NBA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mateus33
Sztem ha a Heat nyer,akkor Wade lesz az MVP,ha meg a Dallas akkor Nowitzki😊

KeKKSZike
Örüljünk, hogy legalább ez van!! 😛

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

FrezeR
igy van. Bár szerintem Wade esélyesebb hiszen õ jobb teljesitményt szokott nyújtani a legtöbb alkalommal. Meg szerintem Shaq sem bánná ezt ha õ kapná meg helyette. Ja és remélem addigra kiheveri a betegséget Wade! Go HEAT!

KeKKSZike
Hajrá Wade!

Amúgy egyik csapatnak sem drukkolok, mert én Detroit-os vagyok, meg New Jersey Nets! 😊 Egyedül csak Wade-nek drukkolok! 😊 Õ egy ISTEN!

pénteken mikor?szerda-csütörtök tábor..péntek 4-5felé jövök haza....csak ezért kérdem. Mer akkor melesném az ismétlést

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

zaki
Én is a Miaminak drukkolok!<#worship>

egypszichonauta
nyugalom emberek lesznek meccsek,csüt.sport 2 élõ,péntek sport1 ismétlés...
én személy szerint a miaminak szurkolok,és remélem wade lesz a döntõ MVPje(bár vszeg shaq lesz,már ha a miami nyer),ha dallas nyer akkor simán nowitzki,de ezzel gondolom nem mondtam újat.

FrezeR
igen utólag én is rájöttem már.

mateus33
😞 Olyan rossz lemaradni ekkora meccsekrõl...

webibebi
biztos nem adnak semmit mert már írtak a mûsörváltozást

msn:[email protected] bárki felvehet

mateus33
Sztem az akkor lett volna ha 7. meccs is lett volna. De így nem adnak semmit sztem.

úgy legyen<#eljen>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

webibebi
úgyis adják a döntõt!eddig amikor volt nba mindig adták a döntõ élõben

remélem igazad van. én most már azt mondom,hogy: hiszem,ha látom<#hehe>

FrezeR
azt mondták mindet adják élõben. jól néznénk ki ha nem 😊

sztem akkor fenn maradok, döntõn..mindegyik meccset adják a döntõ alatt,vagy ez is kétséges még?:S

FrezeR
kedden 1:15-kor adnak egy meccset az vajon melyik lesz?
és élõnek van irva..lol😊 a döntõ szombat hajnalban kezdõdik ha jól tudom.
1:15-tõl akkoris szintén.

mateus33
Hát jah,ez tök gáz,h "felizgatnak" minket,h leadnak pár meccset a döntõkbõl,amik ráadásul nagyon jó kis meccsek,s pont a legfontosabbakat nem adják le,amikor eldõl,h kik kerülnek be a nagydöntõbe...

jAsOn VoOrHeEs
Ez a közvetítéses dolog is olyan, mintha mondjuk az rtl-klub gondolna egyet, és a világbajnokságon a nyolc db nyolcaddöntõ mérkõzésbõl leadna mondjuk hármat-négyet, a negyeddöntõket és az elõdöntõket meg nem is közvetítené, hanem majd csak a döntõt. (sport tv esetében még lehet a nagydöntõ meccseit se fogjuk látni <#levele> <#zavart2>)

Nálam most a sport tv elég szépen leszerepelt...

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

mateus33
Kíváncsi lettem volna Amare Stoudemire-el milyen játékot produkál a Suns.

mateus33
Jaja,éljen a SportTV<#zavart2>

megyünk perelni?<#idiota><#hehe><#vigyor2>

egypszichonauta
én kifejezetten örülök annak hogy két olyan csapat van a döntõben akik még sosem voltak,nem mondjuk detroit vagy san antonio.
hajrá miami!amúgy Dexantreal jók a videók,amiket belinkelsz.

jAsOn VoOrHeEs
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sikeresen lemaradtunk a nyugati konferencia utolsó döntõ mérközésérõl is, köszönjük sport televízió a közvetítéseket, nagyon élvezetesek voltak... Dallas - Phoenix 102-93 [ 4-2 ]

ja,oké,akkor sry<#hehe>...utána jártam Rodmannek is és ilyet dobott be..:

Dennis Rodman Dies

elõször azt hittem,hogy meghalt..mondom mivan?az benne let volna a hírekbe és emlékeznék is rá,de aztán...nézzétek<#vigyor2>.

Dennis Rodman - "Big Pimpin"

Rodman meg annyira elsztárolódott,hogy szinte nem is emlékeznek a rajongók már a régi Rodmanre, a játékára. Csak ilyen szarokat találtam,de õ is megérdemel egy két múvit sztem, mert yol játszott.

Vince Carter - Believe It All

FrezeR
ez bizony õ, de nyilván vágva van.ha megfigyeled soha nem látni többet csak azt ahogy a labda felszáll majd leesik a gyûrûbe. nincs ember aki ilyen könnyedén csuklóból igy bedobjon ennyi kosarat egymás után ekkora távból 😊 szal fék

jahh..de ott akkor nem is James van..és akkor hogy csinálták,hogy bemenjen onnan mind?...

