NBA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KG21
vasárnapra van kiírva éjjel 2:30-ra egy idõpont, dehogy az melyik derbi lesz, azt nemtom

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

KG21
most olvastam csak vissza. Pont ezért nem lennék házigazda, túl sokszor szívtam már itt, mindig van vmi gyökér aki benyögi elõre az eredményt 😄

egyébként amiket belinkeltem,behozza?mer regeltem oda és véletlen úgy linkeltem,hogy bevoltam jelentkezve,szal,ha esetleg nem mûködik,szóljatok és megkapjátok úgy,h nemvok bejelentkezve

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

mateus33
Nem tudja vki,hogy mikor és melyik meccset adják legközelebb a Sport tv-n?

lol ezt találtam az NBA múvik közt<#idiota><#falbav><#hehe><#vigyor2>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Mágneskép amiből csak akarod! http://egyedihuto.atw.hu

Iori
tiszta Jason Voorhees feelingje van az ürgének nem? 😊))

I love this game!

lol...õk tudják.

FrezeR
meg egyesek szerint igy jobban is néz ki mint nélküle 😄D

kabalából?....lol....

mateus33
Régeben vmi törés volt (asszem orr),és ezért kellett hordania,most meg már csak kabalából hordja.

én se hiszem,h Hamilton azért hordja amgán,mert kabalája lenne<#hehe><#vigyor2>...így marad valami baleset...picit eldurvult a helyzet a pályán,vagy civil életében valami..nemtom..:S...talán többiek írnak majd valami értelmesebbet<#hehe>

jAsOn VoOrHeEs
Richard Hamilton-ról van szó, de sajna nem tudom én se, hogy mi történt régebben vele, és hogy mi a tudományosabb neve annak az arcvédõnek 😊 Vagy hogy történt-e valójábanban az arcával korábban valami baleset, mert lehet, hogy ez is csak egy afféle szerencsét hozó kabala, bár nem hinném ^^

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

gõzöm sincs,hogy mire gondolsz,de,ha jól sejtem,akkor talán mégis:

elvan törve szegénykének orra,vagy ilyesmi és védõ maszk került rá..de pontosan énse tudom,hogy mondják ezt,amit ilyenkor szoktak rátenni..de igazából asse tom,h mirõl beszélsz..talán,ha bõvebben leírnád...

...csak segíteni próbáltam<#hehe>

John Cena
hello télleg a Detroitban van 1 csávesz nem tom a nevét a búráján miért van olyan mûanyag átlátszó izé?????????

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

mateus33
Nem volt rossz meccs ez a Detroit-Miami,Wade nem semmi,bár ezt eddig is tudtuk😊 De sztem a Suns-Dallas meccs látványosabb. Miami-Suns forever😄

Anthony001
MIAMI FOREVER!!

ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb

ja én ehhez annyira..sõt.....semennyire se értek..szal sry érte

precision
letölteni magát a video fájlt a winchesterre vmilyen nézhetõ (pl. avi, mpg, mov) formátumban

Bazinga!

hát ott a google video.com vagy mi..és ott megnézed...nemtom mire gondolsz még:S

FrezeR
ezt a videt nem lehet valahogy letölteni?

NBA Slam Dunk Contest 2005 & 2006 remix por

kikapcsolódásképp,míg nincs újabb mecs<#hehe>...egyébként szóljatok,ha zavar ez a belinkelgetõs dunk mix múvi sokaság,mert kitudja?lehet,hogy ti már rég láttátok..de én nem mindig nézem ezt a webet és csak nemrég kezdtem el tanulmányoni,hogy mik vannak...

..mellesleg ti "szívtelen dögök"<#hehe><#hehe> (ne vegyétek komolyan,peace for all,ez csak vicc<#wink>) még egy válasszal se méltattátok a lentebb NBA Live 2006-tal kapcsolatban feltett kérdésemet...mindegy, megtaláltam rá a megoldást közben. Akit érdekel és esetleg neki is van/volt ilyen hibája és nem tud ezért játszani vele seasont, vagy dynastit, az:

Dokumentumok/NBA Live 06/Saves/ és delete azt a seasont vagy dynastit innen is,amit a géjmbõl kitöröltetek..

