11113
\'NBA\'
  • grizzly21
    az igaz, én néztem be:) egyébként jo kezdeményezés
  • mateus33
    Street-ball
  • grizzly21
    najo, nem is olvasom tovább, csak még ezt:

"A büntetõ elvégzése után a labda mindig az ellenfelet illeti meg, függetlenül attól, hogy a büntetõdobás bement-e vagy sem." :)
  • grizzly21
    ez is jó "Zsákolni tilos! " :)
  • grizzly21
    csak igy beleolvastam
    " * Kosár utáni labdabirtoklás váltás esetén az ellenféllel kezeltetni kell a labdát a 2 pontos vonalon kívül. Ahhoz, hogy egy csapat érvényes kosarat tudjon elérni, legalább ketten kell, hogy érintsék a labdát. 3 másodperces szabály nincs!

* Védõlepattanó után a labdát ki kell vinni vagy passzolni a 2 pontos vonalon kívül.
    "
    2 pontos vonal, lol
  • eldiamond
    nem tonline hanem: www.tfonline.hu
  • eldiamond
    TF Napok 2007. április 26 - 28.
    "Sportolók közötti barátság erősítése"
    A Testnevelési Egyetem megrendezi, 2007. április 28.-án, I. Országos 3-3 elleni Kosárlabda Versenyét:a „Sportolók közötti barátság erősítése”. Az eseményről tv-s összefoglaló készül szóval „benne leszel a Tv-ben” + este bulival folytatódik 4 helyszínen amelyre a versenyre nevezők ingyen jegyet is kapnak. Díjazás: 1-3 helyezett: 300. 000 Ft értékben. Több információ, és a letölthető nevezési lap: www.tonline.hu.
    Fellépnek:_Republic, Hip Hop Boyz, Supernem, Danubius Best Of,
  • Doktor Lucsok
    Ki? Ő?!

• banok
    Carter szerzett egy tripla-duplát így az idény végére :) Ez McGrady-nek is majdnem sikerült.
  • FrezeR
    nagyon szép teljesítmény, de Wilt egy idényben 45 meccsen dobott legalább 50 pontot majd az azt követő idényben 30-on. Kobe "csak" a 3. a 10-el:)
  • egypszichonauta
    persze persze...
  • mainevent
    Ebben a csapatban nem nehéz kitűnni, a bajnoki címeit megköszönheti Shaqnek.
  • Rockynhooo
    csak az Iverson
  • N1ggA
    állandóan 50 pont. nem 51, nem 49, mindig pont 50. amúgy meg igazából önző, más is tudna ennyit dobni, ha akarna
  • báttyó02
    hatalmas grat neki,hihetetlen nagy játékos:)
  • 5w0rdf15h
    Kobe újra 50 pontot szórt :) és a LAKERS is bejutott a rájátszásba ;)

és nem mellesleg beállította Wilt Chamberlain rekordját mivel ez volt a 10. alkalom h 50 pontot v többet dobott a szezonban :)
  • banok
    Így van. Ha igazán összeszokik a Nuggets (és C. A. lenyugszik végre) akkor bajnokok is lehetnek ami már ráférne Iversonra.
  • 5w0rdf15h
    és 48 percet végigjátszotta :O azér ez nem kis teljesítmény az meg megint más dolog h nem képes senki se felnőni ahhoz h 15-20 pontot dobjon mellette folyamatosan :(...

pedig ahogy nézem még a 3. negyed végén 7 ponttal ment a Lakers... csakhát utolsó negyedet 32-17re hozta a Clippers.

ma este viszont Suns elleni meccs
  • N1ggA
    A Denvernek jövőre lesz nagyon nagy esélye. Addigra összerázódik a csapat!
  • Rockynhooo
    uhh a Spurs ellen nyitunk ? :( ájjjájjj
  • egypszichonauta
    kobe 50 pont de kikaptak a városi rangadón
    nem igaz hogy odom és walton nem bírtak 10 pont fölé jutni,ha már ketten 5-5 ponttal többet dobnak...

még asszem 6,de lényegtelen,szal nemsokára playoff.
    denvernek erős a kerete de nem igazán ment nekik(szerintem)(igaz voltak eltiltások,sérülések,bár most 7 meccses győzelmi sorozat),úgy néz ki,hogy a san antonioval fognak játszani az első körben,nehéz lesz,szurkolok nekik

megleptés nagyon nincs a bekerült csapatokban szerintem,talán csak a toronto hogy 3. helyen áll...
  • Rockynhooo
    4 játéknap még az alapszakaszból? vagy nem?
    Allen and Anthony a best:) Nuggets forever
  • grizzly21
    aha, akkor pont nem. ha mindent nyernek akkor eggyel maradnak le
  • mainevent
    Mivel az alapszakasz csak 82 meccs ezért nem.
  • grizzly21
    még meg lehet a dallasnak a 70?
  • Rockynhooo
    kössz
  • N1ggA
    link!
  • N1ggA
    bent vagytok
  • Rockynhooo
    légyszi segítsetek! Denver hogy áll? rájácccás mennyire van még? bent leszünk?
  • Doktor Lucsok
    Kösssszi! Nekem valamiért nem akarta az igazságot...
  • jbal
    ez mi?
  • grizzly21
    ez a Bryant assist nem volt gyenge
  • báttyó02
    segitek:)

• Doktor Lucsok
  • Doktor Lucsok
  • Doktor Lucsok

• báttyó02
    jolesz nekem holnap normális minőségben is:)
  • banok
    nézd streamen vazz...
  • 5w0rdf15h
    :D így jártá ^^
  • báttyó02
    jah de sport1em nincs:d