KeKKSZike
Ez kamu... Vmi reklámhoz készítették ha jól tudom! Ilyen nincs, még James se tud! 😉

Lebron James a pálya végérõl egymás után 4-5 hármas<#hehe><#vigyor2><#eljen>

jah, Michael Jordan nagy kosaras volt, csak hát õ felette is eljárt már az idõ. Sztem lelehet ezeket tölteni vhogy..van ott a cím alatt felül download for WindowsMac (talán macromedia?:S), Video iPod, Sony PSP....csak nemtom hoygan kell meg mik ezek...

banok
én a mai meccset streamen nézem...
biztos ami biztos... 😄

Hajrá Mavs!

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

FrezeR
én meg szoktam nézni, csak kár hogy letölteni nem lehet! MJ forever 😊

nm<#wink>..csak sokszor semmi komment a múvik mellé és folytatjátok a csevelyt a meccsekrõl<#hehe>. Ami nem baj, csak ilyenkor nemtom,hogy mivan,érdemes-e linkelgetni,de akkor majd még nézelõdök.

mateus33
Nagy cool videók,thanx!<#eljen>

egyébként a múvikat megszoktátok nézni,amiket belinkelgetek?<#fejvakaras><#vigyor2>

mateus33
Igen,azokat úgy adták.
De ezeket a fõcsoportdöntõket is lenyomhatták volna mindet,legalábbis így a vége felé😞

Michael Jordan Music Video

Michael Jordan - 10 Best Dunks

Itt a 8-dik az egyik kedvencem, a két kezes Jordan zsák és figyeljétek majd az elsõt... ahogy bevarta a lbüntetõ után kipotyanni készülõ labdát...meg honnan szált be...nem semmi...<#wow1><#worship><#eljen>. Meg volt egy rakat olyan zsák is, ami az NBA Live 2006-ba is van,meg a Wade féle is köztük volt asszem...szal azt is MJ találta ki,de ha tévednék, akko sry érte.

Michael Jordan Fear - MJ video with classical music <#eljen>

Ajánlom mindenki fiygelmébe ezt a 3 MJ videót<#nezze>.

zaki
Le fogják biztos. Ha jól emléxem, akkor a Lakers-Detroit döntõket is élõben nyomták, magyar kommentárral... 😊

mateus33
Jaja,azért itt már illene minden meccset leadniuk.

FrezeR
én nem nagyon szoktam megnézni az eredeti kommentáros meccseket (max az elejét)mert nagyon késõn kezdõdik és sokáig is tart. de azt nem értem miért nem adják magyarul is....:/

jaaa...makrók...thanks<#wave>

jAsOn VoOrHeEs
A "Mehet!" gomb alatt vannak a , abban megtalálod 😊

én akko be is perelném õket<#idiota><#hehe><#vigyor2>...amúgy,hogy kell ilyen spoiler izét csinálni?....

jAsOn VoOrHeEs
Írtam Sport Televíziónak egy e-mailt, hogy akkor ez most hogy is van, milyen szisztéma szerint közvetítik a rájátszás mérkõzéseit, kíváncsi vagyok, hogy kapok-e választ?! -.-

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szerintem a Miami Heat - Detroit Pistons 6. meccsét illet volna közvetíteniük, még úgy is, hogy az is benne lett volna a pakliban, hogy 3-3 lesz az eredmény, de így lemaradtunk a kupaátadásról meg egy kis ünneplésrõl 😞 Na jó azért a meccs összefoglalóját már meglestem nba.com-on, de az akkor sem az igazi -.- Szerintem a Phoenix - Dallas utolsó döntõ mérkõzésérõl is lefogunk majd maradni, sajna...

Akkor néznék nagyot, ha még a nagydöntõt se közvetítenék <#idiota>

egypszichonauta
én is tudom mi lett az eredmény és nagyon is örülök neki!
engem csak az érdekel hogy van közvetítés,nem úgy mint tavaly!

miért,te mennél éjjel?<#hehe> szóljá nekik,hoyg van jelentkezõ..ha mész és akkor lesz éjjel is magyar kommentár<#vigyor2>

webibebi
én tudom mi lett a z eredmény.és azért ne mközvetít magyar kommentárral mert lusták éjjel felkelni<#hehe><#hehe>

régen bezzeg Jordan idejébe végig nyomta a TV3 asszem a meccseket és élõbe adták, vagy ismételték mindent..mármint a rájátszást...de lehet,h a szezont is..nemtom

jAsOn VoOrHeEs
Tudjátok már, hogy a Miami Heat-Detroit Pistons 6. meccsének mi lett az eredménye?

/!!!ne írja be senki a végeredményt, csak kérdezem, hogy tudjátok-e!!!/

Sport TV mi a francért nem közvetíti magyar kommentárral? <#ticking>

FrezeR
valami olyasmit mondtak a végén, hogy ha lesz 7. meccs akkor azt leadják. lehet hogy nincs elõre tervbevéve semmi. remélem azért fognak nyomatni közvetitést a döntõ elõtt is.