11113
-
#6628 ma meg sport1-n 21:15-től élőbe -
#6627 holnap sport2-n
15:00 Kosárlabda
NBA, alapszakasz, LA Lakers-Phoenix (eredeti kommentárral)
kiváncsi leszek Kobe-ra:p -
#6626 nincs értelme vitázni, mert nem értesz meg :) olvasd el rendesen amit irok. a Wallace kosár azért érvényes mert a palánk tetejével egyvonalban felpattan majd visszaesik a gyűrűbe. tehát a palánk tetején nincs kint a labda csak ha hátrafelé esik ás légvonalban átlépi az alapvonalat.Igy ha hozzáér a palánkot tartó vasaknak és egyéb alkatrészeknek kint lesz, és nem kell a földre esnie. Én ennyit mondtam szerintem nagyon világosan beszéltem, de te nem is egyszer félreértettél:) részemről a téma lezárva. peace -
#6625 egyértelmű hogy a kosár jó. :D -
#6624 Wallace -
#6623 lássunk már egy video-t erről a Wallace kosárról :D -
#6622 tulragozzuk szerintem a kérdést, de ha már igy benne vagyunk:) Tehát azt irod hogy bármely részéhez (hátulja oldala teteje alja) hozzáér az kinn van, amit mondtam Wallace kosár az pont a tetejéről pattant be nem?
Azért irtam a légvonalat mert azt irtad hogy "a palánk tetejének vonalát nem lépte át teljesen a labda", itt ez nem sokat számit szerintem, csak az számit hogy hozzáér e vagy sem a panlánkhoz. -
Tmac #6621 Persze hogy ha a palánk oldalához ér az kint van, de ez is bírói felfogás mert pl az ilyen gagyibb bajnokságban ilyet nem néznek és mikor a védőmet úgy szop@tom hogy oldalt állok és rádobom a palánk oldalára ő meg szedné a lepattanót, de addig az visszapattan hozzám én meg bedobom. -
#6620 az szabályos, de abban az esetben nem is ért hozzá a palánkhoz, csak átment felette. itt pedig arról van szó, hogy ha átesik a palánk mögött szemből rádobva és hozzáér a tartókhoz vagy a palánk valamelyik részéhez az kint van, és nem kell hogy leessen a földre. ez világos szerintem -
#6619 Ha átdobják, az szerintem nincs kint, legalábbis ha hátulról dobod, és fölötte átrepül és utána esik be akkor az érvényes. Asszem nemrég láttam ilyet Nowitzkitől. -
#6618 + A palánktartót, a palánk hátulját vagy bármilyen tárgyat a palánk felett és/vagy mögött.
a palán hátuljához ha hozzáér kint van, és a palánk hátulja nem a földön van hanem a levegőben. érted már? nem kell a földre esnie a labdának ahhoz hogy kint legyen. -
#6617 látod pont ez az, hogy a labda nincs kint csak ha földet ér, ez nem foci, a légvonal nem számit.
Azért kérdeztem hogy miért nem volt kinn a labda mert ugy tudtam hogyha a palánk aljához, hátuljához, tetejéhez, oldalához ér a labda akkor kinn van, ezek szerint csak akkor van kinn ha a hátulját vagy a tartót érinti. ami meg azért nem teljesen korrekt mert az oldalánál tutira kinn van. ez nba szabálykönyv? -
#6616 idézet a szabályzatból:
33. § Határvonalon kívüli játékos, határvonalon kívüli labda <^>
33.1 Meghatározás
33.1.1 A játékos határvonalon kívül van, ha testének bármely része érintkezik a talajjal vagy bármilyen tárggyal – kivéve a játékosokat – a határvonalon, afölött vagy azon kívül.
33.1.2 A labda határvonalon kívül van, ha érint(i):
+ Egy játékost vagy bármely más személyt, aki határvonalon kívül van.
+ A talajt vagy bármilyen tárgyat a határvonalon, afölött vagy azon kívül.
