NBA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jAsOn VoOrHeEs
Jah, hát a honlapjukon sosem tudják normálisan beírni az idõpontot <#sniffles> Ott még most is 12.30 van 😊

Mondjuk engem már annyira nem érdekel, utálok úgy valamit nézni, hogy tudom a végeredményt, de azért meglesem 😞

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

zaki
15:45-kor lesz... <#confused>

zaki
Életkor: 14-18 között...

jAsOn VoOrHeEs
Hát ez nem igaz...

Már az #5568-as hozzászólásod után is meglettél rá kérve, hogy ne írd be az eredményeket ( ill. ne is világíts rá arra, hogy mik lettek a mérkõzések végkimenetelei ) azon meccsek esetében amelyeket a sport televízió is közvetíteni fog. Erre tessék már megint, kösz szépen <#violent>

Ráadásul pár hsz-szel lentebb ( #5596 ) direkt beírtam, hogy MA fogja közvetíteni a sport2 a dallas meccsét...

zaki
KG21 lennél házigazda? Vagy Frazer? Döntsük el.

webibebi
aha

msn:[email protected] bárki felvehet

zaki
Le, éjjel.

webibebi
de már leadták a san antonio meccsét

zaki
Istenem, te mekkora ************* vagy... MIÉRT NEM LEHET QSSOLNI AZ ÉJJELI MECCSRÕL?! MIÉRT KELL ELÁRULNI A VÉGÉT? Hihetetlen vagy baz.

Tmacy
mindenhol hetedik meccs lesz (kivéve ugye a Nets-Heat meccset)
Dallas-Detroit vagy Dallas-Miami döntõ lenne jó 😊

webibebi
detroitban!de remélem nyer a cavs

zaki
Úgy, hgoy nem megyek fel az oldalra, ahol megtud6om az eredményt... 😄

7. meccs hol lesz?

KeKKSZike
Ti tényleg nem tudjátok az eredményeket? Hogy bírjátok ki, hogy nem nézitek meg? 😊

Annyit elmondhatok sztem, hogy Detroit egyenlített, nagyon kemény meccs lesz! 😊 Hajrá DETROIT! Legyen Õ a bajnok megint, ha már a Nets nem lesz.

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

zaki
Hajrá Dallas!<#worship>

jAsOn VoOrHeEs

FrezeR
a Detroit-ot ha valamikor, akkor most meg lehet fogni.

Anthony001
Én Mavs - Miami döntõt várook😊

ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb

webibebi
remélem ma továbbmegy a cavs!naon szeretem õket

banok
nekem is róla járna az eszem...<#finom>

én remélem a Mavs jut tovább....

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

FrezeR
ugy bizony. k.va jó volt a tegnapi meccs áá 😊 Duncan odatette magát. De ez a Parker gyerek kihagyott jó pár tiszta ziccert. biztos mindig Eva-n járt az esze 😄

banok
hát ez a Spurs-Mavs párharc nagyon izgalmas de a Clippers-Suns se kutya...

ajjjj..lemaradtam róla

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

jAsOn VoOrHeEs
Negyed óra múlva 😊

mikor közvetíti?:S

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Tmacy
hát úgyvélem ezzel nemvagyunk egyedül,nemnagyon lehetett erre számítani

FrezeR
eléggé meglepett ez az eredmény engem 😊

Tmacy
na a Sport2 a Dallas-Spurs-t adja szoval a keleti eredményt beirom.
Detroit-Cleveland 84-86 (2-3) na idegenben a Cavs megverte a Detroit-ot,szép teljesitmény,kiváncsivagyok mi lesz,én inkább a Detroitnak szurkolok,bár nem lesz könnyû =)

Tmacy
keleten kezdem megszerretni a Miami-t, nyugatonegyértelmûen Dallas,Spurs-t nemszeretem,és ilyne állásnál remélem már megis nyerik..

