11113
-
mainevent #6588 Az a gond hogy ti is egy meccs alapján ítélkeztek, személyszerint én nem szeretem Jamest, de akkor is elismerem hogy fantasztikus játékos, lehet hogy rossz napja volt, nem hiszem hogy a Dallas, vagyis a liga legjobb csapata ellen törnie kellene magát, hasonlíthatjátok nyugodtan Kobehoz is, hiába megy most neki a szezon közepén voltak neki is olyan üres járatai hogy azt rossz volt nézni, csak úgy dobálta a homályokat meg eladta az összes labdát, tehát a lényeg az hogy a 82 meccses alapszakaszban még a legjobb játékosok is nagyon sok meccset ellazsálnak, hogy legyen energiájuk a rájátszásra. -
#6587 kobe egymás utáni három meccsen legalább 50 pontot elért,hihetetlen!
persze mind a hármat megnyerte a lakers,nem bánnám ha ez lenne,kobe zárna egy 45 pontos idényátlaggal,lakers meg menetelne a rájátszásban,de be kell látni,erre nem sok esély van... -
#6586 nem látszik hogy 1/1-es. Wade jobb pedig 1/5ös volt -
lord nihilus #6585 ráadásul meccs közbe megjegyezték h mindig jobbra cselez... -
#6584 jaja egyetértek
3pontost 10böl 1szer talál vagy annyiszor se,ha a befelé csel+zsák mneg nemjön össze neki,akkor elfogyott rögtön a tudomány -
#6583 azért nem egyedülálló, rajta kivül még 3 ilyen ember van. viszont ha még egyszer megcsinálja.. -
#6582 A tegnapi Dallas - Cleveland meccs alapján azt mondom, hogy tényleg sokat kell még fejlődnie Lebron James-nak. -
#6581 ez már történelem :) -
#6580 Kobe :o wow -
#6579 16:15 Kosárlabda
NBA, alapszakasz, Cleveland-Dallas
nah végre már 1hete várok egy meccset :) (be is tárazott 3csomag magot :Dd) -
Garnett21 #6578 Hát nem tudom kik érdekelnek de van egy pár kártyám! Van Iversonból kb.7 abból olyan 3-4 újonc, T-Mac abból olyan 25 darab kb. 10 újonc, Kobe attól olyan 15 abból 7-8 újonc stb......! A kártyáim állapota színte új és olyanok mintha most lettek volna kivéve a csomagból! Ha érdekel valami akkor nyugodtan írj e-mailt és a többit megbeszéljük! Hali -
#6577 milyen más kártyákra?:) -
Garnett21 #6576 Sziasztok! Új tag vagyok itt! Neken Garnett a kedvenc játékosom de a régi idökböl Scottie Pippen játéka volt ami elkápráztatott! Gyüjtöm a lapjait is! Ha van valakinek otthon a szekrényben elfekvöbe néhány Pippen kártyája, és olcsón eladja, az feltétlen szóljon már nekem lécci! Itt a mail címem is: [email protected] Remélem lesz valaki aki tud nekem segíteni! Esetéleg csere is érdekel más kártyákra! Sziasztok: Gabesz -
#6575 :D hát kicsit durván nyomja :|
amugy nemgyenge téked volt:P -
#6574 Kobe nem gyenge mostanában -
lord nihilus #6573 szvsz tényleg egyetlen 76ers rajongó van :D szegény Korver viszont most is kitett magáért :S -
Tmac #6572 Nekem tetzett :P (Nem akarok egyetlen 76ers-es rajongót sem megbántani, ma nekünk minden bejött nektek meg nem :S sajna van ez így) -
#6571 -
lord nihilus #6570 ja, enyhén rosszul lettem :((( -
#6569 ui: ugy néz ki ez a nap az 50-es szám körül forgott mert a 76-ers 50!! pontal kapott ki a Houstontól :O durva -
#6568 Kobe bedurvult :D az előző meccsén 65 pontja után ma 50! pontot hintett :O történelmi pillanatok -
#6567 köszi -
Tmac #6566 Ha beszökkenéssel állsz meg ott annyi a különbség a másik megállás között (a jobb-bal vagy bal-jobb között) hogy itt te döntöd el hogy melyik lábaddal akarsz sarkazni. -
#6565 Denver is egyre jobb lesz. Iverson ma baromi jó volt. -
#6564 helló eladó két mez 1 Lebronos all star mezlebron
meg egy Josh Smithes smith
ha valakinek kell irjon privatot -
#6563 beindult Kobe, mert megunta a kudarcokat és hogy piszkálják:) ez ám a csattanós válasz! -
#6562 :OOOOOOOOOO
az szép
Portland Trail Blazers-Los Angeles Lakers 111-116 -
#6561 65?aztaq -
#6560 Bryant 65 pont. És végre nyert a LAkers -
lord nihilus #6559 én szintúgy ;) -
#6558 egy kérdés:
ha beszökkenéssel állok meg kosárban és utána sarkazok az érvényes a felugrás egy lépésnek számít nem?
mert a tesitanárom szerint ha felugrok utána nem lehet lépni.
amúgy láttátok a rangadót?a Suns kétszeri hosszabbítással nyert 129-127-re
Nowitzki és Nash nagy csatát vívott.
amúgy ti mit vártok a Wizardstól.nem nagyon láttam még most őket játszani.meddig juthatnak? -
#6557 egy pár év kihagyás után újra nagy fan lettem,igen:) -
lord nihilus #6556 sportbit ;) -
#6555 szerintetek van olyan torrentoldal ahol mindig aktuális nba meccsek vannak fenn? pl suns-mavs -
#6554 dik báttyó de nagy NBA-s lettél:D
na ma Dallas-Phoenix nagy rangadó lesz -
#6553 :DDD
nemgyenge a kis srác -
Doktor Lucsok #6552
Cleveland's Scott Pollard poses with a young fan.
-
#6551 már ideje volt... -
#6550 kikspott a mavs! -
#6549 asszem beszólt a bironak?
most van m1 en magyar kosár, mi történt az elmult 9 honapban ? állandoan arrol beszélnek h valami nagy gáz volt itt. nem nagyon figyelem a magyar kosarat ezért kérdezem