NBA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amikor azt irtam sokan szeretik pont a mormonokra gondoltam 😊 vannak elegen nemde?😄
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
ennyi 😊
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
persze ketten hatalmasak voltak Utahban, igazi legendák
I love this game!
Van 1-2 régi felvétel, amin pl kiteszi a sarkát Steve Kerrnek azt hiszem,..alattomos játékos volt, csak bedopta az üres ziccereket, amiket Stockton passzaiból kapott
Végignéztem a ceremóniát és jó volt látni, hogy ilyen sokan szeretik <#eljen>#eljen>
msn:[email protected] bárki felvehet
Bazinga!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
az elsõ félidõben hatalmas kosarakat dobott, most pont a záró részre került a "gyengébb" formája. S végre Odom is jól játszik😊 idegesitõek ezek az egypontos vereségek, pláne 18 pontos vezetés után. na mindegy...a kövi meccs Heat-Pistons remélem a Heat nyer megint 😊
hat a tegnapi mecs igen kemeny volt...mivel nagy lakers fan vagyok igy kb. hajnali 3-ig nemtudtam aludni a mereg miatt...a mecsen végig vezetett olyan 10-15 pontal a lakers
Kitaláltam hogy összeszedem az összes csapat Warp-Up Theme Songját. Nagyon kevés már meg is szereztem:
Official Pump up song
C. Bulls
Detroit
76ers
Lakers
A többit honnan tudnám megszerezni szerintetek?
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Le Parkour
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
A Sport2 honlapján meg Minnesota - Sacramento van írva! <#wilting>#wilting>
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Az elején jócskán vezetett a Denver de a végére feljött a Pacers és izgalmas lett.Röviden ennyi.
Hol tudom megnézni a tavalyi zsákoló versenyt ahol Smith nyert?
Az NBA-com-on nem tudom mert valami technikai hibát ír...
Elõre is kössz!
megtanulni meg gyakorolni kell, sokat ugrani, a rugókat erõsíteni
láttátok,hogy d. howard mekkorát húzott?kidd bedobása meg elég poénosra sikeredett.indiana-denver meccset nézte vki,én nem,lemaradtam vmirõl?jó volt?
a következõ meccsek:minnesota-sacramento,utána meg DETROIT-MIAMI rangadó,igen!!!