FrezeR
Én a Miaminak szoritok ez egyértelmü számomra. sztem nyugatról befut a Dallas (végre nem Spurs) vagyis nem merem elkiabálni, lásd Lakers 😊 de azért a Dallas jobbnan nyomja. Keletrõl hááááát remélem, hogy a Miami de a Detroit nagyon erõs. Minden attól függ ki nyeri a következõ meccset õk vagy a Cavs. de már igy is szép a Cavs-tõl, hogy megszorongatják a kemény fiukat.

én azt szerettem volna,ha a döntõ egyik résztvevõje a Chicago Bulls lett volna...de....<#shakehead>...sajna nem jött össze<#rinya>...de majd egyszer újra ott lesznek,nekem elhihetitek<#eljen><#wink>

egypszichonauta
jaja,nekem legfõképpen a nyugati esemény tetszett!amúgy ki milyen döntõt szeretne és milyet tart reálisnak?én miami-phoenix döntõt szeretnék de reálisabb,hogy dallas-detroit lesz.

FrezeR
óó milyen szép eredmények születtek ma 😊

Tmacy
Miami-New Jersey 103-92 (2-1) sikerült visszanyerniük az otthon elvesztett meccset,remélem a végén is õk nyernek,go Heat!
a másik meccs (Clippers-Suns) pedig ma hajnalban volt és ma este ismétlik sport2-n/18:00/
jó szurkolást!

sasoljátok meg az NBA Live 2007 topikot<#ravasz1>....van1yo kis múvi a játékról

precision
doh...

Bazinga!

grizzly21
off kérdés//
HA jobbkezes vagy és zsákoláshoz ugrasz fel ( 😊 ), de páros lábbal! akkor utoljára a jobb lábaddal lépsz?
A lenti videorol jutott eszembe, ott ált. ballal nagyot lépnek, aztán jobbal mellézár és onnan dobbant.

KG21
na bazmeg ismét hiba volt ide benézni 😞(((( Fuccs az esti szórakozásnak

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

vidikhez<#rolleyes><#banplz><#hehe><#vigyor2>...múvi inkább,na

és a vidikhez mit szóltok?<#hehe>

zaki
NP, most már tudod! <#idiota><#zavart2>

Tmacy
bocsánat nemtudtam hogy adnak meccset a sport1/2-õn<#szomoru1>sajnálom..

zaki
Bannert el tudod olvasni?

Tmacy
Suns-Clippers 97-122 (1-1)
valamint Heat-Nets 111-89 (1-1) go Heat! ^^

5w0rdf15h
húha h elverték a Sunst! ezt nem gondoltam volna majd 30 ponttal kaptak ki otthon a clipperstõl 😊 hajrá Clippers hamár nincs Lakers 😛

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Tmacy
ezt azért nem mondanám,mert láttunk már tõle szép távoli dobásokat is(például a 2004-es/ha jól emlékszem/ fõcsoportelõdöntõben a Lakers ellen az utolsó másodpercekben bedobot egy távolit,ami nemvolt könnyû dobás, csakhát aztán Fisher 0.4-al a vége elõtt/ha jól emlékszem..^^/ bedobta és igy a Lakers nyert/
szóval elég jó keze van a srácnak,amugy énse szeretem,kicist lomha..de "hasznos"

KeKKSZike
Hajrá Dallas!

Duncan egy rakás xar... Most is néztem a meccset! 2mrõl messzebb már nem tud dobni... lófing a csávó! 😄

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

banok
hoppá-hoppá kikapott a Spurs....

Tmacy
Detroit-Cleveland 97-91 (2-0) szerintem ezt már megnyeri a Pistons ,remélem ^^
San Antonio-Dallas 91-113 (1-1) óje idegenben nyert a Dallas,remélem a végén is õk nyernek =) go Dallas ^^
peace

John Cena
ÁÁÁÁÁ már kiesett a Lakers!😞

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul