NBA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Slow
na most néztem végig a lal-suns 7. meccset, durván le lett darálva a lakers, kb a reális különbség mutatkozott meg és az is, hogy kobe továbbra is többet árt mint használ, isten mentse meg a csapatot amelyikbe bekerül...😛

Greatest Dunks in NBA History Part 2

Ajánlom mindenki figyelmébe<#eljen>...sry,ha volt már

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

KeKKSZike
Nyerjen csak a NETS! 😄 Hajrá NETS! Bajnokesélyes a csapat, higgyétek el nekem!

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

banok
Nash formában van.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Tmacy
Heat-Nets 100-88 kicsit sjanálom a Heat-et,én õekt jobban szeretem,meg jobb csapatnak is tartom,remélem a végén õk nyernek majd (az elõdöntõben)
Suns-Clippers 130-123 itt talán a sunsnak szurkolok,de egyik csapat se an agy kevencem..peace

FrezeR
egyébként a meccs káprázatos volt. végig szoros és izgalmas. csak az a baj, hogy kicsit hazafújtak a Spursnek. Fõleg Bowen-t kimélték a végén, rég ki kellett volna pontozódnia a végére. Duncan meg olyan unalmasan játszik ááh😊 de tény, hogy eredményes. remélem a Dallas megy tovább!

FrezeR
én Nowitzkinek adtam volna inkább.

Slow
kinek kellett volna? kobe-nak?

KeKKSZike
Sajnos....

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Dallad<#hehe><#vigyor2>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Tmacy
jah és még annyi hogy (ismét) Steve Nash kapta az MVP díjat =)

Tmacy
San antonio-Dallad 87-85 durva meccs lehetett,de ha jól tudom most San Antonioban vannak,szóval ezis szép telejsitmény,Go Dallas! =)
Detroit-Cleveland 113-86 ez már simább ügy volt =)
peace

FrezeR
kiváncsi vagyok rá, hogyan és kivel erõsitenek a nyáron.

banok
sajnálom a Lakerst... <#shakehead>

FrezeR
ok köszi, megnézem majd.

szal én sejtettem, hogy ez lesz 3-3 nál már minden a Suns mellett szólt lélektani elõny+hazai pálya utolsó meccsr.e kár érte jó kis meglepi lett volna elsõ körben ha továbbmegy a Lakers😊

a Dallas-Spurs lesz az igaz csemege 😊 a Dallast szeretném továbbjutónak. igazi 7 meccses küzdelemnek igérkezik

precision
pedig erre szokták azt mondani hogy szinte lehetetlen...mégis megcsinálták 😞

Bazinga!

egypszichonauta
<#szomoru1><#wilting><#confused>vazze,1-3ról megnyerte a suns.

zaki
Elsõ félidõt én még megnéztem, aztán bealudtam... Lehet, hogy jobban is jártam...😞

precision
lakers... 😞
pedig nagyon reménykedtem
no sebaj, majd jövõre

Bazinga!

Tmacy
jah végülis a Suns nyert 121-90-re a 7. meccsen,én végülis örülök neki valamilyen szinten,bár mindkét csapatot szeretem.
második forduloban a Clippers ellen szerintem lesz még esélye a Suns-nak,igy tovább.
peace

KG21
a weboldalon, amit lentebb linkeltek minden ott van

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

KG21
mégsem keltem fel, pedig beállítottam az órát, csak elfelejtettem alarmra kapcsolni 😞 Na nembaj, örülök, hogy nyert a Suns 😊

Sajna én megmondtam (a történelem megismétli önmagát), bár jobban örültem volna lakers gyõzelemnek. 😞

FrezeR
amugy leirhatnátok, hogy mit kell leszedni hogy kell beállitani pontosan meg stb. 😊

Tmacy
nekemis van ilyen pplive-os cuccosom,még anno ezzel néztem az all-start.
amugy mikor lesz a suns-lakers meccs?

nm,én nekem is1ik NBA-s haverom szólt nem olyan rég...1-2hónapja talán

zaki
Köszi. Nem ismertem ezt az oldalt.

zaki
Egy linket tudsz adni?

KG21
én PPlive-on megnézem ezt a Lakers-Suns 7. derbit. Csak mûködjön az a szar 😛

zaki
Holnap milyen meccset adnak?

Tmacy
bocs a helyesírási hibákért<#miaz><#wow3><#awink>

Tmacy
San Antionia-Secramento 4-2, Cleveland-Washington 4-2.
Második körben eddig:
nyugaton: San Antonio-Dallas (ez durvameccslesz,bár szerinemtem a Spurs megveri a Dallast,a playoffban mindig a spurs a jobb/pedig én a Dallast jobban szeretem/)
meg LA Clippers-Suns/Lakers(ez a meccs 3-3ra áll) durva lenne ha Los Angeles-i fõcsoportelõdöntõ lenne)
keleten: Detriot-Cleveland (hajrá Detroit =))
meg Miami-New Jersey ezse lesz rossz meccs,év végén feljavult a Nets,szerintem jó meccsek elsznek majd.
egyenlrõe ennyi,most izgatottan várjuk a Suns-Lakers mecs eredményét =)<#zavart1><#guluszem1><#papakacsint>
peace

FrezeR
a lélektani elõny most a Suns oldalán van, de azért reménykedem 😊

banok
nem fog. Remélem...

zaki
Bazzeg, thx.

jAsOn VoOrHeEs
Phoenix

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

zaki
hol lesz a 7. meccs?

FrezeR
hajjaj lehet, hogy kipukkad a Lakers a végére..:/

thanks<#wave>

szegéyn Bulls...<#shakehead><#rinya><#rinya>

na majd jövõre<#eljen><#hehe>

Tmacy
a Miami 4-2-vel jutott továbba Bulls-szal szemben,szintugy a Nets is az Indiana
ellen
a Suns-Lakers 3-3ra áll..ha jól tudom

FrezeR
ugy láttam jövõhéten 3 meccset is adnak, remélem ez marad a végéig😊

várható volt

Tmacy
A Detroit is továbbjutott 4-1 arányban a Milwaukee ellen.

majd tájokoztass Miami-Bulls ügyben pls..hajrá Bulls<#eljen>

De azért go lakers

Ha emlékein nem csalnak pár évvel ezelött orlando is így állt a det-tel szemben és akkor nekik sikerült (sajna) igaz, hogy bajnokok is lettek.

Tmacy
hát igen,és a Miami-Chicago se 2-2 már hanem 3-2 a Miaminak ^^
peace

KG21
húú de jóltájékozott vagy. Azóta már volt még egy meccs, amit a Suns hozott. Én még szorítok nekik, hátha nyernek zsinórban kettõt, bár erre kevés esély van sajnos 😞

John Cena
ANYÁS Lakers nyert 99-98 Phoneix ellen😄😄 tök Jó vót a meccs!!! Hosszabítás i volt!

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul