11113
-
#6548 Nem tudjátok véletlenül, hogy mi történt ezen a meccsen; Spurs 93, Nets 77 (F)
Mármint, hogy Kidd miért hagyta el a pályát a félidő környékén? Kösz az infót! -
Monoton #6547 és a bulls mostanában hogy muzsikál?
-
#6546 Megfogja ezt szívni, mint tavaly a Detroit! -
#6545 mekkora kép :D -
#6544 :DD
-
#6543 A Dallas a feltartóztathatatlan! :) -
#6542 A Miami feltartóztathatatlan! :P -
#6541 akarom mondani o'neal :D -
#6540 uhh régen néztem nba-t,de tegnap éppen sport2-n ment a bulls-miami meccs....hát azt kell h mondjam megint rákaptam:D iszonyat durva oneill még mindig,meg a többi "öreg" is....morning is miket csinált :o -
#6539 tavaly is valami hasonló volt megfogalmazva és....:) -
#6538 ezt a maverickset nem lehet legyőzni:)
-
Monoton #6537 tuti rosszul mert nekem jo -
#6536 vagyis rosszul kerestem -
#6535 megtaláltam egy kettőt, de röhej, hogy pl jordan-re és barkley-ra sincs eredménye a keresésnek -
mainevent #6534 Search within these results mezőjébe beírod mondjuk először a játékos nevét, majd utána lehet szűkíteni a keresést, ki lesznek írva $-ban az értékek amiken kínálják mások, na kb ez a valós értéke a kártyának. -
#6533 itt hol ? engem is érdekel van néhány kártyám:) -
mainevent #6532 talán itt -
Monoton #6531 csáo
régebben (1-2 éve) belinkelt nekem vki egy oldalt ahol a kosaras kártyák értékét lehet megnézni
érdekelne a cím mert nem emléxem és a topicot átjárva se találom :) -
#6530 Köszi!
-
mainevent #6529 45cm pont elfér benne 2 labda. -
Doktor Lucsok #6528
roboto -
#6527 Bár az ott legjobboldalt Mourning és az ősz kapek között annyira nem szimpi :) -
#6526 Nagyon szimpatikus a csapat :P -
lord nihilus #6525 ez jó kép ;)
(van egy ilyen Patriots-osban is :D) -
Doktor Lucsok #6524 -
Doktor Lucsok #6523 Shaun Livingston ..... -
#6522 oks -
#6521 igen. második kérdés: sztem keress rá googlen -
#6520 Lennepár kérdésem, kérlek segítetsek: ugye a gyürű az nbaben 3,05 méteren van? mekkora a gyűrű átmérője? -
#6519 a flash mindeképpen legyen szépen fent a gépeden más nem kell hozzá -
Doktor Lucsok #6518 nemtom, nem töltöttem le semmmit, csak regisztáltam, és ennnyi... -
stick #6517 Milyen lejáccót kell letöltenem, hogy ne egy feketeséget lássak? -
Doktor Lucsok #6516 Most láttam az nba.com-on a TNT Overtime - Inside the NBA Replay: Feb. 22. - ban/ben Dwight Howard Kiss the rim dunk - ját, beszarás, íííííííí...
-
#6515 bs player lejátsza. Ott a leírásánál írja hogy mivel tudod lejátszani! Én azt letöltöttem a szoftverbazisról. -
#6514 na igen de milyen formátum az hogy mkv? -
#6513 azon sportbit.orgon vagy hol fent van hdtvben. -
Doktor Lucsok #6512 semmisenem történt... -
#6511 Örülök ha téged még mindig lázbahoznak ezek a meccsek,nekem már uncsi,ennyi. Sz.gépen meg nem szoktam meccset nézni. -
#6510 Lol abbalehetne hagyni a meccsek fikázását. Arra még nem gondoltál, hogy azért ezeked adják, mert csak ezeket tudják, amit az NBA TV, a TNT vagy az ESPN közvetít? Charlotte meg hasonló szintű csapatok meccseit a league passon tudod nézni. -
#6509 tud valaki linkelni egy olyan torrentet, amiben a tnt-s angol kommenttel van fenn a zsákoloverseny?