NBA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
msn:[email protected] bárki felvehet
viszont a miami két sikere nem meglepõ,az viszont igen hogy wade kopasz,elõször meg sem ismertem.
www.nbastore.com
ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb
amúgy eléggé egy randa cipõ ez imo
inkább Footlockerben vmi J Retrora, Zoom Kobera vagy Lebronra pályáz
I love this game!
Lenne egy gondom a játékkal de azért írom ide mert ott már rég leírtam és nem válaszóltak...slam dunk-ról van szó...
A gond csak az hogy nem mennek a 360 fokos fordulatok...joypaddal sem...amikor nem sikerült valamit a bal analógról ír és hogy So Close...nem nagyon értem...elvileg csak elkell mozgatni valamelyik irányba a bal analógot és akkor sikerülnie kéne...de valahoyg nem...pls help😊
(ez hatásos kezdés volt nem?)<#crazya>#crazya>
a pontkirály ki más lett mint kobe,ennyi,nem sorolom fel a statisztikákat akit érdekel az úgy is utána néz.
szerintetek melyik csapat lesz az,amelyik meglepetést okozhat?
hajrá lakers!
szegény Yao is egész komolyan megsérült. 4-6 hónapra kidölt és azt irták olyan a sérülése vagyis hasonló mint anno Jordan-nek.:/ remélem teljesen felépül
nagyon sajnálom én is.
lassan végetér az alapszakasz,a bekerültek között nincs nagy meglepetés szerintem,talán az a meglepõ hogy a new york ilyen siralmas mutatót produkált,a minnesota és a houston(bár mcgrady elég sokat volt sérült meg yao is) elég gyengén teljesített,a lakersnek örülök hogy be fog kerülni,bár ha a továbbiakban nem is lesz sok esélye,mind1...
a lakers-portland meccs dúrva jó lehetett,kobe 50 pont,2 360fokos zsákolás,odom is nagyobb nyújtott (asszem) élete 2. tripla-duplája,meg k.brownnak is ment...
Az egész évben vergõdõ vendégek szakvezetõjének talán ez a kudarc volt az utolsó csepp a pohárban, Brownt hordágyon, oxigénmaszkkal a fején vitték be az egyik helyi klinikára."
szegény Brown 😞 nagyon kellett ez neki...
szerintem a Nets például ha jó szériát fog ki talán megtudja verni a detroitot( ez a 14-es szériában is megtörtént,bár ebben azis közrejátszhatott hoyg a Detroit már nem erõlködi túl magát iyg a szezon végén.)
és talán a Miami is feltud kapaszkodni arra a szintre.
nyugaton meg a Dallas meg esetleg a Phoenix lenne a jó,de õket a playoffban mindig megveri a Spurs..
ti mit gondoltok a Bulls Sixers playoffba kerülésért vivott harcárol?szerintetek ki fog bejutni?(én a Sixers-nek szurkolok <#miaz>#miaz><#lookaround>#lookaround>)
Sajna a Detroit megverte a Miamit <#szomoru1>#szomoru1>
Egyébként ha a Detroit és a Spurs együtt marad a mostani felállásban és még erõsitenek is valamint, ha minden jól megy és nem lesznek sérülések akkor a következõ évek döntõi majdnem, hogy elõre le lesznek osztva <#wilting>#wilting> mit gondoltok errõl?
MJ-nek volt mindig egy kis "sunyi" egy kis huncut mosoly a "bajsza" alatt amikor valami szépet csinált, vagy nagyot alkotott. szóval nekem sokkal emberibb volt MJ mint LJ. csak azért irtam ezt le, mert hogy az elõbb szó volt az összehasonlitásokról. nekem most ez jutott errõl eszembe <#circling>#circling>
Le Parkour
MJ rulz Pink Team The Only One
az oldaladon a tehetségek menüpontban ki az a alan wade?