11113
\'NBA\'
  • mainevent
    Az a gond hogy ti is egy meccs alapján ítélkeztek, személyszerint én nem szeretem Jamest, de akkor is elismerem hogy fantasztikus játékos, lehet hogy rossz napja volt, nem hiszem hogy a Dallas, vagyis a liga legjobb csapata ellen törnie kellene magát, hasonlíthatjátok nyugodtan Kobehoz is, hiába megy most neki a szezon közepén voltak neki is olyan üres járatai hogy azt rossz volt nézni, csak úgy dobálta a homályokat meg eladta az összes labdát, tehát a lényeg az hogy a 82 meccses alapszakaszban még a legjobb játékosok is nagyon sok meccset ellazsálnak, hogy legyen energiájuk a rájátszásra.
  • egypszichonauta
    kobe egymás utáni három meccsen legalább 50 pontot elért,hihetetlen!
    persze mind a hármat megnyerte a lakers,nem bánnám ha ez lenne,kobe zárna egy 45 pontos idényátlaggal,lakers meg menetelne a rájátszásban,de be kell látni,erre nem sok esély van...
  • N1ggA
    nem látszik hogy 1/1-es. Wade jobb pedig 1/5ös volt
  • lord nihilus
    ráadásul meccs közbe megjegyezték h mindig jobbra cselez...
  • báttyó02
    jaja egyetértek
    3pontost 10böl 1szer talál vagy annyiszor se,ha a befelé csel+zsák mneg nemjön össze neki,akkor elfogyott rögtön a tudomány
  • grizzly21
    azért nem egyedülálló, rajta kivül még 3 ilyen ember van. viszont ha még egyszer megcsinálja..
  • VinylToy #6582
    A tegnapi Dallas - Cleveland meccs alapján azt mondom, hogy tényleg sokat kell még fejlődnie Lebron James-nak.
  • N1ggA
    ez már történelem :)
  • grizzly21
    Kobe :o wow
  • báttyó02
    16:15 Kosárlabda
    NBA, alapszakasz, Cleveland-Dallas

nah végre már 1hete várok egy meccset :) (be is tárazott 3csomag magot :Dd)
  • Garnett21
    Hát nem tudom kik érdekelnek de van egy pár kártyám! Van Iversonból kb.7 abból olyan 3-4 újonc, T-Mac abból olyan 25 darab kb. 10 újonc, Kobe attól olyan 15 abból 7-8 újonc stb......! A kártyáim állapota színte új és olyanok mintha most lettek volna kivéve a csomagból! Ha érdekel valami akkor nyugodtan írj e-mailt és a többit megbeszéljük! Hali
  • grizzly21
    milyen más kártyákra?:)
  • Garnett21
    Sziasztok! Új tag vagyok itt! Neken Garnett a kedvenc játékosom de a régi idökböl Scottie Pippen játéka volt ami elkápráztatott! Gyüjtöm a lapjait is! Ha van valakinek otthon a szekrényben elfekvöbe néhány Pippen kártyája, és olcsón eladja, az feltétlen szóljon már nekem lécci! Itt a mail címem is: [email protected] Remélem lesz valaki aki tud nekem segíteni! Esetéleg csere is érdekel más kártyákra! Sziasztok: Gabesz
  • báttyó02
    :D hát kicsit durván nyomja :|
    amugy nemgyenge téked volt:P
  • grizzly21
    Kobe nem gyenge mostanában
  • lord nihilus
    szvsz tényleg egyetlen 76ers rajongó van :D szegény Korver viszont most is kitett magáért :S
  • Tmac
    Nekem tetzett :P (Nem akarok egyetlen 76ers-es rajongót sem megbántani, ma nekünk minden bejött nektek meg nem :S sajna van ez így)
  • báttyó02
  • lord nihilus
    ja, enyhén rosszul lettem :(((
  • FrezeR
    ui: ugy néz ki ez a nap az 50-es szám körül forgott mert a 76-ers 50!! pontal kapott ki a Houstontól :O durva
  • FrezeR
    Kobe bedurvult :D az előző meccsén 65 pontja után ma 50! pontot hintett :O történelmi pillanatok
  • jbal
    köszi
  • Tmac
    Ha beszökkenéssel állsz meg ott annyi a különbség a másik megállás között (a jobb-bal vagy bal-jobb között) hogy itt te döntöd el hogy melyik lábaddal akarsz sarkazni.
  • banok
    Denver is egyre jobb lesz. Iverson ma baromi jó volt.
  • Fókameister
    helló eladó két mez 1 Lebronos all star mezlebron
    meg egy Josh Smithes smith
    ha valakinek kell irjon privatot
  • FrezeR
    beindult Kobe, mert megunta a kudarcokat és hogy piszkálják:) ez ám a csattanós válasz!
  • jbal
    :OOOOOOOOOO
    az szép
    Portland Trail Blazers-Los Angeles Lakers 111-116
  • báttyó02
    65?aztaq
  • banok
    Bryant 65 pont. És végre nyert a LAkers
  • lord nihilus
    én szintúgy ;)
  • jbal
    egy kérdés:
    ha beszökkenéssel állok meg kosárban és utána sarkazok az érvényes a felugrás egy lépésnek számít nem?
    mert a tesitanárom szerint ha felugrok utána nem lehet lépni.

amúgy láttátok a rangadót?a Suns kétszeri hosszabbítással nyert 129-127-re
    Nowitzki és Nash nagy csatát vívott.
    amúgy ti mit vártok a Wizardstól.nem nagyon láttam még most őket játszani.meddig juthatnak?
  • báttyó02
    egy pár év kihagyás után újra nagy fan lettem,igen:)
  • lord nihilus
    sportbit ;)
  • grizzly21
    szerintetek van olyan torrentoldal ahol mindig aktuális nba meccsek vannak fenn? pl suns-mavs
  • jbal
    dik báttyó de nagy NBA-s lettél:D
    na ma Dallas-Phoenix nagy rangadó lesz
  • báttyó02
    :DDD
    nemgyenge a kis srác
  • Doktor Lucsok

Cleveland's Scott Pollard poses with a young fan.
  • egypszichonauta
    már ideje volt...
  • grizzly21
    kikspott a mavs!
  • grizzly21
    asszem beszólt a bironak?

most van m1 en magyar kosár, mi történt az elmult 9 honapban ? állandoan arrol beszélnek h valami nagy gáz volt itt. nem nagyon figyelem a magyar kosarat ezért kérdezem