..és megy, nem kell reinstall meg miegymás

mateus33
Ez a Suns-Dallas meccs nem semmi volt,az egyik legjobb meccs amit az utóbbi idõben láttam😊

mateus33
Én meg remélem Suns-Miami😊 Mondjuk sztem bármelyik csapat megérdemli a döntõt.

FrezeR
ugyis elverik a detroitot 😛
a rendõrös sztorin én is jót mulattam 😄

zaki
Detroitban szerzett elõnyt a Miami <#taps><#worship><#vigyor2>

Slow
playoff nvp még lehet 😊

na nekem már mindegy ki nyer, kiesett a spurs, ez a lényeg 😊 nagy meccs volt a dallas-spurs 7. nem úgy mint a clippers-suns, az elég egyszerû és egyértelmû volt...
csak ne a heat jusson tovább, mert akkor szétunom magam... Shrek-tolatás-fault-elrontott büntetõ, Shrek-tolatás-fault-elrontott büntetõ.... Wade szóló... stb 😛
hallottátok, hogy Shak rendõrnek készül, miután befejezi? 😄 oltári az a fickó 😊

FrezeR
én meg remélem, hogy Dallas Miami

banok
Dallas-Detroit lesz szerintem...

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

FrezeR
na kérem. le a kalappal a Dallas elõtt! óriási ez a Dirk😊 neki kellett volna MVP-nek lenni én mondtam ezt korábban is. Nash is jól nyomta de nagyon hullámzó a teljesítménye.

mateus33
Engem is megszivattak,azt hittem leadják a 7. meccset😄

FrezeR
ejj a szivbajt hoztad rám 😄

mármint kidob az asztalra és a program hibát észlelt,ezért leállt..blabla...

amúgy nem tudja valaki, miért van az NBA Live 2006 játékba az,hogy kitöröltem1dynasti mentést és visszaléptem volna a seasonomba,nem enged......

azért írom ide,mert az NBA Live 2006topik kihalt kissé.....

<#help><#wave>

zaki
Lol, most esett le, hogy ez már ismétlés... 😄ASDAS

zaki
Most kezdõdik...

jAsOn VoOrHeEs
Grrrrr, mi lesz velem így holnap suliba... <#sir> De ezt akkor is megnézem <#gonosz1>

Egyébként eredeti nyelvû kommentátor lesz, vagy Méhes-Török páros? 😊
(jó mondjuk tegnap pont nem Méhes volt 😛)

Update: Ez a 6. meccs, na léptem aludni, yo8!

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

zaki
Ma, Sport1, 23:45

Én meg azt hittem legközelebb csak csütörtökön lesz meccs, mivel tegnap ezt mondták a Detroit-Cleveland meccs után... <#vigyor2>

N1ggA
Hol tudom megnézni a mai "esti" 7. Spurs vs. Mavs meccset?

Spread De Love!

Roger that...<#vigyor2><#hehe>

KG21
jókis anagramma a lámára 😄

Anthony001
Alma<#taps><#taps><#taps><#taps>

GO Cleveland!

ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb

FrezeR
ja, én is ezt akartam mondani 😊

zaki
És élõben nyomják, szóval nemkell félni, hogy valamelyik alma beírja elõre az eredményt! 😄

banok
én streamen fogom nézni! <#hawaii>

FrezeR
Ma 21:30 Det-Cle 7.meccs, mindenki nézze aki tudja!😊
hajrá Cavs!

FrezeR
na ez jó kis meccs volt. micsoda párharc <#wow1>

banok
Hát nem semmi, hogy honnan hozta vissza a Spurs ezt a párharcot...
NYugaton õk a legjobbak ez nem vitás...

mateus33
Jól meg van szerkesztve a programfüzet a Sport2õn😄