verda csak elõl volt, a garázsban még kb 2x annyi, nem gyenge autok
nem gyenge háza van
van benne saját kosárpálya, nézõtérrel! 😊
a 8 verda csak elõl volt, a garázsban még kb 2x annyi, nem gyenge autok
nem gyenge háza van
Bazinga!
láttam meleg volt mikor mutatták egy pillanatra a háza bejáratát, vagy 8 verda állt a ház elõtt 😄ADDASDSA
HY ALL!
ÉN VOK AZ NBA HUNGARY SZERKESZTÕJE,HA SZERETITEK AZ NBA-T,ÉS AKARTOK EGY JÓ KÖZÖSSÉGET,AKKOR SZÍVESEN FOGADUNK MINDENKIT!MSN:[email protected]
SZERKESZTÕKET KERESÜNK!
ÉN VOK AZ NBA HUNGARY SZERKESZTÕJE,HA SZERETITEK AZ NBA-T,ÉS AKARTOK EGY JÓ KÖZÖSSÉGET,AKKOR SZÍVESEN FOGADUNK MINDENKIT!MSN:[email protected]
SZERKESZTÕKET KERESÜNK!
igen sajna T-Mac eléggé sérülékeny pedig most nagyon jól beindult a csapat. én örülök neki, hogy Yao ilyen jól nyomja. ha igy fog a továbbiakban is játszani akkor nagyon "félelmetes fegyver" lesz belõle 😊 sajnos igy is hiány van jó centerekbõl ugyhogy ez emiatt is üditõleg hat. szvsz benne van a fickóban egy erõs 25-30 pontos átlag + ~10/meccs pattanó😊
hát azé sztem a shaq vs carter vh nem stimmel, totál más poszt, akkor má inkább wadel
Én Detroit - New Jersey meccset néztem volna meg igazán! 😊 Ezt a két csapatot szeretem a legjobban! 😊
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
jólenne egy jó kis meccs amikor két erõs játékost össze miami heats vs new jersey nets carter vs o'neal nem?
Le Parkour
ezaz pedig erõs csapat meg minden vince carter hoppáá😄 de mindigsan antoni a hogy mondta a gyerek de má azá több az orlando magix vagy a warriors má unom hogy nincs nets meccs
Le Parkour
Yao nagyon állat, mostanában szedem sorra a HOU meccseket davkáról, és öröm nézni milyen agresszívan pozíciózik, és tépi a pattanókat! Eddig puha volt, de talán most mintha alakulna a játéka. Ha T-Mac egészséges lenne, talán a rájátszás is meglenne, de most hogy újra lesérült sztem az végleg elúszott 😞
hogy legyen egy kis téma...mit szóltok Yao utóbbi teljesitményeihez? egész jól nyomja. most kb ugy ahogy azt elvárják tõle😊
Olyan kár, hogy eddig még New Jersey Nets meccset nem közvetítettek! San Antonio, Houston, New York... Ezekbõl már sokat láttunk! 😞
ja gondolom egyetértetek,hogy kobenak is ott a helye a képen(81 pont az 81 pont)!😄.mármint a sporttv-n?ma éjszaka charlotte-golden state a sport 2-õn,holnap ismétlik,sport1en meg pénteken,ezt lehet hogy kihagyom nem igérkezik nagy meccsnek,a legutóbbi két meccs dúrva jó volt.utána meg san antonio-houston az jó lesz szerintem,remélem mcgrady játszik...
hát azrét nem olyan rossz nekik..most nyertek zsinórban tizedszer és nyugaton a harmadik legjobb mutatóval állnak ha jól tudom (41-17 asziszem),bár ha visszajönne Amaera lehet mégjobbak lennének..
Amare miért ilyen sokáig sérült? Errõl az infóról vhogy lemaradtam! 😊 Azt tudom, hogy mûtötték meg minden, de mi volt vele? És mikor fog újra játszani? Így azért rossz lehet a Sunsnak! 😞
én néztem tegnap, nagyon über volt, Nash és Marion <#worship>#worship>
hoppá most láátam csak hogy a sporttv ezt a meccset adja,holnap meg is nézem...még jó hogy az eredményt nem írtam le.
melyik meccset értetted ez alatt?suns-mavericks?jó meccs lehetett.diaw gyerek tripla-duplát ért el,nem semmi...
nem gondoltam volna, hogy a lakers megveri a pistonsot!szép volt!végre odom is jól játszott...amúgy mi van a topiccal nem nagyon irogattak az elmúlt napokban?!
A legfontosabb az lett volna, hogy az elsõ után kötés (fásli), bokaragasztás, bokavédõ nélkül nem is szabadott volna játszani. Örülj, ha nyár végére normálisan tudsz majd játszani. Pár hónap kihagyás biztos lesz.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."