11113
-
#6788 1:00 Kosárlabda
NBA, rájátszás
ez melyik meccs lesz?? -
#6787 hát én meg nagyon bízom a Bullsban meg a Denverben!
Bár a Spurs ellen nem tom mennyi esélyünk van?!
Bulls meg már szinte továbbment -
#6786 hát ja, én speciel azt mondtam volna hogy Miami vagy Dallas nyer -
#6785 Igen tom, de a Dallas akkor is Dallas :)
byby Miami -
#6784 "Milyen durva lenne ha a Warriors kiejtené a Dallast"
nem olyan lehetetlen...alapszakaszban 4ből 4x verte a Warriors őket :)
Miamit meg kisöprik szvsz....ami elég nagy szégyen a bajnoki cím védőjének -
#6783 nem hittem volna h a Bikák ilyen egyszerűen menetelnek a Miami ellen de csak örülök ennek!
Milyen durva lenne ha a Warriors kiejtené a Dallast -
#6782 igyvan -
Tmac #6781 Mondjuk igaz de ő és yao viszonya sokkal jobb mint pl oneil és kobe viszonya volt (és szerintem ez nem elhanyagolható ha egy csapatban játszanak) -
#6780 azért dehogynem övé a főszerep:)
Yao is jó, de sztem a Houston azért Tmac vállán nyugszik -
Tmac #6779 Nekem t-mac a kedvencem (lehet mondani hogy nem fog soha kobehoz felérni de ő sokkal alázatosabb) Meg lehet nézni hogy mikor kobe oneil-el együtt játszott milyen nagy balhék voltak 2jük között. Mikor tmac hou-ba mnet ő kijelentette hogy egérti hogy mostantól nem ővé lesz a főszerep és nem kell annyi dobnia mert van egy jó centerük... -
Doktor Lucsok #6778 JASON KIDD -
#6777 akárki akármit mondd akkor is számomra Iverson a best:)
jah Kobe , nem vok arra méltó h fényezzem hihetetlen h szinte egyedül mit nyújt!
Iverson :) -
Doktor Lucsok #6776 -
#6775 "Te írtad hogy csak lézeng a pályán" ezt te hol láttad??? :|
Azt írtam h a mellette játszók (Odomot kivéve) lézengenek a pályán és szinte semmit se csinálnak mivel nem Lakers szintűek
Ahhoz h egy csapat jól szerepeljen kell 2-3 jó játékos nem feltétlen olyan jó mind Kobe de mellé kell 2 olyan ember aki 10-20 pont közt termel folyamatosan, tény h Odom jól nyomja de a másik 3 ember....nem Lakers szintű, nem véletlen h a Lakersben volt ebben a szezonban a legtöbb "változatú" kezdő 5ös.
KOBE meg a mostani NBA legjobb játékosa ez tény, nem véletlen h ő dobta a legtöbb pontot is. MVP meg azért nem lesz mivel ő és Odom nem képes minden meccset megnyerni. -
mainevent #6774 Te írtad hogy csak lézeng a pályán, na ezért nem kapja meg, de akkor is azt mondom hogy egy igazi MVP a csapattársainak is javítja az átlagait, egyébként pedig azért a Lakersben sem fakezűek pattogtatnak, de már nagyon unom hogy mindenki Kobe nemiszervét fényesíti mert ő milyen jó játékos, és mindenkinél fényévekkel jobb, ezzel le lehetne már állni. -
#6773 persze ha van mellette még legalább 1-2 ember aki tud kosarazni nem csak lézeng a pályán mind a Lakersben -
#6772 dede, tényleg azért van, mert szar a Lakers -
mainevent #6771 És ez azért van így mert egy igazi MVP képes a legjobbak közé emelni csapatát. -
második eredmény viszont azért meglepő :O -
#6769 pedig így van...mindig a legjobban szereplő csapatokból választanak MVP-t -
mainevent #6768 Ezt Te sem gondolod komolyan. -
#6767 tegnapi eredmények:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!azért csak elverték Nashéket :P
LA Lakers - Phoenix Suns 95-89 (Kobe 45 pont, Odom újabb dupla dupla)
Utah Jazz - Houston Rockets 81-67
Orlando Magic - Detroit Pistons 77-93 -
#6766 lakers helyezése miatt -
mainevent #6765 És akkor miért nem Kobe az MVP? -
#6764 Én utálom Kobet, szerintem önző (bár ilyen csapat mellett nehéz nem önzőnek lenni), arrogáns, nagyképű (nemmintha találkoztam volna vele :D), de el kell ismerni, hogy a mostani mezőnyben Kobe a legjobb. Sajnos. -
#6763 nem tudom, szerintem nincs kimagaslo.
talán egyedül Kobe, de ő önző.
nekem K Garnett a kedvenc, már egy jó ideje, szimpatikus és jó is. meg a régebbiek közül Grant Hill de most az Orlando nagyon szenved sajna -
#6762 persze ez olyan h ki mikor milyen forma.. meg gondolom neked is megvan a kedvenced, mint nekem :) számomra Iverson a legjobb :) de azt mondod lehet h télleg ő a best most?? jó tom h azért nem.. :)
csak az Iverson meg a Denver + Bikák meg a Ben Wallace :) -
#6761 most talán igen:) bár egyébként sztem nem ő -
#6760 értem :)
de akkor is nagyon durva :)
különben meg az Iverson a legjobb :P :) -
#6759 *simply -
#6758 he's simple the best:) -
#6757 Hm,vannak érdekesebb eredmények:) -
#6756 hmmm engem a Jordanes hatott meg... h a fenébe ugrott ilyen távolra és ilyen magasan?? -
#6755 jaja -
#6754 igy méginkább annak tünik, szerintetek miért nem lépéshiba? -
#6753 Aki letépte a palánkot az Shaq volt Orlando? -
#6752 jah sírva röhögős :DDdd -
#6751 :DDdD
shaq densz az brutál,mikor elöször láttam majdnem behugyoztam:D -
#6750 vannak még:)
inkább csak linkelem nehogy leszoljanak miatta h 1megéás gifeket tolok be:P
bryant 1
egy kis sztrít csel :O (nagyon komoly sztem)
lál :DDD
klasszikus,jordan
megintcsak utcai,ez is üt :D
zsák
azannyát :|
:DDDDDDDDDDDD
jordan zsák
bryant dobócsel,és dobás:)
nah ennyit találtam öszvissz:D -
#6749 Ezt a hármat, én csináltam;