NBA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grizzly21
egyébként még 1 hét gipsz😊

grizzly21
😄D ez kész😊

FrezeR
"Salt Laken cityn kívûl senki sem szereti 😊)) Stocktonnal együtt 😛"

amikor azt irtam sokan szeretik pont a mormonokra gondoltam 😊 vannak elegen nemde?😄

VinylToy
egyenlõre azért utálja, mert Õ már tud zsákolni, míg Grizzly csak most tanulja 😄

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

FrezeR
tól=ról

FrezeR
nézd...azért lehetne sorolni pár játékost aki ilyen kis "csintevéseket" elkövet és elkövetett. ettõl még nem utálandó. az meg, hogy csak bedobta az üres ziccereket..hát elég nagy hülyeség már ne is haragudj😊 1: ehhez kell egy jó irányító akinek az a dolga, hogy passzoljon a megfelelõ embernek és megtalálja a legjobb szitukat. és 2: kell hozzá egy jól dobó ügyes játékos aki bedobálja. elég sok fakezü ember még az üres ziccereket sem tudja bedobni...na és az is elmond valamit Malonetól, hogy majdnem a legtöbb pontot dobta eddig a történelemben. szóval egy kis tiszteletet azért megérdemel még tõled is aki utálta.
ennyi 😊

guardian hero
Én szerettem Malone-t, nagyon kevés PF van a ligában, akiben egyszerre testesül meg ilyen fizikum, ilyen jó kéz, és ilyen játékintelligencia. Becsülöm a klubhûségét is, szerintem érthetõ volt a Lakers-es próbálkozása a karrierje végén, kijárt volna neki egy aranygyûrû.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

guardian hero
Ráadásul a Warriors sajnos már csak a draftpozícióját rontja az ilyen bravúrokkal...

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Iori
Salt Laken cityn kívûl senki sem szereti 😊)) Stocktonnal együtt 😛
persze ketten hatalmasak voltak Utahban, igazi legendák

I love this game!

grizzly21
én mindig Bulls szurkoló voltam -amig Jordan játszott, ugyhogy utáltam Malone-t.
Van 1-2 régi felvétel, amin pl kiteszi a sarkát Steve Kerrnek azt hiszem,..alattomos játékos volt, csak bedopta az üres ziccereket, amiket Stockton passzaiból kapott

FrezeR
ja és azért ne menjünk el szó nélkül Karl Malone mezének visszavonultatása és szobrának felavatása mellett sem! HATALMAS játékos szó szerint <#vigyor3> és minden tiszteletet megérdemel! <#worship><#worship>
Végignéztem a ceremóniát és jó volt látni, hogy ilyen sokan szeretik <#eljen>

FrezeR
Dirk pajti dobott 51-et. de nem ment vele "semmire", azért ez milyen idegesítõ lehet. ráadásul 1 árva pontocskával kaptak ki😊

zaki
19 perc alatt 20 pont a Portland ellen + 9 lepattanó, nem rossz 😊

zaki
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

webibebi
ma visszatér Amaré Stoudemire a sunsba!kiváncsi leszek hogy tér vissza

msn:[email protected] bárki felvehet

grizzly21
én egy olyanra emlékszem, amikor Steve Kerrnek dobta a labdát az már szokásos magabiztosságával bezúzta ahogy kell.okosan kell játszani ez tény.

FrezeR
ha a Paxon féle dobásra gondolsz az egy hárompontos volt 😊

Sil3nt
az rendben, hogy a legjobb embernek passzolnak a donto pillanatban, de ha latja a legjobb emberke, hogy 4-en vannak rajta es odoom vagy akarki mas jo jatekos egyedul van a palank alatt akkor odapaasszolom..belefert volna az idobe egy passz.

precision
Asszem az egyik bajnokit ugy nyerte meg a bulls, hogy az utolsó meccsen az utolsó másodpercekben Jordanre játszották a labdát, õ lepasszolta egy tébláboló csapattársának az meg bezsákolta. És megnyerték a rájátszást. De tény, a legtöbb esetben õ vállalta el, és ha megnézzük, jól döntött...mindig bevágta 😊

Bazinga!