+ A palánktartót, a palánk hátulját vagy bármilyen tárgyat a palánk felett és/vagy mögött.
az utolsó mondatra felhivnám a figyelmed :) -
#6615 ez nem teljesen igaz. elég sokszor láthattad akár te is, hogy ha a labda felpattan a palánk tetejére majd a palánk mögé esik le akkor már kint van és nem is ért még földet. -
#6614 dehogyis van kinn akkor a labda:) akkor van kinn amikor a vonalon tul leér a földre -
#6613 hát mi lenne, kint lesz a labda :) de ha megnézed a palánk tetejének vonalát nem lépte át teljesen a labda -
#6612 az alapvonalat? :) mert há átlépi akkor mi van? -
#6611 a labda nem lépte át teljes terjedelméve az alapvonalat.
más: Kobe megint nyomott 53-at :P és ugye sajna kikaptak.. -
#6610 na Tmac megin jó volt:) -
#6609 és Kobe ellépte:) nem is kicsit -
#6608 Lakers - Rockets WOW:O jo meccs -
#6607 grizzlies vs blazers meccsen is kb a felénél az összefoglalonak hogy ellépte a csávo :o sztem -
#6606 amit a Ben Wallace dobott az nem volt kinn? nem értem -
#6605 ja remélem legalább a konferenciadöntőig jutnak:) -
Tmac #6604 Már biztos PO résztvevők vagyunk és ez a lényeg, a PO-ban pedig majd a utah-t kell megszorongatni ill megverni (első körben) ami szerintem nem esélytelen a hou-nak. -
#6603 azér ez nemvolt gyenge :O -
#6602 Houston 45-26 al áll végre remélem ebből még lesz vmi :D -
#6601 az se rossz ja :) minden tiszteletem az övé, pedig nem bírom :D -
#6600 áhh elkurta, most 7 pont kellett volna. azért az se rossz:) -
#6599 nem semmi ez a Kobe :) aztamindenitneki -
#6598 Kobe nagyon ráhajtott az MVP-re... :D -
#6597 *50 pont -
#6596 még egyszer 50en pont:DDDd
mostmár csak ketten vannak, ő és Wilt Chamberlain -
#6595 hát igen, sokszor kevésbé a teknika dominál, de azért az is -
mainevent #6594 Ezzel kapcsolatban csak annyit tudok mondani, hogy az összes labdás csapatjátékban megfigyelhető, hogy ha csak pár évre tekintesz vissza akkor is óriási különbséget lehet felfedezni, a fizikai állapota a játékosoknak rengeteget javult, sőt ki merem jelenteni, hogy ezek a sportágak eldurvultak.
-
#6593 én még nem láttam "king James"től egy olyan mozdulatot sem amire azt mondtam volna hogy szép. erő az van benne, de a kosárlabda észjáték, ahol a legjobb mindig a legkreativabb. -
#6592 Igen a német fickó se volt a legjobb, én viszont nem szemrehányásként mondtam, ha elolvassátok, annyit írtam van még mit fejlődni, se nem "szaroztam" le, se nem mondtam rá hogy nem méltó arra, hogy az NBA-ben legyen, a tegnapi meccsen nem jött össze neki, de pont hogy a jó ellenfél ellen várná az ember hogy az ilyen sztárok összeszedik magukat, mégegyszer hangsúlyozom ettől függetlenül semmi bajom Lebron-nal, nem álltam be a sorba, olvastam a topikot, tényleg sokan vannak akik kritizálják, én a tegnapi meccsen többet vártam volna, ezért fogalmaztam így, hogy van még mit fejlődnie. -
#6591 Én szeretem Jameset csak szerintem nem a legjobbak közé tartozik, ennyi. A bannert meg inkább AI miatt kéne megváltoztatni :D -
Doktor Lucsok #6590 A mecccs alapján Dirkre is ráférne még egy kis fejlődés... -
Doktor Lucsok #6589 Ha egyire utáljátok Lebront nem ártana megváltoztatni a bannnyert...