NBA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk engem már annyira nem érdekel, utálok úgy valamit nézni, hogy tudom a végeredményt, de azért meglesem 😞
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Már az #5568-as hozzászólásod után is meglettél rá kérve, hogy ne írd be az eredményeket ( ill. ne is világíts rá arra, hogy mik lettek a mérkõzések végkimenetelei ) azon meccsek esetében amelyeket a sport televízió is közvetíteni fog. Erre tessék már megint, kösz szépen <#violent>#violent>
Ráadásul pár hsz-szel lentebb ( #5596 ) direkt beírtam, hogy MA fogja közvetíteni a sport2 a dallas meccsét...
msn:[email protected] bárki felvehet
Dallas-Detroit vagy Dallas-Miami döntõ lenne jó 😊
Annyit elmondhatok sztem, hogy Detroit egyenlített, nagyon kemény meccs lesz! 😊 Hajrá DETROIT! Legyen Õ a bajnok megint, ha már a Nets nem lesz.
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
ÚJ 12:30 Kosárlabda. Dallas-San Antonio, NBA, rájátszás (mai)
Ez izgalmas lesz <#eljen>#eljen>
ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb
én remélem a Mavs jut tovább....
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Detroit-Cleveland 84-86 (2-3) na idegenben a Cavs megverte a Detroit-ot,szép teljesitmény,kiváncsivagyok mi lesz,én inkább a Detroitnak szurkolok,bár nem lesz könnyû =)
a másik meccs (Clippers-Suns) pedig ma hajnalban volt és ma este ismétlik sport2-n/18:00/
jó szurkolást!
HA jobbkezes vagy és zsákoláshoz ugrasz fel ( 😊 ), de páros lábbal! akkor utoljára a jobb lábaddal lépsz?
A lenti videorol jutott eszembe, ott ált. ballal nagyot lépnek, aztán jobbal mellézár és onnan dobbant.
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
szóval elég jó keze van a srácnak,amugy énse szeretem,kicist lomha..de "hasznos"
Duncan egy rakás xar... Most is néztem a meccset! 2mrõl messzebb már nem tud dobni... lófing a csávó! 😄
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
San Antonio-Dallas 91-113 (1-1) óje idegenben nyert a Dallas,remélem a végén is õk nyernek =) go Dallas ^^
peace