Sland
a számcímeket tudja valaki? az is jó lenne. légyszi valaki segítsen már. plz

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

FrezeR
ha jobb ütemben és helyzetben kapja a labdát akkor lehet, hogy bement volna. bár igy sem sok hiányzott, ha pár centivel beljebb megy a labda...
az elsõ félidõben hatalmas kosarakat dobott, most pont a záró részre került a "gyengébb" formája. S végre Odom is jól játszik😊 idegesitõek ezek az egypontos vereségek, pláne 18 pontos vezetés után. na mindegy...a kövi meccs Heat-Pistons remélem a Heat nyer megint 😊

zaki
<#smile>

grizzly21
oks😊

zaki
egy szóval nem mondtam, hogy Kobe jobb

grizzly21
najo ezen nem vitatkozunk, Jordan többször dobott be döntõ meccseken olyan pontokat amik gyõzelmet jelentettek, a Jazz elleni döntõkben kétszer is, tudták hogy rá fogják játszani, mégis bedopta..azért ne hasonlitsuk össze a 2 játékost...

zaki
Kobe is

grizzly21
rengeteget bedobott

zaki
Jordan sem dobta be az összes ilyen labdát

grizzly21
a legjobb emberre szokás játszani, dehát Kobe az nem Jordan

Sil3nt
-SPOILER - Lakers-Cleveland-

hat a tegnapi mecs igen kemeny volt...mivel nagy lakers fan vagyok igy kb. hajnali 3-ig nemtudtam aludni a mereg miatt...a mecsen végig vezetett olyan 10-15 pontal a lakers , erre az uccso 5 perceben feljott a cleveland es kiegyenlitettek. 96-95 volt a cleveland javara es volt a lakersnek 3,5mp-je az ellenség palankja alatt...termeszetesen kobe-ra jatszottak a pontot, de melle ment...kerdem en: MIERT vagyis MIERT kobe-ra kellett jatszani amikor mindenki tisztan latta, hogy ora fogjak jatszani az uccso pillanatokat es 3-4 ember volt rajta...kerdem en: fasze nem passzolta pl. Odoomnak le kobe vagy valaki masnak, mert ok uresen szotyiztak a palyan...nemertem, es jogos a felhaborodasom😊

Sland
sziasztok!

Kitaláltam hogy összeszedem az összes csapat Warp-Up Theme Songját. Nagyon kevés már meg is szereztem:

Official Pump up song
C. Bulls
Detroit
76ers
Lakers

A többit honnan tudnám megszerezni szerintetek?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Sheke
eg ypárszor halottam hoyg kobbbbbeeeee bbbbbbbbbbrrrrrrrryyyyyyyyyyyyyyaaaaaaaaaaaaaantttttttt

Le Parkour

Sheke
a kis kobe fan😄

Le Parkour

Palinko
mennyi lett az eredmény? abból Kobe mennyit dobott? 😄
KG21
Én jobban örültem volna annak a Wolves meccsnek. Kobe már megint csak lõtt ész nélkül <#schmoll2>

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

zaki
jah... Kobe meg elképesztõ <#wow2><#wow2>

5w0rdf15h
bázz micsoda meccs lett a végére 😊

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

zaki
ehh, pont a legjobbkor megy el a kép <#mf3>

MrSpock
Kobe a király!:-)

Go Jeff Go!!!!

FrezeR
remek😊 jó kis derbi várható. tüzijáték lesz Kobe vs LJ😊

jAsOn VoOrHeEs
A Real - Betis meccs után mutattak egy ma esti programajánlót, és ott is Lakers - Cleveland volt, szal megnyugodhatunk, csak elírták. <#eljen> <#smile>

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

FrezeR
a teletext-en la-cavs van , meg az infóban is(UPC direct). ugyhogy valszeg elirták😊 remélem!!!

jAsOn VoOrHeEs
Nem úgy volt, hogy ma a Sport2-n Los Angeles Lakers - Cleveland meccs lesz 23.00-tól?

A Sport2 honlapján meg Minnesota - Sacramento van írva! <#wilting>

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

grizzly21
torrentet keress

Tmacy
az indiana - denver meccsen 2 ponttal nyert a Denver ,Antony döntõ kosarával.
Az elején jócskán vezetett a Denver de a végére feljött a Pacers és izgalmas lett.Röviden ennyi.

gandal
Lenne egy kérdésem...
Hol tudom megnézni a tavalyi zsákoló versenyt ahol Smith nyert?
Az NBA-com-on nem tudom mert valami technikai hibát ír...
Elõre is kössz!

grizzly21
a gyûrû pontosan 3méter 5 centire van a földtõl jó esetben, 180centivel behuzható, 10-es létedre az elég szép, ha ekkora a gyûrû.
megtanulni meg gyakorolni kell, sokat ugrani, a rugókat erõsíteni

Palinko
hogy lehet megtanulni zsákolni?ezt nem értem 😄
mateus33
😞( Köszi a választ!

egypszichonauta
mekkora a gyûrû magassága?szabványmérete?az iskolákban szabvány szerint van?mert én gimis vagyok(10.es)és már két éve be tudom húzni egy kézzel,a magam 180 centimmel.csak nehezen fogom meg a labdát így néha kicsúszik...

láttátok,hogy d. howard mekkorát húzott?kidd bedobása meg elég poénosra sikeredett.indiana-denver meccset nézte vki,én nem,lemaradtam vmirõl?jó volt?
a következõ meccsek:minnesota-sacramento,utána meg DETROIT-MIAMI rangadó,igen!!!